Влез

View Full Version : Kak bihte priznali 4uvstvata si na mom4eto,koeto haresvate??

mp3f
10-04-2006, 16:34
Kak bihte priznali 4uvstvata si na mom4eto,koeto haresvate?? :-k :smt100

MeTaLcHeNcE
10-04-2006, 16:39
аз вече го направих :-) умрях от срам :oops: казах някой неща и той каза чв ще излезем обаче проблема е в скапаното даскало и за тва не можем да се разберем кога да излезем :smt021 :cry:

koalka
10-04-2006, 16:43
Ами срам те е,но пък все пак човек трябва да се престраши.Ами бих говорила НА ЖИВО с него и бих му казала,че го харесвам или обичам и вече той решава дали ще стане нещо между нас.Но не да му кажа по чат да кажем.Друго си е на живо.

MeTaLcHeNcE
10-04-2006, 16:54
dati kaja taka si e po dobre na jivo naprimer vikni go nastrani kogat go vidi6 i my kaji kakvo 4yvstva6 i 4e iska6 da izlezete no toi re6ava !!! moje malko da se iz4ervi6 no ni6to posle ako ne6to stane nqma da se 4ydi6 dali si napravila gre6ka i nqma da si ](*,) taka 4e proibvai se

mp3f
10-04-2006, 17:09
dati kaja taka si e po dobre na jivo naprimer vikni go nastrani kogat go vidi6 i my kaji kakvo 4yvstva6 i 4e iska6 da izlezete no toi re6ava !!! moje malko da se iz4ervi6 no ni6to posle ako ne6to stane nqma da se 4ydi6 dali si napravila gre6ka i nqma da si ](*,) taka 4e proibvai se

mersi mn za saveta o6te utre 6te probvam 8-[

TeditoOoo
10-04-2006, 18:02
"Ей идиотче, страшно много те харесвам!" :lol:

iiirish
10-04-2006, 18:07
честно казано аз никога не съм разкривала чувствата си пред момче. колкото и странно да звучи предпочитам да изчакам той да поеме инициативата. по принцип си падам малко срамежливка :roll: и не смея първа да изразя чувствата си

summer_04
10-04-2006, 18:49
Ами срам те е,но пък все пак човек трябва да се престраши.Ами бих говорила НА ЖИВО с него и бих му казала,че го харесвам или обичам и вече той решава дали ще стане нещо между нас.Но не да му кажа по чат да кажем.Друго си е на живо.
face to face mu e maikata!:)

delfin4eto
10-04-2006, 18:59
WOW!!!!Това е много хубав бъпрос, но ми е много трудно да отговоря!Имало е случау , в които толкова силно съм искала да призная чувствата си , че просто ми е итдвало да опида до него, и да си му кажа всичко-в прав текст!Но за жалост все ен ми е стигало смелост , стигала съм до предпоследната права , но не съм прекрачвала ФИНАЛА!НМисл , че е нужна много смелост и "да не ти пука" :smt016

the_destiny
10-04-2006, 20:22
честно казано аз никога не съм разкривала чувствата си пред момче. колкото и странно да звучи предпочитам да изчакам той да поеме инициативата. по принцип си падам малко срамежливка :roll: и не смея първа да изразя чувствата си

Същият случай :oops:

honey91
10-04-2006, 21:19
Колко ми е познато... :oops:

Amayo
10-04-2006, 21:20
По общоприетия начин на дришлеметата - Ше ми дадеш ли скайпа ти да ти пратя една песен - и вечерта го почваш. #-o Ма много те така и така....

krem4et0
10-05-2006, 07:54
Просто го му го казвам и го целувам-ако отвърне на целувката не ми е нужно друго да знам,че ще има продължение,ако ли не-майната му!

DevilWish
10-05-2006, 07:56
Отивам и му казвам - Наистина се пръвързах към теб и мисля ,че приятелските ми чувства са прераснали в нещо повече.Надявам се и за теб да е така . . . и тн!

jeditte
10-05-2006, 08:25
...

