PDA

View Full Version : Какво отблъсква мъжете...

YouR_PoisoN
10-03-2006, 07:41
В едно списание видях една проведена анкета на тема Какво в жените отблъскво най-много мъжете? и така реших да задам същата анкета в този форум.
В съответното списание процентите на дадените отговори са следните:

31% Пушенето
21% Лошия дъх
16% Много косми там долу
15% Неизбръснати крака
8% Обилен грим
6% Бабешко бельо
3% Пияна жена

Сега е ваш ред, да си кажете мнението... и ако вашият отговор не присъства в анкетата, моля да го споменете :wink:

malone
10-03-2006, 07:51
Отблъскват ме цигрите :evil: а пияна жена е това е грозна гледка :-s

The`G_i_r_l
10-03-2006, 07:54
По принцип лошия дъх мисля,че най-често идва от цигарите така че... :wink:

10-03-2006, 08:41
От кога си мъж? :-({|=

OtherDimension
10-03-2006, 08:47
piqna jena - ot tova po-grozna gledka nqma

The`G_i_r_l
10-03-2006, 09:08
The`G_i_r_l написа:
По принцип лошия дъх мисля,че най-често идва от цигарите така че...

От кога си мъж?

Никъде не пише,че темата е само за момчета :smt019 :mrgreen: :::

Sensual
10-03-2006, 09:58
Най-гадното от всички за мен е "Пияна жена"... Просто мисълта за поведението на повечето пияни хора... било мъже или жени ме дразни ужасно много... пък и съм изпитвал мъката, да гледам отсрани човек на когото държа ужасно много, без да знам как да му помогна...
:cry: от пияна жена чух думите, наранили ме най-много до сега...

иначе и другите неща са мн важни... например темата за пушенето... но мисля че ако двама души се обичат..пушещият може да ограничи вредния си навик... да ги намали, да се опита да ги спре... чувъл съм че за да ги спре човек най-важното е да има стимул, а кое е по стимулиращо от влюбения поглед.. кое дава повече сили на човек? :wink: Мисля че пушенето е преодолим проблем.
С "обилен грим" проблеми нямам... но на 100% предпочитам естественото... за радост и приятелката ми мисли така :smt008
Като казвам "естествено" това не важи за космите... нито женските крака... нито "там долу" #-o Мисля че всяка жена трябва да се поддържа така че на нея самата да й е комфортно, но и в някаква степен да заоволява желанията на партньора си :wink: относно поддръжката си "там долу"... за краката на 1000% съм сигурен че и мъже и жени смятат, че женските крака трябва да са гладки :lol:

"бабешко бельо", според мен няма... килоти? парашутки? когато Тя е в тях ... :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 важен е пълнежа... пък и бельото е нещо, което по принцип е направено за да се саблича а не за да се облича :D :lol:

nqkoq si
10-03-2006, 11:07
spored men kosmite nemogat da budat seriozna pri4ina,da ne bi vsi4ki maje da se obezkosmqvat kakvo lo6o ima v tova.Moje bi piqnata jena e nai lo6o ot vsi4ki drugi

vvs_go
10-03-2006, 11:43
ami si4ko ot izbroenoto e nedupostimo osven PU6ENETO i PIENETO vypreki 4e ne sym podryjnik na tezi dvete namiram za mnogo seksi piqni jeni koito pu6at

N.C.L
10-03-2006, 15:04
Мойте фаворити :

Цигари
Пияна Жена
Обилен Грим

hamilcar
10-03-2006, 15:56
Пияна жена ми е фаворит и другите неща са неприятни, но все пак.

DoPye
10-03-2006, 16:03
Пушенето

Boni_bon
10-03-2006, 16:05
Всички изброени възможности ме отблъскват... то това няма да е жена ако е една от тези възможности... блякс ](*,)

Bummer
10-03-2006, 16:09
Неизбръснати крака, лош дъх и много косми отдолу.Може да изглеждам доста претенциозен, ама на мен това ми е противно :-({|=

cecko_boy
10-03-2006, 16:26
mi mnogo kosmi nai ot dolo i lo6 duh tva e spored men koeto me otbluskva v edna jena

Forslor
10-03-2006, 16:26
Добави и един допълнителен отговор "ВСИЧКО ИЗБРОЕНО" :wink:

Malkiq
10-03-2006, 17:55
pfff,to si4ko e super gadno,no na men li4no mi se e slu4valo da se sbluskam s kofti belio,i kosmata p***a,ina4e si4ko ot izbroenoto e super gadno... :-s

alkobalko
10-03-2006, 18:05
Не съм мъж, но за сеге си мога да кажа, че биха ме отблъснали всички от изброените неща.

