View Full Version : Според вас има ли вечна любов?
Вие как мислите по въпроса?Има ли вечна любов?Мислите ли,че може да я изпитвате?
П.С.Сори,ако темата се повтаря!
No_LiMiTe^f
10-06-2006, 14:34
Според мен има истинска любов но тя не е вечна!След известно време остава прижързаноста и уважението!Аз мисля че не е вечна!
по-скоро ми се иска да има вечна любов, но надали наистина съществува!
kobrichka
10-06-2006, 14:43
ми честно казано аз вярвам в любовта,но не мисля че съществува вечна любов,мисля че на този свят няма нищо вечно и любовта също не е вечна
olive_oil
10-06-2006, 14:50
не обича истински този,който не обича завинаги
а истината е,че любов няма
siXt_senSe
10-06-2006, 15:16
Според мен има истинска любов но тя не е вечна!След известно време остава прижързаноста и уважението!Аз мисля че не е вечна!
Определено и аз съм на това мнение.И това уважение,привързаност и т.н. остават единственото когато вече я няма страстта
IKisseDAGirL
10-06-2006, 15:25
нищо не е вечно, а най-голямата причина, поради която мн често любовта изчезва, е че хората се променят, а следоветелно и желанията и интересите им, възгледите им, начина им на мислене и т.н... както и това, от което имат нужда :-)
няма човек който поне малко да не се променя през годините, а заедно с него и това, което иска и очаква от живота..следователно и любовта му не може да бъде вечна :roll:
за това понякога мн обръщам внимание, когато някой каже "завинаги" :? замислям се дали тоя човек изобщо знае какво значи тва, че го използва толкова лекомислено [-(
Angel_eyes
10-06-2006, 15:31
Преди доста време имаше подобна тема и тогава дадох пример...Ще го дам отново.Познавам хора които на по 54-55 години все още си казват Мило..Слънце и т.н. а са женени от около 30 и няколко години...Гледат се с онзи мил поглед когато човек е влюбен и айде кажете ми как ще са влюбени повече от 30 години един в друг ако няма вечна любов.ЕМи всеки с мнението си това,че някой ви е разочаровал в любовта не значи,че няма вечно влюбени хора...Моето мнение е,че има..пък незнам..Всичко с времето си :P
П.С. Няма невъзможни неща :smt016
Nightmare
10-06-2006, 15:32
Щом самият живот има край, какво остава за всичко, което ни се случва в него..?
Според мен няма вечна любов.. Но нищо не пречи да остане желанието на един човек да прекара живота си с друг дори и когато страстта угасне. Просто защото вижда, че този човек го уважава и е способен да му дава достатачно.
Любовта според мен протича в два е етапа. Първо е страстта, после уважението и навика да си с този човек.
CVETELLINA
10-06-2006, 15:48
Когато силно вярваш,когато си щастлив,когато намериш човек,когото да обичаш повече от себе си,тогава живееш с надеждата,че я има,но когато изведнъж всичко това изчезне,надеждата рухва,защото на този свят вечни неща няма... :| колкото и да ни се иска да бъде такава любовта,тя остава вечна само в спомените...а даже и те с времето избледняват:(((
ами аз не бих казала 4е има ве4на любов - за мене тва са различни 4увства, които се развиват с времето и на тва хората казват ве4на любов - в на4алото тва е привли4ането, тръпката като видиш другия; след като си с "4овека на живота си" ве4е си щастлив, защото той е с теб, след тва като прекараш по-дълго време с него ( години, десетилетия) идва момента в които любовта може просто да из4езне и да не можеш да търпиш този 4овек с навиците му, защото просто са ти писнали, но може и да се привържеш към тези навици и да копнееш да ги виждаш, защото те ти вдъхват сигурност, напомнят ти за мн хубави моменти и накрая като станете баба и дядо идва момента в които другият ти е нужен, защото ве4е не можеш да се справиш сам, имаш физи4еската нужда от помощ - за мен тва ще е ве1ната любов, ако има такава - просто в един момент тя се превръща в приятелство, в привързаност и в хубави спомени......
