View Full Version : Kakvo iska da kaje s tova ne obicham da si razkrivam 4uvstva
Mnogo e kofti da kajesh na edno mom4e 4e go obichash i 4e bez nego jivotat ti nqma smisal,a toi da ti otvarne: ne obi4am da si razkrivam 4uvstvata!
Slave4You
10-07-2006, 17:57
аз съм момиче но ще кажа че според мен за всеки човек си е строго индивидуално НО много от тях за твърде горди за да си признаят чувствата.абе общо взето 50:50 за двата отговора.може да бъде всеки един отговор ..
Не гласувах за нито едно от двете,защото може причините и да не са тези!Супер гадно е постъпило това момче с теб(ако говорим за теб).Може да е бил нараняван и за това да се страхува да се обвърже.Можеда не иска да има сериозна връзка,защото не те обича,защото сериозната връзка и нежеланието да се обвърже са взаимно изключващи се неща.Просто го попитай,за какво го казва това.
SlasHDaFiveNine
10-07-2006, 18:15
мисля си аз че мн зависи от чо'ека
ама се пак е ясно че имат мн голямо самочувствие
DevilWish
10-07-2006, 18:25
Za6toto sa stra6no gordi i ne mogat da preglytnat gordostta si!
Bloodlust
10-08-2006, 19:32
Ми едва ли тук нещата опират до гордост... Едно момче или обича или не. Или се срамува да признае или не го чуства просто. Мое мнение.
Strah gi e da ne badat othvarleni...
TreeHill
10-08-2006, 20:23
Зависи от човека.Може момчето/момичето да е наранявано при предишна връзка и сега да се страхува да разкрие как се чувства.Или пък на някои наистина им е твърде голямо самочувствието :|
abe ima si i drugi pri4ini,edva li 6te sa tezi 2 po-gore.
Не ме е срам и си признавам, че ме е страх да не би да не отвърне на чувствата ми...
delfin4eto
10-09-2006, 17:45
По принцип е много трудно да се определи дали ги е сртах или са със голямо самочувствие!Всеки е различен.Познавам момчета и от единия и от другия вид!Но това със самочувствието а малко безсмислено-защова да се правят на голямата работа и нищо да не казват!!!!!Гадно е!НО причината може и да е друга!Може да е в следствие на нещо , което му се е случило преди това!!!
mercedes_bentz
10-09-2006, 17:52
а според мене всичко идва от компанията и от това кой оказва влияние над тебе.
iskamTe_vednaga
10-10-2006, 14:48
parvo mn se pritesnqvat da ne badat othvarleni(tova se otnasq i za momi4etata)no sa6to taka i egoto im igrae golqma rolq v tova da ne obi4at da kazvaat kakvo 4ustvat.
Krem4eto
10-10-2006, 15:48
Мене специялно не ме е срам да си признавам чувствата...Но тези ,които не си показват чувствата,според мене са ги наранявали в друга връзка!!!
Еми като съдя по себе си... определено страх от отхвърляне и нараняване...
Th3WildAng3l
10-10-2006, 16:06
Ми едва ли тук нещата опират до гордост... Едно момче или обича или не. Или се срамува да признае или не го чуства просто. Мое мнение.
=D>
DeSpEratE_girl
10-10-2006, 17:25
честно-наистина нямам представа .....кой може да ги разбере тези момчета :smt012