PDA

View Full Version : molqq vi mn speshnoo plss !!

nekfa
10-04-2006, 20:15
zdraveite bih vi pomolila nqkoi slu4aino ako ima texta na snap-rame da mi q prati mn speshno plss ! ;[

MauMyHkaTa
10-04-2006, 20:47
Едва ли някой ще ти обърне внимание на молбата, поради пРоСтАтА приЧиНа че мястото й не е тук... #-o Пробвай в раздел "Музика и ТВ" - там може да имаш по-голям успех,а? И още нещо - google.com е чудесна търсачка. Ако не си я чувала - поразрови се малко там пък може и да си намериш така желания текст! Не отнема дори времето за което би написала и постнала въпроса си тук! ](*,)

WILD__BOY
10-04-2006, 20:56
www.google.com бе проста провинциална свиньо!

LSD^Lady
10-05-2006, 07:30
Едва ли някой ще ти обърне внимание на молбата, поради пРоСтАтА приЧиНа че мястото й не е тук... #-o Пробвай в раздел "Музика и ТВ" - там може да имаш по-голям успех,а? И още нещо - google.com е чудесна търсачка. Ако не си я чувала - поразрови се малко там пък може и да си намериш така желания текст! Не отнема дори времето за което би написала и постнала въпроса си тук! ](*,)

:!: :!: :!:

samotna
10-05-2006, 08:18

не мисля,че е нужно,чак пък толкова,май имаш нужда от малко укротяване

CrazyWitch
10-05-2006, 10:03

Не е нужно да обиждаш на провинциалист....
Стигаше сам опроста свиньо.. Обиждам се на за друго щото съм от малък град..

А иначе: http://textove.com/
Там може да си го намериш .. Пък и мястото на темата не е тука.

IdiOtKa
10-05-2006, 19:39

мисляче не е нужно да си толкова груп ...може би просто човека не е наясно с пцтата и с форумите секи ден се пускат хиляди тъпи теми като половината от тези теми не са пуснати нарочно така ... момичето просто е искала текста ...разбра ли е тъп шопп !!!!!!!!!!!

honey_7o
10-05-2006, 19:52

мисляче не е нужно да си толкова груп ...може би просто човека не е наясно с пцтата и с форумите секи ден се пускат хиляди тъпи теми като половината от тези теми не са пуснати нарочно така ... момичето просто е искала текста ...разбра ли е тъп шопп !!!!!!!!!!!

Мисля,че се пише груб :-k :-s Или съм в грешка? :shock: Поне се научете да пишете.Има и други грешки,но сама си ги открий защото не ми се пише толкова. #-o