View Full Version : 3 дни имаш да избягаш,3 дни имаш да решиш...
Jamalska
09-24-2006, 11:12
Хъх не видях тема за това тука...
Та току що гледах цялата реклама...ако някой не знае...Ескапел или нещо такова...явно е нещо като Постинор Дуо само че може да се ползва до 3 дни след секс...Бихте ли рискували с това...
при все че е толкова ново ..има ли някой дет да е пробвал? :lol:
krem4et0
09-24-2006, 11:54
Че и Постинор се използва до 3 дни-нали се пие до 72 часа!
Nofacenoname
09-24-2006, 13:46
Хахаха човека незнае че 72 часа всъщност са 3 дни не му обръщай внимание твърде трудно е за него :smt005
Jamalska
09-24-2006, 13:52
Хахаха човека незнае че 72 часа всъщност са 3 дни не му обръщай внимание твърде трудно е за него :smt005
Ух че си ми умничък,много благодаря.
Не беше това идеята.А ми стана странно щото до са тфа е било някфоп едвеа ли не революционно средство без еквивалент а изведнъж се появява друго...
Няма значение обаче.явно си говоря на шапката.
ами аз съм доволна от резултата с Постинор Дуо .. не бих пробвала други лекарства,ако незнам нищо за тях и ако ефекта не е сигурен
No_LiMiTe^f
09-24-2006, 14:31
И аз не бих пробвала нещо ново!Естествено по-добре да не се налага да се взима нито едно от двете!
да наистина .... тъикато никои незнае дали е ефикасно ...и никои не иска да пробва щото може да стане белята ислед тва мноо кофти ...
siXt_senSe
09-24-2006, 15:19
Аз пък все още не съм гледала жялата реклама,но бях сигурна че е за нещо такова :-D
Аз пък все още не съм гледала жялата реклама,но бях сигурна че е за нещо такова :-D
и аз !!!
maybelline
09-24-2006, 15:43
Не съм гледала рекламата,но ако се е появило нещо ново от рода на Постинор,първо бих изчела инструкциите и тогава бих преценила дали е достатъчно надеждно средство.
krem4et0
09-24-2006, 15:50
Доколкото разбрах от рекламата е само 1 хапче,а не 2.Май това е разликата.Абе то преди да пробва някой Постинор се е говорело същото,че може да не е ефикасно и прочие,но явно помага!
А НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КОЛКО ЛЕВА СТРУВА ЕСКАПЕЛ??
vsushnost ne no zashto ne proverish v nqkoq apteka?
Гоооооол
10-05-2006, 12:07
Не беше това идеята.А ми стана странно щото до са тфа е било някфоп едвеа ли не революционно средство без еквивалент а изведнъж се появява друго...
Това не е вярно, влез в някоя аптека и питай. Постинор не е единственото такова средство ;-)
По темата - гледал съм рекламата, не знам колко струва, но предполагам, че и приятелката ми би заложила на изпитаното (за съжеление) средство. Особено ако е по ефтино, а то сигурно е, защото е ново и се опитва да пробие на пазара. Пък и повечето като Жамалска не са информирани, че има е други хапчета и едва ли не Постинора е наложил абсолютен монопол. Но сега като това го рекламират и ще се разчуе предполагам даже, че конкуренцията ще си каже думата и цените ще паднат :?
Хъх не видях тема за това тука...
Та току що гледах цялата реклама...ако някой не знае...Ескапел или нещо такова...явно е нещо като Постинор Дуо само че може да се ползва до 3 дни след секс...Бихте ли рискували с това...
при все че е толкова ново ..има ли някой дет да е пробвал? :lol:
e kvo i postinora moje da se pie do 3 dni sled tova.. ama escapelle e novo i raklamata mu e tupa ;-) taka 4e spored men po-hubavo si e postinor ili lapidil 6toto raklamata im e po-hubava (e ne samo za tova ;)
shalqlqlqlq
10-06-2006, 23:50
ами аз съм доволна от резултата с Постинор Дуо .. не бих пробвала други лекарства,ако незнам нищо за тях и ако ефекта не е сигурен
Ефекта никога не е сигурен :smt018
искам да споделя с вас това,което ми се случи преди близо година...С приятеля ми правехме любов използвайки презерватив, но стана така,че презервативът се спука :( Помислихме известно време какво да правим и аз се сетих за Постинор дуо. Скокнахме до най-близката аптека (да е минало най-много час и половина след "случката") и купихме лекарството. Пих го следвайки стриктно инструкциите. След това повече не правихме секс, докато не установих, че съм бременна...
Сами преценете дали има ефект?!?!?
а на мен днес миказаха че тва новото хапче струвало 32 лв... :-s малко скъпичко ми се вижда.... но се пак които има да ги дава де! не съм проверявала, ако някои се увери да каже
ro6li4ka
10-25-2007, 08:47
mi men sega mi trqbva6e postinor i prez vs apteki prez koito minah mi kazaha 4e tova ve4e ne go vnasqt i ima samo eskapel, koeto est struva 30 lv...priblizitelno dva pyti pove4e...i nqmat ni6to dr ot toq rod koeto e stranno...a kolko e efektivno nqmam ideq...dano e dostaty4no
oligofren4e
10-25-2007, 09:12
qvno ni6to ne 4etete,postinor sa go spreli ot proizvodstvo i to ot dosta vreme,na negovo mqsto e eskapel,koito struva ot 25 do 30lv
KimBerLy1912
10-25-2007, 17:22
qvno ni6to ne 4etete,postinor sa go spreli ot proizvodstvo i to ot dosta vreme,na negovo mqsto e eskapel,koito struva ot 25 do 30lv
Ахахаха...май ти не четеш...темата е стара бе... :smt011
swords1010
10-25-2007, 18:53
Ескапел представлява ЕДНО хапче, което се пие до 72 часа след непротектиран или неправилно протектиран полов акт. Предотвратява нежелана бременност, ако все още няма настъпила такава. Това хапче е значително по-ефикасно от Постинор и не е толко ново. :wink:
mi6enceto
10-25-2007, 19:15
Значи..имах една кутиика от Постинор Дуо в нас и ми се наложи да пия Ескапел и реших да сравня съсрава,оказа се ,че са с абсолютно еднакъв състав на една и съша фирма.. :!:
my_sexy_lover
10-25-2007, 20:00
да пила съм но е мн гадно става ти лошо нямаш енергия поне на мен беше така но ми няма нищо пих го на 36 час някъде, а и тая реклама ми писна постоянно я дават по радио THE VOICE и разни други канали се едно няма други реклами :smt011 :evil:
Темата не е ли МАЛКО старичка?
Kras4eto_lp
10-25-2007, 20:47
Аз не разбрах много дали има въпрос в тая тема.След като например ти се е скъсал презерватива какво ти остава освен да пиеш тва хапче...дали помага или не ще се разбере :::
momchence_89
10-25-2007, 20:47
Темата е пусната на
Пуснато на: Нед Сеп 24, 2006 2:12 pm
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Приятелката ми го пи тоя ескапел, няма да обяснявам поради какви причини; 30-на лева струва; не знам кой го смята за ново, кой не, дали е ново, дали не, но се надявам да си е свършило работата [-o<
Не се е оплаквала от каквито и да било "странични ефекти" (някой беше казал че се чувствал зле след такова хапче...)
swords1010
10-25-2007, 21:37
Стара тема!