- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- рус синеок v.s. мургав чернокос
С кой от двата типа предпочитате да правите секс? В случая е без значение какво е гаджето ви или с какъв сте били, а какъв е в сексуалните ви фантазии? Кой тип е идеала ви за мъж?
murgav,4ernokos,s mnogo tumni o4i...so4ni "djusmi" ,obi4ka na ednoto u6ence i leko nabola bradi4ka![]()
"Никой завинаги не си отива от някого, ако е оставил нещо от себе си"
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
С тъмна коса и кафяви очи с топъл поглед. Но не само външността е важна, а самият човек.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
от двата типа които си преложила предпочитам рус синеок.. иначе бих избрала чернокос със сини очи...
Я, не може да бъде, отговарям на нечиий фантазии.Първоначално написано от koalka
Супер \/
Май харесвам по светлите. Затова избирам рус, синеок. Сегашното ми гадже е с мн яка руса коса и страхотни сини очи.
Ами неса фантазии,а просто истината.Гаджето ми така изглежда и за това!Първоначално написано от HePBeH^goCagHuK
po rqdko se sre6tat rusi i sineoko v Balgaria i za pove4eto jeni te sa ideala za gotin maj. Az sy6to si padam po tozi t.nar - skandinavski tip![]()
i koe im e otvratitelnoto?Първоначално написано от krem4et0
"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше
murgav i 4ernokos!!!!![]()
![]()
Az predpochitam murgav i chernokos,a ako po vuzmojnost e i sus sini ochi......mmm,bonbonche![]()
mnogo murgav,4erni o4i,i tamna kosa...auu napravo me podludqvat takiva
Русокоско със сини очивъпреки че бях си харесала много и един мургавичак с тъмна коса и очи като небето супер беше
![]()
brei to4no za tebe samПървоначално написано от koalka
още 1 в отбора!Първоначално написано от vvs_go
Ммм...определено с тъмна коса и мургавичъкЗа очи...и светли са добре и тъмни.Руси не ми допадат толкова...а какво остава и бозав да е
.Но винаги има изключения, да не казвам голяма дума.Все пак темата е за предпочитания....ами това са ми
![]()
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
Да бе, глупости... само в класа ми има 4-рима с руси коси и сини очи, а не са се изрусявали като гадните, мазни чалгарчета с бритончета и опашчици по които са луди сички момичетаПървоначално написано от Анонимко
...
No Brain No Pain!!!
tva 4e v klasa ti ima takiva ne zna4i 4e v Bulgaria sa mnogo. nie ne sme mnogo svetla naciq, + tva pri golqma 4ast ot horata sys svetli kosi (myjete) tva svetlo bie na rijavo. a ISTINSKA rusa kosa na bulgarin/ka - nqma. edna godina v holandiq mi be6e dostaty4na za da vidq kvo zna4i rusa kosa i sini o4i. sinite o4i gi imame v BG daje dosta, ima i dosta zeleni i pustri, no hubava svetla rusa kosa - prosto nqma.Първоначално написано от Ghost^Rider
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
аз имам руса коса.. е верно не перхидролено руса ама все пак често ми казват как може да ми е естествено руса и толкова светла..Първоначално написано от WindWaker
i moita priqtelka e estestveno rusa, samo 4e se opitah ve4e vednaj da spomena 4e oT RUSO DO RUSO razlikata e OGROMNA. ne iskam da se drazni6 zarad tova koeto kazvam, no naistina v zapadnite strani (ne vsi4ki) + skandinaviq - istinskite rusi kosi sa samo tam. (govorq za svetlo ruso, ne tymno )
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Дамм, викат им цигани.Първоначално написано от martito
![]()
2т. системно