PDA

View Full Version : „Стърчаща“ коса

Bonbonenata
09-24-2006, 17:50
Нещо не можах да си събера мислите за по-добро заглавие :lol:
Косата ми някога беше супер права, до кръста, ама това някога. Сега е доста по-къса и доста начупена, мазна, обем има. Единствения проблем е, че е неконтролируема! Стърчи във всички посоки, някой ще каже, че я тупирам :lol: Искам да запази формата и обема си, но да не стърчи така. Тънък е косъмът и си прави каквото иска :lol: Пробвала съм с един спрей на Аvon против стърчащи краища, но ефектът е нууулев. Мисля си, че с пяна или нещо подобно само ще я увредя. И не знам какво да правя, а тия стърчащи краища ме вбесяват. Приличам на развълнуван диригент в косата :smt005

09-24-2006, 17:56
Приличам на развълнуван диригент в косата :smt005
:smt005 :smt005 :smt005 ami spored men pqnata nqma da ti uvredi kosata,no puk 6e ti sedi tvurda.a sled kato se kupe6 sus se6oar li q su6i6 ili si q ostavq6 sama da izsuhne?po-dobre nedei sus se6oar.za drugo ne se se6tam kakvo moje da polzva6.

christina_aguilera
09-24-2006, 17:58
Еми и моята коса е понякога така :lol: ама и аз не знам кво да я правя.Повечето пъти я изправям с преса,макар че изобщо не е хубаво за косата ама иначе пък на нищо не прилича :lol:

Bonbonenata
09-24-2006, 18:06
Обикновено я подсушавам леко със сешоара, колкото да не настина и след това я оставям.
А аз не искам с преса, защото не искам толкова права коса.

OPEL
09-24-2006, 18:07
Пробвай да е оставиш по дълга, пак до кръста. Да мине раменете и трябва да стане.

09-24-2006, 18:49
imashe nqkakuv shampoan na sunsilk mislq,za izglajdane na kosuma :roll: ako ne na sunsilk,moje da probvash na nqkoq druga marka,predpolagam ima produkti za takava cel,zashtoto ne si samo ti s podoben problem :arrow: razpitai v nqkoi magazin za kosmetika :wink: