PDA

View Full Version : kak moje da ima takiva hora!

10-01-2006, 10:18
imam si seriozen priqtel..toi be pyrvoto momche s koeto prespah..adski mn go obicham..toi e nai-dobriq mi priqtel..! :smt010 no zashto trqbvashe da se sluchi tova..!qvno edin smotanqk mn me haresal..i iskashe da se vijdame..a povqrvaite mi ako bqh mu otkazala..sq moje6e da ne sym m/u jivite!toi e gadna protivna mutra!zavede me v tqh..protiv moeto jelanie..sableche me i me iznasili kato nishto!bez da mu migne okoto..!vyzpolzva se ot krasotata mi..!vyzpolzva se ot men!ZASHTO!?do sega ne sym se chuvstvala tolkova izhabena!pomognete mi kakvo da pravq..! :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010

Forslor
10-01-2006, 10:25
imam si seriozen priqtel..toi be pyrvoto momche s koeto prespah..adski mn go obicham..toi e nai-dobriq mi priqtel..! :smt010 no zashto trqbvashe da se sluchi tova..!qvno edin smotanqk mn me haresal..i iskashe da se vijdame..a povqrvaite mi ako bqh mu otkazala..sq moje6e da ne sym m/u jivite!toi e gadna protivna mutra!zavede me v tqh..protiv moeto jelanie..sableche me i me iznasili kato nishto!bez da mu migne okoto..!vyzpolzva se ot krasotata mi..!vyzpolzva se ot men!ZASHTO!?do sega ne sym se chuvstvala tolkova izhabena!pomognete mi kakvo da pravq..! :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
Отиваш в полицията пускаш жалба. Вадиш си медицинско . Ако нямаш навършено пълнолетие се обръщаш към закрила на детето. Има и горещи телефони ,където информират по добре как да се реагира при такива случаи , няма да се страхуваш и тем подобни от мутри(тяхното време мина). Айде успех и без да се предаваш!!!

DoPye
10-01-2006, 10:27
Отиваш в полицията пускаш жалба. Вадиш си медицинско . Ако нямаш навършено пълнолетие се обръщаш към закрила на детето. Има и горещи телефони ,където информират по добре как да се реагира при такива случаи , няма да се страхуваш и тем подобни от мутри(тяхното време мина). Айде успех и без да се предаваш!!!

абе тая пикла е поне на 15 годени какво и се връзваш на акъла

PR0
10-01-2006, 10:31
nedeite taka. Ne6tata se seriozni.

10-01-2006, 10:32
DoPye pikla a..!?mn qsno,4e taka 6e govori6..6toto nz kvo mi e..i ne sym na 15 a sym na 17 taka ,che takiva kat tebe slabo me vylnuvat!ako smqta6 da me narejda6 ne e sega vremeto!.. :smt013

Forslor
10-01-2006, 10:32
Виж такива случаи има бол в нашата страна . Точно пък ако е на 15 ,нещата са много сериозни. Все още правя разлика между тема "ебавка" и немисля ,че тази е една от тях. :wink:

DoPye
10-01-2006, 10:41
DoPye pikla a..!?mn qsno,4e taka 6e govori6..6toto nz kvo mi e..i ne sym na 15 a sym na 17 taka ,che takiva kat tebe slabo me vylnuvat!ako smqta6 da me narejda6 ne e sega vremeto!.. :smt013

откаде си бре прятелки

Infernal^Girl
10-01-2006, 10:45
а бе то момичето явно наистина е пострадало...
ама и тя си носи отговорност за кво му е позволила да я заведе у тях?! тя тапа ли е или кво да неможе да се сети за кво е води!? ](*,)

DoPye
10-01-2006, 10:47
Аби те повечето мутри са в затвора Маргините си ги гледам през балкона какво правя на кой мутрете отанаха

Рашо тоя пак каква е мишка Бобара тоя се е забил по герите иначе ще го грамнат Пешо Щангато за тоя пак какво да кажа и той е мишка като Рашо

Някав дечко сигорно и е казал че е мутра :lol: :lol:

OtherDimension
10-01-2006, 10:54
Аби те повечето мутри са в затвора Маргините си ги гледам през балкона какво правя на кой мутрете отанаха

Рашо тоя пак каква е мишка Бобара тоя се е забил по герите иначе ще го грамнат Пешо Щангато за тоя пак какво да кажа и той е мишка като Рашо

ti Boiko Borisov li si ?

koalka
10-01-2006, 11:00
Ами да може да има.Всякакви са.Това,което е напарвил с теб е ужасно и е най-добре да кажешна полицията и на вашите,ако не знаят.Не може да се отърве така безнаказано.

