View Full Version : рус синеок v.s. мургав чернокос
избирателката
09-20-2006, 14:58
С кой от двата типа предпочитате да правите секс? В случая е без значение какво е гаджето ви или с какъв сте били, а какъв е в сексуалните ви фантазии? Кой тип е идеала ви за мъж?
Ами чернокос със зелени очи! :smt007
YahoGirl
09-20-2006, 15:22
murgav,4ernokos,s mnogo tumni o4i...so4ni "djusmi" ,obi4ka na ednoto u6ence i leko nabola bradi4ka :smt007
alkobalko
09-20-2006, 15:26
С тъмна коса и кафяви очи с топъл поглед. Но не само външността е важна, а самият човек.
krem4et0
09-20-2006, 15:30
Сега да кажа,че приятелят ми не изглежда така,но това не ми пречи да го обичам.Падам си по тъмнокоси със зелени или сини очи.Гаджето има кафеви,но са много топли готини-направо потъвам в тях!
от двата типа които си преложила предпочитам рус синеок.. иначе бих избрала чернокос със сини очи...
HePBeH_goCagHuK
09-20-2006, 15:35
Я, не може да бъде, отговарям на нечиий фантазии.
Супер \:D/
Май харесвам по светлите. Затова избирам рус, синеок. Сегашното ми гадже е с мн яка руса коса и страхотни сини очи.
Супер \:D/Ами неса фантазии,а просто истината.Гаджето ми така изглежда и за това!
po rqdko se sre6tat rusi i sineoko v Balgaria i za pove4eto jeni te sa ideala za gotin maj. Az sy6to si padam po tozi t.nar - skandinavski tip :smt007
krem4et0
09-20-2006, 17:46
Изобщо не харесвам руси мъже.Направо отврат!
DuraceLL
09-20-2006, 19:01
i koe im e otvratitelnoto?
murgav i 4ernokos!!!! :smt007 :smt008
krem4et0
09-20-2006, 19:51
i koe im e otvratitelnoto?
Ами гади ми се-де да знам.Просто са ми адски антипатични!
Sexapilna_kukla
09-20-2006, 20:41
Az predpochitam murgav i chernokos,a ako po vuzmojnost e i sus sini ochi......mmm,bonbonche :smt007
mnogo murgav,4erni o4i,i tamna kosa...auu napravo me podludqvat takiva
{{{MiLo_f}}}
09-20-2006, 21:07
Русокоско със сини очи :smt007 въпреки че бях си харесала много и един мургавичак с тъмна коса и очи като небето супер беше :smt007
brei to4no za tebe sam
brei to4no za tebe sam
още 1 в отбора!
Ммм...определено с тъмна коса и мургавичък :wink: За очи...и светли са добре и тъмни.Руси не ми допадат толкова...а какво остава и бозав да е :? .Но винаги има изключения, да не казвам голяма дума.Все пак темата е за предпочитания....ами това са ми :wink:
PublicEnemy
09-20-2006, 22:10
po rqdko se sre6tat rusi i sineoko v Balgaria i za pove4eto jeni te sa ideala za gotin maj. Az sy6to si padam po tozi t.nar - skandinavski tip :smt007
Да бе, глупости... само в класа ми има 4-рима с руси коси и сини очи, а не са се изрусявали като гадните, мазни чалгарчета с бритончета и опашчици по които са луди сички момичета :smt011 ...
WindWaker
09-20-2006, 22:37
Да бе, глупости... само в класа ми има 4-рима с руси коси и сини очи, а не са се изрусявали като гадните, мазни чалгарчета с бритончета и опашчици по които са луди сички момичета :smt011 ...
tva 4e v klasa ti ima takiva ne zna4i 4e v Bulgaria sa mnogo. nie ne sme mnogo svetla naciq, + tva pri golqma 4ast ot horata sys svetli kosi (myjete) tva svetlo bie na rijavo. a ISTINSKA rusa kosa na bulgarin/ka - nqma. edna godina v holandiq mi be6e dostaty4na za da vidq kvo zna4i rusa kosa i sini o4i. sinite o4i gi imame v BG daje dosta, ima i dosta zeleni i pustri, no hubava svetla rusa kosa - prosto nqma.
tva 4e v klasa ti ima takiva ne zna4i 4e v Bulgaria sa mnogo. nie ne sme mnogo svetla naciq, + tva pri golqma 4ast ot horata sys svetli kosi (myjete) tva svetlo bie na rijavo. a ISTINSKA rusa kosa na bulgarin/ka - nqma. edna godina v holandiq mi be6e dostaty4na za da vidq kvo zna4i rusa kosa i sini o4i. sinite o4i gi imame v BG daje dosta, ima i dosta zeleni i pustri, no hubava svetla rusa kosa - prosto nqma.
аз имам руса коса.. е верно не перхидролено руса ама все пак често ми казват как може да ми е естествено руса и толкова светла..