Няма нищо вечно...Чувствата избледняват постепенно, после остава само уважение и силна привързаност, но не и любов...
alkobalko
10-06-2006, 17:29
Лично за мен голямата любов съществува. Може би го казвам, защото в момента обичам и ми се искам тази любов да не свършва никога. Аз знам, че обичам истински и тази любов, която изпитвам в момента към този човек ще съществува винаги. Независимо дали сме заедно, какво сме преживели, дали се обичаме или не сме се виждали от години, знам че когато и да си спомня за този човек в сърцето ми ще гори пламъчето на любовта. Може да звучи странно, защото може би друг човек ще е този, с който ще прекарам остатъка от дните си, но този с който съм сега е единственият, който няма да забравя и ще обичам вечно.
na tozi svqt nqma ni6to ve4no . vsqko ne6to si ima na4alo i krai ....
dori i liubovta ne e ve4na kolkoto i da ni se iska
Явно много малко хора мислят,че има вечна любов,което наистина е жалко!Какво ако някога се ожените или омъжите след време няма да обичате жена си/мъжа си?Много ми е странно.
има ама още никой не я е открил
Scarabey
10-06-2006, 17:49
Е да има истинска любов,но дали е вечна....едва ли.....сичко с времето се променя и всяка тръпка отминава малко по малко
Tempestjuji
10-06-2006, 17:54
хахаха..Аз се чудя има ли любов, а ти ми говориш за вечна любов...Ми да ти кажа май няма такова понятие :lol:
между любовта и обичта има голяма разлика мила коалка,искам да кажа,че ще обичаш жена си/мъжът си,но то не е едно и също. :D
между любовта и обичта има голяма разлика мила коалка,искам да кажа,че ще обичаш жена си/мъжът си,но то не е едно и също. :DДа,различини са,но би ли отговорила на въпроса,а не да се заяждаш?Ок,според теб има ли вечна любов?И каква е разликата да обичаш мъжа си и да изпитваш любов към него?
Bloodlust
10-06-2006, 18:15
Истинска любов има. Има и вечна любов. Любовта не изчезва - тя се изменя. Не бъркайте любовта със страстта. Истинска любов има...
ThePainIsReaL
10-06-2006, 19:38
Уфф ... този въпрос може и да бъде болезнен.
Честно казано , иска ми се да има.. много , много ми се иска . Не искам да губя сегашните си чувства , искам да ги развивам , не искам да съм без човека , с когото съм сега. Но не знам какво ще ми хрумне след няколко месеца , не знам дали няма да му омръзна..
Иначе аз вярвам във вечната любов с цялото си "Аз" независимо , че съм на 16. Друг е въпросът дали тя съществува и как ще се стекат обстоятелствата. :?
Уфф ... този въпрос може и да бъде болезнен.
Честно казано , иска ми се да има.. много , много ми се иска . Не искам да губя сегашните си чувства , искам да ги развивам , не искам да съм без човека , с когото съм сега. Но не знам какво ще ми хрумне след няколко месеца , не знам дали няма да му омръзна..
Иначе аз вярвам във вечната любов с цялото си "Аз" независимо , че съм на 16. Друг е въпросът дали тя съществува и как ще се стекат обстоятелствата. :? Ок,ти вярваш,а в същото време според теб я нама!Когато човек вярва безрезервно в това той е убеден,че има и не се пита дали това,в което вярва дали съществува.Това е все едно да вярваш в Бог,ама в същото време да знаеш,че я няма.Ако всички бяха така...сигурна ли си,че вярваш безрезервно?
Lorraine
10-07-2006, 05:46
Вие как мислите по въпроса?Има ли вечна любов?Мислите ли,че може да я изпитвате?
П.С.Сори,ако темата се повтаря!ами мисля че има..ако любовта е толкова силна-ще е вечна(макар да казват че вечни неща няма!)И да..мисля че мога да я изпитам.. :-)
Mike-Jones
10-07-2006, 05:49
oxx na tatkoo
oxx na tatkooТова как да го разбирам?Не знам с какво толкова те дразня,че да се заяждаш,но няма значение-знам,че няма да ми дадеш отгвор на въпроса!Тази тема я пуснах,за да чуя мнения ПО ТЕМАТА,но някои хора просто пръдължават с тъпите си изказвания.Е,и такива ги има във форума де.
kofti_nick
10-07-2006, 07:30
Еми НЕМА !
CrazyWitch
10-07-2006, 09:21
Може би въпроса е: "Според вас има ли вечна обич?"
Понеже за мене двама души не може цял един живот да са си влюбени еидн в друг. Та те се обикват, добре се познават. Не могат един без друг, но тръпката я няма.
Много съм малко за да отговоря на въпроса "Има ли вечна обич?" .. Аз обичам, но не знам дали ще е така и след 20г например точно с тоя човек.
leko_otkachena
10-07-2006, 09:22
Няма нищо вечно...Чувствата избледняват постепенно, после остава само уважение и силна привързаност, но не и любов... =D>
He3HauKa
10-07-2006, 11:26
Nqma ve4ni neshta i vsi4ko otminava s vremeto.Drug e vaprosa kolko e tova vreme
GLeZoRanA
10-07-2006, 11:29
Nqma ve4ni neshta i vsi4ko otminava s vremeto.Drug e vaprosa kolko e tova vreme Любов има до един момент .. след време просто става любов по навик.. лично мое мнение
kobrichka
10-07-2006, 13:05
Nqma ve4ni neshta i vsi4ko otminava s vremeto.Drug e vaprosa kolko e tova vreme Любов има до един момент .. след време просто става любов по навик.. лично мое мнение
и аз съм на това мнение,няма вечна любов просто след 20 годишен брак ти вече си свикнал да обичаш човека до теб и това се превръща в навик
vladi_addict
10-07-2006, 13:12
няма нищо вечно.
IKisseDAGirL
10-07-2006, 15:53
oxx na tatkooТова как да го разбирам?Не знам с какво толкова те дразня,че да се заяждаш,но няма значение-знам,че няма да ми дадеш отгвор на въпроса!Тази тема я пуснах,за да чуя мнения ПО ТЕМАТА,но някои хора просто пръдължават с тъпите си изказвания.Е,и такива ги има във форума де.
koalka, не се впрягай чак толкова :D
да, очакваш мнения по темата и ние ти ги даваме, но когато те са различни от твоето, май започваш да се ядосваш (не говоря за тъпите коментари, остави ги тях, не им обръщай внимание) :roll:
просто сега ти си влюбена и е нормално в резултат на положителните си емоции леко да роптаеш и заставаш против всеки, който гледа по-реално и трезвено на нещата, който поставя под съмнение това, в което вярваш
все пак ти "летиш в облаците", гледаш идеалистично на нещата и ти се иска всичко винаги да е розово :mrgreen:
що се отнася до въпроса ти за мъжа и жената :arrow: когато живееш с някого доста време, постепенно любовта отстъпва място на уважението и силната привързаност..
и да, няма да обичам мъжа си така, както е било някога, но онези две неща, които споменах, ще ни свързват по-силно от колкото преди, когато сме били просто двама влюбени и нищо друго освен една любов не ни е сплотявало
уважението и привързаността, които споменах, са по-устойчиви, от по-голямо значение, от колкото всъщност изглежда на пръв поглед.. а и не само те - дългото общо минало, това, че се познаваме мн добре, обичта към децата (ако има такива), красивите спомени :roll:
и може любовта вече да я няма, но ще ни е останало всичко онова, а то не е никак малко:}}
P.S. научно доказано е, че любовта изчезва след 4 години :mrgreen:
DaRk^EviL{F}
10-07-2006, 15:59
nqma NI6TO VE4NO NA TOQ SVQT....OSOBENO 6TOM STAVA V1PROS ZA LUBOV.......
