View Full Version : въпросче
Th3WildAng3l
10-08-2006, 09:56
Пиша тази тема, не защото съм объркана и не знам какво да правя, а защото не знам как да постъпя възможно най-правилно.
Ето и за какво става въпрос. Бившето ми гадже беше женкар. С него бяхме първо приятели, а после имахме връзка. Нищо сериозно - 1 месец сме ходили, но връзката ни беше страшно бурна. И накрая скъсахме, защото той пожела така. Аз продължих напред. Месец след като се разделихме тръгнхах с друго момче. Мислех си, че и той е продължил напред, но той продължаваше да ме търси. Накрая седмица след като започнах новата си връзка, случайно се засяках с бившия си в едно кафене, при което той искаше да се съберем отново. При което аз го попитах "Защо?" и той отговори "Защото когато бях с теб ми беше много приятно и реших, че искам да се променя." Тези думи направо ме разтърсиха тотално.
И какво е положението в момента: ходя със сегашното си гадже, приятно ми е с него, харесвам го, но не го обичам (ходим от няколко седмици); същевременно мисля за бившото си гадже и предложението му, но не мога да се върна при него, защото имам достойнство, защото той каза "Край" и след това ме ... нарани. А аз не мога така ... не мога да бъда с някой и да си мисля за друг. Трябва ми време да се отърся напълно от връзката ми с бившия, затова искам да скъсам с настоящето ми гадже, но не знам дали това е най-правилното решение. Фактически мога да продължа да съм с него и постепенно да спра да мисля за бившия си, но по този начин залъгвам и двама ни, без той да знае. Мога и да скъсам с него, но не знам дали няма да му стане кофти, а аз не искам да му е кофти заради мене.
Кое според вас е по-правилно?
kofti_nick
10-08-2006, 10:13
Еми , защо не поговориш със сегашния си приятел и не ми разкажиш за чуствата си, че мислиш за другия и искаш той да ти помогне по някакъв начин да го преодолеиш ... :smt019
IKisseDAGirL
10-08-2006, 10:28
ти ако гледаш на всички да угодиш, до никъде няма да стигнеш
така като гледам, искаш хем сегашния ти приятел да не страда, хем и на бившия ти да му е добре, хем и за себе си мислиш :roll:
така не става baby
мен ако питаш, направи така, както за теб е по-добре :arrow: раздели се със сегашния си приятел и пробвай пак с бившия.. явно той иска да се промени и заслужава този шанс :wink:
това да се върнеш при някой, защото те е помолил, няма да накърни достойнството ти, спокойно ;-)
но ако и втори път не се получи с него, заебаваш го и го оставяш в миналото, не се занимаваш повече с него
успех 8)
Th3WildAng3l
10-08-2006, 10:31
Еми , защо не поговориш със сегашния си приятел и не ми разкажиш за чуствата си, че мислиш за другия и искаш той да ти помогне по някакъв начин да го преодолеиш ... :smt019
Не мисля, че той ще ме разбере. По-скоро след като му кажа самият той ще иска да скъсаме.
kofti_nick
10-08-2006, 10:45
Имаш ли чуства към бъвшия , а към сегашния ?
Th3WildAng3l
10-08-2006, 10:53
ходя със сегашното си гадже, приятно ми е с него, харесвам го, но не го обичам (ходим от няколко седмици)
Сегашния ... харесва ми, но нищо повече, нищо по-силно...
А за бившия ... може да се каже, че все още изпитвам нещо към него, но не е както преди. Различно е. Не мога да забравя всичко, което се случи и което той направи.... Прекалено много шансове му давах докато ходехме още и се опитвах да го разбера. Не знам дали ще мога да му дам още един.
kofti_nick
10-08-2006, 11:07
Ако питаш мен , остани си със сегашното момче , не е чесно да го режиш така ... пък и ти сама каза
Прекалено много шансове му давах докато ходехме
Th3WildAng3l
10-08-2006, 11:12
Мерси много за съвета ти.
dream_dragon
10-08-2006, 11:14
ходя със сегашното си гадже, приятно ми е с него, харесвам го, но не го обичам (ходим от няколко седмици)
Сегашния ... харесва ми, но нищо повече, нищо по-силно...
