Влез

View Full Version : Nqkolko dobri vuprosa 1

dungeon
10-03-2006, 15:17
Vinagi mi e bilo Interesno kvo pravqt momi4etata po dvoiki ili pove4e v toaletnata.Dobre da kajem za daskalo tam da sedqt pred vratata i da gledat nqkoq druga da ne vleze ili puk da im durjat "bezcennite" 4anti4ki ](*,) ama za6to podqvolite go pravqt v doma6ni usloviq i daje sum vijdal da vlizat zaedno vutre - mislq 4e ne sum edinstveniq koito se pita toq vupros :?:

pipi`e`golqma
10-03-2006, 15:27
Ти сам си отговори относно у-ще. В домашни условия вече незнам, може да е било чиста случайност. Примерно едната да покаже новия си сутиен на другата :roll: Незнам...

olive_oil
10-03-2006, 15:27
за училище ходенето по двойки е почти неизбежо,но все пак може и да се подминат тези детайли.А това за домашните условия...нямам думи

love_delight
10-03-2006, 15:33
Защото искаме да поклюкарстваме за присъстващите в стаята, за какво друго! Ако в нечие мръсно подсъзнание са се появили някакви сценки, те по-скоро товорят за незадоволените сексуални нужди на собственика им.

DoPye
10-03-2006, 15:36
Vinagi mi e bilo Interesno kvo pravqt momi4etata po dvoiki ili pove4e v toaletnata.Dobre da kajem za daskalo tam da sedqt pred vratata i da gledat nqkoq druga da ne vleze ili puk da im durjat "bezcennite" 4anti4ki ](*,) ama za6to podqvolite go pravqt v doma6ni usloviq i daje sum vijdal da vlizat zaedno vutre - mislq 4e ne sum edinstveniq koito se pita toq vupros :?:

много филми гледаш

10-03-2006, 15:37
Защото искаме да поклюкарстваме за присъстващите в стаята, за какво друго! Ако в нечие мръсно подсъзнание са се появили някакви сценки, те по-скоро товорят за незадоволените сексуални нужди на собственика им.
=D>

DoPye
10-03-2006, 15:45
баси тъпата тема няма никъв смисъл ](*,)

dungeon
10-03-2006, 20:01
баси тъпата тема няма никъв смисъл ](*,)
mi kat e bezmislena za tebe ne pi6i we nqkoi da te e karal
az pa sum im se 4udil na mozucite mn vreme - a za temata mn po-dobre e otkolkoto ako gultam ili me ebe v guza 6te zabremeneq li (ot koito vid ima pone hilqda)

No_LiMiTe^f
10-03-2006, 20:15
=D>

=D> =D> =D>

MalKa_BLuDnica
10-03-2006, 21:01
ami v pove4eto slu4ai si govorim za mom4etata v saqta...s kvo me kefi ili kvo me drazni v nego. ilii prosto za da ne e sama drugata :) slu4valo mi se e s nai-dobrata mi priqtelka da se karame za tva :) #-o

WILD__BOY
10-03-2006, 21:12
Явно не ти достига акъл, за да си отговориш на този елементарен въпрос. Колко лошо е да си прост селянин.

dungeon
10-03-2006, 22:16
Mersi za otgovorite - prosto mi be6e lubopitno ^_^

krem4et0
10-04-2006, 06:56
Аз пък ходя до тоалетната сама или с гаджето си.Но не правим секс там или нещо подобно,а просто ми държи чантата или пък ме пази да не дойде някой друг.Даже и да сме на купон,където знам къде е тоалетната той пита-да дойда ли с теб?