Amy_Lee^89
10-07-2006, 17:44
Дори не чета другите мнения, направо отговарям: Има, разбира се, има я и никога няма да загубя вяра в нея!!!
koalka, не се впрягай чак толкова :D
да, очакваш мнения по темата и ние ти ги даваме, но когато те са различни от твоето, май започваш да се ядосваш (не говоря за тъпите коментари, остави ги тях, не им обръщай внимание) :roll:
просто сега ти си влюбена и е нормално в резултат на положителните си емоции леко да роптаеш и заставаш против всеки, който гледа по-реално и трезвено на нещата, който поставя под съмнение това, в което вярваш
все пак ти "летиш в облаците", гледаш идеалистично на нещата и ти се иска всичко винаги да е розово :mrgreen:
що се отнася до въпроса ти за мъжа и жената :arrow: когато живееш с някого доста време, постепенно любовта отстъпва място на уважението и силната привързаност..
и да, няма да обичам мъжа си така, както е било някога, но онези две неща, които споменах, ще ни свързват по-силно от колкото преди, когато сме били просто двама влюбени и нищо друго освен една любов не ни е сплотявало
уважението и привързаността, които споменах, са по-устойчиви, от по-голямо значение, от колкото всъщност изглежда на пръв поглед.. а и не само те - дългото общо минало, това, че се познаваме мн добре, обичта към децата (ако има такива), красивите спомени :roll:
и може любовта вече да я няма, но ще ни е останало всичко онова, а то не е никак малко:}}
P.S. научно доказано е, че любовта изчезва след 4 години :mrgreen: Не се ядосвам.Просто ми стана чудно.И преди,когато не бях влюбена мислих,че има вечна любов.Въпрос на лично мнение.Не можеш даме убедиш,че хора,които са заедно от много време не се обичат.Майка ми и баща ми са женени от 17 години,но те още казват,че се обичат и имат тръпка един към друг...как става това би ли ми обяснила??
Дори не чета другите мнения, направо отговарям: Има, разбира се, има я и никога няма да загубя вяра в нея!!!Евалата!Един човек,който да е на моето мнение.
SlasHDaFiveNine
10-07-2006, 17:56
П.С.Сори,ако темата се повтаря!
хммм а дядо коледа има ли ????
на всеки му се иска да вярва че има ... ама истината е че нема
нема нищо вечно....освен може би спомените бате
momi4eto_M_!_S_T
10-07-2006, 18:19
spored men nqma ve4na lubov za6toto :
1-vo:ima samo istinska lubov
2-ro:4ovek moje da obi4a nqkoi dokato e jiv no se pak toi umira
3-to:ako ima ve4na lubov bi trqbvalo i si4ko da e ve4no -sledovatelno kakto nqma ni6to ve4no qvno nqma ii ve4na lubov
spored men nqma ve4na lubov za6toto :
1-vo:ima samo istinska lubov
2-ro:4ovek moje da obi4a nqkoi dokato e jiv no se pak toi umira
3-to:ako ima ve4na lubov bi trqbvalo i si4ko da e ve4no -sledovatelno kakto nqma ni6to ve4no qvno nqma ii ve4na lubovДа,нищо не вечно според мен освен истинската любов(мое мнение).Исках да задам въпроса си така...дали има истинска любов до смъртта?Но дори и човек да умре,ако обича човека,с който е живял цял живот той умира с тази мисъл и тази любов.Пак казвам според мен.
Ако "вечно" се разбира под "времето в което и двамата души са още живи", да, мисля, че има, но тя не остава в никакъв случай в първоначалния си вид. Превръща се в уважение, привързаност и разбиране на другия.
Ако под "любов" се разбира тръпката, която те кара да ти треперят краката, да ти се пръсне сърцето и да се овлажняваш от долу само при мисълта за него ( или се надървяш при мисълта за нея) - това минава някъде към края на първата година в най-добрия случай. оттук нататък трябва любовта да бъде "отглеждана", за да я има. Иначе изчезва ако чакаш всичко да си върви от самосебе си.