DoPye
10-01-2006, 11:02

ti Boiko Borisov li si ?

да брато Бойко Борисов съм

OtherDimension
10-01-2006, 11:06
qkoo
moje li da nabiesh edno momche ot kvartala deto me idosva
daje ako moje da go zastrelqsh

DoPye
10-01-2006, 11:07
qkoo
moje li da nabiesh edno momche ot kvartala deto me idosva
daje ako moje da go zastrelqsh

пиши на П.М да не Флудим

cvetiiii
10-01-2006, 11:38
porednata izmislena tema v koqto nqkoi iska da se pokaje i dokaje ''ot krasotata mi''!!! izvinqvai iska6 da kaje6 4e si mnoo gotina ili 4e sa te iznasilila

10-01-2006, 11:53
porednata izmislena tema v koqto nqkoi iska da se pokaje i dokaje ''ot krasotata mi''!!! izvinqvai iska6 da kaje6 4e si mnoo gotina ili 4e sa te iznasilila
to4no taka!i az ne vqrvam mnogo na taq tema,no i da e istina edva li go e prejivqla tolkova tejko,za6toto o6te misli za "krasotata si".a i za takiva ne6ta si ima policiq,a ne forumi. [-X

10-01-2006, 12:31
abe hora..za kvo mi e da se ebavam za takiva raoti..govorq vi napylno seriozno...i cvetiiii
zashto da ne sym krasiva..ne me poznavash za da govori6 kakvotoi da e!

10-01-2006, 12:35
abe hora..za kvo mi e da se ebavam za takiva raoti..govorq vi napylno seriozno...i cvetiiii
zashto da ne sym krasiva..ne me poznavash za da govori6 kakvotoi da e!
prosto zvu4i naduto i fal6ivo da paradira6 s krasota v takava situaciq. [-(

10-01-2006, 12:40
naistina znam 4e zvu4i typo..krasotata nqma zna4enie..i nikoga nqma da ima..!po dobre da q nqma!no az pisah tema za da polu4a syveti..a na upreci!

Swetty
10-01-2006, 13:24
qvno edin smotanqk mn me haresal..i iskashe da se vijdame..a povqrvaite mi ako bqh mu otkazala..sq moje6e da ne sym m/u jivite!toi e gadna protivna mutra!zavede me v tqh..protiv moeto jelanie..sableche me i me iznasili kato nishto!bez da mu migne okoto..!vyzpolzva se ot krasotata mi..!vyzpolzva se ot men!ZASHTO!?do sega ne sym se chuvstvala tolkova izhabena!pomognete mi kakvo da pravq..! :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
Ти си си виновна . Щом като не си могла да му откажеш що не си излизала с повече хора, за да не те завлече на някъде ..трабвало е да внимаваш да не оставаш сама или на приятелите ти не им пука за теб ? Мисля че сега е най-добре да забравиш всичко .. е може да ти е малко трудно в началото , но ще се справиш спокс :)

IKisseDAGirL
10-01-2006, 13:33

ti Boiko Borisov li si ?

да брато Бойко Борисов съм
Бойко Борисов е грамотен доколкото знам, а ти... :-k :-#

по темата :arrow:
най-лошото, което можеш да направиш, е да си мълчиш, защото така показваш на тоя, че може да прави с теб каквото си иска без да му се размине :evil:
така само ще го окуражиш.. ясно, че те е страх, но трябва да имаш малко воля :!:

не бездействай, а направи колкото се може повече, за да се разбере, че няма просто да си стоиш и да си гледаш уплашено.. обади се на колкото се може повече места, търси помощ, говори за това, кажи на много хора :wink: :idea:

ще се справиш, спокойно :-)

Glade
10-01-2006, 13:34
Estestveno,4e temata e ebavka!Sigurno go pi6e nqkoq kompleksarka,koqto nikoj ne q poglejda,6toto e grozna kat kobila i tuka se pravi na golqmata hubavica,deto 6e trugne da q iznasilva nqkoi!KAto si tolkova umna otidi v policiqta i razkaji kakvo e stanalo,posle otidi pri lekar da ti vzemat otpe4ataci ot putaka i dnk i razsledvane i tn i tn!Dori da ne si izmislq6,koeto e malko veroqtno,ako trugne6 da pravi6 ne6to oniq 6e ti razkatae familijkata!Prosto mi izglejda nevuzmojno i nerealno!Film,detska izmislica,parodiq!Ne ni zanimavaj s gluposti molq te!

DoPye
10-01-2006, 13:37
ами мноо ясна че е ебавка

няква 17 годишна ще писка че мутра искал да я бие те даже няма да и обърнат внимание

IKisseDAGirL
10-01-2006, 13:43
Estestveno,4e temata e ebavka!Sigurno go pi6e nqkoq kompleksarka,koqto nikoj ne q poglejda,6toto e grozna kat kobila i tuka se pravi na golqmata hubavica,deto 6e trugne da q iznasilva nqkoi!KAto si tolkova umna otidi v policiqta i razkaji kakvo e stanalo,posle otidi pri lekar da ti vzemat otpe4ataci ot putaka i dnk i razsledvane i tn i tn!Dori da ne si izmislq6,koeto e malko veroqtno,ako trugne6 da pravi6 ne6to oniq 6e ti razkatae familijkata!Prosto mi izglejda nevuzmojno i nerealno!Film,detska izmislica,parodiq!Ne ni zanimavaj s gluposti molq te!
и кое й е нереалното на ситуацията, мога ли да знам!? пфф, такива неща се случват всеки ден и то навсякъде по света, колко пъти по телевизията и другите медии са разказвали подобни истории, че и много по-лоши...и кво, дайте да си затворим очите и да кажем "ми не, тва е невъзможно в нашия "идеален" свят да се случи такова нещо.. те тия си измислят" :-k ](*,)

Glade
10-01-2006, 14:27
Ami da,Dopye qsno go kaza!

ProstoAz
10-01-2006, 14:31
Еми, че ти на кой свят на живееш, бе? :shock:
Като не искаш да се случват такива работи (ако това, което казваш е вярно) няма да излизаш с всеки. Ти си си го просила...какво да ти кажа...Незнам, някак си не можеш да ми пробудиш съжалението... :-k Защото как да ти го кажа по-мило - или нямаш капка акъл в главата или пък си си го искала, а сега се правиш на 6 без 10, та така...
Ти от къв зор си отишла в тях? Честно ти казвам - и аз да бях на негово място, и аз щях да те е*а! Ей така отиваш си в някъв мъж на гости и кво си мислиш, че ще ядете семки ли? Ми къде ти е тука акъла ми кажиии?!? Както и да е - просила си си го, това е! :twisted: Той се настроил за е*ане, ти го режеш... [-X
Ааа, и още нещо - ти го изкара тоя едва ли не луда влюбен в теб - е, не се залъгвай, бе, мила. Искал е да те прасне - направил го е. :D Жив и здрав да е. :wink:

10-01-2006, 14:36
Наистина какво очакваш да стане като отиваш на гости на един мъж вечерта...Ти наистина си за 4-ти километър ако не знаеш отговора!Или си измисляш или си си го търсила!Все пак си голяма и имаш представа за кво става въпрос!Или си очаквала да пиете прясно млекце и да хапвате козуначе!Моля ти се не се излагай!Все пак си голямо момиче и нещата са ти ясни като бял ден!НЕ ни маниполирай като последните прошляци!

kofti_nick
10-01-2006, 14:36
Police !

10-01-2006, 16:49
tq ne e oti6la dobrovolno na gosti,tfa 4e e na 17 ne zna4i 4e e mn silna i moje da izbqga ot toq tip,za men tazi tema e napylno realna za6toto vseki den se slu4vat takiva raboti!!!

A MILA MA TEB 6TE KAJA 4E NEZABAVNO TRQBVA DA KAJE6 NA VA6ITE,KOLKOTO I DA NE TI SE ISKA I KOLKOTO I DA TE E SRAM.TE NAI-DOBRE ZNAQT KAKVO DA PRAVQT.NE SE OPITVAI DA RE6I6 PROBLEMA SAMA ZA6TOTO NQMA DA USPEE6!

aide uspeh i dano vsi4ko da se opravi [-o<

mechtaq_za_teb
10-01-2006, 17:05
vednaga kaji na vashtite i na policiqta,sashto i na priqtelq si !

DoPye
10-01-2006, 17:12
Police !

Я по добре викни Triple-H да го измае 1 път с чука в главата и проблема е решен

olive_oil
10-01-2006, 17:43
а бе то момичето явно наистина е пострадало...
ама и тя си носи отговорност за кво му е позволила да я заведе у тях?! тя тапа ли е или кво да неможе да се сети за кво е води!? ](*,)миличка що казваш "момичето явно наистина е пострадало" и после "тя тъпа ли е..." тва не е ли леко лицемерие??? и още нещо,май не си пвочела темата внимателно
a povqrvaite mi ako bqh mu otkazala..sq moje6e da ne sym m/u jivite!toi e gadna protivna mutra
zavede me v tqh..protiv moeto jelanie а???сега ще я наречеш ли тъпа?като не си способна на съчувствие просто замълчи!

