View Full Version : Влюбен съм, но незнам дали да й кажа...
Преди 1 година си харесвах едно момиче, но то тогава си имаше приятел и нищо неможеше да се получи м/у нас. Сега е сама и казва, че иска да бъде сама за да не я наранят отново и сме най-добри приятели обаче след тази 1 година аз я харесвам още повече може да се каже, че съм влюбен. Но нз как да й го кажа и ме е страх как ще реагира тя защото казва, че иска да е сама и ме е страх след това ако откаже да сме повече от приятели какво ще стане защото няма да си го простя докато съм жив ако разваля приятелството ни. Помогнете ми защото не зная какво да правя вече всеки ден си чатиме и имам чувството, че с всяка минута я обичам повече и повече. ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
romantichna^
10-08-2006, 19:31
ami imash dva varianta....
1. da riskuvash...pyk znaesh li...moje i da se polu4i..
2. da ne pravish nishto i da ste si samo priqteli,no taka moje i da zagubish..ne se zane
zatova deistvai kakto ti misli6 za dobre,nikoi nemoej da ti kaje kakvo da pravish.uspeh!
BUBU_to4ka_TO
10-08-2006, 19:51
nali ste nai dobri priqteli ti trqbva da znae6 nai dobre kak tq bi reagirala! sigurna sym 4e ako se zamisli6 6te razbere6....drug e vyprosa 4e tova koeto razbere6 moje da ne ti haresa...
TreeHill
10-08-2006, 20:30
Аз бях в същото положение до преди година.Бях се влюбил в най-добрата си приятелка,която познавах от 5-6 години.И аз се страхувах да не я загубя като прятел ,но в краина сметка рискувах и се получи.Ако питаш мен-кажи и как се чувстваш
Момичето ти е казало,че искада бъде сама.Може и да няма чувства към теб.Ти я харесваш,но тя се страхува.Говори с нея,така мисля аз,и й кажи,че я харесваш.Успокои я,че няма да си развалите приятелството,но ти изпитваш чувства.Ако държи на теб няма да има опастност да си развалите онтошенията.
Em nqma da stane kato po filmite..,da q celune6 i tq da ti otgovori i t.n az ti predlagam da i predostavi6 malko vreme da si otduhne,a i ti se primiri 4e 6te q gleda6 samo,a po-kusno moje6 da i razkrie6 4uvstvata,ama i nedei da 4aka6 mnogo za6toto ako mnogo iz4akva6 moje i da si nameri nqkoi drug.
Който и да е
10-09-2006, 17:04
Stanny, пич, първо виж тя как се отнася към теб. Ама това трябва да стане като сте заедно, а не по чата. Онлайн е по-лесно да си чатите и т.н. ама това е все пак виртуален контакт, защото не ти дава възможност да видиш езика на тялото, физиономията й и т.н. Излезте някъде заедно, и я наблюдавай как те гледа, как ти говори, какъв е езикът на тялото, дали те докосва и/или иска да бъде близо до теб и такива ми ти работи. Само така ще разбереш какво мисли тя за теб. Защото все пак тя може да те има само за приятел. И не мисля, че е подходящо направо да и казваш, че я обичаш защото това е скок във тъмното и не знаеш как и къде ще паднеш. А може много да заболи. Затова я наблюдавай и ако тя ти прави намеци и жестове й кажи. Иначе има голяма опасност да се направиш на глупак, а ти не искаш това, нали?
И внимавай, защото границата между приятел и гадже е много тънка и станеш ли един път само приятел, много трудно можеш да й станеш гадже после. В повечето случаи няма връщане назад.
Айде успех и умната...
Еи нз кфо да праа ше умра
Който и да е
10-09-2006, 18:29
Ами аз ти казах какво да направиш. И бъди подготвен че можеш да загубиш. И това го има в любовта. Ти си мъж и трябва да можеш да понесеш и такава развръзка. Знам, че ще ти е гадно, но няма как.
Разбира се, не казвам, че не можеш да я спечелиш. Само давай по-полека и както казах, умната!
sunny_girl16
10-09-2006, 18:53
Давай смело - признай й какво изпитваш. Ако я обичаш не се колебай. Мнооого често най- добри приятелства прерастват в страхотна любов :-)
PLAMENKO
10-09-2006, 19:17
пич кажи и всичко което чустваш право в очите , за да не страдаш както аз сега...
айде успех :smt010
die_die_my_darling
10-09-2006, 19:29
mom4e da se vlubi..da da :D
И аз така виках обаче... ето факт е
FaHrEnHeit
10-09-2006, 21:02
Рискувай иначе ако не го направиш после ще се чудиш дали е имало шанс да се получат нещата :)
И защо не ???
Тоя пост нема никъв смисъл само заядлица... щото според мен например е точно обратното.. "момиче да се влюби? да...да..." както и да е..
Еми брато кво да ти кажа... Ако искаш опитай кажи и..
Аз съм по абсолютно същия начин и съм влюбен.. даже все още в нея..
Бехме супер добри приятели.. но аз я .. обичах.. казах и , тръгнахме.. след 1 месец се разделихме и сега не сме толковата супер добри приятели като преди което много ме наранява... Сега се опитвам да и покажа че държа на нея много.... но това е друг въпрос.. та рискувай.. но знай че след това може да не сте си толкова добри приятели....
" От приятелство любов може да стане.. но от любов, приятелство.. не !"
Za sujalenie si popadnal v situaciq, v koqto i pri dvata sluchaq rano ili kusno shte q izgubish kato priqtel..
Az sum vliuben, zarqzaha me i vse oshte sum vliuben.. Vliuben sum poveche ot vsqkoga..Mislq si, che tochno momichetata sa tezi, koito promenqt chuvstvata si rqzko i ti kazvat che: "neshtata ne vurvqt"...
Krem4eto
10-10-2006, 15:18
Преди 1 година си харесвах едно момиче, но то тогава си имаше приятел и нищо неможеше да се получи м/у нас. Сега е сама и казва, че иска да бъде сама за да не я наранят отново и сме най-добри приятели обаче след тази 1 година аз я харесвам още повече може да се каже, че съм влюбен. Но нз как да й го кажа и ме е страх как ще реагира тя защото казва, че иска да е сама и ме е страх след това ако откаже да сме повече от приятели какво ще стане защото няма да си го простя докато съм жив ако разваля приятелството ни. Помогнете ми защото не зная какво да правя вече всеки ден си чатиме и имам чувството, че с всяка минута я обичам повече и повече. ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
Кажи и!Рискувай!!!Не се знае кога може да ви се развали приятелството...Пък и ще съжаляваш,че не си и казал!!!УСПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕХ!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
sexy_macka
10-10-2006, 19:44
хей миличък .. Прдполагах,че още ме харесваш ... Говорили сме по тази тема и ти обещах,че утре пак ще поговорим .. просто неискам да остана без теб ... а знам,че ако сме нещо повече от приятели нещата ще се объкат.. Обичкам те страшно много и ти го показвам(предполагам) но ... като приятел .. Въпреки,че знам какво чувстваш към мен това в никакъв случай няма да провали приятелството ни .. просто за сега така е най-добре
Обичкам те сладур :)
а знам,че ако сме нещо повече от приятели нещата ще се объкат..
Преди ти го казах и сега ще ти го кажа защото и това също влиза тук"Ще сме най-добри приятели без значение какво става" :!:
sexy_macka
10-10-2006, 19:51
tanny Пуснато на: 11.10.12 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
sexy_macka написа:
Преди ти го казах и сега ще ти го кажа защото и това също влиза тук"Ще сме най-добри приятели без значение какво става"
Ти си единственото момче,на което имам доверие сега и не се съмнявам,че ще е така,просто ми трябва време ...
:wink:
tanny Пуснато на: 11.10.12 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
sexy_macka написа:
Преди ти го казах и сега ще ти го кажа защото и това също влиза тук"Ще сме най-добри приятели без значение какво става"
Ти си единственото момче,на което имам доверие сега и не се съмнявам,че ще е така,просто ми трябва време ...