YouR_PoisoN
10-03-2006, 19:35
Добави и един допълнителен отговор "ВСИЧКО ИЗБРОЕНО" :wink:
е то ако беше така, анкетата нямаше да има смисъл :wink:

IdiOtKa
10-03-2006, 19:50
а имал и тема нас какво ни отблъсква ....
то вие маина ни напраихте
-да не пием
-да не пушим ...остава и по мъже да не хоиме и сме си монахини маина ! мно сте гадни еиии !

drawers
10-03-2006, 19:56
Аз си гласувах за бабешкото бельо.

Absconding
10-03-2006, 23:23
От кога си мъж? :-({|=

Не е нужно да е мъж за да знае, че дъха от цигари е кофти.

10-03-2006, 23:55
Отблъскват ме цигрите :evil: а пияна жена е това е грозна гледка :-s

хохохоххохохох
Ти или трябва да си мн тъп или страшно тъп. Избора си е твой. Ако беше достатъчно умен щеше да се възползваш от това че жената я влече гравитацията повече от другите хора!!!! Балък

shalqlqlqlq
10-04-2006, 01:50
Значи нещата стоят по малко по-различен начин. В анкетата има неща, които могат да се усетят само при по-близки взаимооношения. Искаше ми се да гласувам за всички неща!
Ще ги хвана подред.
- Да целунеш момиче, и да имаш чувството, че си правиш гаргара с вода от тоалетната - отвратително.
- Да говориш с момиче, и да усещаш лош дъх....отвратително, представи си да се целунете - ужас!
- Неизбръснати крака, признак на лоша хигиена. След среща с такова момиче, аз преставам да гледам на нея като на нежно създания....
- Пушенето, често срещано явление...какво да се прави просто лош навик, някой казаха, че от цигарите идва лошия дъх - да, но много лесно можеш да се пребориш с него, и ако си умно момиче, което държи на тези неща, няма как да стане фала с лошия дъх!
- Бабешко бельо...какво толкова, въпрос на вкус и избор. Ще разгледам случая в два под случая:
- Попринцип не обичам, да виждам как се показва бельото на момиче, като седи в кафене примерно, адски невъзпитано е, да секси е, но си е селска работа, камо ли да е от типа бабешко!
- Повреме на секс, да се наложи да свалиш въпросното бабешко бельо, определено ще намали желанието ти за секс, и ще намали нивото на възбуда, но е преодолимо - предполагам.
- Много косми отдолу....МОЛЯ? в този случай направо и давам парцалките и да се омита, въобще не искам и да коментирам!
- Пияна жена....грозна гледка, пак спирам да гледам на нея като нежно създание, това си е чиста простащина....но това се среща в подрастващите момичета, за да видиш пияна жена, то тя трябва да има адски проблеми....аз дори не си спомням за последно кога съм виждал такова нещо, виж за подрастващите всеки петък и събота им се наглеждам!
- Обилен грим, тук вече е въпрос на вкус и майсторство, някой го слагат така, че да стой добре. Пък и става дума за личен вкъс и от страна на мъжа, аз примерно мразя грима, евентуално го приемам когато е в съвсем малки количества, но за някой жени е жизнено важен - не ги виня!

gangbang
10-04-2006, 05:39
Мен лично би ме отблъснал лошия дъх, обилния грим и пияната жена

:)

doky
10-04-2006, 07:45
Ми цигарите според мен са най-отблъскващи,щото знаеш,че ходиш с потенциален мъртвец [-(

WILD__BOY
10-04-2006, 08:12
Мен най-много ме отблъсква
Тъп поглед
Курви
Пишенето
Неподържаната жена (там всичко крака, между тях, коса.. и тн)

10-04-2006, 08:47
Обилното окосмяване

mira_
10-04-2006, 08:49
Една пияна жена може да докара гаден вкус в устата на мъжа :)
Грозно е, излагащо е и прави ужасно лошо впечатление..... Всичко друго може да се преглътне, но това... :?

Vaniushkata
10-04-2006, 09:33
Yyyyy.I kvo tolkova,4e edna jena pu6i.Samo myjete li imate pravo da pu6ite.Tva si e li4en izbor i e adski typo da se palite zaradi tva. "Неизбръснати крака, признак на лоша хигиена"xaxaxax.tva pyk e nai-sme6noto,koeto bqh 4ula.Vqrno e,4e e mn po-dobre edno momi4e da e epilirano navsqkyde,ama IZVINQAI MNOOO 4AK PYK PRIZNAK NA LO6A HIGIENA.AXAXAXAXXAAX.Ti kvo iska6 da kaje6,4e kato ima kosmi tva vednaga trqa da ozna4ava, 4e ne se kype li.pfuuuuu.Ne znam spored men lo6iq dyh bi bilo nai-gadnoto.

Gaming
10-04-2006, 11:15
Честно казано, никое от изброените само по себе си не може да ме спре. Обаче...

Пушачката ще скача срещу киселите ти физиономии, а няма да откаже цигарите. Квато си я вземеш - такава.

Косматата може да е с проблем. Ако се е еманципирала обаче и се бунтува срещу света чрез руно по краката и триъгълника - не ставай жертва. Или ако си влюбен, ставаш лечител на измъчена душа. Но космите остават.

Лош дъх - от какво? Дали просто се е намаала със шкембе-чорба? Немити зъби си е презряна хигиена. Представи си отдолу на какво ще те лъхне.

Пияна - много момичета не биха се "прежалили" трезви. Страх от отхвърляне, ниско самочувствие... Стига да не е мъртва, става.

А за бельото ми е смешно. То не участва в секса, да ти кажа :D

pitbullbg
10-04-2006, 11:19
zavisi kolko t pila ama po princip i men ne mi haresva piqna jena... ama ima 1 laf piqna jena vesel krivat... :lol:

shalqlqlqlq
10-04-2006, 11:39
Yyyyy.I kvo tolkova,4e edna jena pu6i.Samo myjete li imate pravo da pu6ite.Tva si e li4en izbor i e adski typo da se palite zaradi tva. "Неизбръснати крака, признак на лоша хигиена"xaxaxax.tva pyk e nai-sme6noto,koeto bqh 4ula.Vqrno e,4e e mn po-dobre edno momi4e da e epilirano navsqkyde,ama IZVINQAI MNOOO 4AK PYK PRIZNAK NA LO6A HIGIENA.AXAXAXAXXAAX.Ti kvo iska6 da kaje6,4e kato ima kosmi tva vednaga trqa da ozna4ava, 4e ne se kype li.pfuuuuu.Ne znam spored men lo6iq dyh bi bilo nai-gadnoto.

Ти коя беше, че не помня :?: Неизбръснати крака са точно това! Хигиената не е едното къпане, дете мое ::: По поста ти, да разбирам ли, че си бръснеш краката само когато излизаш с къси панталонки, и понякога и тогава забравяш :twisted:

VORTEX
10-04-2006, 13:02
smqtam 4e e trqbvalo da se dobavi i to4ka "vsi4kite" za6toto si e taka,s izkl. moje bi na pu6eneto vsi4kite mi priqteli i nastoq6ti i biv6i nqmat ni6to protiv facta 4e pu6a i toi ne im pre4i izob6to,a te ne sa malko i pri tova pove4eto sa nepu6a4i!

Vaniushkata
10-04-2006, 18:58
xaxax.Vse pak ne smqtam,4e kato ne si brysne6 krakata tova e priznak na lo6a higiena.Pove4eto myje ne si brysnat krakata,i kvo iska6 da mi kaje6,4e tiq pove4e myje sa ne4istoplytni li?Are molq ti se misli logi4no.Ne brysnati kraka moje da zna4i lipsa na vreme ili dori nebrejnost,no ne i lo6a higiena.Ti brysne6 li si krakata?A dokolkoto komentara ti za men-az vinagi sym epilirana,no ne nosq kysi pantalonki.Ne govori bez da znae6.

Faramir
10-04-2006, 19:03
Ми лошия дъх не ми прави много впечатление, не бръснати крака, за сега не съм виждал такова момиче..., за бебешко бельо и много косми отдолу не мога да дам мнение, а колкото до многото грим, пияна жена и пушенето и 3-те еднакво ме отблъскват...

Absconding
10-04-2006, 19:13
Ми цигарите според мен са най-отблъскващи,щото знаеш,че ходиш с потенциален мъртвец [-(

Ти не си ли потенциален мъртвец? Утре като си вървиш по улицата може да ти падне тухла върху главата, това не те ли прави "потенциален мъртвец". Интересно изказване направи.

Ако някой не иска да е с мен, защото съм пушачка, да ходи да се фотографира. Това е супер повърхностно. Приятелят ми преди мен не беше имал гадже пушачка. Знам, че не умира от щастие, че пуша и мириша на цигари. Да - кофти е. Всеки си има недостатъци. Ако за нещо толкова малко правим проблем, тогава не знам истинските проблеми как ще ги решаваме. Да - и на мен не ми харесва като пие водка и после ми мирише, защото аз не понасям водка, но какво от това. Да му забраня да пие водка ли? Или направо да скъсаме? Трябва да се правят компромиси. Плюс това приятелят ми е по-скоро загрижен за здравето ми, от колкото за дъха ми на цигари. Аз пък от своя страна избягвам да пуша като комин като сме заедно, дъвча дъвки и съм намалила цигарите (и като никотиново съдържание, и като количество).

Между другото относно онова изказване, че ако едно момиче не се обезкосмява по краката, това е признак на лоша хигиена - интересно ми е защо това само за момичетата важи? Вие, мъжете, като сте с набола брада това нехигиенично ли е ???

IdiOtKa
10-04-2006, 19:53

Ти не си ли потенциален мъртвец? Утре като си вървиш по улицата може да ти падне тухла върху главата, това не те ли прави "потенциален мъртвец". Интересно изказване направи.

Ако някой не иска да е с мен, защото съм пушачка, да ходи да се фотографира. Това е супер повърхностно. Приятелят ми преди мен не беше имал гадже пушачка. Знам, че не умира от щастие, че пуша и мириша на цигари. Да - кофти е. Всеки си има недостатъци. Ако за нещо толкова малко правим проблем, тогава не знам истинските проблеми как ще ги решаваме. Да - и на мен не ми харесва като пие водка и после ми мирише, защото аз не понасям водка, но какво от това. Да му забраня да пие водка ли? Или направо да скъсаме? Трябва да се правят компромиси. Плюс това приятелят ми е по-скоро загрижен за здравето ми, от колкото за дъха ми на цигари. Аз пък от своя страна избягвам да пуша като комин като сме заедно, дъвча дъвки и съм намалила цигарите (и като никотиново съдържание, и като количество).

Между другото относно онова изказване, че ако едно момиче не се обезкосмява по краката, това е признак на лоша хигиена - интересно ми е защо това само за момичетата важи? Вие, мъжете, като сте с набола брада това нехигиенично ли е ???

точно така ....... ! :mrgreen:

10-13-2006, 09:01
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

NiKOLAN
10-13-2006, 09:25
най много цигарите

Chiana
10-13-2006, 11:18
ДА ви отблъсква пушачка?!?! :shock: Досега съм имала точно 1 гадже непушач и му заявих:
-Миличко, ако ти пречи това, че пуша, пропуши и няма да ти пречи!
Ебаси, аз познавам само 1 момче, което не пуши. Всички други мои познати пушат. А тук гледам болшенството от отговорите са против пушачките.
:shock: Странна работа... Явно в Шумен са доста пушачите.
А това за пиянството... нз аз като знам как се напивах преди... И повечето свалки са ми били като се напием с някого. Така стана и с приятеля ми. Е, сега едно е жена да се напие и да върши простотии, да подскача, да се хили и такива, друго е просто да си е на градус, което е нормално.
За останалите неща съм съгласна. Но смятам, че ако истински обичаш един човек, нищо не може да те отблъсне от него. За каквото и да става въпрос във външния вид.

Дрогчо
10-13-2006, 11:29
Мен най мн ме отбласкват лайната .............

Tender Poison
10-13-2006, 18:00
Аз мисля , че е различно,щото ако мъжа е с лош дъх надали тва го отблъсква в жената хахаха ,майтап пушенето води до лош дъх в повечето случаи , така че мисля че и двете са много влияещи :wink:

ПРЕСКО
10-13-2006, 18:25
lЛош дъх, неизбръснати крака и бабешко бельо. Не че другите не ме отблъскват ама... щото момиче с МНОГО грим е комплексирано момиче, което се опитва да си скрие грозотата. Почти всички, които познавам пушат и ВСИЧКИ, които познавам пият , а космите "отдолу" не са най-красивата гледка. :-&

ssiimmoonna
10-13-2006, 19:40
dobre be mn mi e mintersno kato vidite piqna jena vi stava super gadno ama kato se napiete vie(mom4etata)ne vi pravi gram vpe4atlenie nali???!!a i ne vi pukas osobeno kakvo mislqt dr za vas

