Влез

View Full Version : kak da raznoobrazim celuvkata

10-01-2006, 08:10
http://teenproblem.net/index.php?m=s&id=1044

pro4etah tova no ne6to ne mi dopada s gadjeto mi hodim ot dosta vreme i ve4e mi e malko sku4en na4ina po koito se celuvame kakvo predlagate za raznoobrazie Vie kakvo pravite no ne copiraite ot linka pls kajete vie kakvi trikove pri celuvane izpolzvate za da raznoobrazite i zadovolite 4oveka s vas?

strange__
10-01-2006, 08:27
Да речем,когато той очаква от мен някаква страстна целувка,аз му давам нещо адски романтично,с което му показвам,че го обичам или обратното...разбира се не го правя всеки път,че ще му стане навик :wink: Също така точно в момента,когато целувката е в разгара си неочаквано се дърпам назад,а той ме прегръща два пъти по-силно,за да не му избягам...много е готин тоя момент :-D Или се дърпам,той ме обгръща по-силно и се стреми да намери отново устните ми,но вместо това аз му захапвам ухото и му прошепвам нещо мило(вчера целия настръхна...).А иначе след края на всяка целувка следва една мъничка,после леко и нежно захапване на долната устна и пак една малка целувчица,но при мен това е по-скоро навик,от колкото начин за разнообразяване :wink: С една дума много обичам да хапя :lol:

Absconding
10-01-2006, 12:30
Всяка целувка с приятеля ми ми носи удоволствие и не виждам нужда да разнообразяваме. Целувките са различни в зависимост от настроението.