:wink:
Имаш го!!! :smt008
а колко г/д можеш ли да кажеш :} :(
sexy_macka
10-10-2006, 19:55
незнам .. колкото ми е нужно и немога и неискам да ти кажа време,защото самата аз незнам ...
:smt008
за поредн пъ ти казвам,че ти никога няма да ме загубиш просто може да не бъдем почече от приятели .. но.. не забравяй,че винаги ще те обичкам ! :)
незнам .. колкото ми е нужно и немога и неискам да ти кажа време,защото самата аз незнам ...
просто може да не бъдем почече от приятели ..
Е тогава време не ти трябва щом така искаш да си останат нещата
:smt007
Който и да е
10-10-2006, 20:09
Ами пич, момичето ти го каза - повече от приятел (не гадже :!:) едва ли ще си. Сега имаш два варианта - или я разлюбваш и си оставате приятели и само приятели или я зарязваш като приятелка и си търсиш друго момиче. Няма как. Би било глупаво да се самозалъгваш и да си губиш времето.
sexy_macka
10-11-2006, 06:58
Който и да е Пуснато на: 11.10.1 Заглавие:
Ами пич, момичето ти го каза - повече от приятел (не гадже ) едва ли ще си. Сега имаш два варианта - или я разлюбваш и си оставате приятели и само приятели или я зарязваш като приятелка и си търсиш друго момиче. Няма как. Би било глупаво да се самозалъгваш и да си губиш времето.
дамм,точно така ...
бих се радвала да си останем все така добри приятели,но ако това ще те наранява,ако ще те боли и няма да можеш да си ми приятел и аз да ти кажа "харесвам еди кой си или щастлива съм с еди кой си" .. ако ще те наранявам по този начин ... няма да бъдем приятели,а ти ще си намериш друга .. Но това решаваш ти миличък :smt008
dudeto_sy
10-11-2006, 07:50
Кажи и! Така е най-правилно, поне според мен! :wink: успех! \:D/
Който и да е
10-11-2006, 10:09
Кажи и! Така е най-правилно, поне според мен! Wink успех! Dancing
Тя вече знае! И дори си каза мнението. Абе вие на коя планета се намирате?! Работата няма да я бъде.
Stanny, човече, разбери една работа. Има разлика между любов и обич. Обичта, която изпитваш към сестра си примерно не е същото като любовта, която би изпитвал към друго момиче. Това момиче за което пишеш (и което е на аватара ти) изпитва към теб обич, но не и любов. Сега стана ли ти ясно какво има предвид като казва, че те "обичка"? Те там е разликата. Ти си мислиш едно, а то е съвсем друго.
Знам, че това което ти пиша яко sucks, но това е животът. И мен снощи ме отрязаха, но какво от това, няма сега да лягаме да мрем я! Продължаваме напред! [/quote]
baby girl
10-11-2006, 11:04
KAJI I 4E Q HARESVA6 ,A POSLE I KAJI ,4E AKO NE TE HARESVA DA SI OSTAANETE SAMO PRIQTELI NO TI POJELAVAM :smt007 DA SE POLU4I :D BUDI SMEL
Който и да е Пуснато на: 11.10.1 Заглавие:
Ами пич, момичето ти го каза - повече от приятел (не гадже ) едва ли ще си. Сега имаш два варианта - или я разлюбваш и си оставате приятели и само приятели или я зарязваш като приятелка и си търсиш друго момиче. Няма как. Би било глупаво да се самозалъгваш и да си губиш времето.
дамм,точно така ...
бих се радвала да си останем все така добри приятели,но ако това ще те наранява,ако ще те боли и няма да можеш да си ми приятел и аз да ти кажа "харесвам еди кой си или щастлива съм с еди кой си" .. ако ще те наранявам по този начин ... няма да бъдем приятели,а ти ще си намериш друга .. Но това решаваш ти миличък :smt008
Еми щом неможе да сме повече от приятели ОК както пожелаеш, ще се постарая така да си останат нещата завинаги...