Ако "вечно" се разбира под "времето в което и двамата души са още живи", да, мисля, че има, но тя не остава в никакъв случай в първоначалния си вид. Превръща се в уважение, привързаност и разбиране на другия.
Ако под "любов" се разбира тръпката, която те кара да ти треперят краката, да ти се пръсне сърцето и да се овлажняваш от долу само при мисълта за него ( или се надървяш при мисълта за нея) - това минава някъде към края на първата година в най-добрия случай. оттук нататък трябва любовта да бъде "отглеждана", за да я има. Иначе изчезва ако чакаш всичко да си върви от самосебе си.Не мисля,че се превръща само в уважение и привързаност.И според теб човек как разбира в какво се е превърнало.
krem4et0
10-08-2006, 08:26
Нищо не е вечно за жалост.Та ние самите не сме вечни,че и любовта ни да е такава.Иначе ако не гледаме толкова философски-в рамките на човешкият живот може да има само 1 любов,но с времето забравете да има същити силни чувства като в началото.Любовта търпи развитие и никога не е константна величина.Аз съм заклета романтичка и вярвам в любовта,но все пак не мисля че тя е вечна.Единствено любовта на родителите към децата им може да е за цял живот!!!!
Sladkutu_ioni
10-08-2006, 08:50
Мисля ,че няма! Имам само 1 Въпрос как да си сложа снимка?
Аз не мисля, че въобще има любов камо ли вечна...Има страст, привличане, харесване, а по-късно: уважение и привързаност...Ноп любов между мъж и жена...Хм...не мисля,че има [-X
Много жалко за хората,които казват,че няма вечна любов.Това може да означава само.че не сте намерили правилния човек,с който да прекарате остатъка от живота си.Ако наистина обичахте някой и искахте да сте винаги с него,нямаше дори да си помислите да пишете такива простотий от сорта,че няма нищо вечно.Обичаш ли някой толкова силно,по силно от всичко,тогава не би се усмелил да си представиш,че някога ще си без него.Аз лично намерих това,което търсех,любовта на живота ми,с всеки изминал ден я обичам все повече и повече,с всеки изминал ден я обичам все повече и повече,и не мърдам никъде без нея,тя е на първо място в живота ми,а най-хубавото е,че ми отвръщат със същтото,няма какво повече да искам от живота.Сигурен съм,че моята любов е вечна,това знам аз и така ще бъде
Sladkutu_ioni
10-08-2006, 16:03
ve4na obi4 nqma
Аз не мисля, че въобще има любов камо ли вечна...Има страст, привличане, харесване, а по-късно: уважение и привързаност...Ноп любов между мъж и жена...Хм...не мисля,че има [-X Съгласен съм напълно брака е красноречив пример затова :wink:
Много жалко за хората,които казват,че няма вечна любов.Това може да означава само.че не сте намерили правилния човек,с който да прекарате остатъка от живота си.Ако наистина обичахте някой и искахте да сте винаги с него,нямаше дори да си помислите да пишете такива простотий от сорта,че няма нищо вечно.Обичаш ли някой толкова силно,по силно от всичко,тогава не би се усмелил да си представиш,че някога ще си без него.Аз лично намерих това,което търсех,любовта на живота ми,с всеки изминал ден я обичам все повече и повече,с всеки изминал ден я обичам все повече и повече,и не мърдам никъде без нея,тя е на първо място в живота ми,а най-хубавото е,че ми отвръщат със същтото,няма какво повече да искам от живота.Сигурен съм,че моята любов е вечна,това знам аз и така ще бъдеБраво!Повече няма какво да добавя,и аз това се опитвах да обясня.Много те уважавам!Напълно съм съгласна с теб и се радвам,че момче мисли така.
Много жалко за хората,които казват,че няма вечна любов.Това може да означава само.че не сте намерили правилния човек,с който да прекарате остатъка от живота си.Ако наистина обичахте някой и искахте да сте винаги с него,нямаше дори да си помислите да пишете такива простотий от сорта,че няма нищо вечно.Обичаш ли някой толкова силно,по силно от всичко,тогава не би се усмелил да си представиш,че някога ще си без него.Аз лично намерих това,което търсех,любовта на живота ми,с всеки изминал ден я обичам все повече и повече,с всеки изминал ден я обичам все повече и повече,и не мърдам никъде без нея,тя е на първо място в живота ми,а най-хубавото е,че ми отвръщат със същтото,няма какво повече да искам от живота.Сигурен съм,че моята любов е вечна,това знам аз и така ще бъдеБраво!Повече няма какво да добавя,и аз това се опитвах да обясня.Много те уважавам!Напълно съм съгласна с теб и се радвам,че момче мисли така.
И аз теб те уважавам,отдавна съм забелязал,че имаме сравнително еднакво виждане,което ме радва.Иначе е ясно,че си намерила човека без когото не можеш и ти пожелавам никога да не се разделяш с него;)
BeBencEto
10-08-2006, 17:50
...trqbva da ima...!
TreeHill
10-08-2006, 21:05
нищо не е вечно, а най-голямата причина, поради която мн често любовта изчезва, е че хората се променят, а следоветелно и желанията и интересите им, възгледите им, начина им на мислене и т.н... както и това, от което имат нужда :-)
няма човек който поне малко да не се променя през годините, а заедно с него и това, което иска и очаква от живота..следователно и любовта му не може да бъде вечна :roll:
за това понякога мн обръщам внимание, когато някой каже "завинаги" :? замислям се дали тоя човек изобщо знае какво значи тва, че го използва толкова лекомислено [-(
=D>
zoben_pitbul
10-09-2006, 10:06
Хайде и аз да се присъединя към клуба на вярващите :) Да,има вечна любов,вече не се съмнявам в това.Преди време се съмнявах,мислех,че е като приказка.Сега обаче,когато я срещнах не мога да се колебая-момичето,което обичам е всичко за мен,тя е моят живот,любовта направи живота ми щастлив.И наистина как бих могъл да се съмнявам в нещо,което съм изпитал със сърцето и душата си?
П.п.:Пожелавам на всички,които са намерили истинската си любов винаги да бъдат с човека,когото обичат и винаги да му дават цялата си нежност(защото знам,че на човек,който обича това му стига за да бъде щастлив) :smt006
И аз теб те уважавам,отдавна съм забелязал,че имаме сравнително еднакво виждане,което ме радва.Иначе е ясно,че си намерила човека без когото не можеш и ти пожелавам никога да не се разделяш с него;)Благодаря ти,и аз ти пожелавам да бъдеш винаги с момичето,което обичаш.
между любовта и обичта има голяма разлика мила коалка,искам да кажа,че ще обичаш жена си/мъжът си,но то не е едно и също. :DДа,различини са,но би ли отговорила на въпроса,а не да се заяждаш?Ок,според теб има ли вечна любов?И каква е разликата да обичаш мъжа си и да изпитваш любов към него?
разбира се,че ще ти отговоря.Искам да знаеш,че не се заяждам,съжелявам,че си ме разбрала погрешно.
любовта е когато тръпнеш да видиш любимия човек,когато нещо те стяга в гърдите и не искаш никога да се разделяте,а обичта:когато е отминала любовта и е останало чувството на близост,на привързаност и уважение
разбира се,че ще ти отговоря.Искам да знаеш,че не се заяждам,съжелявам,че си ме разбрала погрешно.
любовта е когато тръпнеш да видиш любимия човек,когато нещо те стяга в гърдите и не искаш никога да се разделяте,а обичта:когато е отминала любовта и е останало чувството на близост,на привързаност и уважениеНе съм съгласна с теб,но всеки си има мнение.Не е в това разликата.Разликата е че любов може да изпитваш само към човек,а обич може да изпитваш и към страната си да кажем.
