- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дали черна или да си остана руса.
Как мислите?Който ме е виждал може да прецени дали ми отива русото?Но не знам много искам да се боядисам черна.Дайте мнения![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Виждала съм те.
Защо минаваш от едната крайност в другата?!
Средно или тъмно кестеняво не ти ли харесва?
Сигурна съм,че естествената ти коса е тъмна,затова по-добре спри да се изрусяваш,защото косата ти може да е руса (което не знам дали е комплимент),но скоро ще заприлича на разплетена кошница.
Сигурно ти е било интересно да станеш блондинка,след като видя какво е по-добре се откажи навреме от перхидрола,ако искаш коса,а не слама
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Да, естествения ми цвят е тъмно кестеняв.Но не знам, тия корени само ме дразнят.Затова копнея за черна коса
![]()
Ами да,русата коса е доста ангажираща.
Аз понеже съм доста суетна и си боядисвах корените (нищо,че естественият цвят ми се води тъмно-рус) на всеки 3 седмици.
Косата ти ще изглежда 1000 пъти по-красива и здрава,ако не я третираш толкова често,затова по-добре се боядисай тъмно-дали естественият ти цвят или черен-ти избираш..и в двата случая ще ти се налага по-рядко да се мажеш.
Ако се чудиш коя повече би ти отивала,прати снимка с естественият ти цвят,защото досега съм те виждала само изрусена-мога да ти кажа аз как те харесвам,а и другите сигурно ще изразят мнение,защото човек е трудно да погледне обективно на себе си и да прецени кое най-много му отива. :P
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Zdravei!!Znae6 li kakvo?Rusoto ve4e stava malko banalno za tova deistvai, napravi se 4erna, vmakni malko raznoobrazie.Nqma da e mnogo polezno za kostata ti , no ti taka ili ina4e q izrusqva6 , do kolkoto razbrah!!4erna ne e lo6o, pak i 6te bade6 RAZLI4NA!
Ето ме тъмно кестенява![]()
![]()
Виждала съм те руса, не че не ти отива, но тъмната коса ти седи по-добре според мен![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
mi ako se napravish s 4erna kosa i ako q izpravish shte si prosto super
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
миличка от един месец се каня да се боядисам черна... и нямам смелост,Ами ако не ми отива..ако не се харесвам..направо незнам а русото ми отива...Първоначално написано от Eleonora
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Ако искаш да ти отива на душата-изруси се(споко бе, майтап)
Ако искаш да ти отива, не само по душа, а и по външност-остани си така!![]()
направи се още по-ярко жълта!!
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
бе на хубаво момиче, каквото и жълто да сложиш, пак стои добреПървоначално написано от GLeZoRanA
![]()
да си направи перушината на канадска ливада и повече да не ни занимава![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
а я дай снимка да те видим руса
аааааааааа ненене
недей черно, после няма начин да си смениш цвета, нищо не хваща на това черно..
боядисай си се твоя си цвят или стой с жълтото, то най-много ти отива