PDA

View Full Version : Най-романтичното нещо, което някой е правил за вас?

teenkopele
10-01-2006, 07:29
Предварително се извинявам ако вече има такава тема.

Като се замисля, за мен никой не е правил нещо такова, хах. :wink:

alkobalko
10-01-2006, 07:45
Приятелят ми се върна от чужбина заради мен. Отказа се от живота си там, за да сме заедно. Не мога да се сетя за по-голям жест, с който да е доказал любовта си.

Obitax
10-01-2006, 09:07

ne si edinstveniq 4ove4e :)

doky
10-01-2006, 10:49
Ами много неща,и то всички с едно момиче,но аз и не искам друга.Например тъй като сме в 11 и 12 клас,решихме да следваме и двамата в града,в който живеем,за да сме си заедно постоянно.Друго,един път се бях ядосал много и казах нещо от сорта на не мога повече така,аз съм дотук,ама естествено никога не бих скъсал с нея,и тя беше като потресена,тичаше в центъра на града,отиде до един магазин,купи ми нещото,което харесвам много,шоколад беше в случая,тръгна да ме гони след това,разплака се,даде ми го и на мен естествено ми се насълзиха очите,и си се сдобрихме след това.Друго,понеже имам мн остър език и тва ми е кофти черта,веднъж в градската я разплаках много,ама нали съм тъп аз нищо не направих,а тя горкичката после ми се гушна и ми каза,че мн ме обича и иска завинаги да е с мен,ама си плаче през тва време,на мен ми стана мн кофти,че съм такъв тъпанар понякога :?

Atika
10-01-2006, 11:02
Много неща са, но са някъде в миналото.. и след като се почувстваш предаден те се превръщат във фалшиви спомени и вместо да ме карат да се усмихвам, ефекта им е да се сетя колко съм жалка..

Absconding
10-01-2006, 12:26
С приятеля ми преди 2 седмици отидохме на копитото, вечерта. Там е мн. хубаво, защото се виждат светлините на цяла София. Като спряхме горе с колата, аз слязох а той докато заключваше изобщо не видях кога извади едно цвете от задната седалка и ми го подари. Това е единственото нещо, което се сещам в момента.

10-01-2006, 13:05
бях заминала лятото в чужбина с наще да поработя малко.стана така че точно преди да замина се скарах с приятеля си много сериозно. цялата ми ваканция беше ужасна.казвах си че това е бил краят че повече няма да сме заедно,дори си мислех че вече сме скъсали.нямах време да си проверявам пощата защото много работех но последния ден преди да се прибера за българия реших да си проверя пощата и бях получила това от приятеля ми :

Пиша ти това писмо за да ти се изповядам. Искам да ти кажа
нещо което ме мъчи отдавна. Не исках да те притеснявам, защото със
сигурност и ти си имаш грижи, но не мога да издържам повече. Момичето
което обичам с цялото си сърце, момичето което е слънцето в моя живот,
което згрява душата ми и ме кара да се чувствам истински жив, не е до
мен! :( Липсваш ми! Липсваш ми! Липсваш ми! Липсваш ми! Липсваш ми! Не
мога да функционирам правилно без теб. Изнервен сам, скучно ми е,
студено ми е, чувствам се празен. Липсва ми усмивката ти!!! Тя
наистина сгрява! КОГА ще си пак до мен? Кога ще се върнеш? Кога ще
усетя обичта ти отново? Моля те ела в прегръдките ми по-скоро. Без
теб това е АД. КОГА ще се върнеш? Моля те, умолявам те, върни се в
началото на септември, недей да чакаш началото на октомври! :( Моля
те! ОБИчАМ ТЕ !!! Само да знаеш колко много те обичам!!! {}
Не мога без теб! Наистина ми липсваш! Извинявай че те ритеснявам, но
няма как да търпя повече, трябваше да ти го кажа! {}

толкова ме разчувства :cry:

kofti_nick
10-01-2006, 13:42
=D> =D> =D> =D> =D> =D>

mercedes_bentz
10-01-2006, 17:13
ето какво направих аз незнам дали е било романтично но вие ще кажете.мечтата на мойто момиче беше да се будиме един до друг,но нея не я пускаха да спи в нас.затова я събуждах по домашния всяка сутрин,но един ден ми хрумна да утида до тях в 10ч сутрина влезнах в тях(нямаще никой),влязох в стаята и я събудих с целувка и една червена роза.кажете си мнението по моя въпрос все пак[/b]

koalka
10-01-2006, 17:15
За мен всяка целувка и прегръдка е прекрасно нещо щом е от любимия ми човек.

delfin4eto
10-01-2006, 17:27
za , jalost za sega , nikoi ne e pravil ni6to romanti4no za men :smt010 .No po princip sam mnogo romanti4en 4ovek , i se nadqvam , 4e nqkoi den 6te sre6tna tozi , koito 6te me zasipe s interesni i mnogo ROMANTI4Ni iznenadi i migove!!!!!!!