He3HauKa
10-13-2006, 20:41
Mi az otbelqzah losh duh ama e kofti da si legnesh s nqkoq i krakata i da bockat ili pyk da e super kosmata i osven tova s babeshki gashti :lol: Tiq deto si slagat 1 ton grim sa smeshni i otvratiteni.Za momche nepushach kofti priqtelkata mu da e pushachka ,a ako e i nqkoi alkoholichka e super zle [-o< No ako naistina obichash nqkogo tezi neshta nqma da ti pravqt vprechatlenie ama trqq naisitna mn da go obichash :smt017

hforce
10-14-2006, 02:06
:arrow: Лош дъх
:arrow: Неизбръснати крака
:arrow: Много косми от долу
:arrow: Обилен грим
:arrow: Бабешко бельо

pu6eneto i pieneto ne mi pravqt vpe4atlenie, i az pu6a i piq
za pu6eneto daje predpo4itam da pu6i

Absconding
10-15-2006, 11:06
момиче с МНОГО грим е комплексирано момиче, което се опитва да си скрие грозотата.

Това, че си е сложила много грим не е комплекс. Просто може така да й харесва, нищо, че според мен е грозно. Въпрос на вкус. Плюс това защо свеждаш нещата до комплекси? В крайна сметка грима се слага именно за да закрие дефектите и да подчертае хубавите черти. В това няма нищо нередно. Същото като да си боядисаш косата ако не си харесваш цвета. И аз нося грим, но това не е заради комплексите ми. Нямам проблем да излеза без грим от вкъщи и няма да се чувствам зле. Докато има момичета, които не излизат без да се гримират. Ето това вече повече ми прилича на комплекс, от колкото това да си сложиш три тона грим, просто защото не си знаеш мярката.

10-15-2006, 22:37
1 Лош дъх
2 Много косми от долу
3 Неизбръснати крака
4 Бабешко бельо
5 Пияна жена
6 Обилен грим
7 Пушенето

Faintman
10-25-2006, 15:52
Ако една жена е пияна, има косми по краката, и е напушена ще я захвърля веднага.

АТАКАБГ
10-26-2006, 03:28
Космоляци
Мн пияна жена
Много грим
и най-вече мъжкаранско поведение...

Spook
10-26-2006, 07:53
Абе като са на градус някой момичета се отпускат(нямам предвид изкървяват). Зависи от пиянствотото им. Има някой почват да псувак като каруцари, да повръщат. На някой просто им се доспива. А по темата облното окосмяване, по крака и там отдолу :-& , и цигарите. Някой палета на по 13-14 вече палят, и то за кво за фасон. Жалки са. :smt097

NiKOLAN
10-26-2006, 12:45
са четох в списание егоист има едни такова

gotinam
10-26-2006, 12:55
Не зная за мъжете, но за мен отвратително е пияна, космата и с лош дъх жена. Три в едно или по отделно това за една жена са отврат

xxKiFlAx
07-01-2011, 02:20
Всяко момиче има от изброените! Това е нормално..

пушенето- почти всички пушат
бебешко бельо- няма нищо странно и грозно :?
лош дъх- случва се. при някои момичета става преди мц . Отново нормално
пияно момиче- и момичетата пием . защо да не се напием :D
обилен грим- това е избор на момичето :P
косми отдолу- :D ами отново избор на момичето. в някои случаи е и по хигиенично

FuckIt
07-01-2011, 07:39
лош дъх- случва се. Отново нормално

Много ми е интересна логиката ти. Казваш, че лошият дъх бил нещо НОРМАЛНО ?! Не знам дали за теб не е ненормално, когато говориш с някого той да ти лъха на аре да не казвам какво, но за повечето хора е.
Относно мнението ти, че "сички пушат" ,това че хората в обкръжението ти пушат, не значи, че те са всички.

PinkPan7her2
07-01-2011, 09:06
^Недей да коментираш, за нея е напълно нормално да не си сменя гащите по 2 дена.

