Влез

View Full Version : Na kakvo mnenie ste....

awanturistkata{P}
10-01-2006, 13:33
imam pr ot 4 meseca...sled kato se svalqhme 3 meseca predi tva...v momenta toi e v 4ujbina...tam 6te u4i ....az mn go obi4am i znam i 4e i toi me obi4a mn...no si4ki okolo mene sa na mnenie 4e toi 6te mi izneveri tam...trqbva li da mu imam slqpo doverie(a az go imam i dokato ne go hvana sama nq da se razubedq) kakvo mislite za vrazkata ot raztoqnie...kakvi sa 6ansovete da se zapazi

Momchence
10-01-2006, 13:40
Темата не е за тук, или се отнася само за ебането?
И все пак...зависи колко време ще седи там и най-вече какъв човек е въобще....зависи много от самия него; характер, ценности бла бла..никой не може да ти каже само по тея неща които изброи...няма особено голямо значение колко сте се зарибявали и колко сте ходили...ти си го познаваш най-добре и май само ти може да си прецениш...аз те съветвам да не вярваш на всичко и да не се надяваш на невъзможни неща...ако си дошла тук да те успокоим съжелявам но няма да съм аз този.....

Nasindo
10-01-2006, 14:02
imam pr ot 4 meseca...sled kato se svalqhme 3 meseca predi tva...v momenta toi e v 4ujbina...tam 6te u4i ....az mn go obi4am i znam i 4e i toi me obi4a mn...no si4ki okolo mene sa na mnenie 4e toi 6te mi izneveri tam...trqbva li da mu imam slqpo doverie(a az go imam i dokato ne go hvana sama nq da se razubedq) kakvo mislite za vrazkata ot raztoqnie...kakvi sa 6ansovete da se zapazi

Защо трябва да слушаш другите? [-X Според мен най-добре ще е да игнорираш хорските приказки и да продължаваш да си го обичаш ,пък каквото ще става да става :-({|=

хайде със здраве O:)

ProstoAz
10-01-2006, 14:06
Еми, както казаха вече - зависи колко време ще е там.
Но както и да е...
Aз пък съм на мнението на "всички около теб" - няма начин да не ти изневери. Мъжът си е мъж. Какво мислиш - че като му се отдаде някоя възможност няма да я използва ли? Едва ли... [-X Не го приемай много навътре. :wink:

IKisseDAGirL
10-01-2006, 14:13
Еми, както казаха вече - зависи колко време ще е там.
Но както и да е...
Aз пък съм на мнението на "всички около теб" - няма начин да не ти изневери. Мъжът си е мъж. Какво мислиш - че като му се отдаде някоя възможност няма да я използва ли? Едва ли... [-X Не го приемай много навътре. :wink:
и аз така мисля :)
колкото и силни чувства да изпитва, не може да си толкова наивна да вярваш, че ще се пази за теб - това само жените го могат :lol:
е, и мъжете, но мнооого рядко

честно казано, и аз да бях, и аз нямаше да се сдържа: кво, ще съм в друга страна, около мен ще обикалят от хубави по-хубави батковци - чужденци, дето само с поглед ми казват "ела ме изяж", но аз - не, ще си кротувам мирничко и ще си живея само със спомените за "мойта любов" дето си е някъде там... ахахах, тва никъв път не може да стане :mrgreen:

AngelOfDarkness
10-01-2006, 15:06
Стига де! :? напук на другите аз ще ти кажа, че ако любовта ви е силна, ще издържи. Гледай на това като на предизвикателство. Ако не издържи не я е имало...или не е била достатъчно силна-т.е. не си е заслужавало да си "губиш времето" с този човек.
Ти можеш ли да се "пазиш" за него? Ако не можеш, не го искай от него.

А за по-горните мнения: аз съм жив пример за неизневеряващ човек извън България, който си обича гаджето :-D СИГУРНА съм, че не ми е изневерил. Значи не говоря глупости,но да не се отплесвам:)

Твоят човек може да бъде някой от изневеряващите типове...Може да е кротък и скромен влюбен :) Това ти си го знаеш. Говорили ли сте за изневярата? Ако му знаеш мнението и характера(ако го познаваш и знаеш кво мисли общо взето), ще си прецениш сама.

СЪВЕТВАМ ТЕ да не се отказваш. Не обръщай внимание на другите. Те ли го познават по-добре, или ти?! И ...мисли оптимистично-опитай се да си го чакаш, дай му шанс. Ако се изложи... казах ти вече варианта;) Важното е да провериш. Ако не го провериш и се предадеш, ще те мъчи съмнението цял живот:)

С теб съм, успех и горе главата! :-D

pipi`e`golqma
10-01-2006, 15:11
Ако найстина те обича ще ти е верен. Но това можеш да го прецениш само ти,защото всеки човек е с различен характер. Просто зависи от самия човек.

10-01-2006, 15:15
"z mn go obi4am i znam i 4e i toi me obi4a mn'' deeba kak staa tfa neshtu kato az mn go bicham i toi umira za men samo s 4 mesechna vrazka nz ...

10-01-2006, 16:02
"z mn go obi4am i znam i 4e i toi me obi4a mn'' deeba kak staa tfa neshtu kato az mn go bicham i toi umira za men samo s 4 mesechna vrazka nz ...

samo da ti kaja 4e dori ne 4 ami i dva meseca mogat da sa dostaty4ni da obi4a6 do poluda... ot li4en opit ti go kazvam...nqkoi dvoiki i 1 god da sa zaedno i da ne se obi4at tolkova kolkoto druga dvoika na samo 2 meseca primerno

kAdrOkoSkA
10-01-2006, 16:32
Никой не може да ти каже какво би могъл да направи приятеля ти! Ти си тази, която го познава най-добре! Ти си тази, която той обича! Не ги слушай - това са само предположения! Обичай го и му вярвай! Той няма да те предаде току-така! Нормално е да се съмняваш...
Имам една приятелка, която е в сащото положение, само че не е от месец-два, а вече 2 години е така... Обичат се... вярват си... той си идва от време на време и любовта им не е отслабнала, даже напротив! Възможна е такава връзка, но е много трудно... :smt009

kAdrOkoSkA
10-01-2006, 16:35

samo da ti kaja 4e dori ne 4 ami i dva meseca mogat da sa dostaty4ni da obi4a6 do poluda... ot li4en opit ti go kazvam...nqkoi dvoiki i 1 god da sa zaedno i da ne se obi4at tolkova kolkoto druga dvoika na samo 2 meseca primerno

=D> Точно така!
Или за 2 седмици...

Kotetoto
10-01-2006, 17:10
Ами.......мисля,че темата не е за тук

gazarka
10-01-2006, 17:59
6te kaja samo edno dale4 ot o4ite dale4 ot sarceto!!!

SuPeRSlaDkA
10-01-2006, 18:04
Никой не може да ти каже какво би могъл да направи приятеля ти! Ти си тази, която го познава най-добре! Ти си тази, която той обича! Не ги слушай - това са само предположения! Обичай го и му вярвай! Той няма да те предаде току-така! Нормално е да се съмняваш...
Имам една приятелка, която е в сащото положение, само че не е от месец-два, а вече 2 години е така... Обичат се... вярват си... той си идва от време на време и любовта им не е отслабнала, даже напротив! Възможна е такава връзка, но е много трудно... :smt009 спорез мен в такава връзка ще страдате много,защото и двамата няма да сте един до друг и това ще ви отдалечи и ..накрая ще се забравите.Честно казано не искам да съм права,но се случи почти същото на едно момечи от моя блок...Просто 2-3 месеца и после и тя почна да.. и той сигурно..
6te kaja samo edno dale4 ot o4ite dale4 ot sarceto!!! :-)

pi4a
10-01-2006, 18:17
сигурно щи изневери с неква по яка от тебе щото съм сигурен че си уруд

awanturistkata{P}
10-01-2006, 18:29
sorka 4e 6te te razo4arovam bate...ama ne sam tolkova grozna...ne predendiram 4e sam palna krasavica oba4e....si iama 4ar i to golqm...i btw ti kade si videl hubava germaka