IdiOtKa
10-01-2006, 19:18
земи си лекарствата и спри да пускаш тъпи темички ... !

gangbang
10-01-2006, 19:37
Има богата фантазия автора на темата :) Нема истина тука изобщо, ако беше се случило едва ли ше и дойде до акъла да си пише в некой форум.

Th3WildAng3l
10-01-2006, 20:32
Ако това е истина .. много съжелявам. Не знам за другите от форума, но мен лично също са се ОПИТВАЛИ да ме изнасилят. И това абсолютно не е ебавка. Разминавало ми се е, но знам за какъв стрес става въпрос. Съветвам те първо отиди на психолог ... говори с приятеля си ако още сте заедно. Сподели с някой на който наистина имаш доверие, а не в този форум, в който нете познават, защото виждаш какви коментари се изсипват. Безсмислено е да се опитваш да забравиш. Аз вече 5 години не мога да забравя :cry:

10-01-2006, 20:36
Kulio Gangstera a na kogo da kaja..toi sam mi kaza,che ne mi trqbva da si otvarqm ustata..abe hora toi kat nishto shte me prebie..!ne ste v situoacciqta mi za da znaete za ko staa vypros..prosto se opitah tuk da si izleq mykata...blagodarq na tez koito me podkrepiha i koito mi dadoha syveti..no sym potresena ot drugite upreci..typa sym bila grozna sym bila..i zashto mi e da se ebavam za takiva raboti!..no vypreki vsichko ne pojelavam na nikoi tova koeto mi se sluchi! :smt011

GTA
10-01-2006, 22:51
I men vednuj edna me iznasili,ama nakraq ubavo mi stana i ne piskah!Dobre si q opliu6tqh,ama protiv volqta mi...Pogledni ot hubavata strana! :mrgreen: Abe q ne me zanimavaj s gluposti...

britney_04
10-02-2006, 00:59
Не знам от кои град си,но навсякаде си има мутри,и някои се беше изказал че времето на мутрите е минало,изобщо не е така.Просто си се навряла покраи шамарите и в краина сметка си ги изяла,това твоито не е било типичния случаи на изнасилване,тои все пак по думите ти малко или много против желанието ти те е накарал да отидеш в тях и просто след като си отишла е почнал да те обарва,да иска да правите секс,и ти под съзнателно си знаела че тои е няква мутра и просто теб самата те е било страх да му откажеш,но така или иначе едва ли си му отказала да правите секс просто ти не си го искала.Това е моето мнение по тази тема.Специално тука в моя град-Бургас има така няколко главни фигури а другите отговарят за отделните комплекси.Лично аз познавам повечето от тях без единствено главния които цялото южно черноморие му вади пари от наркотици.Виждала съм много по смазващи случки от тази тука това направо бледнее пред далеч по смазващи случаи.Тези съвети които и давате да иде в полицията да каже на тяхните ако наистина е от по големите мутри няма да има никъкъв ефект защото в момента в БГ всичко се крепи на пари имаш ли пари имаш власт,наи много после да си има още по големи проблеми с тоя.Затова един съвет от мен,по добре си стои мирно и кротко и избягваи компании свързани с такива хора за да ти е мирна главата от тук нататък,няма как да промениш вече случилото се ,можеш единствено да си извадиш една голяма поука от станалото и ако си по умна да успееш да се промениш и да се отделиш от тази среда,сега може би ще ти е гадно но ще ти мине апък нали се сещаш че човек каквото посее такова ще пожъне.Аиде стига толкова съм писала че маи стана мн дълго.Успех дано съомееш някакси да превъзмогнеш случилото ти се :smt023

^DaRk_LaDy^
10-02-2006, 21:40
Аз не мисля , че темата е истина. Едно изнасилено момиче , би било мноооооооооооооооого изплашено след случилото се , то би се затворило в себе си , а не би седнало на компютъра и да обяснява по форумите ... , че и да пише как този въпросния мутряга се възползвал от красотата й. Недейте така момичета , не се шегувайте с тея неща , че недай си боже да се случат няма да ви е никак весело.

cannabinoid
10-02-2006, 21:48
to tuka tolkova mn spameri che veche nemojesh da vqrvash na nikoq podobna tema..