Не съм мъж, но всичко от изброените е отвратително.
Една жена трябва да е красива и да се поддържа преди всичко заради себе си. Позволи ли на мъж да види/усети едно от горе изброените :? Познавам пушачи, които имат по-хубав дъх от непушачи, така че цигарите не са непременно източник на лош дъх.
Космите отдолу и бабешкото бельо няма да ги коментирам, отвратително е.

dimitar_ak
07-01-2011, 09:40
Няма по-грозна гледка от пияна на мотика жена.

chemist9009
07-01-2011, 09:47
пияна жена,лошия дъх,неизбръснати крака,обилен грим(толкова грим,че не можеш да разбереш кой се крие зад него :D )

ПП: при комбинация от тези характеристики отблъскването е 100 % :D :D

Andrez
07-01-2011, 09:54
всичко е гадно за една жена .. ако наистина момичето е ДАМА и се държи като такава няма да допусне никога да изпадне в такова положение .. ! И моля ви пишете на кирилица, не че се правя на някакъв, но просто не е приятно за четене ! :)

PinkPan7her2
07-01-2011, 10:48
Няма по-грозна гледка от пияна на мотика жена.

Винаги ми е било интересно кое точно ви отблъсква. Ще споделиш ли? :)

dimitar_ak
07-01-2011, 10:55
Самото държание. Пияната жена е много далече от представите ми за женско поведение.

lamer4e7o
07-01-2011, 11:03
От изброените в анкетата най-много ме отблъсква да има косми отдолу, иначе ме дразни и това, ако има тънък мустак, както доста от вас са виждали подобни… :x

sp33der
07-01-2011, 13:00
За всеки си е индивидуално.Мен лично всичките по малко,но най-много лошият дъх.

DarkTemplar
07-01-2011, 13:14
Лошата лична хигиена.

xxKiFlAx
07-01-2011, 13:40
лош дъх- случва се. Отново нормално

Много ми е интересна логиката ти. Казваш, че лошият дъх бил нещо НОРМАЛНО ?! Не знам дали за теб не е ненормално, когато говориш с някого той да ти лъха на аре да не казвам какво, но за повечето хора е.
Относно мнението ти, че "сички пушат" ,това че хората в обкръжението ти пушат, не значи, че те са всички.

Да нормално е!! това че не се усещаш не означава че за теб някой може да не мисли същото..

xxKiFlAx
07-01-2011, 13:46
^Недей да коментираш, за нея е напълно нормално да не си сменя гащите по 2 дена. .
Знаеш ли кви гащи ще ти дам беее..смешноо?!
Освен че не приличаш на нищо..и самочувствие имаш :?

anonymous768631
07-01-2011, 13:47
Като кажа, че никът ти ме отблъсква, ще излезе, че защитавам него по темата, макар че не е така. На всекиго се случва лош дъх, гадно е, но е така.
А никът ти наистина го духа лошо...

xxKiFlAx
07-01-2011, 13:57
Знаеш ли колко мe интересува кво мислиш за ника ми :razz:
ВСИЧКИ момчета които писахте след мен в темата ....сте Зле и пълни идиоти!!
Може да се видите какво приличате и тогава ще пишете против момичетата!
Винаги казвам че момчетата са боклуци..аз не ги харесвам и продължавам да го мисля.

anonymous768631
07-01-2011, 14:02
Знаеш ли колко мe интересува кво мислиш за ника ми :razz:
ВСИЧКИ момчета които писахте след мен в темата ....сте Зле и пълни идиоти!!
Може да се видите какво приличате и тогава ще пишете против момичетата!
Винаги казвам че момчетата са боклуци..аз не ги харесвам и продължавам да го мисля.
О, още една псевдолесбийска тънкообидница получи колики от коментарите по неин адрес.

DarkTemplar
07-01-2011, 15:02
Добре бе няма ли кой да я банне тая или трябва да превръща всяка тема в клоака?

exsicted
07-01-2011, 15:43
Неизбръснати крака - (puke) ...
Бабешко бельо - до някъде ...
Много косми от долу - нЕма нужда да се коментира...
Е това са най-важните...

straus
07-01-2011, 15:51
Абе тая публикация нещо се опитва да подлее вода на Булгартабак :D

everythingisrelative
07-01-2011, 18:00
Най-гадното от всички за мен е "Пияна жена"... Просто мисълта за поведението на повечето пияни хора... било мъже или жени ме дразни ужасно много... пък и съм изпитвал мъката, да гледам отсрани човек на когото държа ужасно много, без да знам как да му помогна...
:cry: от пияна жена чух думите, наранили ме най-много до сега...