miloto_girl_4e
10-01-2006, 17:36
Еми... сещам се за едно момче, което наистина да е правило нещо романтично за мен(не говоря за жестове, а за нещо, което наистина ме е трогнало...)
Гаджето ми си беше отишло на село и го помолих на бъзик едва ли не, ако има горски ягодки да ми донесе, защото много обичам...
Донесе ми само три-четири в една кофичка от кисело мляко ...
Целият път от селото му до София той беше пазил тази кофичка с ягодките само заради мен, а колко по-лесно е било да ми каже, че вече няма ягодки ...
Не знам.. за мен този жест беше безкрайно мил...

teardrop
10-01-2006, 18:42
Сещам се за много неща понеже той е страшно романтичен и винаги ме изненадва и адски ме трогва :-) Веднъж след много сериозен скандал аз бях невероятно нервирана и казах неща, които не мислех (като главното беше, че не искам да сме заедно-след това осъзнах колко тъпо изказване е било). Леле, това като го чу..просто няма да забравя изражението му. Стоя и ме гледа 5 минути и изведнъж от очите му започнаха да текат сълзи. Не знам, за някои момче да плаче е израз на слабост, но мен наистина ме трогна..
Освен това веднъж не беше дошъл на училище, само за да подготви у тях всичко (правехме половин година)-като отидох у тях леглото беше обсипано с листенза от рози и навсякъде имаше свещи :smt007 така го гушнах, че му изпука кръста :::

OPEL
10-01-2006, 19:02

Вече сме си трима... по една бира ни стига.

Obitax
10-01-2006, 19:05

Вече сме си трима... по една бира ни стига.

neka da se dve :)

white_chik
10-01-2006, 19:15
Имаше едно момче,което много ме обичаше,той ми подари една розичка.Знам,че това е един от най-изтърканите жестове,но тъй като аз бях първа смяна,а той втора,ме чакаше 15 минути в 7 часа сутринта.По-натам ми подари и една плюшена играчка :D

Krem4eto
10-01-2006, 19:27
Подари ми цвете , а за мене романтично беше когато ми каза "ОБичам те"!!!

Amy_Lee^89
10-01-2006, 20:22
Ами... най-романтичното нещо, което приятеля ми е правил за мене...той постоянно прави романтични и мили неща! :oops: :D

iiirish
10-01-2006, 20:29
чак пък най-романтичното... :-k

но никога няма да забравя как миналата година на 8 март приятеля ми беше останал точно по това време без абсолютно никакви пари. оставаха му два дни до заплата, през които трябваше да изкара със 7 лв. въпреки това аз не останах без роза за празника, роза която трудваше 5 лв! и до сега не знам как точно се е справил през тези два дни само с останалите два лева!

никога няма за забравя този огромен за мен жест, защото в крайна сметка малко са хората, които биха дали буквално последните си пари за някой друг, особено за една такава прищявка

Th3WildAng3l
10-01-2006, 20:53
Ами не знам до колко може да се определи като романтично. Последният ми приятел беше абсолютен женкар. От типа "като вляза в барче не си тръгвам сам". С него бяхме в началото много добри приятели. После така се случи, че бяхме заедно на дискотека и се зарибихме. Тръгнахме същата вечер и той ме покани у тях. Аз се съгласих. Спахме заедно - по бельо, прегърнати. Стана ми страшно приятно,че въпреки че му се ... не ми посегна. Сутринта се събудихме един до друг ...
Друг жест от същия човек - след като се скарахме искаше отново да се съберем и да стане сериозен. Точните думи бяха "Когато бях с тебе осъзнах, че искам да се променя". Тези думи направо ме разтърсиха тотално.
Не е романтично, но е нещо, което определено не бих очаквала от човек като него.

10-01-2006, 23:15
tova ne e romanti4no ama e zdravo kato adrenalin.Priqtelkata mi se beshe qdosala za neshto i me hvana i me zakarav blizkiq vhod da i pravq svirki beshe mn zdravo

Mikohito
10-02-2006, 00:51
Ами ще кажа най-романтичните неща които са ми се случвали.
Романтичен жест които съм правил към момиче е да я кача в колата ми да я повозя и да я закарам в планината до една поляня и да гледаме залеза над София.

Nadelina
10-02-2006, 05:58
Veche okolo mesec bqh vlubena v edno momche no toi samo priatelski se dyrjeshe.. Na 15.11 imam rojden den.. i tochno togava .. za da me zaradva.. mi kaza che iska da byde s men.. cql den bqhme zaedno.. i povqrvaite mi.. tova beshe nai hubavia rojden den v jivota mi.. sqkash bqh v Raq.. sqkash beshe edin prekrasen syn.. vyobshte ne ochakvah che nqkoi den toi shte trygne s mene.. i za kapak na vsichko .. nakraq mi kaza "Obicham te" .. Bqh unikalno shtastliva!!!