WindWaker
09-20-2006, 22:47
i moita priqtelka e estestveno rusa, samo 4e se opitah ve4e vednaj da spomena 4e oT RUSO DO RUSO razlikata e OGROMNA. ne iskam da se drazni6 zarad tova koeto kazvam, no naistina v zapadnite strani (ne vsi4ki) + skandinaviq - istinskite rusi kosi sa samo tam. (govorq za svetlo ruso, ne tymno )
mnogo murgav,4erni o4i,i tamna kosa...auu napravo me podludqvat takiva
Дамм, викат им цигани. :-D
bebe power
09-21-2006, 08:43
Интересно....не очаквах,че някой ще каже,че не харесва русите при положение,че и мъже и жени масово въздишат по тях!Но всеки си има вкус=D>,което е хубаво,защото някои хора харесват нещо,само защото се смята за готино!По принцип харесвам и двата типа,според индивида,който седи срещу мен,НО предпочитам мургав,тъмнокос с изразителни "топли" очи,докато синия цвят,колкото и хубав да е не притежава това качество!Понякога,когато погледна синеок човек,виждам че е красиво и интересно,но ми изглежда някакси празно и прозрачно!Естествено и на мен ми се е случвало да харесвам светли синеоки мъже,но това е до чиста индивидуалност,нещо което ме е впечатлило в човека,а не като видя сини очи и вече да съм влюбена! :smt019 Харесвам страстните мъже с екзотична външност,така че като се замисля няма никакво значение какъв е "цветът му",когато някой участва в дадена моя фантазия си представям поведението му и човека като цяло,а не просто едни очи и коса! O:)
И въпреки всичко съжалявам,че не съм със сини очи,не защото не харесвам моите,ами просто мъжете твърде много се впечатляват от тях,и така това се превръща в недостатък,който накланя "везните ти" в посоката на губещия! :smt010
He3HauKa
09-21-2006, 09:07
murgav ( no ne mnogo ) tymna kosa tymni ochi :smt007
мургаво миньонче
09-21-2006, 12:23
русите и синеоки мъже са ми слабост :smt007 :smt008
Night_lover
09-21-2006, 12:31
awe ami az kato sum svetal sus svetlo kest kosa i sinio-zeleni o4i kvo da praq :oops: :roll: :)
мургавичка
09-21-2006, 12:36
awe ami az kato sum svetal sus svetlo kest kosa i sinio-zeleni o4i kvo da praq :oops: :roll: :)
мммм ела да те изпапка кака :smt007
Night_lover
09-21-2006, 12:44
мммм ела да те изпапка кака :smt007
проблеми нямаш само ми кажи къде да дойда :)
:smt007
ProstoAz
09-21-2006, 15:27
Тъмна кожа, тъмна коса, тъмни очи, НО НЕ ЦИГАНИН!
Тъмна кожа, тъмна коса, тъмни очи, НО НЕ ЦИГАНИН!
epa namerihme se :D
namerih lqbimiq mi ot forama.Ti gei li si we??Ako si mi pi6i !!! xaxaxax maitab be
mravkata_z
09-21-2006, 21:04
tamen s 4erna kosa i mnogo tamni o4i.....abe tamnite maje sa po potaini i po strastni...a i moje leko nabola brada....mnogo majestveno! :smt118
^SwEeT^DrEaM^
09-21-2006, 22:02
Мургавичкият избирам аз :) е разбира се не тряя да е мургав като циганин !! :mrgreen:
Супер \:D/
хехе аз също :D
vaniateam
09-22-2006, 07:53
хм винаги съм си мечтала за един батко с черна коса и с зелени или сини очи :smt007 но досега не съм попадала на такъв затова си стоя и сама :oops:
murgav,4ernokos,s mnogo tumni o4i...so4ni "djusmi" ,obi4ka na ednoto u6ence i leko nabola bradi4ka :smt007
Винаги уж човека е важен ама не е така точно ^^ както и да е сру за офтопика
christina_aguilera
09-22-2006, 14:58
С тъмна коса,може и на кичури,няма значение и със светли очи,за предпочитане зелени :smt007
BladeMaster
09-22-2006, 15:10
:oops: Namerihte me :oops:
Оооо... много са готини тея с тъмно-кестенявата, даже да бие на черно, с тъмни очи и много леко мургав, съвсем леко, а това съм аз :-D
black_rose_f
09-22-2006, 16:00
Тъмна коса и светли очи :smt007
bebe power
09-25-2006, 08:44
И какво се оказа накрая,че статистиката показва,че повечето препочитат тъмнокос и тъмноок! \:D/ Определено не го очаквах,нали уж "Русо гладно нема!" :mrgreen:
И какво се оказа накрая,че статистиката показва,че повечето препочитат тъмнокос и тъмноок! \:D/ Определено не го очаквах,нали уж "Русо гладно нема!" :mrgreen:
i az se 4udq, ne6to nqma logika v toq izbor s oficialnata statistika pusnata naskoro v maxim
To e za blondinkite ot jenski rod taq prikazka be...
SiLeNc3e
09-25-2006, 12:43
o0o0 m0q pisan e visok s rusa kosa i sini o4i4ki .. .?!?! :-D
`sexy_vlubeno_momi4ence`
09-25-2006, 14:12
kosata:4erna/rusa
no o4ite...-sini i ni6to dr :smt060
=D> e 4ernikos s sini o4i sa6to. ot onezi deto prili4at na vulci.... :oops:
Рус - Става
Светло рус - Ммм мн добре
Почти изсребре - Перфектно !!!!
Eleonora
09-27-2006, 18:46
Ммургав и чернокос с тъмни очи...Ауууууууу :-D
Е може и със сини
Ама икам тъмно момчее :smt007
Ммургав и чернокос с тъмни очи...Ауууууууу :-D
Е може и със сини
Ама икам тъмно момчее :smt007
Аз икам тези двете от подписа ти :-({|= :smt016 :smt005 :smt006 :-({|=
Хахаха... ебати въпросите задавате в тоя фоум...
Ми предпочитам тъмен с тъмни очи :mrgreen: