PDA

View Full Version : въпросче

Th3WildAng3l
10-08-2006, 09:56
Пиша тази тема, не защото съм объркана и не знам какво да правя, а защото не знам как да постъпя възможно най-правилно.
Ето и за какво става въпрос. Бившето ми гадже беше женкар. С него бяхме първо приятели, а после имахме връзка. Нищо сериозно - 1 месец сме ходили, но връзката ни беше страшно бурна. И накрая скъсахме, защото той пожела така. Аз продължих напред. Месец след като се разделихме тръгнхах с друго момче. Мислех си, че и той е продължил напред, но той продължаваше да ме търси. Накрая седмица след като започнах новата си връзка, случайно се засяках с бившия си в едно кафене, при което той искаше да се съберем отново. При което аз го попитах "Защо?" и той отговори "Защото когато бях с теб ми беше много приятно и реших, че искам да се променя." Тези думи направо ме разтърсиха тотално.
И какво е положението в момента: ходя със сегашното си гадже, приятно ми е с него, харесвам го, но не го обичам (ходим от няколко седмици); същевременно мисля за бившото си гадже и предложението му, но не мога да се върна при него, защото имам достойнство, защото той каза "Край" и след това ме ... нарани. А аз не мога така ... не мога да бъда с някой и да си мисля за друг. Трябва ми време да се отърся напълно от връзката ми с бившия, затова искам да скъсам с настоящето ми гадже, но не знам дали това е най-правилното решение. Фактически мога да продължа да съм с него и постепенно да спра да мисля за бившия си, но по този начин залъгвам и двама ни, без той да знае. Мога и да скъсам с него, но не знам дали няма да му стане кофти, а аз не искам да му е кофти заради мене.
Кое според вас е по-правилно?

kofti_nick
10-08-2006, 10:13
Еми , защо не поговориш със сегашния си приятел и не ми разкажиш за чуствата си, че мислиш за другия и искаш той да ти помогне по някакъв начин да го преодолеиш ... :smt019

IKisseDAGirL
10-08-2006, 10:28
ти ако гледаш на всички да угодиш, до никъде няма да стигнеш
така като гледам, искаш хем сегашния ти приятел да не страда, хем и на бившия ти да му е добре, хем и за себе си мислиш :roll:

така не става baby
мен ако питаш, направи така, както за теб е по-добре :arrow: раздели се със сегашния си приятел и пробвай пак с бившия.. явно той иска да се промени и заслужава този шанс :wink:
това да се върнеш при някой, защото те е помолил, няма да накърни достойнството ти, спокойно ;-)

но ако и втори път не се получи с него, заебаваш го и го оставяш в миналото, не се занимаваш повече с него
успех 8)

Th3WildAng3l
10-08-2006, 10:31
Еми , защо не поговориш със сегашния си приятел и не ми разкажиш за чуствата си, че мислиш за другия и искаш той да ти помогне по някакъв начин да го преодолеиш ... :smt019

Не мисля, че той ще ме разбере. По-скоро след като му кажа самият той ще иска да скъсаме.

kofti_nick
10-08-2006, 10:45
Имаш ли чуства към бъвшия , а към сегашния ?

Th3WildAng3l
10-08-2006, 10:53
ходя със сегашното си гадже, приятно ми е с него, харесвам го, но не го обичам (ходим от няколко седмици)

Сегашния ... харесва ми, но нищо повече, нищо по-силно...
А за бившия ... може да се каже, че все още изпитвам нещо към него, но не е както преди. Различно е. Не мога да забравя всичко, което се случи и което той направи.... Прекалено много шансове му давах докато ходехме още и се опитвах да го разбера. Не знам дали ще мога да му дам още един.

kofti_nick
10-08-2006, 11:07
Ако питаш мен , остани си със сегашното момче , не е чесно да го режиш така ... пък и ти сама каза
Прекалено много шансове му давах докато ходехме

Th3WildAng3l
10-08-2006, 11:12
Мерси много за съвета ти.

dream_dragon
10-08-2006, 11:14
ходя със сегашното си гадже, приятно ми е с него, харесвам го, но не го обичам (ходим от няколко седмици)

Сегашния ... харесва ми, но нищо повече, нищо по-силно...
А за бившия ... може да се каже, че все още изпитвам нещо към него, но не е както преди. Различно е. Не мога да забравя всичко, което се случи и което той направи.... Прекалено много шансове му давах докато ходехме още и се опитвах да го разбера. Не знам дали ще мога да му дам още един.

Но все още изпитваш нещо към него? А какво ще правиш като новия иска нещо повече? Не знам на какъв етап сте с него, но той може да пойска по сериозни отношения или не знам какво си. Не знам точно в какво положение си. Но според мен трябва да говориш с предишния. Той сигурно също не е забравил какво е направил. Вероятно заслужава още един шанс.

kofti_nick
10-08-2006, 11:16
http://www.gooddogie.com/animate_walls/smile.gif

kobrichka
10-08-2006, 11:20
мн е трудна ситуацията ти :-k ти казваш "Сегашния ... харесва ми, но нищо повече, нищо по-силно...
А за бившия ... може да се каже, че все още изпитвам нещо към него, но не е както преди. Различно е" мацко ти самата не знаеш какво искаш,как очакваш ние да ти помогнем.Мисля че трябва да изясниш чувствата си и към двамата ида разбереш и какви са всъщност и техните чувства.Бившия те е женкар и той е скъсал с теб нищо не гарантира че може да тръгнете и след една седмица да скъсате и само да си отблъснала сегашното ти гадже,а може и обратното.Помисли хубаво и реши,но първо каквото и да направиш помисли какво чувстваш кам единия и към другия.Успех :D

kofti_nick
10-08-2006, 11:24
Абе ...

Krem4eto
10-08-2006, 18:12
Пиша тази тема, не защото съм объркана и не знам какво да правя, а защото не знам как да постъпя възможно най-правилно.
Ето и за какво става въпрос. Бившето ми гадже беше женкар. С него бяхме първо приятели, а после имахме връзка. Нищо сериозно - 1 месец сме ходили, но връзката ни беше страшно бурна. И накрая скъсахме, защото той пожела така. Аз продължих напред. Месец след като се разделихме тръгнхах с друго момче. Мислех си, че и той е продължил напред, но той продължаваше да ме търси. Накрая седмица след като започнах новата си връзка, случайно се засяках с бившия си в едно кафене, при което той искаше да се съберем отново. При което аз го попитах "Защо?" и той отговори "Защото когато бях с теб ми беше много приятно и реших, че искам да се променя." Тези думи направо ме разтърсиха тотално.
И какво е положението в момента: ходя със сегашното си гадже, приятно ми е с него, харесвам го, но не го обичам (ходим от няколко седмици); същевременно мисля за бившото си гадже и предложението му, но не мога да се върна при него, защото имам достойнство, защото той каза "Край" и след това ме ... нарани. А аз не мога така ... не мога да бъда с някой и да си мисля за друг. Трябва ми време да се отърся напълно от връзката ми с бившия, затова искам да скъсам с настоящето ми гадже, но не знам дали това е най-правилното решение. Фактически мога да продължа да съм с него и постепенно да спра да мисля за бившия си, но по този начин залъгвам и двама ни, без той да знае. Мога и да скъсам с него, но не знам дали няма да му стане кофти, а аз не искам да му е кофти заради мене.
Кое според вас е по-правилно?

Остани си със сегашния!!!Другия е бил женкар и както казват "Вълкът козината си мени,но нрава не!!!Според мен на дума на женкар не трябва да се вярва!!!Е УСПЕХ!

koalka
10-09-2006, 11:24
Ами виж,еди от двамата трябва да нараниш.И двамата имат чувства към теб.По-добре бъди с бившия ти,но пък от друга страна няма как да знаеш дали говори истината за това,че се е променил.Но ако питаш мен по-добре за малко бъди щастлива с бившия ти,ако кажем,че той не се е променил,но ако се е-това е хубаво,отколкото да си нещастна със сегашния ти притяел.А пък и се замисли-лъжеш го.

die_die_my_darling
10-09-2006, 11:25
badi s tozi koito obi4a6 pove4e :-D

TreeHill
10-09-2006, 11:29
След като не обичаш сегашния си приятел какво правиш с него?Дай шанс на бившия изглежда наистина иска да се промени.