Любовта е доста относително, както като понятие така и като чувство... Вечна любов има... хората така сме създадени, че винаги обичаме, било то приятели, живота си, домашния си любимец или пък човек от противоположния пол. Това е постоянно състояние просто любовта която изпитваме е под различна форма и се изразява по различен начин. Да обичаш някого не значи, че трябва да има връзка или вероятност за такава м/у вас - това не е единствената любов. Мога да пиша с часове по темата, но предпочитам да оставя всеки от вас да се замисли какво всъщност за него е любовта, особено тези отчаяни и самотни хора, които си мислят, че няма любов в живота им да се замислят за любовта на приятелите и родителите си, за тяхната любов към тях и към живота...
PaChanGa_GiRl
10-09-2006, 11:59
"Да обичаш е също като песен да пееш, но няма песен без край!"
Хайде и аз да се присъединя към клуба на вярващите :) Да,има вечна любов,вече не се съмнявам в това.Преди време се съмнявах,мислех,че е като приказка.Сега обаче,когато я срещнах не мога да се колебая-момичето,което обичам е всичко за мен,тя е моят живот,любовта направи живота ми щастлив.И наистина как бих могъл да се съмнявам в нещо,което съм изпитал със сърцето и душата си?
П.п.:Пожелавам на всички,които са намерили истинската си любов винаги да бъдат с човека,когото обичат и винаги да му дават цялата си нежност(защото знам,че на човек,който обича това му стига за да бъде щастлив) :smt006[b]Бебчето ми,напълно съм съгласна с теб.Радвам се,че по този въпрос сме на едно мнение. :smt008 :smt007
die_die_my_darling
10-09-2006, 16:03
nqma takiva ekstri na toq svqt :D
Аз все още не съм сигурна в това, но повече клоня към това, че няма.
Не, че не вярвам в любовта, напротив, просто много пъти съм си казвала, че завинаги ще обичам даден човек, но чувствата всеки път се изпаряваха.А правех всичко възможно да поддържам пламъка в мен, но той така или иначе угасваше всеки път.Но пък може и да има.Но не знам все още дали е излязла на мода.Беше на мода едно време.
Но много ми се иска да има
nE NEMOJE DA IMA VE4NA LUbov 6oto xorata vse niakoga 6te nameriat razli4ia pomejdu si 6te se poqviat raznoglasia i niama da ima i pomen ot lubov (pomnete 4ovek obi4a ve4no samo ednakvite kato nego zna4i obi4a samo sebe si za vinagi) :? :?
sexy_dizzy
10-09-2006, 16:25
Аз все още не съм сигурна в това, но повече клоня към това, че няма.
Не, че не вярвам в любовта, напротив, просто много пъти съм си казвала, че завинаги ще обичам даден човек, но чувствата всеки път се изпаряваха.А правех всичко възможно да поддържам пламъка в мен, но той така или иначе угасваше всеки път.Но пък може и да има.Но не знам все още дали е излязла на мода.Беше на мода едно време.
Но много ми се иска да има
Това бях аз
AngelOfDarkness
10-09-2006, 17:51
За мен има няколко вида любов. Естествено под "истинска любов" разбирам тази между двама души. Тя трябва да е еднакво силна и от двете срани, да се гради на уважение, стабилно минало, да се познават добре влюбените хора и да се подкрепят винаги. Е, толкова ли е недостижимо? Истинска е само една любов за мен. Другото не си е струвало или не е било силно. Съответно не смятам, че може да има истинска несподелена любов. Това е глупаво като твърдение. Но може да обичаш силно някого несподелено и да не можеш да забравиш...
Истинското се различава от фалшивото. Както е казано-лъжата не може да трае вечно.Така е и с измамната обич и любов. Тя се разпада рано или късно и остава спомен. Ако това не се случи, а един човек ти е давал щастие, сигурност, спокойствие и всичко от себе си(душевно,т.е. любов)...Тогава си щастливец:)
Както се твърди в библията, че смъртта разделя хората. Ще ми се да вярвам, че ако се обичат истински и това не е пречка-защото душевно са станали един....
