PDA

View Full Version : ne moga...

10-08-2006, 06:06
iskam da vi spodelq ne6to.na4i ot tazi godina sme samo 3 momi4eta v klas i vsi4ki ama absoliutno vsi4ki me otbqgvat nz za kvo.U4a da i sam na dosta po dobro nivo ot tqh.Vikat mi zubar i kakvo li ne no az ako bqh zubar nqma6e sega da sam pred kompiutara a 6tqh da u4a.Kogato imame fiuzi4esko nikoi ne me izbira ot negoviq otbor a az sam trenirala 4 godini basketbol.Izbirat po slabite ot men dori.Ne izdarjam mom4etata samo mi se podigravat ama kogato se zadade klasno vednata sqdat okolo men da im podskazvam .Ako im kaja ne6to u4itelqt mi se kara.ako ni6to ne im kaja svikvat si drujinka i sled u4ili6te buikvalno me prebivat ot boi ako kaja na nqkoi u4itel te vikat roditelite si i te de karat na u4itlite,izliza 4e az sam nai bezza6titna i otbqgvana.Ne moga poveche taka. ](*,)

az_slunceto
10-08-2006, 06:19
ЦЕНЗУРА!!!

т. 11

.: machoka :.

RoyTheReaper
10-08-2006, 06:20
взимай родителите си и поискай съдействие от директора, ако не стане, сменяй училището. знам че е неприятно, но няма друг начин; твоите съученици са животни. щом се стига и до бой, трябва да напуснеш.

az_slunceto
10-08-2006, 06:22
ЦЕНЗУРА!!!

т. 11

RoyTheReaper
10-08-2006, 06:22
не е добра идея да прибягва до насилие, защото ония пак ще циврят на родителите си и може да изкарат нея виновна и да си изпати. не бива да им дава подобен коз.

az_slunceto
10-08-2006, 06:24
ЦЕНЗУРА!!!

т. 11

az_slunceto
10-08-2006, 06:25
ЦЕНЗУРА!!!

т. 11

RoyTheReaper
10-08-2006, 06:30
има разлика между мамино детенце и човек който мисли преди да действа.

10-08-2006, 06:47
опитвах се и това да направя.Но те се правят на невинни момченца.Когато ги извикат при директорката аз лично това сум забелязала те стават един зад друг и се щепят по краката за да заплачат и да ме изкарат виновна

az_slunceto
10-08-2006, 06:51
ЦЕНЗУРА!!!

т. 11

strange__
10-08-2006, 06:57
Ебати уважението ти имат и на тебе....няма значение,не мисля да обяснявам като гледам няма да ме разбереш :roll:
Иначе за момичето пуснало темата-смени училището както те посъветваха,това ще е най-добре :wink:

koalka
10-08-2006, 07:13
взимай родителите си и поискай съдействие от директора, ако не стане, сменяй училището. знам че е неприятно, но няма друг начин; твоите съученици са животни. щом се стига и до бой, трябва да напуснеш.Напълно съм съгласна.Кажи на родителите си.Как могат да бият момиче?

mrsy
10-08-2006, 07:17
Откъде си ?И колко си голяма?

10-08-2006, 07:44
ne sum ot varna

mrsy
10-08-2006, 08:07
Лошо, ако беше щяхме да ги опрайм тея олигофренчета.. Как ще бият момиче ? Тея не са нормални!

10-08-2006, 08:36
ot koi grad si???ima6 li priqteli izvyn daskalo

no`matter
10-09-2006, 17:51
Ако си от София в кое училище си и кой клас ?
мое да уредиме ударна група :)

mercedes_bentz
10-09-2006, 17:57
явно не си за там ти не ги заслужаваш

TreeHill
10-09-2006, 18:26
взимай родителите си и поискай съдействие от директора, ако не стане, сменяй училището. знам че е неприятно, но няма друг начин; твоите съученици са животни. щом се стига и до бой, трябва да напуснеш.Напълно съм съгласна.Кажи на родителите си.Как могат да бият момиче?

:!: :!: :!:

Excellence Girl
10-11-2006, 18:59
Мила,искрено ти съчувствам,защото знам какво е...Това,което ме накара да ти пиша е едно странно съвпадение-и аз съм тренирала 4 години баскетбол,и мен не ме викат да играя с тях-стрелям си заедно с още няколко приятелчета...
Сигурно си от някое професионално училище-електро,механо и прочие...Там има повече момчета...Е,това училище не е за теб...Аз извадих голям късмет...благодарна съм за това всеки ден...класът ми е страхотен,много си ги харесвам...да не кажа обичам...!Пак си има леко "дръпнато" отношение,обаче си намерих приятели,няма подигравки,за бой-абсурд,даже ,когато изкарам някоя блестяща оценка,или имам успех в някоя олимпиада ми ръкопляскат,радват се с мен...
Извинявай за отплесването...мисълта ми е,че трябва да си намериш своя клас-мечта,премести се...в това училище положението няма да се оправи.Знам,че ще е трудно,но не виждам друг начин...Ако намериш някой да ги сплаши,само още повече ще те намразят...
Горе главата,зарежи ги тия ...тия...даже не мога да намеря точната дума за тях,толкова са жалки...
От цялото си сърце и душа желая да избягаш(да,БЯГАЙ!!!) и да намериш спокойствие!!!
Пиши във форума,в тази същата тема,когато се преместиш(аз вярвам,че ще го направиш!!!)Сега ти "бера кахъра",давай,не чакай...!!! С теб съм! :smt056

НН
10-12-2006, 06:34
АКО НЕЩАТА СТОЯТ НАИСТИНА ТАКА, КАКТО ГИ ОПИСВАШ- ПРОСТО НЕ СИ ЗАСЛУЖАНА ДА СИ ХАБИШ НЕРВИТЕ ГОДИНИ НАРЕД, ЗАЩОТО ЕДВА ЛИ НЕЩА ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ СЪЩЕСТВЕНО.
ПРЕМЕСТИ СЕ ОТ ТОВА У-ЩЕ
УСПЕХ!

BLaCk_LaDY_
10-12-2006, 07:27
Мила,искрено ти съчувствам,защото знам какво е...Това,което ме накара да ти пиша е едно странно съвпадение-и аз съм тренирала 4 години баскетбол,и мен не ме викат да играя с тях-стрелям си заедно с още няколко приятелчета...
Сигурно си от някое професионално училище-електро,механо и прочие...Там има повече момчета...Е,това училище не е за теб...Аз извадих голям късмет...благодарна съм за това всеки ден...класът ми е страхотен,много си ги харесвам...да не кажа обичам...!Пак си има леко "дръпнато" отношение,обаче си намерих приятели,няма подигравки,за бой-абсурд,даже ,когато изкарам някоя блестяща оценка,или имам успех в някоя олимпиада ми ръкопляскат,радват се с мен...
Извинявай за отплесването...мисълта ми е,че трябва да си намериш своя клас-мечта,премести се...в това училище положението няма да се оправи.Знам,че ще е трудно,но не виждам друг начин...Ако намериш някой да ги сплаши,само още повече ще те намразят...
Горе главата,зарежи ги тия ...тия...даже не мога да намеря точната дума за тях,толкова са жалки...
От цялото си сърце и душа желая да избягаш(да,БЯГАЙ!!!) и да намериш спокойствие!!!
Пиши във форума,в тази същата тема,когато се преместиш(аз вярвам,че ще го направиш!!!)Сега ти "бера кахъра",давай,не чакай...!!! С теб съм! :smt056

=D> =D> =D> mnogo tochno kazano!