Влез

View Full Version : Moderated: Още не ми е дошло, правих тест - беше отрицателен

Mimzi
09-24-2006, 14:40
znachi minaliq mesec mi doide na 19 vecherta.Seki put kato mi idva me bolqt gurdite,bolqt me i sega.Do sega gajeto mi ne e svurshvalo v men,2 puti kusahme prezervativi ama i dvamata az lichno vidqh kak svurshi navanka.Oshte ne mi e doshlo i mnogo se pritesnqvam.Na 22 pravih test-Sure check izleze otricatelen.Kakvo bihte me posuvetvali,4e zasega durja da ne se pritesnqvam,ama veche me hvashta ADSKA PARANOQ :(( shte se poburkam..

Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!

No_LiMiTe^f
09-24-2006, 14:54
Защо още тогава не пи постинор...ами сега се измъчваш!Вече наистина няма какво да правиш освен да чакаш!И да си правиш тестове от време на време!Но от друга страна щом е сжършил отвън...просто изчакай и ще ти дойде...понякога е нормално от притеснения да ти закъснява!Но следващия път се позамисли малко!Стискам палци да ти дойде!

Nqkoi vunshen
09-24-2006, 14:56
Ще ти дойде споко! Имай търпение. По някой път може да ги има всичките симптоми, че ще ти идва, но да пропуснеш даже месец!

IdiOtKa
09-24-2006, 15:00
и да се притесняваш и да не се няма значение ... просто тря чакаш да ти доиде ...от притеснения смисал няма .... !

09-24-2006, 15:05
mi posuvetvah se s saita tuk i mi kazaha che nqma nujda ot prostinoe shtom e svurshil navanka ;(( a zabravih da kaja che i krusta me boli i dnes sum malko zamaqna..sega da chakam a :(( spored vas ima li golqm shans da e stanala nqkoq belq?

No_LiMiTe^f
09-24-2006, 15:07
Абе момиче спокойно...навън ли е шансът е миниатюрен!Чакай си спокой без притеснения и ще ти дойде!:)