View Full Version : Malki problemi s prezervativite!
top4o_86
10-07-2006, 22:10
Amiii na4iiii... Glavi4kata na kura mi e prekaleno golqma i vsi4ki kaputi, koito dosega sym probvcal da si slagam ne mi stavat. Prepory4aite mi nqkoi po-6iroki marki plsss [-o<
NaDuFcHe
10-07-2006, 22:13
Znachi otivash v aptekata i kazvash na dobriq chichko aptekar ili lelq aptekarka che iskahs kaputi xxl ili tam kakto se vodqt i si gotof
Ползвай терлика на баба си. Действа обаче намен ми е много къс(терлика)
top4o_86
10-07-2006, 22:25
Znachi otivash v aptekata i kazvash na dobriq chichko aptekar ili lelq aptekarka che iskahs kaputi xxl ili tam kakto se vodqt i si gotof
Е добре а няква конкретна марка можеш ли да ми кажеш?
NaDuFcHe
10-07-2006, 22:28
Mi neznam da ti kaja kaputi ne si kupuvam az ama sum siurna che na benetton ima takiva za po golemi..
Mi neznam da ti kaja kaputi ne si kupuvam az ama sum siurna che na benetton ima takiva za po golemi..
Май малко послъга а? Хем не си купуваш хем знаеш :---) :---) :---) Ей дебеланко!!!
MauMyHkaTa
10-07-2006, 22:47
Май малко послъга а? Хем не си купуваш хем знаеш :---) :---) :---) Ей дебеланко!!!Че да не е казано че ако не си купуваш ти, не може да ги знаеш бе,уф боже!!! ](*,) Приятеля или приятелката ти като носи той/тя не можеш ли пак да ги видиш и да знаеш за кво става въпрос,а? Друг път помисли малко преди да пишеш подобни неща! [-o<
А относно темата и аз смятам че някой размер ххl би трябвало да свърши работа! Защото вместо да ти е дълъг("капута" :) ), по-голяма част ще отиде за главичката и така смятам че всичко ще е наред...не знам все пак опитай.
Май малко послъга а? Хем не си купуваш хем знаеш :---) :---) :---) Ей дебеланко!!!Че да не е казано че ако не си купуваш ти, не може да ги знаеш бе,уф боже!!! ](*,) Приятеля или приятелката ти като носи той/тя не можеш ли пак да ги видиш и да знаеш за кво става въпрос,а? Друг път помисли малко преди да пишеш подобни неща! [-o<
"Колко си тъпааа , и начина по който нежно се опипваш , колко си тъпа сега" :::
Чети между редовете
MauMyHkaTa
10-07-2006, 23:00
"Колко си тъпааа , и начина по който нежно се опипваш , колко си тъпа сега" :::
Чети между редоветеБез коментар... :smt103 :-# [-(
Благодаря... Тря ме включат по СНН там има част която се казва Но комент
ауе брат слага се на долната глевичка :lol:
Май малко послъга а? Хем не си купуваш хем знаеш :---) :---) :---) Ей дебеланко!!!
да бе виш я ква е тлъста свиняяяяяяяяяя