- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво отблъсква мъжете...
В едно списание видях една проведена анкета на тема Какво в жените отблъскво най-много мъжете? и така реших да задам същата анкета в този форум.
В съответното списание процентите на дадените отговори са следните:
31% Пушенето
21% Лошия дъх
16% Много косми там долу
15% Неизбръснати крака
8% Обилен грим
6% Бабешко бельо
3% Пияна жена
Сега е ваш ред, да си кажете мнението... и ако вашият отговор не присъства в анкетата, моля да го споменете![]()
Отблъскват ме цигритеа пияна жена е това е грозна гледка
![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
По принцип лошия дъх мисля,че най-често идва от цигарите така че...![]()
Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!
От кога си мъж?Първоначално написано от The`G_i_r_l
![]()
piqna jena - ot tova po-grozna gledka nqma
Никъде не пише,че темата е само за момчетаThe`G_i_r_l написа:
По принцип лошия дъх мисля,че най-често идва от цигарите така че...
От кога си мъж?![]()
![]()
![]()
Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!
Най-гадното от всички за мен е "Пияна жена"... Просто мисълта за поведението на повечето пияни хора... било мъже или жени ме дразни ужасно много... пък и съм изпитвал мъката, да гледам отсрани човек на когото държа ужасно много, без да знам как да му помогна...
от пияна жена чух думите, наранили ме най-много до сега...
иначе и другите неща са мн важни... например темата за пушенето... но мисля че ако двама души се обичат..пушещият може да ограничи вредния си навик... да ги намали, да се опита да ги спре... чувъл съм че за да ги спре човек най-важното е да има стимул, а кое е по стимулиращо от влюбения поглед.. кое дава повече сили на човек?Мисля че пушенето е преодолим проблем.
С "обилен грим" проблеми нямам... но на 100% предпочитам естественото... за радост и приятелката ми мисли така![]()
Като казвам "естествено" това не важи за космите... нито женските крака... нито "там долу"Мисля че всяка жена трябва да се поддържа така че на нея самата да й е комфортно, но и в някаква степен да заоволява желанията на партньора си
относно поддръжката си "там долу"... за краката на 1000% съм сигурен че и мъже и жени смятат, че женските крака трябва да са гладки
![]()
"бабешко бельо", според мен няма... килоти? парашутки? когато Тя е в тях ...![]()
![]()
![]()
важен е пълнежа... пък и бельото е нещо, което по принцип е направено за да се саблича а не за да се облича
![]()
![]()
spored men kosmite nemogat da budat seriozna pri4ina,da ne bi vsi4ki maje da se obezkosmqvat kakvo lo6o ima v tova.Moje bi piqnata jena e nai lo6o ot vsi4ki drugi
ami si4ko ot izbroenoto e nedupostimo osven PU6ENETO i PIENETO vypreki 4e ne sym podryjnik na tezi dvete namiram za mnogo seksi piqni jeni koito pu6at
Мойте фаворити :
Цигари
Пияна Жена
Обилен Грим
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Пияна жена ми е фаворит и другите неща са неприятни, но все пак.
Пушенето
Всички изброени възможности ме отблъскват... то това няма да е жена ако е една от тези възможности... блякс![]()
Неизбръснати крака, лош дъх и много косми отдолу.Може да изглеждам доста претенциозен, ама на мен това ми е противно![]()
mi mnogo kosmi nai ot dolo i lo6 duh tva e spored men koeto me otbluskva v edna jena
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Добави и един допълнителен отговор "ВСИЧКО ИЗБРОЕНО"![]()
pfff,to si4ko e super gadno,no na men li4no mi se e slu4valo da se sbluskam s kofti belio,i kosmata p***a,ina4e si4ko ot izbroenoto e super gadno...![]()
Не съм мъж, но за сеге си мога да кажа, че биха ме отблъснали всички от изброените неща.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
е то ако беше така, анкетата нямаше да има смисълПървоначално написано от Forslor
![]()
а имал и тема нас какво ни отблъсква ....
то вие маина ни напраихте
-да не пием
-да не пушим ...остава и по мъже да не хоиме и сме си монахини маина ! мно сте гадни еиии !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Аз си гласувах за бабешкото бельо.
Не е нужно да е мъж за да знае, че дъха от цигари е кофти.Първоначално написано от Анонимко
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
хохохоххохохохПървоначално написано от malone
Ти или трябва да си мн тъп или страшно тъп. Избора си е твой. Ако беше достатъчно умен щеше да се възползваш от това че жената я влече гравитацията повече от другите хора!!!! Балък
Значи нещата стоят по малко по-различен начин. В анкетата има неща, които могат да се усетят само при по-близки взаимооношения. Искаше ми се да гласувам за всички неща!
Ще ги хвана подред.
- Да целунеш момиче, и да имаш чувството, че си правиш гаргара с вода от тоалетната - отвратително.
- Да говориш с момиче, и да усещаш лош дъх....отвратително, представи си да се целунете - ужас!
- Неизбръснати крака, признак на лоша хигиена. След среща с такова момиче, аз преставам да гледам на нея като на нежно създания....
- Пушенето, често срещано явление...какво да се прави просто лош навик, някой казаха, че от цигарите идва лошия дъх - да, но много лесно можеш да се пребориш с него, и ако си умно момиче, което държи на тези неща, няма как да стане фала с лошия дъх!
- Бабешко бельо...какво толкова, въпрос на вкус и избор. Ще разгледам случая в два под случая:
- Попринцип не обичам, да виждам как се показва бельото на момиче, като седи в кафене примерно, адски невъзпитано е, да секси е, но си е селска работа, камо ли да е от типа бабешко!
- Повреме на секс, да се наложи да свалиш въпросното бабешко бельо, определено ще намали желанието ти за секс, и ще намали нивото на възбуда, но е преодолимо - предполагам.
- Много косми отдолу....МОЛЯ? в този случай направо и давам парцалките и да се омита, въобще не искам и да коментирам!
- Пияна жена....грозна гледка, пак спирам да гледам на нея като нежно създание, това си е чиста простащина....но това се среща в подрастващите момичета, за да видиш пияна жена, то тя трябва да има адски проблеми....аз дори не си спомням за последно кога съм виждал такова нещо, виж за подрастващите всеки петък и събота им се наглеждам!
- Обилен грим, тук вече е въпрос на вкус и майсторство, някой го слагат така, че да стой добре. Пък и става дума за личен вкъс и от страна на мъжа, аз примерно мразя грима, евентуално го приемам когато е в съвсем малки количества, но за някой жени е жизнено важен - не ги виня!