PDA

View Full Version : Как се справя момчето в секса ?

The_Terminator
09-25-2006, 14:15
Момчето как се справя в секса :shock: с какво ви дразни най-много и скакво ви прави впечетлени е аа ?

Atula
09-25-2006, 14:20
Dotuk koi znae kolko velik ljubovnik ne sum imala. Dokato doide denq, v koito nqkoi da me smae s neshto kato cqlo nqma kakvo da gi hvalq. I da vlagat malko poveche staranie- to kef, kef, ama kefa si ostava mai predimno za tqhna milost.

krem4et0
09-25-2006, 14:23
Аз съм доволна,защото е супер отдаден на това аз да се чувствам добре,да съм предразположена и да стигам до много оргазми.Научил се е да въздържа своя докато аз му кажа,че не издържам и искам и той да е щастлив.Освен това познама и ерогенните ми зони много добре.Пиша му 5.50-да има стимул да се старае още!Идеалният любовник-не е егоист в леглото и дава всичко от себе си да се чувстваш на 7-мото небе.Аз също се старая,де :wink:

Charlotte_the_Harlot
09-26-2006, 01:58
Дотук мога да кажа само, че ако не харесваш особено въпросния и той няма много опит - нищо не става. Тройки и за двамата ми бивши.

miss_kiss181
09-26-2006, 07:14
ami predi posledniq sex s gajeto si qma6e s kakvo tolkova da se pohvalq
no posledniq put naistinase postara mn i ako bqhme sami sigurno 6tqh napravo da vikam....toi naistina se starae da stigam do nqkolko orgazma i se suobrazqva vinagi s moito mnenie i jelaniq...i az su6to se staraq de {} :smt016

angel4e_s_krila
09-26-2006, 09:45
Справя се повече от перфектно,чувствам го както с всяка фибра на тялото си, така и с душата си.Кара ме да се чувствам желана и искана и ми доставя огромно удоволствие.Вече сме заедно от година и половина и се познаваме отлично - както и ерогенните си зони.

krem4et0
09-26-2006, 09:53
Май доволните от сексът с гаджето си са тези,които имат дълготрайни връзки.Оборва ли си твърдението,че сексът за 1 нощ е хубаво изживяване? :-k

noobari
09-26-2006, 12:18
Май доволните от сексът с гаджето си са тези,които имат дълготрайни връзки.Оборва ли си твърдението,че сексът за 1 нощ е хубаво изживяване? :-k

Не.Място то ми не е тука но НЕ тои си е наи-добър.

Infatuated Inside
09-26-2006, 21:27
Ми.. в една сериозна връзка се предполага, че обичаш човекът, с когото си. А любовта всичко променя. Просто е коренно различно, дори не самият секс, целувката ако щете. Когато имаш чувства, правиш всичко с много повече внимание и нежност.
Да не говорим, че когато двама души са постоянни партньори, те са се опознали и много по-добре знаят за предпочитанията на другия.

Сексът за една нощ.. ми не съм правила и не искам. :Р
Обичам да обичам. :Р