А за бившия ... може да се каже, че все още изпитвам нещо към него, но не е както преди. Различно е. Не мога да забравя всичко, което се случи и което той направи.... Прекалено много шансове му давах докато ходехме още и се опитвах да го разбера. Не знам дали ще мога да му дам още един.
Но все още изпитваш нещо към него? А какво ще правиш като новия иска нещо повече? Не знам на какъв етап сте с него, но той може да пойска по сериозни отношения или не знам какво си. Не знам точно в какво положение си. Но според мен трябва да говориш с предишния. Той сигурно също не е забравил какво е направил. Вероятно заслужава още един шанс.
kofti_nick
10-08-2006, 11:16
http://www.gooddogie.com/animate_walls/smile.gif
kobrichka
10-08-2006, 11:20
мн е трудна ситуацията ти :-k ти казваш "Сегашния ... харесва ми, но нищо повече, нищо по-силно...
А за бившия ... може да се каже, че все още изпитвам нещо към него, но не е както преди. Различно е" мацко ти самата не знаеш какво искаш,как очакваш ние да ти помогнем.Мисля че трябва да изясниш чувствата си и към двамата ида разбереш и какви са всъщност и техните чувства.Бившия те е женкар и той е скъсал с теб нищо не гарантира че може да тръгнете и след една седмица да скъсате и само да си отблъснала сегашното ти гадже,а може и обратното.Помисли хубаво и реши,но първо каквото и да направиш помисли какво чувстваш кам единия и към другия.Успех :D
kofti_nick
10-08-2006, 11:24
Абе ...
Krem4eto
10-08-2006, 18:12
Пиша тази тема, не защото съм объркана и не знам какво да правя, а защото не знам как да постъпя възможно най-правилно.
Ето и за какво става въпрос. Бившето ми гадже беше женкар. С него бяхме първо приятели, а после имахме връзка. Нищо сериозно - 1 месец сме ходили, но връзката ни беше страшно бурна. И накрая скъсахме, защото той пожела така. Аз продължих напред. Месец след като се разделихме тръгнхах с друго момче. Мислех си, че и той е продължил напред, но той продължаваше да ме търси. Накрая седмица след като започнах новата си връзка, случайно се засяках с бившия си в едно кафене, при което той искаше да се съберем отново. При което аз го попитах "Защо?" и той отговори "Защото когато бях с теб ми беше много приятно и реших, че искам да се променя." Тези думи направо ме разтърсиха тотално.
И какво е положението в момента: ходя със сегашното си гадже, приятно ми е с него, харесвам го, но не го обичам (ходим от няколко седмици); същевременно мисля за бившото си гадже и предложението му, но не мога да се върна при него, защото имам достойнство, защото той каза "Край" и след това ме ... нарани. А аз не мога така ... не мога да бъда с някой и да си мисля за друг. Трябва ми време да се отърся напълно от връзката ми с бившия, затова искам да скъсам с настоящето ми гадже, но не знам дали това е най-правилното решение. Фактически мога да продължа да съм с него и постепенно да спра да мисля за бившия си, но по този начин залъгвам и двама ни, без той да знае. Мога и да скъсам с него, но не знам дали няма да му стане кофти, а аз не искам да му е кофти заради мене.
Кое според вас е по-правилно?
Остани си със сегашния!!!Другия е бил женкар и както казват "Вълкът козината си мени,но нрава не!!!Според мен на дума на женкар не трябва да се вярва!!!Е УСПЕХ!
Ами виж,еди от двамата трябва да нараниш.И двамата имат чувства към теб.По-добре бъди с бившия ти,но пък от друга страна няма как да знаеш дали говори истината за това,че се е променил.Но ако питаш мен по-добре за малко бъди щастлива с бившия ти,ако кажем,че той не се е променил,но ако се е-това е хубаво,отколкото да си нещастна със сегашния ти притяел.А пък и се замисли-лъжеш го.
die_die_my_darling
10-09-2006, 11:25
badi s tozi koito obi4a6 pove4e :-D
TreeHill
10-09-2006, 11:29
След като не обичаш сегашния си приятел какво правиш с него?Дай шанс на бившия изглежда наистина иска да се промени.