PDA

View Full Version : iznevqrata

Viktoriq_
10-07-2006, 09:04
Vlubena sam v edno strahotno mom4e ... No kogato mi govori za sebe si , az nikoga ne moga da razbera vsi4ko da krai ! I iskam da vi pitam ne6to :

1. Vie za6to ste s nqkogo (mom4e ili momi4e) !?

2. Ne mu izneverqvate zaradi samite sebe si ili zaradi nego (da ne go naranite ) !?

3. Ako toi/tq vi izneveri , kakvo 6te napravite !?

4. A kakvo mislite za revnosta ? (simvol li e na istinskata lubov !? )

P.S : Mnogo e kli6irana temata , no vav vsqka vraza si e N 1 :)

Atika
10-07-2006, 09:09
1. Vie za6to ste s nqkogo (mom4e ili momi4e) !? Де да знам винаги си има причина ..

2. Ne mu izneverqvate zaradi samite sebe si ili zaradi nego (da ne go naranite ) !? По скоро заради него, какавто и да е , щом съм с него значи не заслужава да му изневеря ..

3. Ako toi/tq vi izneveri , kakvo 6te napravite !? Когато се случи тогава ще му мисля ..

4. A kakvo mislite za revnosta ? (simvol li e na istinskata lubov !? ) Без ревност не може ..

CrazyWitch
10-07-2006, 09:13
1. Vie za6to ste s nqkogo (mom4e ili momi4e) !? - Защото, ако се разделя с него няма да ми е леко. Ще се откъсне част от мен самата.

2. Ne mu izneverqvate zaradi samite sebe si ili zaradi nego (da ne go naranite ) !? - Зареди него и зареди самата себе си. Просто не ми трябва да му изневерявам.. Не го искам това нещо, а ако ми мине през акъла няма да го направя зареди самия него.

3. Ako toi/tq vi izneveri , kakvo 6te napravite !? - Ще се разделим за да усмисля нещата и ако имам рана в мене от която няма засдравяване няма да се мъча да спася обичта ни. Самата аз съм с лека психика и няма да мога да го превъзмогна. За това и съм казала на приятеля ми, ако стане нещо такова и той съжелява и иска да си е с мен изобщо да не ми казва, че е ставало.

4. A kakvo mislite za revnosta ? (simvol li e na istinskata lubov !? ) - Не мога да кажа. Аз ревнувам .. ревнувам от това той да не си хареса друга., а не друга да не хареса него, но пък като се замисля в последствие много лесно може да се подведе! И той ме ревнува, но си имаме доверие. Мисля, че е нормално за едно връзка да е в умерени количества тая ревност.

Scarabey
10-07-2006, 09:22
1.Когато съм с някое момче,то е защото изпитвам чувства към него
2.Не виждам смисъл да му изневерявам той ми е напълно достатъчен.
3.Ще го попитам какво го е накарало да постъпи така
4.Ревността присъства във всяка една връзка.

leko_otkachena
10-07-2006, 09:25
1.mi az sum s momche,zashtoto go haresvam 2.ne mu izneverqvam zashtoto durja na nego 3.nevqrvam tova da se sluchi,no nai veroqtno shte go popitam zashto e postupil taka 4.ne vinagi e simvol na istinska lubov(pone spored men)

Viktoriq_
10-07-2006, 09:31
znam , 4e vaprosite zvu4at adski kli6irano , no 6te vi kaga pri4inata ...

Predi nqkolko dena si govorig s mom4eto koeto mnogo obi4am i sled 3 4asov razgovor izvoda za lubov , iznevqra , revnot ot negova strana be6e : " Az ne izneverqvam , za6toto sam s nqkogo , a sam s nego za da ne sam sam (no razbirase gi haresvam ) "

Vse pak az hodq s nego i se razbira , 4e ne bo trqbvalo da mi haresa vaprosnoto izkazvane ... a otnosno temata az mislq , 4e samo ot lubov bi trqbvalo da si s nqkogo ... da ne mu izneverqva6 zaradi samiq sebe si , za6toto ti si izbral da si s nego ! A pri iznevqra , prosto trqbva da skazam s nego vednaga , za6toto toi e predal doverieto mi ! A za revnosta - tq e 4ast ot lubovta ! 6tom ne revnuva6 , zna4i ne obi4a6 dostata4no silno !

Pomognete mi ... kakvo da pravq !? trqbva li da sam do bolka ogor4ena ... !? za6toto az vapreki vsi4ko go OBI4AM !!!

HopeLesss
10-07-2006, 09:35
1. Защото ми харесва компанията му. Защото съм привързана и защото го обичам.
2. Заради себе си. Имам си принципи - или съм с някой или не съм. Какъв е смисъла от изневяра - само още допълнителни неприятности.
3. Ще се разделим. Щом ми е изневерил веднъж, значи ще го направи втори път, а и аз никога повече няма да му имам доверие.
4. Не, ревността е символ на недоверие.

Nadelina
10-07-2006, 10:15
1. Vie za6to ste s nqkogo (mom4e ili momi4e) !? Zashtoto imam chuvstva kym nego.. I naistina mi e hubavo da sym s nego..

2. Ne mu izneverqvate zaradi samite sebe si ili zaradi nego (da ne go naranite ) !? Ne bih mu izneverila.. zashtoto ne mi trqbva drug.. no i zashtoto ne bih mogla da mu prichinq bolka..

3. Ako toi/tq vi izneveri , kakvo 6te napravite !? Shte go priema..

4. A kakvo mislite za revnosta ? (simvol li e na istinskata lubov !? ) Da, simvol e na lubov no pyk lubov i revnost ne se rimuvat.. taka che ne trqbva da se prekalqva..

Otnosno tfoq problem :
Az lichno bih se zasegnala.. bi me zabolqlo.. No pyk pogledni ot drugata strana na monetata.. Toi e s teb.. ne s nqkoq druga.. Gledai si kefa dokato ste zaedno i ne si razvalqi shtastieto s paranoichni gluposti..

summer_04
10-07-2006, 10:27
Vlubena sam v edno strahotno mom4e ... No kogato mi govori za sebe si , az nikoga ne moga da razbera vsi4ko da krai ! I iskam da vi pitam ne6to :

1. Vie za6to ste s nqkogo (mom4e ili momi4e) !? za6toto kogato sum s nqkoi,zna4i imam silni 4uvstva kum nego

2. Ne mu izneverqvate zaradi samite sebe si ili zaradi nego (da ne go naranite ) !? -i zaradi sebe si i zaradi nego,ako iskam nqkoi drug prosto 6te skusam s 4oveka do men,zna4i vs se e iz4rpalo i nqma smisul da produljavame!

3. Ako toi/tq vi izneveri , kakvo 6te napravite !? -ne iskam da si mislq za tova ako toi mi izneveri,samo pri misulta surceto me boli!

4. A kakvo mislite za revnosta ? (simvol li e na istinskata lubov !? )-e sega malko revnost tr da ima,no ne da e zadu6ava6ta,prosto povdiga ponqkoga adrenalina!:)

kobrichka
10-07-2006, 12:16
1. Vie za6to ste s nqkogo (mom4e ili momi4e) !? :arrow: ми защото ми е приятно с него,защото искам да съм с него,защото го обичам

2. Ne mu izneverqvate zaradi samite sebe si ili zaradi nego (da ne go naranite ) !? :arrow: нещо което мн мразя това е изневярата.Не бих му изневерила,защото даржа на него,а и аз съм на принципа не прави това което не искаш на теб да ти направят

3. Ako toi/tq vi izneveri , kakvo 6te napravite !? :arrow: нз не ми се е случвало или по точно не съм разбирала,но нз мисля че не мога да простя такова нещо,защото това е вид предателство нз

4. A kakvo mislite za revnosta ? (simvol li e na istinskata lubov !? ) :arrow: нз дали е символ на истинската любов,но няма начи да не ревнуваш,ако не ревнуваш значи човека до теб ти е безразличен,но не трябва да си болно ревнив,защото ще изгубиш човека до теб никои не обича да го ревнуват прекалено мн

koalka
10-07-2006, 13:23
Има толкова такива еднакви теми,че просто можгеш да потърсиш.

IKisseDAGirL
10-07-2006, 15:24

2. Ne mu izneverqvate zaradi samite sebe si ili zaradi nego (da ne go naranite ) !?

1) :arrow: защото така искам и така съм решила - нищо не правя на сила

2) :arrow: няма да прозвучи добре, но никога не съм проявявала чак такова съжаление (или съчувствие), че да върша/не върша нещо само заради другия, защото мога да го нараня (говоря за човек, с който имам връзка, а не за приятели)... ако искам нещо, го правя, ако ли не - не го правя, ръководя се от собствените си желания и преценка :wink:

3) :arrow: ще се разделя с него, защото който изневери веднъж, винаги има шанс това да се повтори :| дори да не обичам този човек, пак ще го оставя заради собственото си достойнство и себеуважение

4)не е признак на любов, а на слабост и отчаяно чувство за притежание

delfin4eto
10-07-2006, 18:26
С някого съм, защото така съм преценила!Намерила съм онова , което търся!Не бих изневерила , защото нмяа да си го простя !Но и няма да си позволя да го направя-просто не е възможно.Знам как ще се почувства другия човек , защото все пак си имаме доверие.и на мен не би ми харесало , ако ми изневерят.Изневярата е нещо отвратително!
А ревносста-нещо напално нормално.Често срещано чувство , което е резултат на силната привързаност към някого.

DevilWish
10-07-2006, 18:44
1. Vie za6to ste s nqkogo (mom4e ili momi4e) !? - Emi s mom4e.Mi zna4i az sym s nego ako mu imam doverie,ako moga da raz4itam na nego,ako uspqva da me razsmee,da go haresvam i da sym sigyrna i v negovite 4uvstva.

2. Ne mu izneverqvate zaradi samite sebe si ili zaradi nego (da ne go naranite ) !? - Naprotiv izneverqvam mu ,za6toto sym egoist i mislq za sebe si.

3. Ako toi/tq vi izneveri , kakvo 6te napravite !? - Moje bi bi bilo kraqt na na6ata vryzka.Do sega ne mi se e slu4valo nqkoi da mi izneveri i se nadqvam da ne stava.Ako mnogo go obi4am ,moje bi bih mu prostila ,no 6te imam edno na um i 6te sym stra6no tyjna.

4. A kakvo mislite za revnosta ? (simvol li e na istinskata lubov !? ) - Az sym stra6en egoist i sledovatelno sym mnogo revniva ,ne bih spodelila priqtelqt mi s nikogo.Revnuvam ot nai-malkite ne6ta i nqkoi pyt tova drazni ,no kakvo da napravq ne moga da se promenq.

priti_kiti
10-07-2006, 18:53
1. Vie za6to ste s nqkogo (mom4e ili momi4e) !? - момче ;) еми защото обичам да знам,че има някой на когото мога да разчитам,да имам доверие,че има някого който мога да гушна и да се чувствам сигурна с него..

2. Ne mu izneverqvate zaradi samite sebe si ili zaradi nego (da ne go naranite ) !? - не му изневерявам,защото смятам че нямам нужда от друг когато съм с него ;)

3. Ako toi/tq vi izneveri , kakvo 6te napravite !? - ми късам го

4. A kakvo mislite za revnosta ? (simvol li e na istinskata lubov !? ) - ревността.. ами нормално е да я има,но в умерени количества..

Nifada_
10-07-2006, 19:01
Защото съм влюбена, илиз ащото го обичам и го искам за мой мъж, или защото е "оборотния" пич на компанията и знам, че е боклук, но страшно искам да го изчукам, а после да забравя, че съм го пипала даже...има много други положения, но сега говорим за тези, които са свързани с любов и секс.

Заради самата мен. Мъжът с, който съм не би бил причина да му или да не му изневеря. Бих го направила /или не само според собствените си чувства и съвест.
3. Ako toi/tq vi izneveri , kakvo 6te napravite !? Ще ми е много криво, ще си плача тайно, но никога няма да го изгоня. Ще се боря до последно за мъжа си и ще му покажа, че е сгрешил като е предпочел друга, било то и за веднъж само.

Категорично ревността не е символ на истинска любов. В повечето случаи е белег на чувство за собственост (което няма нищо общо с любовта) или по=лошо, този, който ревнува е психар. А, и това е много сигурен начин да накараш половинката ти ако не е изневерила да го направи, поне да има за какво да ревнуваш. ревността може да бъде причина за разпадането на връзка.

10-07-2006, 19:01
1. Vie za6to ste s nqkogo (mom4e ili momi4e) !? - За да съм с някое момче, значи имам чувства към него!!!А понякога за отмъщение ако ме е наранил с нещо, но това се случва много рядко!

2. Ne mu izneverqvate zaradi samite sebe si ili zaradi nego (da ne go naranite ) !? - Заради него

3. Ako toi/tq vi izneveri , kakvo 6te napravite !? - Ми незнам..Не ми се е случвало...най-вероятно ше го зарежа!

4. A kakvo mislite za revnosta ? (simvol li e na istinskata lubov !? ) - Нещо съвсем нормално.Във всяка връзка го има по малко или по много
8)

BeBencEto
10-07-2006, 19:04
zasHtoto obicHam da Ima nqKoI do MeN,KoIto NaIstIna dA me ObicHa I dA pRavi vsIcHko,Koeto BiH NaPrAvILa aZ zA neGo..

moJe bI I dVeTe,ne sUm sE zAmIsLqLa...iZneVqRaTa nE mI e v PriNciPitE

mNogo zAvisI s KaKvo i KaKva e ObsTaNovkaTa...PoPrinciP deIsTvaM ImpUlsIvnO,kaZvaM,KaKvotO mIsLq..i v KraIna sMeTka Ne sUjaLqVam..

ne e sImvoL nA isTinsKaTa LiuboV...NaProtiV tq e cHuvsTvo zA nesIgurNosT

gIrL__
10-07-2006, 19:13
1. Vie za6to ste s nqkogo (mom4e ili momi4e) !? - Защото го обичам...Ама понякога и за отмъщение, но много малко са такива случай!

2. Ne mu izneverqvate zaradi samite sebe si ili zaradi nego (da ne go naranite ) !? - Заради него

3. Ako toi/tq vi izneveri , kakvo 6te napravite !? - Незнам...Може би ще го оставя

4. A kakvo mislite za revnosta ? (simvol li e na istinskata lubov !? ) - Напълно нормално нещо

krem4et0
10-08-2006, 08:33
1. Vie za6to ste s nqkogo (mom4e ili momi4e) !? Как защо,защото го обичам,защото ми харесва копманията му,защото изпитвам страст,защото съм привързана,защото ако не съм с него не съм цяла!!!!

2. Ne mu izneverqvate zaradi samite sebe si ili zaradi nego (da ne go naranite ) !? Заради себе си-аз ще предам себе си и принципите си,ако го направя.А иначе,защото не искам и нямам нужда!

3. Ako toi/tq vi izneveri , kakvo 6te napravite !? -Ако е нещо инцидентно може и да му простя,но дано не ми се случва да разбера как ще реагирам в действителност.Ако ми изневери,значи и аз имам вина,защото не мога да му дам нещо,от което се нуждае.

4. A kakvo mislite za revnosta ? (simvol li e na istinskata lubov !? ) -Да-показва чувствата.Естествено да е в допустими граници.