а ти ще си намериш друга ..
Това е най лесно, но не искам никое др. момиче
sexy_macka
10-11-2006, 18:21
baby girl Пуснато на: 11.10.4 Заглавие:
KAJI I 4E Q HARESVA6 ,A POSLE I KAJI ,4E AKO NE TE HARESVA DA SI OSTAANETE SAMO PRIQTELI NO TI POJELAVAM DA SE POLU4I BUDI SMEL
ейй айде четете де ... прочетох,поговорихме си с него не е нужно да пишете като видите,че сме се разбрали само,за да трупате мнения ...
Който и да е Много правилно мислиш и ти благодаря за правилните съветчета ;)
аа Модераторите могат да заключат темата .. :)
Който и да е
10-11-2006, 18:31
Който и да е Много правилно мислиш и ти благодаря за правилните съветчета Wink
Ааа, мерси. :) Радвам се, че успях да бъда полезен.
Късмет и на двамата! :)
sexy_macka
10-11-2006, 18:39
Благодаря ти ! :)
KisskilleRcHe
10-11-2006, 18:45
Отиваш и й казваш..... Обичма те !!!1 Точка аз така правя.... Без да го мисля много много....
ssiimmoonna
10-19-2006, 12:04
nedei da obru6ta6 vnimanie 4e e kazala 4e iska da e sama ako se poqvi 4ovak koito moje da q razbere(v slu4aq ti si 4oveka)sus sigurnost 6te te haresa i mislq 4e 6te se polu4i ne6to e razbira se nqma da e mn burzo 6te trqbva da ima6 malko turpenie dokato ti se doveri no 6te stane taka mislq az :-k
po mi e interesno sled taq tema kvo 6a stani mejdu vas tq ta otrqza po nai MILICHKIA NACHIN i ti 6a sa izmu4va6 o6te godini ... 6tom ima6 tiq nervi davai
sexy_macka
12-16-2006, 11:52
м/у нас не стана нищо ... ние все още сме приятели,но ... не същите дбри приятели ... сега сме едни ОБИКНОВЕННИ приятели..
иии затова мразя любовта,тя разваля всичко !!! :smt010
Давай смело - признай й какво изпитваш. Ако я обичаш не се колебай. Мнооого често най- добри приятелства прерастват в страхотна любов :-)
И аз така мисля
sexy_macka
12-16-2006, 12:04
абе вие глупавили сте ?! Не виждате ли,че темата е от преди много емсеца и,че дори съм написала какво е станало..
леле ... :smt013
sunny_girl16
12-16-2006, 12:10
Ох ама то гадно се е получило... Добре, ти защо не искаш да сте повече от приятели?
DaHuTyYyY
12-16-2006, 17:52
И според мен е най-добре да й признаеш за 1увствата си, обаче и кажи, че независимо дали като най-добър приятел или гадже винаги ще си до нея
Ох ама то гадно се е получило... Добре, ти защо не искаш да сте повече от приятели?
Защото знаех че сте стане това което е в момента ](*,) :cry:
Talisman
12-17-2006, 18:04
Riskuvai , ako d1rji na teb tq 6te te razbere. No 6te ti kaja ne6to a i s1m ubedena , 4e ti go znae6. Kato priqtelka ti 6te q ima6 vinagi... a kato gadje moje da se skarate i t1ka natat1k i vsi4ko da prikliu4i. I sled tova dori da ne ste priqteli.. :cry:
abe mili4ak esestfeno che trqbva d ai kajesh.moje da stane.az taka napravih s edno mom4e haresah go mnogo dalgo i nai nakraq se ostavih sarcety da me vodi :)kazah mu kakfi sa 4ystfata mi i sled nqkolko dena toi mi kaza 4e ispitfa syshtoto kum men :P po dobre i kaji tova e moq savet :)
TreeHill
12-18-2006, 04:40
ne i kazvai i az bqh taka kazah i a sega sujelqvam