А по въпроса дали, ако смъртта те раздели от "истинска любов", има втора не знам. Дано и вие не разберете. Но какво мислите?
mercedes_bentz
10-09-2006, 17:55
няма нищо вечно на този свят та дори и най искрената любов
TreeHill
10-09-2006, 18:23
няма нищо вечно на този свят та дори и най искрената любов
ццц що бе? Може и да има [-o< [/b]
Destructive
10-09-2006, 18:42
Няма вечна любов.ВЛЮБЕНИЯ може да твърди че такава има,но с течение на годините всичко си става привързаност,взаимно уважение и най-вече навик.Замислете се вашите родители държат ли се като влюбени,прегръщат ли се,целуват ли се с тази страст с която например вие целувате половинките си?Но всеки вярва в каквото си иска когато човек е щастлив всичко му се струва розово,когато нещата обаче се влошат всичко е било илюзия...така е и с любовта!
kobrichka
10-10-2006, 12:15
"Да обичаш е също като песен да пееш, но няма песен без край!"
вярно си дории в тази иктория силната любов е побдена от смъртт(доколкото знам това е деиствителна история но не съм сигурна),затова както вече казах няма нищо вечно.
IKisseDAGirL
10-10-2006, 12:43
Сега обаче,когато я срещнах не мога да се колебая-момичето,което обичам е всичко за мен,тя е моят живот,любовта направи живота ми щастлив.И наистина как бих могъл да се съмнявам в нещо,което съм изпитал със сърцето и душата си?
да, може и да си срещнал любовта, но от къде си сигурен, че е вечна? изживял ли си я до самия край, за да знаеш? :-k хмм, тя пък като е вечна, няма край.. :lol:
в най-добрия случай си може би на 20 (а всъщност си мисля, че дори си и на по-малко), апък говориш за вечни неща.. след като не си изживял дори и половината си живот.. малко е ненормално, не мислиш ли :?
baby girl
10-10-2006, 12:49
MNOGO NE SUM SIGURNA MOJE DA O4AKVA6 DAJE I OT NAI-DOBRATA SI PRIQTELKA DA OTKRADNE GADJETO TI MAKAR 4E AZ OT MOITE NE MOGA DA GO O4AKVAM (NO VQRVAM 4E PRI MEN ,I PRI VSI4KI HORA MOJE DA SU6TESTVUVA)TA NALI POVE4ETO KNIGI ZAVUR6VAT ''I ZAJIVELI 6TASTLIVO''
baby girl
10-10-2006, 12:50
:smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 VSE PAK SUM VLIUBENA DO U6I :D :D :D :D :D :D :D :D :D
PaChanGa_GiRl
10-10-2006, 13:03
Много жалко за хората,които казват,че няма вечна любов.Това може да означава само.че не сте намерили правилния човек,с който да прекарате остатъка от живота си.Ако наистина обичахте някой и искахте да сте винаги с него,нямаше дори да си помислите да пишете такива простотий от сорта,че няма нищо вечно.Обичаш ли някой толкова силно,по силно от всичко,тогава не би се усмелил да си представиш,че някога ще си без него.Аз лично намерих това,което търсех,любовта на живота ми,с всеки изминал ден я обичам все повече и повече,с всеки изминал ден я обичам все повече и повече,и не мърдам никъде без нея,тя е на първо място в живота ми,а най-хубавото е,че ми отвръщат със същтото,няма какво повече да искам от живота.Сигурен съм,че моята любов е вечна,това знам аз и така ще бъде
аз пък си мисля..... да, любовта е като да редиш кула от карти.. редиш, редиш и по едно време всичко рухва. говориш така, защото в момента си влюбен. други говорят обратното, защото не са и тва е нормално. ноооооооо за мен вечна любов няма! както казах, според китайската поговорка: "Да обичаш е също като песен да пееш, но няма песен без край..."
die_die_my_darling
10-10-2006, 13:05
moje bi nqkoga e imalo..no sega sas sigurnost q nqma