OPEL
10-05-2006, 08:32
Ето как аз лично бих искал да стане:
От около 1 седмица да ми показва че ме харесва момичето, като разговаря повече с мен, казва ми че съм готин и такива.
Да ме прегръща, уж приятелски. Да ми каже- "Кефиш ме, и много те харесвам"... и подобни на някое по усамотено място.
Това би било... супер, само дето не става никога, нищо по план.
Иначе и аз предпочитам очи в очи. Не по скайпа, не по чата, не чрез някой приятел, който уж тайно ми го казва това, не докато ми гледа улицата и се изчервява- НЕ. Аз искам в очите ми.

Nadelina
10-05-2006, 10:57
Az si padam po otforenka.. i nikoga ne moga da se sdyrja da ne mu kaja ako haresvam nqkogo.. Shte razkaja kakvo napravih s poslednite mi 2 lubovi..
1.Nie bqhme priateli ot mnogo dylgo vreme i izlizahme zaedno.. i v edin moment usetih che toi za mene ne e samo priatel.. Reshih pyrvo da zapochna temata po chata.. I toi nali si e lubopitko me iznudi da kaja poveche ot neobhodimoto.. Sled tova vecherta se vidqhme i govorihme strashno mnogo.. Cqla vecher mu obqsnqvah kolko mnogo go obicham i che nikoga predi ne sym useshtala takoa chuvstvo.. Otnachaloto go imashe pritesnenieto i straha da ne byda othvyrlena no (tova go imashe v nechii podpis) Ili sybirash smelost i izlizash na scenata ili ostavash zavinagi zad kolisite :P
2.Zapoznahme se i oshte ot pyrvia moment mi napravi vpechatlenie.. Zapochnahme da se opoznavame i az razbrah che iskam tova momche da e moe.. Minaha se nqkyde 2 meseca.. i mu servirah vsichko koeto mislq.. Toi go ochakvashe.. shtoto za tia 2 meseca veche bqhme dostatachno blizki i predpolagam che mi e lichalo..

I taka .. syveta mi e.. otivash i govorish s nego.. face to face!

mp3f
10-05-2006, 11:20
mersi za otgovorite no vse pka moje da pi6ete o6te \:D/

Cuddly
10-05-2006, 11:51
А защо трябва да му ги признаваш, казваш и т.н. Според мен в тези ситуации думичките са излишни. Просто, когато излезеш няколко пъти с него веднага ще усетиш дали изпитва нещо към теб и дали си струва да се занимаваш. Ние жените имаме дарбата да ги усещаме тези неща! :D Нали?
Просто му загатни чрез действията си, че изпитваш нещо към него. Ако е достатъчно умен, ще се досети. Нека бъде като някаква игра.. Поне аз така права и мисля, че номерът минава.
Ако тръгна да му се обеснявам какво изпитвам към него е много вероятно да се уплаши и избяга...ще ме вземе прекалено сериозно. #-o
Това казвам от опит! Упех! :wink:

mp3f
10-05-2006, 12:16
Dobre a ako nali mu priznaq a toi ne otvyrne na 4uvstvata mi ?! :cry:

Cuddly
10-05-2006, 12:23
Той по никакъв начин ли не ти е подсказал дали изпитва нещо към теб?
Това ти казвам, че може би е по-разумно да не ги признаваш, а да му ги намекнеш чрез действия. :-k

Nadelina
10-05-2006, 12:24
Risk pecheli Risk gubi.. :P No spored men e po dobre da probvash.. nqmash kakvo da zagubish..

mercedes_bentz
10-05-2006, 12:25

е това ще е много гадно,а колкото до тебе ще се почувстваш много тъпо затова риск печели риск губи от къде да знаеш че той не момчето мечта не се знае знели се

AliceSw
10-05-2006, 14:10
ами като стане така има 2 на4ина - да го забравиш или да из4акаш малко и пак да пробваш - нали в приказките и филмите вс става на третия път :wink:

mp3f
10-05-2006, 18:02
:D

Ice_Kiss
10-05-2006, 18:49

на мен също ми е много познато :oops:

kofti_nick
10-05-2006, 18:58
2 Words
... SUCK IT

BeBcHeTo
10-05-2006, 20:42
Одавна сам ги признала

piska_
10-05-2006, 21:00
Естествено :wink:

sldainka i milinka
10-06-2006, 09:03
OoOo az odavna gi priznah otidoh govorih s mom4eto , no se okaza 4e ne izpitva tova koeto az izpitvam kum nego i se otkazaha , no mesec sled tova doide i pogovori s men i v momenta mejdu nas stava ne6to golqmo i krasivo :smt008 :smt007 :smt055 :smt057 :smt058 :smt060

