PDA

View Full Version : Malki problemi s prezervativite!

top4o_86
10-07-2006, 22:10
Amiii na4iiii... Glavi4kata na kura mi e prekaleno golqma i vsi4ki kaputi, koito dosega sym probvcal da si slagam ne mi stavat. Prepory4aite mi nqkoi po-6iroki marki plsss [-o<

NaDuFcHe
10-07-2006, 22:13
Znachi otivash v aptekata i kazvash na dobriq chichko aptekar ili lelq aptekarka che iskahs kaputi xxl ili tam kakto se vodqt i si gotof

10-07-2006, 22:13
Ползвай терлика на баба си. Действа обаче намен ми е много къс(терлика)

top4o_86
10-07-2006, 22:25
Znachi otivash v aptekata i kazvash na dobriq chichko aptekar ili lelq aptekarka che iskahs kaputi xxl ili tam kakto se vodqt i si gotof
Е добре а няква конкретна марка можеш ли да ми кажеш?

10-07-2006, 22:27
"Шкурка №5"

NaDuFcHe
10-07-2006, 22:28
Mi neznam da ti kaja kaputi ne si kupuvam az ama sum siurna che na benetton ima takiva za po golemi..

10-07-2006, 22:29
Mi neznam da ti kaja kaputi ne si kupuvam az ama sum siurna che na benetton ima takiva za po golemi..

Май малко послъга а? Хем не си купуваш хем знаеш :---) :---) :---) Ей дебеланко!!!

MauMyHkaTa
10-07-2006, 22:47

Май малко послъга а? Хем не си купуваш хем знаеш :---) :---) :---) Ей дебеланко!!!Че да не е казано че ако не си купуваш ти, не може да ги знаеш бе,уф боже!!! ](*,) Приятеля или приятелката ти като носи той/тя не можеш ли пак да ги видиш и да знаеш за кво става въпрос,а? Друг път помисли малко преди да пишеш подобни неща! [-o<
А относно темата и аз смятам че някой размер ххl би трябвало да свърши работа! Защото вместо да ти е дълъг("капута" :) ), по-голяма част ще отиде за главичката и така смятам че всичко ще е наред...не знам все пак опитай.

10-07-2006, 22:51

Май малко послъга а? Хем не си купуваш хем знаеш :---) :---) :---) Ей дебеланко!!!Че да не е казано че ако не си купуваш ти, не може да ги знаеш бе,уф боже!!! ](*,) Приятеля или приятелката ти като носи той/тя не можеш ли пак да ги видиш и да знаеш за кво става въпрос,а? Друг път помисли малко преди да пишеш подобни неща! [-o<

"Колко си тъпааа , и начина по който нежно се опипваш , колко си тъпа сега" :::
Чети между редовете

MauMyHkaTa
10-07-2006, 23:00
"Колко си тъпааа , и начина по който нежно се опипваш , колко си тъпа сега" :::
Чети между редоветеБез коментар... :smt103 :-# [-(

10-08-2006, 05:25
Благодаря... Тря ме включат по СНН там има част която се казва Но комент

кирчо
10-08-2006, 09:00
ауе брат слага се на долната глевичка :lol:

pi4a
10-08-2006, 21:04

Май малко послъга а? Хем не си купуваш хем знаеш :---) :---) :---) Ей дебеланко!!!

да бе виш я ква е тлъста свиняяяяяяяяяя