.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Bosss
    Guest

Уъзможно ли е да е забременяла???

Здравейте сега се прибирам и правихме секс с приятелката ми(беше детствена),но БЕЗ презерватив ,просто обстоятелствата не позволяваха поставянето му .Не съм свършил в нея,дори изобщо не свърших,но въпросът ми е-какво знам риска е минимален да забременее от малкото течност която излиза преди самата сперма,но на нея до 1 или 2 дни трябва да й дойте менструация.Възможно ли е дори и някой палав сперматоид да е попаднал вътре,след като и дойде всичко да се изчист ?

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    еми не знам.. ама щом е била деТствена значи 100% е бременна

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Bosss
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    еми не знам.. ама щом е била деТствена значи 100% е бременна
    а?

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    хах.. ми пич има вероятност.. дори и да не си свършил в нея по време на акта(мале звуча като професор ) се отделя една течност от оная ти раУта, която съдържа малък брой сперматозоиди...

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Guest
    btw сори за заглавието натиснал съм погрешен клавиш

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    П.П. Не искам да те плаша.. има минимална вероятност.. много малка, но я има...

Bosss
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    хах.. ми пич има вероятност.. дори и да не си свършил в нея по време на акта(мале звуча като професор ) се отделя една течност от оная ти раУта, която съдържа малък брой сперматозоиди...
    здр,ама нали скоро ще й дойде,то нали Постинор върши същата работа

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Едва ли, но все пак...

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Ами има много малка опасност. То при секс без презерватив винаги си е рисковано, но ако не е била в овулация, да се надяваме, че нищо не е станало. Чакайте да й дойде и ако закъснее, вземете едно тестче да сте сигурни.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

jhgfds
    Guest
    vie ludi li ste be,nqkoi do sega da e zabremenql ot tazi te4nost,qvno e 4e 6te nqkvi 11-16 god,koito ni6to neznaqt.nqma opastnost da e bremenna i stiga ste pisali gluposti.

а постинор може да се пие само два пъти... иначе става лошо и да внимава
    вероятността я има... виж дали ще й дойде и ако не дойде да прави тест... 2 дни не е прекалено късно за бързо решение...
    и следващия път да няма нещо от сорта на "просто обстоятелствата не позволяваха поставянето му"... няма такива обстоятелства... предпазните средства на първо място!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от jhgfds
    vie ludi li ste be,nqkoi do sega da e zabremenql ot tazi te4nost,qvno e 4e 6te nqkvi 11-16 god,koito ni6to neznaqt.nqma opastnost da e bremenna i stiga ste pisali gluposti.
    17 и 19

Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Абе, Госте, недей да говориш така, че не е хубаво. Супер много хора рискуват, като го правят постоянно без презерватив, може би рядко се случва, но стават гафове...Не случайно имаше някаква статистика, че все повече и повече случаи има на бременни тийнейджърки. Според мен с въпросното момиче от тая тема, не е бременна, но занапред трябва да внимават, винаги има макар и малък риск.
    Ето ти нещо, копирано от нета:

Код:
    Заблудата: не можеш да забременееш, ако партньора ти прекъсъне половия акт преди еякулация 
    Истината: Във весеки един момент след като момчето получи ерекция (но преди да стигне до оргазъм) от пениса му може да изтече трудна за забелязване течност, наречена предеякулационна, която съдържа сперматозоиди и-о,чудо!- е в състояние да оплоди яйцеклетката

Guest
    Добре де Постинор,не върши ли същата работа като менструацията

Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Добре де Постинор,не върши ли същата работа като менструацията
    Каква работа
    Постинор в средство за спешна концентрапция, приема се колкото се може по - рано след акта, за който имаш притеснения. Съдържа някакви хормони и убива оплодената яйцеклетка(ако има такава). Трябва да се използва колкото се може по - рядко, защото може да причини проблеми на момичето. За повече информация, напиши Постинор в гугъл и ще разбереш.

Guest
    деВствена се пише.

Фен
    Град
    Sofia,West Park
    17 и 19
    Хахахаха.... и аз така си помислих! От начина по който пишеш ми стаа ясно, че си на не повече от 14 (деТствена) Като не ти е ясно къде си тръгнал да праиш секс и кви са тези ''обстоятелства'' пораси които не си ползвал презарватив... прекалено ти е малка пишката ли?
    No Brain No Pain!!!

Bosss
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ghost^Rider
    17 и 19
    Хахахаха.... и аз така си помислих! От начина по който пишеш ми стаа ясно, че си на не повече от 14 (деТствена) Като не ти е ясно къде си тръгнал да праиш секс и кви са тези ''обстоятелства'' пораси които не си ползвал презарватив... прекалено ти е малка пишката ли?
    не знам какво си разбрал.казах че тя е на 17 г.,а аз съм на 19!!!капиш?И хич не е малка

Винаги има опасност. Надявай се да и дойде до няколко дни. Ако закъснее вземете един тест. И ако този път ви се размине, следващия с презерватив.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Фен
    Град
    Sofia,West Park
    Цитирай Първоначално написано от Bosss
    Цитирай Първоначално написано от Ghost^Rider
    17 и 19
    не знам какво си разбрал.казах че тя е на 17 г.,а аз съм на 19!!!капиш?И хич не е малка
    Ти си на 19... пфффхаха ! Не ми се вярва да си на 19 и да не знаеш елементарни неща за тази възраст! По- скоро си поредния покемон с развинтена фантазия! ''Капиш''
    No Brain No Pain!!!

bosss
    Guest
    Дойде й \/
    @Ghost^Rider казах че съм на 19ксерокопие от личната ли искаш?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си