PDA

View Full Version : Проблем с 1 момиче

koko18
09-23-2006, 22:03
Та значи проблема сигурно ми е малко тап ама и аз не сам от наи умните така че...Та на вапроса имам среща с момиче ама работата е тама че до сега не сам се виждал сериозно с нея а тя е малко тип като говори с момче се панира :shock: се пак е горе долу разбираемо като се има предвид 4е е 6-ти клас затова предполагам 4е за ще сам този които ще дава теми за разговор та понеже и аз не сам много изобретателен :P моля даите темичи за разговор и воубще някакви савети ако се сещате

мерси предварително

Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!

i'm so excited!
09-23-2006, 22:29
много сте тъпи бе, момчето има нужда от помощ, никой не се е родил научен :-D
виж какво, щом се панира когато говори с момче, просто я предразположи така че да се почувства като в компанията на добра приятелка и да се абстрахира от това, че си момче, сещаш ли се :D
просто си говори свободно с нея за всичко, разказвай и за себе си задавай и въпроси, а ако не поддава и продължава да се държи като дърво ... значи просто е дърво.

09-23-2006, 22:31
6ти клас?! абе вие нормални ли сте?!

koko18
09-23-2006, 22:31
много сте тъпи бе, момчето има нужда от помощ, никой не се е родил научен :-D
виж какво, щом се панира когато говори с момче, просто я предразположи така че да се почувства като в компанията на добра приятелка и да се абстрахира от това, че си момче, сещаш ли се :D
просто си говори свободно с нея за всичко, разказвай и за себе си задавай и въпроси, а ако не поддава и продължава да се държи като дърво ... значи просто е дърво.
1 човек които приема нещатата на сериозно мерси за коментара аз все пак и други предложения ще прочета :D

BeBeTo_F
09-24-2006, 00:38
Razpitai q kakvo haresva,kakvo ne haresva....pravila li e sex,e takiva po ob6ti ne6ta kato za 1 sre6ta! :-k

koko18
09-24-2006, 07:49
ае не че сам голям спец ама ако почна още ч-вия пат да и говора за секс няма ли да си помисли че сам с нея само заради това =P~

gazarka
09-24-2006, 08:50
razpitai q za jivota i bez da nahalstva6!

DeSsY`
09-24-2006, 10:38
Ми първо я поопознай. Какво слуша, хобита това онова. :))

ABSOLUTme
09-24-2006, 10:46
малката ми сестра е 6ти клас..а като имате предвид,че имам и голяма..та тази малката бая е дръпнала на акъл,в сравнение с дебилните и съученици :-D
нз как стоят нещата при твоето момиче,то всъщност си зависи какви са и интересите..с мойта например можем да си говорим за вс-като почнеш музика,кино,даскало(мен ми е интересно да слушам,щото завърших...ееех,спомени...),с риали(тука предимно 'слушам'),мъже,жени,наще,ващ ,нови пиърсинги,обсъждаме евентуални татуси,дето да си прасна..за университетите,за моя специално,за наркотици,за алкохол(тя знае,че ако я фана да друса и т.н. ще яде ееееебати боя :lol: )
абе нз,то като излезете и като почнете да говорите,според мен тя би трябвало да се поотпусне и да не трябва само ти да я ръчкаш да дрънка..а бай дъ уей,ти на колко си?

Kimberly
09-24-2006, 10:51
Gleam sq koko18 - t'fa bi trqqlo da oznachava che si na 18 nali ? Kaza che momicheto e 6 klas...12-13 godishna..izvinqai ma ko prai golqm batko kato tebe s momiche v 6 klas ? :smt017

09-24-2006, 10:52
abe ti na kolko si godini koko_12?

09-24-2006, 10:54
[quote="Анонимко"]abe ti na kolko si godini koko18?

koko18
09-24-2006, 11:05
на 15 съм :mrgreen:

Elektra_x
09-24-2006, 11:07
Та значи проблема сигурно ми е малко тап ама и аз не сам от наи умните така че...Та на вапроса имам среща с момиче ама работата е тама че до сега не сам се виждал сериозно с нея а тя е малко тип като говори с момче се панира :shock: се пак е горе долу разбираемо като се има предвид 4е е 6-ти клас затова предполагам 4е за ще сам този които ще дава теми за разговор та понеже и аз не сам много изобретателен :P моля даите темичи за разговор и воубще някакви савети ако се сещате

мерси предварително

Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
6- ти клас?! Ми ти кой си? 7 ?

