View Full Version : Избор
таланфрее
09-27-2006, 19:59
Имам сериозна дилема: Значи не ъм сигурен дали си харесвам едно момиче, което е от нашия клас, но имам усещането, че тя ме харесва и че може да стане нещо. Но не това е проблема. А той е че доста хора я смятат за "проста" и "лигава" включително и най-близките ми приятели, като не осъзнават колко "по-прости" и "лигави" има в класа. Тя е добра и това го знам от отдавна. Незнма какво ще си помослят всички и особено приятелите ми, които си мислят че мнението ми е същото като тяхното относно нея. Какво да избера?. Благодаря на отзовалите се.
mercedes_bentz
09-27-2006, 20:01
ти сега какво ще слушаш мнението на другите или на твое "сърце"поне излез с нея ей така помеждодругото да я опознаеш и тогава ще разбереш.а повярвай ми ако е проста ще разбереш още на 2-та минута
priti_kiti
09-27-2006, 20:07
ако ще се влияеш от мнението на другите.. хаха въобще не се захващай..
безкрайно глупаво е да се поддаваш на провокации и мнения на околните :? ти имаш чувства и тези чувства каквито и да са, не могат да бъдат ръководени от никой друг, освен от самия теб!
така че спри да обръщаш внимание на приятелите си, дори не се опитвай да им доказваш, че тя е добра. просто бъди с нея ако това е възможно и ще им затвориш устите ;)
mercedes_bentz
09-27-2006, 20:28
като не трябва да се влия от мнението на другите тогава защо сме му ние така де :mrgreen:
miloto_girl_4e
09-28-2006, 06:09
ох, поредното момче, което е адски зависимо от приятелите си ..., които пък сигурно не са по стока от момичето ...
ако ще се влияеш от мнението на дружките ти, както каза Прити по-добре не се захващай, да не стане така, че да тръгнеш с мацката и после да късаш с нея, не защото искаш, а защото твоите приятели постоянно ще ти пълнят главата с глупости за нея... :roll: :roll:
Ако харесваш момичето тръгнете.Какво те интересуват другите?Не се влияй от чуждото мнение.Важни те сте вие.
DeSiTo0o
09-28-2006, 10:45
Абе какво ти пука за другите...нали ти ще ходиш с нея,не те!Другите да си мислят каквото си поискат,важното е че на теб си ти харесва такава каквото е! ;)