View Full Version : Не знам какво искам или... ?
Здравейте
Имал съм връзки с много момичета в които бързо ми е писвало от тях и съм се разделял. Реших да спра да се държа по този начин , но какво стана ... ? Значи харесах си едно момиче - тръгнахме с него(разбирахме се перфектно) - аз се държах перфектно, мило и любезно и за мое учудване то започна да ме отблъсква. Тогава ми стана гадно , защото не знаех от какво се получи това. Каза ми че иска да сме само приятели. Не мога да разбера, защо когато се държиш добре с едно момиче става така , а когато се държиш гадно - те тичат по теб(не е само мое мнение) ? Не искам повече да се държа гадно с момичетата , но вижте какво става. Какво да правя? А в същото време не мога да спра да мисля за това момиче. Да се боря ли за нея или да търся друга( но много ме кефи иначе)
Jamalska
09-27-2006, 20:30
Не е от подхода..Просто не си Я срещнал...И аз до преди известно време бях така...с много момчета и независимо от моето отношение,те продължаваха да ме търсят ама не се задържах с някого дълго.Но намерих човек,който да обикна и той мен...макар че ни отне една година...
Поуката;)Щом ти харесва бори се но не се превъзнасяй...Виж какво ще стане...като си хареса друга опитай с нея...Все с някоя ще се получи така,че дори и да имате проблеми все единия ще се престрашава да се бори и ще осъзнаете,че сте един за друг:)
mercedes_bentz
09-27-2006, 20:31
ам та ди чувал израза че момичетата си падат по лошите момчета.ето затова им се чудя на акъла предпочитат да бъдат с някой ..................................от колкото с някой който ще ги уважава
Jamalska
09-27-2006, 20:32
ам та ди чувал израза че момичетата си падат по лошите момчета.ето затова им се чудя на акъла предпочитат да бъдат с някой ..................................от колкото с някой който ще ги уважава
не е вярно.или поне..не ни слагай под общ знаменател.Има си момичета...ии момичета.
mercedes_bentz
09-27-2006, 20:39
съжалявам взимам си думите
kAdrOkoSkA
09-27-2006, 21:08
Emi doshal e tvoq red da te otblasnat... da stanesh skuchen i dosaden... i da omraznesh na momicheto! Chestito! Mnogo se radvam za teb!
A ako ne znaesh kakvo iskash... po-hubavo se zastrelqi za da ne vredish na drugite!
Aide uspeh! I da znaesh che s dobro jelanie moje i da postignesh dobri rezultati...
ами всъщност не съм толкова гаден колкото си мислиш къдрокоске. Така че смятам че е незаслужено когато се държиш добре да се отнасят лошо с теб.
britney_04
09-27-2006, 22:32
Spored men tq e znaela kakvo ti e bilo otnoshenieto kum momi4etata i moje bi e iskala da ti pokaje 4e ne si tolkova "velik" i teb moje da te ostavi nqkoe momi4e i ti da ti4ash sled neq,apuk e vuzmojno i tq da ne znae kakvo to4no iska-dali da ima vrazka ili puk neiska-mojesh samo da gadaesh
kAdrOkoSkA
09-28-2006, 05:27
ами всъщност не съм толкова гаден колкото си мислиш къдрокоске. Така че смятам че е незаслужено когато се държиш добре да се отнасят лошо с теб.
Saglasna sam, che e nezaslujeno da se otnasqsh dobre kum nqkogo a toi ne samo da ne ti otvarne, ami napravo da si te ostavi, no i takiva momenti ima. Predstavi si che tq e tochno kato teb predi da reshish che iskash da se promenish... Sega prosto ste si smenili rolite... Sega ti si ot drugata strana...
Krem4eto
09-28-2006, 12:02
Здравейте
Имал съм връзки с много момичета в които бързо ми е писвало от тях и съм се разделял. Реших да спра да се държа по този начин , но какво стана ... ? Значи харесах си едно момиче - тръгнахме с него(разбирахме се перфектно) - аз се държах перфектно, мило и любезно и за мое учудване то започна да ме отблъсква. Тогава ми стана гадно , защото не знаех от какво се получи това. Каза ми че иска да сме само приятели. Не мога да разбера, защо когато се държиш добре с едно момиче става така , а когато се държиш гадно - те тичат по теб(не е само мое мнение) ? Не искам повече да се държа гадно с момичетата , но вижте какво става. Какво да правя? А в същото време не мога да спра да мисля за това момиче. Да се боря ли за нея или да търся друга( но много ме кефи иначе)
Човече , не си попаднал на точната...Повярвай ми повечето момичета , на които им е дошъл "акъла в главата" харесват момчета,които се държат мило...СВЕСТНИ МОМЧЕТА!Е на мене явно ми е "дошъл акъла" :)
Lost_Kiss
09-28-2006, 12:12
Vseki rano ili kasno si namira maystora...
kAdrOkoSkA
09-28-2006, 12:18
Vseki rano ili kasno si namira maystora...
=D>
Ако питате мене ти си бил перфектния..... без греша ...а тва писва по някое време. Имам една приателка дето мисли по тозин начин. Казвам приателка на гадже ;)
siXt_senSe
09-28-2006, 15:23
Ако питате мене ти си бил перфектния..... без греша ...а тва писва по някое време. Имам една приателка дето мисли по тозин начин. Казвам приателка на гадже ;)
И "лошото момче също писва по съшата логика.Разберете че всеки човек е различен,уникален сам по себе си, постъпва по свой си начин и никой не може да разгадае мотивите му,особено,ако не го познава както ние не познаваме момичето
Различни момичета различни характери най-добре е за теб сам да решиш как ще се държиш с момичетата спрямо това дали те харесва като мил и добър или като лош.
luda`flirtajika
09-28-2006, 16:51
знаеш ли,че аз обичам момче,което се дуржи не мн добре...не е мил,понякога ме е обиждал и се е дуржал много гадно спрямо мен,но ето на....аз го обичам...не мога да си обясня защо става така... и аз като теб се питам,но ето факт...не си само ти в такова положение-аз сум в абсолиутно същото само,че съм от другата страна на нещата.[/b]