АТАКАБГ
10-07-2006, 02:18
деба,как все не мога да случа на момиче,което то първо да ми каже,че ме харесва и така нататък. Винаги трябва все аз да правя първата крачка и винаги аз да рискувам. Къде ги тея момичета,които първи предлагат. Искам и аз такова :lol:

gIrL__
10-07-2006, 19:33
Аз лично - Не....По принцип съм такъв човек, който е влюбен до уши, но да не си показва с нищо това, което чувства!

piece0Fchocolate
10-07-2006, 21:08
вече ме е страх да признавам, че пак ще бъда неразбрана :smt010

Scarabey
10-07-2006, 21:13
Когато харесам някое момче му правя намеци с някой убийствен поглед

Amayo
10-07-2006, 21:20
деба,как все не мога да случа на момиче,което то първо да ми каже,че ме харесва и така нататък. Винаги трябва все аз да правя първата крачка и винаги аз да рискувам. Къде ги тея момичета,които първи предлагат. Искам и аз такова :lol:
Аааааами сто процента си случил. Проблема е че посто не си забелязъл, щото за едно момиче да направи първата крачка означава да ти изпрати такова постлание където и с машината Енигма не можеш да го разкодираш. :-D Примерно да си отметне косата ама не наляво ми надясно (сигурен знак предвещаващ секс) да де ама ти пък понеже много си разбрал кво става си го преместваш от левия в десния крачол. И тя после си вика - тоя па тъпак изобщо не разбира от намеци....

DeSiTo0o
10-07-2006, 21:25

Същият случай :oops:
Мда,и аз съм така :roll:

ThePainIsReaL
10-07-2006, 22:03
Очи в очи ми е по-лесно , да мога да следя реакциите му . Не си мисля думите месеци преди това , изръсвам най-често нещо , което на момента мисля и изпитвам.

Е.. случвало ми се е веднъж да си тренирам пред огледалото у нас деhttp://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/laughing1.gif

Mikohito
10-07-2006, 23:45
И аз бих предпочел директно защото така може да следиш реакцията на човека.Ако те отрежат горе главата и преминаваш на следващия. :D

exelero
10-08-2006, 02:13
А авторката да обади какво стана че ми е много интересно :) айде казвай казвайййй нямам търпение да разбера :D

10-08-2006, 06:35
Kak bihte priznali 4uvstvata si na mom4eto,koeto haresvate?? :-k :smt100

Ako ne si gadna debela i grozna...tfa 6e e mn polezno...

®©PeTq®©
10-08-2006, 07:13
Аз лично - Не....По принцип съм такъв човек, който е влюбен до уши, но да не си показва с нищо това, което чувства!
Попринцип съм мн малка и има още мн да живея и т.н.Но до сега съм била така,въпреки че се е случвало 2 пъти... :( :( :(
А към авторката,аз лично не мога да я посъветвам нещо по-различно...Просто ако иска да го направи,пък се надявам да не същаляваш после... :)

az_slunceto
10-08-2006, 07:42
ЦЕНЗУРА!!!

т. 11

.: machoka :.

az_slunceto
10-08-2006, 07:45
ЦЕНЗУРА!!!

т. 11

.: machoka :.

АТАКАБГ
10-14-2006, 15:40
Аааааами сто процента си случил. Проблема е че посто не си забелязъл, щото за едно момиче да направи първата крачка означава да ти изпрати такова постлание където и с машината Енигма не можеш да го разкодираш. :-D Примерно да си отметне косата ама не наляво ми надясно (сигурен знак предвещаващ секс) да де ама ти пък понеже много си разбрал кво става си го преместваш от левия в десния крачол. И тя после си вика - тоя па тъпак изобщо не разбира от намеци....
Тва за намеците ясно. :wink: Момичето и с поглед може да ти намекне. И дори с това,че иска да прекарвате повече време заедно. Случвало ми се е да ми направят намек,но аз говоря директно да ми предложи тя... Не ми се е случвало,както и на повечето мои познати и приятели. Много са малко момичетата,които предлагат първи. Та за тва се чудя.

