View Full Version : Дали черна или да си остана руса.
Eleonora
09-30-2006, 18:44
Как мислите?Който ме е виждал може да прецени дали ми отива русото?Но не знам много искам да се боядисам черна.Дайте мнения :D
Виждала съм те.
Защо минаваш от едната крайност в другата?!
Средно или тъмно кестеняво не ти ли харесва?
Сигурна съм,че естествената ти коса е тъмна,затова по-добре спри да се изрусяваш,защото косата ти може да е руса (което не знам дали е комплимент),но скоро ще заприлича на разплетена кошница.
Сигурно ти е било интересно да станеш блондинка,след като видя какво е по-добре се откажи навреме от перхидрола,ако искаш коса,а не слама
Eleonora
09-30-2006, 18:51
Да, естествения ми цвят е тъмно кестеняв. :-k Но не знам, тия корени само ме дразнят.Затова копнея за черна коса :-$
Ами да,русата коса е доста ангажираща.
Аз понеже съм доста суетна и си боядисвах корените (нищо,че естественият цвят ми се води тъмно-рус) на всеки 3 седмици.
Косата ти ще изглежда 1000 пъти по-красива и здрава,ако не я третираш толкова често,затова по-добре се боядисай тъмно-дали естественият ти цвят или черен-ти избираш..и в двата случая ще ти се налага по-рядко да се мажеш.
Ако се чудиш коя повече би ти отивала,прати снимка с естественият ти цвят,защото досега съм те виждала само изрусена-мога да ти кажа аз как те харесвам,а и другите сигурно ще изразят мнение,защото човек е трудно да погледне обективно на себе си и да прецени кое най-много му отива. :P
delfin4eto
09-30-2006, 19:01
Zdravei!!Znae6 li kakvo?Rusoto ve4e stava malko banalno za tova deistvai, napravi se 4erna, vmakni malko raznoobrazie.Nqma da e mnogo polezno za kostata ti , no ti taka ili ina4e q izrusqva6 , do kolkoto razbrah!!4erna ne e lo6o, pak i 6te bade6 RAZLI4NA!
Eleonora
09-30-2006, 19:02
Ето ме тъмно кестенява :wink:
http://images06.snimka.bg/000596355.jpg
miloto_girl_4e
09-30-2006, 19:11
Виждала съм те руса, не че не ти отива, но тъмната коса ти седи по-добре според мен :!:
cecko_boy
09-30-2006, 19:50
mi ako se napravish s 4erna kosa i ako q izpravish shte si prosto super
Как мислите?Който ме е виждал може да прецени дали ми отива русото?Но не знам много искам да се боядисам черна.Дайте мнения :D
миличка от един месец се каня да се боядисам черна... и нямам смелост,Ами ако не ми отива..ако не се харесвам..направо незнам а русото ми отива...
Ако искаш да ти отива на душата-изруси се(споко бе, майтап)
Ако искаш да ти отива, не само по душа, а и по външност-остани си така! 8)
GLeZoRanA
09-30-2006, 20:46
С жълта коса рулираш !!!!! 8)
Според мен се боядисай кестенява.
Swinkenhoffer
09-30-2006, 21:21
направи се още по-ярко жълта!!
GLeZoRanA
09-30-2006, 21:25
направи се още по-ярко жълта!! Вееее ти знаеш ли ква е яка с жълто !! :) Ама много ярко жълто няма да и тича чак толкова..
Swinkenhoffer
09-30-2006, 22:57
направи се още по-ярко жълта!! Вееее ти знаеш ли ква е яка с жълто !! :) Ама много ярко жълто няма да и тича чак толкова..
бе на хубаво момиче, каквото и жълто да сложиш, пак стои добре :lol: :)
да си направи перушината на канадска ливада и повече да не ни занимава ](*,)
GLeZoRanA
09-30-2006, 23:00
бе на хубаво момиче, каквото и жълто да сложиш, пак стои добре :lol: :)
да си направи перушината на канадска ливада и повече да не ни занимава ](*,) А аз и бях предложила да ми дойде на гости да я острижа гола глава :) много яко ще е :)
а я дай снимка да те видим руса
аааааааааа ненене
недей черно, после няма начин да си смениш цвета, нищо не хваща на това черно..
боядисай си се твоя си цвят или стой с жълтото, то най-много ти отива