PDA

View Full Version : Моля за съвет;)

талия
09-23-2006, 10:31
така....имало е подобни теми,но решението не съм намерила-проблемът ми е следният:влюбена съм в момче от моето у-ще и доколкото имам инфо и той в мен,обаче и двамата сме супер срамежливи и като се видим не си говорим(имал е няколко гаджета и всичките са правили първите крачки те,защото тои е мн притеснителен)проблемът е,4е и аз се притеснявам и той и не можем да си общуваме-нз какво да му кажа,как да отида при него,защото винаги е в комп н а10 момчета и какво да прая...пишехме си няколко пъти в мирк,но толкова....моля,дайте някакви идеи,съвети

Lola^6emeta
09-23-2006, 10:47
mi du6ke spored mene trqbva da se prestra6i6 i da mu go kaje6
to tva ne e golqma filosofiq puk i vse nqkoga trqbva da
prevuzmogne6 tozi sram po xubavo
tova da stane po-rano puk i nqma kakvo da gubi6,6tom i toi te xaresva :wink:

priti_kiti
09-23-2006, 10:59
mi du6ke spored mene trqbva da se prestra6i6 i da mu go kaje6
to tva ne e golqma filosofiq puk i vse nqkoga trqbva da
prevuzmogne6 tozi sram po xubavo
tova da stane po-rano puk i nqma kakvo da gubi6,6tom i toi te xaresva :wink: именно!

FuckBitch
09-23-2006, 11:37
А вия откога се познавате?

Ще се отпусне...
Или може би тои чака ти да напраиш първата крачка?
Може би мисли че не го харесваш или че не те заслужава.

black_rose_f
09-23-2006, 11:48
Ми май май друг начин няма освен да превазмогнеш срама си и да действаш.Пък и щом и той те харесва едва ли ще те отблъсне

09-23-2006, 11:50
проблема е,че н езная как да отида мпри него и какво да му кажа
познаваме се от няколко месеца

Lorraine
09-23-2006, 11:53
така....имало е подобни теми,но решението не съм намерила-проблемът ми е следният:влюбена съм в момче от моето у-ще и доколкото имам инфо и той в мен,обаче и двамата сме супер срамежливи и като се видим не си говорим(имал е няколко гаджета и всичките са правили първите крачки те,защото тои е мн притеснителен)проблемът е,4е и аз се притеснявам и той и не можем да си общуваме-нз какво да му кажа,как да отида при него,защото винаги е в комп н а10 момчета и какво да прая...пишехме си няколко пъти в мирк,но толкова....моля,дайте някакви идеи,съветиеми престраши се..този срам..просто трябва да изчезне..жалко че аз късно го разбрах :( .Еми отиваш при него и примерно му кажи ,че има мн хубава блузка и много добре му стои или нещо от сорта..после разговора ще потръгне и т.н. и т.н. ... :-k

FuckBitch
09-23-2006, 11:55
Тва ако ми го каже някоя... :shock:

Просто вървете заедно все за нещо ще тръгне разговор...

Lorraine
09-23-2006, 11:56
Тва ако ми го каже някоя... :shock:

Просто вървете заедно все за нещо ще тръгне разговор...еми от къде да знам бе..тъпо е според мене момиче да заговаря момче! :smt019

FuckBitch
09-23-2006, 12:01
Добре когато не знаеш по добре не даваи съвети това за неи/него е важно а за другите не им пука.

Еми така е в началото ако се познават от 1-2 седмици...
До кат се отпуснем..

Lorraine
09-23-2006, 12:16
Добре когато не знаеш по добре не даваи съвети това за неи/него е важно а за другите не им пука.

Еми така е в началото ако се познават от 1-2 седмици...
До кат се отпуснем..ti ne si 4oveka koito 6te mi kaje kakvi mneniq da puskam.. :smt013

IdiOtKa
09-23-2006, 12:17
ами спреатели се с компанията му .... :!: сеессшее

iiirish
09-23-2006, 12:35
но вие и двамата вече сте направили първата крачка. щом сте чатили значи сте имало съответен диалог. използвай тази възможност и му предложи да се видите някъде на кафе. няма значение, че поканата ще бъде отправена в мирк. важното е да се видите някъде на саме, защото и ти и той, имате нужда от това за да потръгнат нещата между вас;)

JuLiTo0o0o
09-23-2006, 13:07
podkrepqm mnenieto na anito.sl predloji mu da se vidite puk tova 4e 6te bude v mIRC da ne ti puka!aide uspeh :wink: :smt023

LP_girl_14
09-23-2006, 13:12
Наистина няма значение как точно ще почнете да общувате-дали ще бъде в ирк,по телефона или на живо.МОже би в чата ще ви е по-лесно да се отпуснетеи след като поддържате връзка известно време няма да представлява порблем за вас да с е заговаряте на живо без да се чудите как да погледнете другия в очите от срам.Почнете лека-полека,опознайте с и кгато отсрещния човек ви стане до една степен близък ще ви е много по-лесно да разговаряте.НЕ виждам нищо лошо в това омичето да прави първата крачка.Живеем в 21 век,така че събери малко смелост и вземи инициятивата в свои ръце

09-23-2006, 16:10
10x na vs :-)

талия
09-23-2006, 17:03
благодаря на всички,които се опитаха да ми помогнат
но определено нямам куража да направя първата крчка ;-)

09-23-2006, 17:09
мило объркано момиче, защо сама си усложняваш живота :?: :?: ти го харесваш, той те харесва, какво по-хубаво от това! няма какво да се колебаеш, иди при него и се разберете, и ще видиш колко по-добре ще се почувстваш. От личен опит ти говоря, няма полза от нерешителност, ако се страхуваш да поговорите открито, най-много да пропилееш шанса си. така че действай смело и успех :wink:

Amy_Lee^89
09-23-2006, 17:11
Ей, хора тази последната бях аз, ама бях забравила да се регистрирам :D

09-24-2006, 14:36
трудно ми е аз да бъда първа,след като съм свикнала да ми обръщат внимание ,да тичат след мен и...аз нищо не правя-даже в повечето случаи ги разкарвам...не мога да отида при него.....ще ми е мн неловко,защото няма да зная какво да му кажа,как да го погледна....
:cry: и все пак-мерси на вс ви 8)