koko18
09-24-2006, 11:10
е смятайте бре хора 9-ти клас съм

AliceSw
09-24-2006, 11:27
Razpitai q kakvo haresva,kakvo ne haresva....pravila li e sex,e takiva po ob6ti ne6ta kato za 1 sre6ta! :-k
никога, ама абсолютно никога не питайте моми4е на първа среща дали е правила секс, щот ако срамежлива ще се сдуха съвсем, а ако не е ще отнесете някой тупаник

leko_otkachena
09-24-2006, 11:29
никога, ама абсолютно никога не питайте моми4е на първа среща дали е правила секс, щот ако срамежлива ще се сдуха съвсем, а ако не е ще отнесете някой тупаник oxooo tupanik li edin si sabira zubite sled kato me pita toq vupros

koko18
09-24-2006, 11:43
ае не че сам голям спец ама ако почна още 1-вия пат да и говора за секс няма ли да си помисли че сам с нея само заради това =P~ цитирам себе си :) може да сам зле ама не чак толкова де :wink:

ABSOLUTme
09-24-2006, 12:32
пич,не знам ти как я мислиш тая,ама аз ако разбера,че някой лешпер задява сестра ми само и само за да я бодне(не 4е тя е глупава и ще се върже де),ще си фана самолета за Б-я и първата ми работа като кацна на родна почва няма да е да се изкъпя,ами да го смачкам от бой.. :smt066 :smt067 :smt068 :smt070

09-24-2006, 12:35
ok 9 klas stava az si mislih da ne si nekav na 19 i ve4e da govori6 za seks s 6estoklasni4ka

koko18
09-24-2006, 12:45
Абе по спокойино бре хора аз нищо за секс не сам казвал и вия веднага като разбрахте че сам на 15 си мислите че само тва ми е в главата ама не е баш така!

Прасчо
09-24-2006, 13:15
Е .. ти нищо не си казал за секс, ама 100% си го мислиш .. но както ти казват хората, пък и ти сам си се сетил .. ня 1ва среща въпроса : "Правила ли си секс" (или другия вариант "Девствена ли си?") е напълно грешен --> това ще доведе до абсолютен провал!
А темички за разговор .. квото ти дойде на акъла, но не нещо натрапващо .. щом е такова момиче ще ти трябва малко повече време да я спечелиш (по-скоро те бързо се влюбват, но докато се целунете ще мине доста време..пък камо ли за друго :P ) А когато и ти зациклиш и не можеш да се сетиш за какво може да си говорите, винаги съществува възможността да се направиш на леко разсеян, да погледнеш небето и да отбележиш "Ах колко е хубаво времето днеска..." дори и да е облачно, а тя дори може и да се усмихне ;-)
Успех!

leko_otkachena
09-24-2006, 13:18
Абе по спокойино бре хора аз нищо за секс не сам казвал и вия веднага като разбрахте че сам на 15 си мислите че само тва ми е в главата ама не е баш така! ne e bash taka sigurna sum obache primerno teq momcheta ot na bratmi klasa sa takiva debili che samo za sex mislqt(toi e kolkoto teb)

koko18
09-24-2006, 13:37
Значи аз мога ти кажа че по голямата част от момчетата в мажка компания ест се даржат така се едно момичетата са само за секс и т.н. знаиш какво имам предвид а като са в женска компания се даржат по савсем различен начин не казвам че няма изклучения или поне с повечето ми приятели е така просто не можеш да ги познаиш

leko_otkachena
09-24-2006, 13:55
Значи аз мога ти кажа че по голямата част от момчетата в мажка компания ест се даржат така се едно момичетата са само за секс и т.н. знаиш какво имам предвид а като са в женска компания се даржат по савсем различен начин не казвам че няма изклучения или поне с повечето ми приятели е така просто не можеш да ги познаиш ok qsno obache povecheto ako ne i sichki momicheta mrazim v nashe prisustvie da se govori za sex

koko18
09-24-2006, 14:01
еми освен да кажа 10x за съвета друго не се сещам :lol:

09-25-2006, 07:40
Значи аз мога ти кажа че по голямата част от момчетата в мажка компания ест се даржат така се едно момичетата са само за секс и т.н. знаиш какво имам предвид а като са в женска компания се даржат по савсем различен начин не казвам че няма изклучения или поне с повечето ми приятели е така просто не можеш да ги познаиш ok qsno obache povecheto ako ne i sichki momicheta mrazim v nashe prisustvie da se govori za sex

малка поправка 20% мразят, защото подхода на момчето е лошо.. прав ли съм? много пъти съм си говорил за секс с момиче и мога да ти кажа, че беше супер забавно :P

09-25-2006, 07:42
това не значи да си говорите за секс, щото ако не знаеш как ще реагира може да стане кофти

koalka
09-25-2006, 11:25
Ами кажи и,че няма от какво дасе притеснява и я предразположи към разговор.Постепенно ще се отпусне.

BeBencEto
09-25-2006, 12:19
chudq se..svurshiha li se momichetata...che shestoklasni4kata zagleda...ne znam kakvo ochakvash da poluchish ot momiche na tazi vuzrast....dori za liubovta ima granici....
a sa po temata...pogovorete za hobita za neshto takova...to edna tema da ima i ot duma na duma i ehee cql razgovor stava :-)