10-02-2006, 06:52
Ами не знам до колко може да се определи като романтично. Последният ми приятел беше абсолютен женкар. От типа "като вляза в барче не си тръгвам сам". С него бяхме в началото много добри приятели. После така се случи, че бяхме заедно на дискотека и се зарибихме. Тръгнахме същата вечер и той ме покани у тях. Аз се съгласих. Спахме заедно - по бельо, прегърнати. Стана ми страшно приятно,че въпреки че му се ... не ми посегна. Сутринта се събудихме един до друг ...
Друг жест от същия човек - след като се скарахме искаше отново да се съберем и да стане сериозен. Точните думи бяха "Когато бях с тебе осъзнах, че искам да се променя". Тези думи направо ме разтърсиха тотално.
Не е романтично, но е нещо, което определено не бих очаквала от човек като него.

toq tvoq aver da ne e edin dan4o, vikat my milana?

Th3WildAng3l
10-02-2006, 06:56
ммммне ... не се казва така :)

krem4et0
10-02-2006, 07:53
доста са като се замисля.Романтимчно беше 1 писмо,което ми написа по повод първата ни годишнина,докато беше в казармата.Романтично беше вечерята ,която ми направи за първия ни път,или тази,когато заминавах на море.романтично е всеки път,когато ми държи ръката и ми милва пред хората(той не обича да се показва нежност пред хората),романтично беше,че се записа да следва при мен,въпреки че беше приет на друго място и то специалността,която желаеше от години.дори подаряването на стръкче цвете,когато не го очаквам или на спонтанна целувка,когато не я заслужавам е романтично.Зависи кой как приема романтиката.А тя не е във високопарните фрази.романтиката е в дребните неща!

vlubenata :}f
10-02-2006, 14:46
amii zna4i moeto mom4e se varna ot varna zaradi men i na sa6tiq den ve4erta trqqbva6e da zamine za burgas oba4e kato se ka4va6e v avtobusa mi ostavi zlatniq si prasen koito po princip nikoga ne go svgalq ei tva ne6to napravooo me raz4ustva ne sam se 4ustaval po 6attsliva i nikoi ne e prvail takova ne6to za men nikoga nqma da go zabravq nikoga:}

kAdrOkoSkA
10-02-2006, 15:33
Най-романтично... не знам, но... едно момче ми беше посветило стихотворение, от което сърцето ми щеше да се пръсне от щастие! Сега мисля, че не е било истинско, но тогава направо се разтопих... докато ми го четеше листа хартия, на който го беше написал, трепереше... и тембара на гласа му се променяше... Или пък когато ставахме от едно кафе, отстрани имаше теменужки (а аз много ги обичам) той се наведе и ми откъсна една и ми я подари с целувка. Един път отидох да го видя на работа и той ядеше някакви бисквити и ми предложи, но аз му отказах като му споделих, че след малко си тръгвам и ще си хапна ябълка в нас. Като си тръгвах ме помоли да почакам малко защото шефа го бил викнал отвън и като се върна ме прегърна и целуна и трагна да ме изпрати и точно, когато ме пусна извади една ябълка (не знам от къде...) и ми каза "Надявам се да ти хареса, мило" Толкова миличко ми стана... И след около половин час ми си обади да ме пита дали ми е харесала и ме помоли да го стрелна като се прибера, да не се притеснявал... Изумително е на какво е способен човек, за да получи каквото иска...!
Истински романтично е, когато усещаш че човека с който си е всичко, което си искал някога и ти дава всичко, от което се нуждаеш и искаш да му дадеш целия свят! Не мога да се сетя какво да разкажа, защото всичко е романтично...Тежко е, когато всичко свърши, но щом той е по-щастлив така...

AnN_G
10-03-2006, 10:43
ето какво направих аз незнам дали е било романтично но вие ще кажете.мечтата на мойто момиче беше да се будиме един до друг,но нея не я пускаха да спи в нас.затова я събуждах по домашния всяка сутрин,но един ден ми хрумна да утида до тях в 10ч сутрина влезнах в тях(нямаще никой),влязох в стаята и я събудих с целувка и една червена роза.кажете си мнението по моя въпрос все пак[/b]
Много е сладко твааа :P ,ми з амен никой не е правил нещо романтично,ако не броя разходки,подаръчета и т.н. 8-[

BeBencEto
10-03-2006, 11:24
sega kato cheta,kakvo sa pravili za nqkoi i ot vas mi stava mnogo shtastlivo,no sushtevremenno i mnogo tujno,zashtoto za men nikoi nikoga ne e pravil neshto podobno...

10-03-2006, 16:49
ami edin den dokato bqxme na ych-shte priqtelqt mi vze edba tetradka v koqto kogato se skaraxme pisheh che go mrazq i ne bqx skusala tezi listq...no vupreki tova mnogo si go obichah..i toi prochete tezi neshta nasyrdi se i si trygna..vecherta mi se obadi i kaza che shtom go mrazq nqma smisal da se vijdame no toi oshte si me obicha az se razplakax po telefona kazax obicham te i zatvorih..na dr den toi mi vurna tetradkata az q otvorix i na sushtiq list v koi bqx pisala che go mrazq ot drygata strana imashe stixotvorenie koeto mojeshe da ne e napisano ot nego no beshe strashno xubavo i pisheshe che me obicha i beshe nakruskano ss negoviq parfiym..lele bqh tolko shtasliva i posle se sdobrixmee..ama .. vsichko e minalo sled 1g skusaxme :(