- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 3 дни имаш да избягаш,3 дни имаш да решиш...
Хъх не видях тема за това тука...
Та току що гледах цялата реклама...ако някой не знае...Ескапел или нещо такова...явно е нещо като Постинор Дуо само че може да се ползва до 3 дни след секс...Бихте ли рискували с това...
при все че е толкова ново ..има ли някой дет да е пробвал?![]()
Хахаха човека незнае че 72 часа всъщност са 3 дни не му обръщай внимание твърде трудно е за негоПървоначално написано от krem4et0
![]()
Ух че си ми умничък,много благодаря.Първоначално написано от Просто Гост
Не беше това идеята.А ми стана странно щото до са тфа е било някфоп едвеа ли не революционно средство без еквивалент а изведнъж се появява друго...
Няма значение обаче.явно си говоря на шапката.
ами аз съм доволна от резултата с Постинор Дуо .. не бих пробвала други лекарства,ако незнам нищо за тях и ако ефекта не е сигурен
да наистина .... тъикато никои незнае дали е ефикасно ...и никои не иска да пробва щото може да стане белята ислед тва мноо кофти ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Аз пък все още не съм гледала жялата реклама,но бях сигурна че е за нещо такова![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Първоначално написано от siXt_senSe
и аз !!!
Не съм гледала рекламата,но ако се е появило нещо ново от рода на Постинор,първо бих изчела инструкциите и тогава бих преценила дали е достатъчно надеждно средство.
А НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КОЛКО ЛЕВА СТРУВА ЕСКАПЕЛ??
vsushnost ne no zashto ne proverish v nqkoq apteka?
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
Това не е вярно, влез в някоя аптека и питай. Постинор не е единственото такова средствоПървоначално написано от Jamalska
![]()
По темата - гледал съм рекламата, не знам колко струва, но предполагам, че и приятелката ми би заложила на изпитаното (за съжеление) средство. Особено ако е по ефтино, а то сигурно е, защото е ново и се опитва да пробие на пазара. Пък и повечето като Жамалска не са информирани, че има е други хапчета и едва ли не Постинора е наложил абсолютен монопол. Но сега като това го рекламират и ще се разчуе предполагам даже, че конкуренцията ще си каже думата и цените ще паднат![]()
e kvo i postinora moje da se pie do 3 dni sled tova.. ama escapelle e novo i raklamata mu e tupaПървоначално написано от Jamalska
taka 4e spored men po-hubavo si e postinor ili lapidil 6toto raklamata im e po-hubava (e ne samo za tova
![]()
Ефекта никога не е сигуренПървоначално написано от ELiTyYy
![]()
искам да споделя с вас това,което ми се случи преди близо година...С приятеля ми правехме любов използвайки презерватив, но стана така,че презервативът се спукаПомислихме известно време какво да правим и аз се сетих за Постинор дуо. Скокнахме до най-близката аптека (да е минало най-много час и половина след "случката") и купихме лекарството. Пих го следвайки стриктно инструкциите. След това повече не правихме секс, докато не установих, че съм бременна...
Сами преценете дали има ефект?!?!?
а на мен днес миказаха че тва новото хапче струвало 32 лв...малко скъпичко ми се вижда.... но се пак които има да ги дава де! не съм проверявала, ако някои се увери да каже
mi men sega mi trqbva6e postinor i prez vs apteki prez koito minah mi kazaha 4e tova ve4e ne go vnasqt i ima samo eskapel, koeto est struva 30 lv...priblizitelno dva pyti pove4e...i nqmat ni6to dr ot toq rod koeto e stranno...a kolko e efektivno nqmam ideq...dano e dostaty4no
DoN't WoRRy, Be HaPPy
qvno ni6to ne 4etete,postinor sa go spreli ot proizvodstvo i to ot dosta vreme,na negovo mqsto e eskapel,koito struva ot 25 do 30lv
Ахахаха...май ти не четеш...темата е стара бе...Първоначално написано от oligofren4e
![]()
Значи..имах една кутиика от Постинор Дуо в нас и ми се наложи да пия Ескапел и реших да сравня съсрава,оказа се ,че са с абсолютно еднакъв състав на една и съша фирма..![]()
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
да пила съм но е мн гадно става ти лошо нямаш енергия поне на мен беше така но ми няма нищо пих го на 36 час някъде, а и тая реклама ми писна постоянно я дават по радио THE VOICE и разни други канали се едно няма други реклами![]()
![]()