View Full Version : Обица под езика
Има ли опасност ако се пробиеш под езика да ти стане нещо??
Винаги има.И да си пробиваш ушите пак има.
i'm so excited!
09-22-2006, 15:08
вероятността е малка.
на мен нищо ми няма :-D
вероятността е малка.
a ne ti li e nqkakvo takova kofti i drazne6to?
i'm so excited!
09-22-2006, 15:29
не, свикнах напълно с нея и изобщо не ми прави впечатление.
оо тва е яко ...а може ли чоек които има и на езика да си направи и там .... ?
i'm so excited!
09-22-2006, 15:36
може. :-D
вероятността е малка.
Bole6e li i kolko ti vzeha???
нали под езика има едни вени...та, ако този, който те дупчи, е с две леви ръце и уцели вената...МНОГО ЛОШО.
иначе, ще се подуе, боли малко, но минава за най-много седмица...
петя, с каква обица си, че не ти пречи...аз съм с някфа халка с топче(не питай как сложих топчето), смених я на втората седмица и постоянно си играя, хапя я и т.н., омръзна ми вече :D ...пък още имам лимфа О.о бахти..
A ako sam se produp4i6????
не се препоръчва;)ще преебеш нещо, дупчил/а ли си нещо на някой, и въобще имаш ли пиърсинги някъде?
i'm so excited!
09-22-2006, 17:23
и аз съм с халка с топченце (там много храна попада, след всяко ядене трябва да я чистя :evil: ) и изобщо не ми прави впечатление.
но минаха малко повече от 2 седмици и още е леко подуто и ме наболва, но тва е сигурно щото бях много несериозна с биодента и щото веднага след като ме пробиха запалих цигара.............
в моника се дупчих и ми взеха 20 кинта, щото имало "промоция" :lol:
та така;)
и аз съм с халка с топченце (там много храна попада, след всяко ядене трябва да я чистя :evil: ) и изобщо не ми прави впечатление.
но минаха малко повече от 2 седмици и още е леко подуто и ме наболва, но тва е сигурно щото бях много несериозна с биодента и щото веднага след като ме пробиха запалих цигара.............
в моника се дупчих и ми взеха 20 кинта, щото имало "промоция" :lol:
та така;)
:smt005 :smt005 че аз не се ли пробих един ден след тебе...сандрин ползвах само първите 3-4 дни, пушех и пиех всичко, каквото имаше, май ми е подуто, ама не ме боли..О.о
а светльо ли те дупчи:)) тоя е бахти якия, мечтая си да ме дупчи някой ден(до сега само весо ме е дупчил там, и имам подозрения, че пиърсинга ми падна, щото пиърсъра не ми беше симпатичен)
не е истина обаче каква тъпотия направих...закачих си халката за вътрешната част на лабрета и сега не мога да се откача...
мен нито ме боля тогава,нито сега,свикнах напълно с нея,и когато я махна да я чистя имам некфо гадно чуство...:)
i'm so excited!
09-22-2006, 19:35
е, да, светльо ме дупчи. а весо не го познавам, ама нещо ръб ми се вижда :D ти сама ли се проби инке, или ..?
не е истина обаче каква тъпотия направих...закачих си халката за вътрешната част на лабрета и сега не мога да се откача...
Пхахахаха :smt005
И аз това го направих веднъж и беше гадно и болезнено. Следващите пъти е фън...
дае, бахти ръба е, честно...не ме изкефи още като ми изцепи, че сърфейс пиърсинг не се прави с трапецовидна обица(щот аз му казах, че такава искам)...и след като му показах снимка в списание на пиърсинг между циците с трапецовидна обица, каза 'абе тия нещо са се объркали, такъв пиърсинг не се праи с такава обица'...да му еба професионализма значи..
сама се пробих под езика, и е беше мноу яко.обмислям варианта за още една там
ABSOLUTme
09-23-2006, 15:44
аз под езика се пробих април 2004 :-D нямах абсолютно никви проблеми,даже още същия ден си ядох шкембе(помня,щото пича дето ме проби каза да избягвам храни с подправки)..както и да е,нито ме е боляло,нито нищо..даже по някое време забравяш,че изобщо имаш обица..кофтито на този вид пиърсинг е,че можеш(не казвам,че ще) да си прецакаш емайла на зъбите,ако мн си играеш с обицата и тя не е силиконова..другият проблем на халкичката с топчето го казаха-храната,която се събира..а и 3то има-ако си е нормалната(от медицинска стомана) се събира зъбен камък и трябва да ходиш да ти я чистят отвреме навреме:))
тая година(в началото) си направих и през целия език(без да махам тази под езика),само 4е обицата ми е силиконова..превантивно,що о имам навика да се прехапвам и представи си да си избия зъб от простотия :lol: )мен лично доста ме боля(не пробиването,а 'възтановителният' период),даже през първите 2-3дни непрекъснато мислих дая махам,ама викам така и така съм се пробила,сега и лигавщини..и сега не съжалявам:)ако някой има въпроси да пита на лична:)
i'm so excited!
09-23-2006, 19:53
на мен халката изобщо не ми се допира до зъбите в нормалното си състояние :D
BeBeTo_F
09-24-2006, 01:48
Nz kak e,no mislq 4e ima nqkakva opasnost!
Nz kak e,no mislq 4e ima nqkakva opasnost!
Ми всъщност не знам! Аз току що се пробих под езика савсем сама. След една седмица ще пиша да видим дали съм жива :D
dead_princess
12-15-2009, 16:33
и заради това писа в тема от 2006? :smt010
и кво герои ли си ?!
:lol: :lol: :lol:
явно тва е била целта
ии by the way... супер гнусно е
CaribbeanGirl
12-15-2009, 19:30
^Подкрепям..!
DessieQueen
12-16-2009, 07:38
Боли малко първите дни,не се подува,мойта е на месец почти [На 19 ще направя месец с нея] и не я чуствам изобщо и си играя постоянно с нея. Не е страшно :)
sunlight_star
04-25-2012, 12:38
e est 4e ima no ako te probie nqkoi s dve levii ryce..smisyl ako znae kyde to4no da te prodyp4i nqma ni6to strashno..i ne boli az sym se dyp4ila sama 7 pyti i 0shte pone 10 sym dyp4ila moi frr i dve momi4eta ot vbox7 s koito si razmenix skype i se razbraxme da gi probiq =]]