assd
10-14-2006, 15:45
с ляв, прав и ъперкът за десерт

juliana_joli
10-14-2006, 15:55
Ami az 6e vi kaja edin li4en opit.6e se napikaete ot smiah... Na4i toi be6e ot drug klas i hodihme zaedno na zanimania s o6te edna fr ot klasa. Vseki den si hodihme zaedno. Toi produlgava6e s tramvaia a poniakoga ni izpra6ta6e. Vednuj se pribirahme i az se 4udeh dali da mu kaja i to4no kogato trugnahme s moita priatelka i se razdelihme s mom4eto koeto haresvam mu izkre6tiah ot drugia krai na ulicata OBI4AM TE . Sled tva si trugnahme s fr mi. Na drugia den go pitam dali e 4ul tva koeto mu kazah i toi kaza 4e e 4ul samo 4e mu kazvam 4ao :mrgreen: . Umriah ot smiah. nikoga ne kazvaite taka na mom4eto koeto haresvate! Az li4no mislia 4e triabva da mu go pokaje6 ne da mu kaje6(makar 4e nikoga ne go praia :-D )!

L_i_z_I
10-14-2006, 17:03
Ммм по принцип аз не казвам за чувствата си ..а просто ги показвам :lol: Момчето веднага ще разбере,естесвено ако занеш точно как да му покажеш какво изпитваш :wink: Това е най-лесния начин според мен :wink:

MimityYy
10-14-2006, 18:04
ami znam 4e e typo oba4e obiknovewno go pravq v 4ata .. ne znam sqka6 mi e po -lesno ;]

elf4o
10-14-2006, 18:08
еми казах и че я обичам........... по малко заобиколен начин не дирекно щото иначе ще се шашне ама :(((((((( фаида нямаше :((((((( от моите думички аи освен това се опитах и да се обесня в любов по точно мисля че успях ама....... тя просто не си пада по по малките от нея :((((((( освен ако не съм някуф учен или гениии :( ...........

hristina^
10-14-2006, 18:17
na men li4no v 4ata ili s sms-i mi e po-lesno sramuvam se :oops: ina4e NIKOGA ne pravq parvata kra4ka ako razbera 4e vaprosnoto mom4e sa6to izpitva ne6to kam men i se "zaribqvame"-primerno kogato sme sami 6te go celuna ako ne e toi parvi :lol:

piece0Fchocolate
10-14-2006, 18:39
признах му разбира се с намеци, не е толков тъп да не може да се усети.... и са кво мисли си че съм в ръцете му, а всъщност не е така, и мисля че прекалява понякога държи се като "не-с-човек" с мен извода е ако е лесно, няма да е интересно :-)

Jessika_MG
10-14-2006, 19:38
Nikoga ni6to ne priznavam 8) Ako privli4aneto go ima i ot dr-ta strana nqma nujda se obqsnqvam, a pyk ako go nqma ... togava nqma kakvo da mu mislq :P

kofti_nick
10-14-2006, 19:44
::: Тфа любовта вятър работа :) ... разправят че мноо боляло след нея ... несе занимавам :::

KisskilleRcHe
10-14-2006, 19:51
Отивам и му казвам "Харесвам те!!! Искам да излезнем веднъж да е опознаем" и готово....

strange__
10-15-2006, 07:57
Преди известно време бих ти казала,че няма изобщо да ги призная...след доста мъка точно заради това ще ти кажа,че по какъвто и начин да му го кажаш,го направи,за да не съжаляваш след време :?
П.С. Ако си креативна измисли някаква нестандартна заигравка,някаква забавна игра и за двама ви,от която ако нещата не се развият в положителна посока да можеш да се измъкнеш,ако ли не-небрежно му кажи :"Айде да се поразходим/да пием по кафе..." и му го кажи директно в подходящия момент :wink:

Tender Poison
10-15-2006, 08:00
Както и да му го кажеш е добре,може после малко да те е срам,но се случва,само не го прави с СМС-и ,тва те моля :::

iskamTe_vednaga
10-15-2006, 08:07
ами директно бих му признала ако знам че ги заслужава...сега някой ще каже ама ти незнаеш какво е напрежението ...ами не е така просто човек трябва да прояви малко смелост поне веднъж наи много човека отсреща просто да не отг на ваще чуства,но тои не е последния на тая планета