Влез

View Full Version : Уъзможно ли е да е забременяла???

Bosss
09-20-2006, 20:36
Здравейте сега се прибирам и правихме секс с приятелката ми(беше детствена),но БЕЗ презерватив :? ,просто обстоятелствата не позволяваха поставянето му :roll: .Не съм свършил в нея,дори изобщо не свърших,но въпросът ми е-какво знам риска е минимален да забременее от малкото течност която излиза преди самата сперма,но на нея до 1 или 2 дни трябва да й дойте менструация.Възможно ли е дори и някой палав сперматоид да е попаднал вътре,след като и дойде всичко да се изчист ?:roll:

skate_warrior
09-20-2006, 20:37
еми не знам.. ама щом е била деТствена значи 100% е бременна :)

Bosss
09-20-2006, 20:40
еми не знам.. ама щом е била деТствена значи 100% е бременна :)
а? :shock:

skate_warrior
09-20-2006, 20:42
хах.. ми пич има вероятност.. дори и да не си свършил в нея по време на акта(мале звуча като професор :mrgreen: ) се отделя една течност от оная ти раУта, която съдържа малък брой сперматозоиди... :-k

09-20-2006, 20:42
btw сори за заглавието натиснал съм погрешен клавиш :wink:

skate_warrior
09-20-2006, 20:43
П.П. Не искам да те плаша.. има минимална вероятност.. много малка, но я има...

Bosss
09-20-2006, 20:44
хах.. ми пич има вероятност.. дори и да не си свършил в нея по време на акта(мале звуча като професор :mrgreen: ) се отделя една течност от оная ти раУта, която съдържа малък брой сперматозоиди... :-k
здр,ама нали скоро ще й дойде,то нали Постинор върши същата работа :-k

bulgarche
09-20-2006, 20:46
Едва ли, но все пак...

sherry
09-20-2006, 20:46
Ами има много малка опасност. То при секс без презерватив винаги си е рисковано, но ако не е била в овулация, да се надяваме, че нищо не е станало. Чакайте да й дойде и ако закъснее, вземете едно тестче да сте сигурни.

jhgfds
09-20-2006, 20:48
vie ludi li ste be,nqkoi do sega da e zabremenql ot tazi te4nost,qvno e 4e 6te nqkvi 11-16 god,koito ni6to neznaqt.nqma opastnost da e bremenna i stiga ste pisali gluposti.

vlubchivo
09-20-2006, 20:48
а постинор може да се пие само два пъти... иначе става лошо и да внимава [-X
вероятността я има... виж дали ще й дойде и ако не дойде да прави тест... 2 дни не е прекалено късно за бързо решение...
и следващия път да няма нещо от сорта на "просто обстоятелствата не позволяваха поставянето му"... няма такива обстоятелства... предпазните средства на първо място!

09-20-2006, 20:54
vie ludi li ste be,nqkoi do sega da e zabremenql ot tazi te4nost,qvno e 4e 6te nqkvi 11-16 god,koito ni6to neznaqt.nqma opastnost da e bremenna i stiga ste pisali gluposti.
17 и 19 :wink:

sherry
09-20-2006, 21:01
Абе, Госте, недей да говориш така, че не е хубаво. Супер много хора рискуват, като го правят постоянно без презерватив, може би рядко се случва, но стават гафове...Не случайно имаше някаква статистика, че все повече и повече случаи има на бременни тийнейджърки. Според мен с въпросното момиче от тая тема, не е бременна, но занапред трябва да внимават, винаги има макар и малък риск.
Ето ти нещо, копирано от нета:

Заблудата: не можеш да забременееш, ако партньора ти прекъсъне половия акт преди еякулация
Истината: Във весеки един момент след като момчето получи ерекция (но преди да стигне до оргазъм) от пениса му може да изтече трудна за забелязване течност, наречена предеякулационна, която съдържа сперматозоиди и-о,чудо!- е в състояние да оплоди яйцеклетката

09-20-2006, 21:07
Добре де Постинор,не върши ли същата работа като менструацията :?

sherry
09-20-2006, 21:19
Добре де Постинор,не върши ли същата работа като менструацията :?
Каква работа :shock:
Постинор в средство за спешна концентрапция, приема се колкото се може по - рано след акта, за който имаш притеснения. Съдържа някакви хормони и убива оплодената яйцеклетка(ако има такава). Трябва да се използва колкото се може по - рядко, защото може да причини проблеми на момичето. За повече информация, напиши Постинор в гугъл и ще разбереш.

09-20-2006, 21:39
деВствена се пише.

PublicEnemy
09-20-2006, 22:28
Хахахаха.... и аз така си помислих! От начина по който пишеш ми стаа ясно, че си на не повече от 14 (деТствена) Като не ти е ясно къде си тръгнал да праиш секс и кви са тези ''обстоятелства'' пораси които не си ползвал презарватив... прекалено ти е малка пишката ли?

Bosss
09-20-2006, 22:34
Хахахаха.... и аз така си помислих! От начина по който пишеш ми стаа ясно, че си на не повече от 14 (деТствена) Като не ти е ясно къде си тръгнал да праиш секс и кви са тези ''обстоятелства'' пораси които не си ползвал презарватив... прекалено ти е малка пишката ли?
не знам какво си разбрал.казах че тя е на 17 г.,а аз съм на 19!!!капиш?И хич не е малка 8)

alkobalko
09-21-2006, 05:39
Винаги има опасност. Надявай се да и дойде до няколко дни. Ако закъснее вземете един тест. И ако този път ви се размине, следващия с презерватив.

PublicEnemy
09-24-2006, 21:31
не знам какво си разбрал.казах че тя е на 17 г.,а аз съм на 19!!!капиш?И хич не е малка 8)
Ти си на 19... :-s пфффхаха ! Не ми се вярва да си на 19 и да не знаеш елементарни неща за тази възраст! По- скоро си поредния покемон с развинтена фантазия! ''Капиш''

bosss
09-24-2006, 23:21
Дойде й \:D/
@Ghost^Rider казах че съм на 19ксерокопие от личната ли искаш?! [-X