10-04-2006, 17:45
AZ i vyarvam napulno po nachina po koito go e napisala, Imam priatelka koyato sustho beshe postradala taka, sushto taka vednuj i pred men trugna da se sluchva takova neshto i tryaashe da se pravya che sum i gaje za da ne ya nalazva edin durt glupak koito sduhahme posle mnogo zle no da ima takiva hora, i go pravyat i znam ne edna i dve istinski istorii, tova naistina e mnogo gadno az nikoga ne bih go napravil , neznam kak naistina moje da ima takiva hora i kakfo udovolstvie ispitvat ot tova,

Vaniushkata
10-05-2006, 21:53
Pfuuuuuu bah maamu.E tva kvo be6e we?Vie ludi li ste?bsi sydistite.Slu6aite kvo toq forum e syzdaden, za da se pomaga na horata.Tuka vie trqa da davate syveti nezavisimo dali temite sa ebavki ili ne.Stia ste se praili na golqmata raota 6tot otsrani ste sme6ni.Bahti kat nqkvi hi6tnici 4aka6ti jertvata da napadnat,to4no na takia prili4ate.6tom temata ne vi haresva,6tom mislite 4e e ebavka,ko se zanimaate togava.OOO,razbira se,nali trqa da pusnete porednoto typo i sme6no mnenie.Vzemete se stegnete i pomislete hubavo.VIE NE STE NIKOI I NQMATE PRAVATA DA SYDITE HORATA.Vseki 4ovek otgovarq za sebe si,poglednete se vie i togava govorete za drugite.Ne sa li vi u4ili malko na razbirane,sy4uvstvie.Iglejdate al4ni gadnqri s izkriveni razbiraniq.
Otnosno temata:az smqtam,4e nai-dobroto re6enie e da kaje6 na va6ite.Ottam natatyk vsi4ko postepenno 6te se opravi.Otidi na psiholog za vseki slu4ai.da ti kaja o6te tova sled vreme 6te e samo edin dale4en 4eren spomen.I vse pak mila drugiq pyt vnimavai pove4e.Ima mnogo na4ini,4rez koito da re6i6 problema.A py ako si nqkoq vryzkarka o6te po dobre.Ama pyrvo na va6ite.Aide uspeh!!! :wink:

Absconding
10-05-2006, 22:14

Извинявай ама ти с кой акъл си отишла в тях!?

10-05-2006, 23:34
Няма значение дали темата е истинска или не. Вие като сте се регистрирали само да фугурирате някъде под друго име и си мислите че сте ебати идиотите ем да правилно мислите.
Няма значение дали темата е истинска или не момичето пита за съвет.

Мацко
Първо кажи всичко на родителите си. Обясни всичко. Отидете в полицията разкажи всичко там. Но... като знам старата БГ ще духаш супата... ще те успокоят ще го хванем тртртрд и тн.

И най важното-кажи на приятеля си колкото и да ти трудно. НАИСТИНА МУ КАЖИ!!!

marina star
10-06-2006, 05:32

абе тая пикла е поне на 15 годени какво и се връзваш на акъла

I TAKA DA E TOI E PRAV 4E I GO KAZA

dudeto_sy
10-06-2006, 14:13
Ами, обади се в полицията например...

Absconding
10-07-2006, 23:14
Оф аре разкарайте я тая тема.. :smt013

sladoled
10-08-2006, 07:29
Както се отнасяте към чуждите нещастия, така ще се отнесат и към вас!
Преди да квалифицирате и да съдите поне мислете! Не всички могат да споделят с родителите си, не всички получават подкрепа, не всички изпадат в дълбока депресия след изнасилване и пр.
А за полицията да не говорим!Има да чакаш ! И междувременно ще проглушат всички вестнци и телевизии, че работят по едно изнасилване.И който не знае със сигурност ще научи кого и как са изнасилили.Аз имам усещането, че нарочно го правят- никой да не помисля да се оплаква, ако изпадне в такава ситуаця.

Absconding
10-08-2006, 21:14
tq ne e oti6la dobrovolno na gosti,tfa 4e e na 17 ne zna4i 4e e mn silna i moje da izbqga ot toq tip

От тоя тип мъже се бяга не със сила, а с акъл.
А айде към изнасилването да добавим и отвличане, че да е още по-цветна историйката.. и после може да се окаже, че оня й е роднина, продава оръжия и се занимава с банкови обири, а брат му е най-големият наркотрафикант в Южна Америка и първи братовчед на Васил Бошков. Мда, мда...

10-13-2006, 22:11
палячо

10-13-2006, 22:12
...