.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Мега фен
    Град
    веселите пейки

3 дни имаш да избягаш,3 дни имаш да решиш...

Хъх не видях тема за това тука...
    Та току що гледах цялата реклама...ако някой не знае...Ескапел или нещо такова...явно е нещо като Постинор Дуо само че може да се ползва до 3 дни след секс...Бихте ли рискували с това...
    при все че е толкова ново ..има ли някой дет да е пробвал?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Че и Постинор се използва до 3 дни-нали се пие до 72 часа!

Фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Хахаха човека незнае че 72 часа всъщност са 3 дни не му обръщай внимание твърде трудно е за него

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от Просто Гост
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Хахаха човека незнае че 72 часа всъщност са 3 дни не му обръщай внимание твърде трудно е за него
    Ух че си ми умничък,много благодаря.
    Не беше това идеята.А ми стана странно щото до са тфа е било някфоп едвеа ли не революционно средство без еквивалент а изведнъж се появява друго...
    Няма значение обаче.явно си говоря на шапката.

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    ами аз съм доволна от резултата с Постинор Дуо .. не бих пробвала други лекарства,ако незнам нищо за тях и ако ефекта не е сигурен

Голям фен
    Град
    Stz
    И аз не бих пробвала нещо ново!Естествено по-добре да не се налага да се взима нито едно от двете!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    да наистина .... тъикато никои незнае дали е ефикасно ...и никои не иска да пробва щото може да стане белята ислед тва мноо кофти ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Голям фен
    Аз пък все още не съм гледала жялата реклама,но бях сигурна че е за нещо такова
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Фен
    Град
    МИЛАН FOREVER !!!
    Цитирай Първоначално написано от siXt_senSe
    Аз пък все още не съм гледала жялата реклама,но бях сигурна че е за нещо такова :-D

и аз !!!

Супер фен Аватара на maybelline
    Не съм гледала рекламата,но ако се е появило нещо ново от рода на Постинор,първо бих изчела инструкциите и тогава бих преценила дали е достатъчно надеждно средство.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Доколкото разбрах от рекламата е само 1 хапче,а не 2.Май това е разликата.Абе то преди да пробва някой Постинор се е говорело същото,че може да не е ефикасно и прочие,но явно помага!

Guest
    А НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КОЛКО ЛЕВА СТРУВА ЕСКАПЕЛ??

vsushnost ne no zashto ne proverish v nqkoq apteka?
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

Гоооооол
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Не беше това идеята.А ми стана странно щото до са тфа е било някфоп едвеа ли не революционно средство без еквивалент а изведнъж се появява друго...
    Това не е вярно, влез в някоя аптека и питай. Постинор не е единственото такова средство

По темата - гледал съм рекламата, не знам колко струва, но предполагам, че и приятелката ми би заложила на изпитаното (за съжеление) средство. Особено ако е по ефтино, а то сигурно е, защото е ново и се опитва да пробие на пазара. Пък и повечето като Жамалска не са информирани, че има е други хапчета и едва ли не Постинора е наложил абсолютен монопол. Но сега като това го рекламират и ще се разчуе предполагам даже, че конкуренцията ще си каже думата и цените ще паднат

Guest

Re: 3 дни имаш да избягаш,3 дни имаш да решиш...

Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Хъх не видях тема за това тука...
    Та току що гледах цялата реклама...ако някой не знае...Ескапел или нещо такова...явно е нещо като Постинор Дуо само че може да се ползва до 3 дни след секс...Бихте ли рискували с това...
    при все че е толкова ново ..има ли някой дет да е пробвал?
    e kvo i postinora moje da se pie do 3 dni sled tova.. ama escapelle e novo i raklamata mu e tupa taka 4e spored men po-hubavo si e postinor ili lapidil 6toto raklamata im e po-hubava (e ne samo za tova

Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    ами аз съм доволна от резултата с Постинор Дуо .. не бих пробвала други лекарства,ако незнам нищо за тях и ако ефекта не е сигурен
    Ефекта никога не е сигурен

anomus
    Guest

...

искам да споделя с вас това,което ми се случи преди близо година...С приятеля ми правехме любов използвайки презерватив, но стана така,че презервативът се спука Помислихме известно време какво да правим и аз се сетих за Постинор дуо. Скокнахме до най-близката аптека (да е минало най-много час и половина след "случката") и купихме лекарството. Пих го следвайки стриктно инструкциите. След това повече не правихме секс, докато не установих, че съм бременна...
    Сами преценете дали има ефект?!?!?

Guest
    а на мен днес миказаха че тва новото хапче струвало 32 лв... малко скъпичко ми се вижда.... но се пак които има да ги дава де! не съм проверявала, ако някои се увери да каже

Мега фен Аватара на koalka
    Не съм го пробвала.

mi men sega mi trqbva6e postinor i prez vs apteki prez koito minah mi kazaha 4e tova ve4e ne go vnasqt i ima samo eskapel, koeto est struva 30 lv...priblizitelno dva pyti pove4e...i nqmat ni6to dr ot toq rod koeto e stranno...a kolko e efektivno nqmam ideq...dano e dostaty4no
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

qvno ni6to ne 4etete,postinor sa go spreli ot proizvodstvo i to ot dosta vreme,na negovo mqsto e eskapel,koito struva ot 25 do 30lv

Цитирай Първоначално написано от oligofren4e
    qvno ni6to ne 4etete,postinor sa go spreli ot proizvodstvo i to ot dosta vreme,na negovo mqsto e eskapel,koito struva ot 25 do 30lv
    Ахахаха...май ти не четеш...темата е стара бе...

Град
    Асеновград, България
    Ескапел представлява ЕДНО хапче, което се пие до 72 часа след непротектиран или неправилно протектиран полов акт. Предотвратява нежелана бременност, ако все още няма настъпила такава. Това хапче е значително по-ефикасно от Постинор и не е толко ново.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Значи..имах една кутиика от Постинор Дуо в нас и ми се наложи да пия Ескапел и реших да сравня съсрава,оказа се ,че са с абсолютно еднакъв състав на една и съша фирма..
    Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..

да пила съм но е мн гадно става ти лошо нямаш енергия поне на мен беше така но ми няма нищо пих го на 36 час някъде, а и тая реклама ми писна постоянно я дават по радио THE VOICE и разни други канали се едно няма други реклами

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си