иначе и другите неща са мн важни... например темата за пушенето... но мисля че ако двама души се обичат..пушещият може да ограничи вредния си навик... да ги намали, да се опита да ги спре... чувъл съм че за да ги спре човек най-важното е да има стимул, а кое е по стимулиращо от влюбения поглед.. кое дава повече сили на човек? :wink: Мисля че пушенето е преодолим проблем.
С "обилен грим" проблеми нямам... но на 100% предпочитам естественото... за радост и приятелката ми мисли така :smt008
Като казвам "естествено" това не важи за космите... нито женските крака... нито "там долу" #-o Мисля че всяка жена трябва да се поддържа така че на нея самата да й е комфортно, но и в някаква степен да заоволява желанията на партньора си :wink: относно поддръжката си "там долу"... за краката на 1000% съм сигурен че и мъже и жени смятат, че женските крака трябва да са гладки :lol:

"бабешко бельо", според мен няма... килоти? парашутки? когато Тя е в тях ... :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 важен е пълнежа... пък и бельото е нещо, което по принцип е направено за да се саблича а не за да се облича :D :lol:

Neon
07-01-2011, 22:34
лош дъх и необръснати крака

cwetyyy
07-02-2011, 11:16
Половината от изброените :D

xBadxApple
07-02-2011, 11:17
Верно ли 2006-та, а може би и сега, пушенето на жените е най-големия проблем за мъжете? Бахти странното...

Хигиена, бръснене..кофти ако няма такива.

HatersAlwaysGonnaHate
07-02-2011, 14:53
Еми то е по-точно комбинация! Тоест лош дъх + пушене + пияна жена

3 в 1 8-)

xBadxApple
07-02-2011, 14:57
Бе то цигарите не е задълже да водят до лош дъх..в самото пушене за мен има нещо много сантиментално и леко аристократично, това важи още по-силно за жените.

Инак пияна-заляна жена/момиче е кофти, безспорно, виждал съм гледки. :>

HatersAlwaysGonnaHate
07-02-2011, 15:01
Цигарите не ги свързвам с лошият дъх,просто мразя цигари , мразя пушачи и то включва и жените-пушачки!

Joc
07-02-2011, 23:00
мен ме отблъскват доста неща как да кажа... ахахах
почти всичко изброено без пушенето

fenasf
07-03-2011, 10:37
Бабешко бельо :-&

но лошият дъх е по-разпространен, така че гласувам за него

Thrombocyte
07-03-2011, 12:03
Нито ще я целувам, че да и усетя дъха, нито толкова ще и гледам грима... Все ми е тая за бельото.
Да не пърди и да няма косми под мишниците, другото се търпи :D

Чудя ви се на акъла, то ако не бяха пияните момичета много малко секс щяхме да видим :lol:

RoSKo0o0
07-03-2011, 17:30
Мен... пушенето и пиенето както и безобразния полов живот преди това. AND THAT'S THE TRUTH!

hondacbr954
07-03-2011, 18:31
Лека жена, кучка...

angelnenov1988
07-03-2011, 18:41
Всичките изброени ме отблъскват, но ако трябва да посоча, кое най-много това е обилното неизбръснато окосмяване.

Palpatin
07-04-2011, 13:19
Мен ме отблъскват простите жени. Другите неща могат да се поправят. Обаче това да срещнеш някоя тъпа жена е гадно. Особено ако жената е красива и нагласена. Отваря си устата и изтърсва някаква глупост.

RageAgainstTheMachine
07-04-2011, 13:54
Мен ме отблъскват простите жени. Другите неща могат да се поправят. Обаче това да срещнеш някоя тъпа жена е гадно. Особено ако жената е красива и нагласена. Отваря си устата и изтърсва някаква глупост.

На същото мнение съм.

Или ако е прекалено превзета , самозабравила се кифла. Това също много ме дразни.

transformable
07-04-2011, 17:33
Отблъскват ме цигрите :evil: а пияна жена е това е грозна гледка :-s + Много косми там долу . Представяте ли си някоя натокана мадама , а след като се стигне до работата и започнеш да я събличаш тя да е с килоти :D . Грозна работа . Също грима ... Обичам естествените момичета 8)

Grommash
07-05-2011, 08:30
Мен лично лошия дъх ме отблъсква най-вече. Но ако се стигне и дотам, да видя как е отдолу, пак би ми се втричело ако е космата отдолу. :lol: