PDA

View Full Version : странен разговор за 14-15 годишни пикли..

rowzz
10-10-2006, 20:20
начи неска си бях в скромния кфартал и си седя на спирката да си чакам рейса..това става преди 4-5 часа.. и покрай мен минават групичка от около 6-7 момиченца които нагледно не бяга на 14-15 годишни.. и си вървят и по едно време чувам:
"- Остъй го ма, той е женен."
а друго момиче отговаря:
"- Не ме интересува тъпата му жена! Той каза че ще ми се обади..."
ей това нещо напрао ми еба майката чесно.. некфи курветии с жълто покрай устата развалят семейства без да им мигне окото..
и най странното че бяха от български произход.. ](*,)

gangbang
10-10-2006, 20:22
А бе може да не си ги чул как требва все пак и "женен" да се има предвид, че е с гадже. Некой го ползват и тоя жаргон 8)

Cuddly
10-10-2006, 20:24
Нищо ново под слънцето... Имам позната, която се ч*каше с един, който има детенце, разведен и отново сгоден. Грубичко, а? #-o
И аз много ги мразя такива..повръща ми се от курвенски номера.. :smt011 :smt013

bebe power
10-10-2006, 20:32
Защо плюете само върху курвите,ами тези които се занимават с тях,какво да кажем за тях! :smt019 Какво може да направи едно 14-15 годишно момиче със семейство,стига глупости...то просто иска да се хареса,да бъде оценено,но за съжаление масовото изпростяване на народа предизвиква консумация на секса с таква цел.......Освен това въпросното девойче може да се е правело на интересно пред другите пикли! :-k

mercedes_bentz
10-10-2006, 20:36
Защо плюете само върху курвите,ами тези които се занимават с тях,какво да кажем за тях! :smt019 Какво може да направи едно 14-15 годишно момиче със семейство,стига глупости...то просто иска да се хареса,да бъде оценено,но за съжаление масовото изпростяване на народа предизвиква консумация на секса с таква цел.......Освен това въпросното девойче може да се е правело на интересно пред другите пикли! :-k

в тях е проблема да знаете

MrAsNiKa
10-10-2006, 20:37
Убийте ги тия с лопати :lol:

bebe power
10-10-2006, 20:41
Много е лесно да се прехвърли вината на някой друг:smt021 ,вместо да поемеш отговорност - така правят мухльовците! :smt078 :smt073

mercedes_bentz
10-10-2006, 20:53
Много е лесно да се прехвърли вината на някой друг:smt021 ,вместо да поемеш отговорност - така правят мухльовците! :smt078 :smt073

примерно аз имам 2 съученички които са вече бременни едната роди а другата е в 5ти месеци каквода ви кажа "момчетата" ги изоставиха

sexkiss
10-10-2006, 22:05
винаги ще се намерят онези мазни чичковци, които да се загледат по малки момиченца, търсещи някой да ги признае за вече пораснали жени, мацки ... ем ние си го причиняваме. тъй, морал не ни остана много. :( на всяко момиче се е случвало някой да се обърне , д аи подсвирне на улицата. някои обаче го вземат твърде на сериозно :? ..иии все ще се наммерят разни 13-14 (да не казвам по-малки) дето са ги наебали и са ги оставили

Amayo
10-10-2006, 22:13
СА па мъжа бил виновен :lol: кво е виновен той че е дошла неква и му е казала - аз съм влюбена в тебе искам да ми отнемеш девствеността и тн... Звучи като от неква фантазия ма на мене ми се е случвало... дваж. :shock: Не се възползвах обаче, може би и съжалявам ама така е по добре.

10-10-2006, 22:22
basi i mastiqta

bulgarche
10-10-2006, 23:43
Може да е ставало дума, че е имал гадже и не е свободен - обвързан. А и ако е женен нанистина...защо да е разваляне на семейството?

Gaming
10-11-2006, 05:44
Няколко са възможните проблеми.

1. Ако жена му има нещо против той да прави секс с друга + научи. Не се смейте, знам едни такива женени, имат 2 деца и си таковат кой каквото забие. Това е проблем на жената и мъжа. Виновен е мъжа.

2. Ако не слагат гумичка при чукането и 15-годишната забременее или пък някой лепне болест. Виновни са момичето и мъжа.

3. Ако той вземе, че се влюби в момичето, започне да и дава пари, време и чувства. Виновен е мъжът пред себе си, жена си и детето си.

4. Ако момичето се влюби в мъжа и престане да търси истинско гадже. Виновно е момичето пред себе си.

5. Ако някой наруши договорка. Например са се разбрали, че става дума само за секс, а момичето после отиде при жена му да и обяснява колко много е заменена.

--

Личното ми мнение е, че щом си женен - секс трябва да правиш само вкъщи. Но хора всякакви.

dudeto_sy
10-11-2006, 06:12
Ами виж сега... всеки си има собствено виждане за това с кого може и с кого не може да излиза. Женен, неженен, това си е проблем на съответните лица.
Има и един друг вариант. Едни мои приятели казваха - Женен, женена, на гаджетата си докато бяха с тях.
Ти не можеш да знаеш за какво точно става дума, само от случайно подочуто разговорче.
Не съди и не бъди краен или крайна (не зная какъв е пола ти, съжалявам)!

gfs
10-11-2006, 06:15
abe mila i az sum na 13 po4ti 14 godini i iskam da ti kaja, 4e mejdu nas taka si govorim...ako ima mom4e i momi4e gadjeta pove4ko vreme im vikame jeneni!...ne misli 4e edna 14godi6na kurva,kvito sa pove4eto mi vrustnici 6te uspee da razvali semeistvo!

Infernal^Girl
10-11-2006, 06:38
апф махнете я пиклата тя вече е бита карта, ако са занимава с мъж, с жена, недай си боже дета ](*,)
ама кво да кажем за пича...и той няма повече акъл от тва детенце с големи претенции за себе си ха
а пък за жаргонното използване на "женени" кво ще кажеш, че и ако чуеш "женен с деца" е жаргон?! може би тва ще да баде кво?! две лапетии дето си гледат котка ли?! и за тва ли ще има жаргон вече хахха

децааа гледайте си живота каде сте се разбарзали да бъдете възрастни от 14 годишни. пък и има доста време по на там, за да си играете на "женени"

honey91
10-11-2006, 07:03
Te sega razvalqt,no vsi4ko koeto pravqt vse nqkoga 6te im se varne. :!:

samotna
10-11-2006, 07:32
Аз познавам една такава,тя на 16 години беше и човека се разведе с жена си и имаше две деца,едното на 4 годинки а другото на 7........повече няма да коментирам

10-11-2006, 07:54
Боби турбото:
-не завърших 8-ми клас! Проблем? жена ми роди в 8-ми клас! Проблем?

rosenceto
10-11-2006, 08:05
Ами аз съм малко по-голяма-почти 18 и в последно време достас често ми се случва да ме забиват мъже по-възрастни от баща ми!Не съм им давала никви надажди или нещо от сорта,обаче като почнат да ми говорят едни щуротии не издържам и постоянно ме канят на някаде си и аз постоянно отказвам.Кога ще разберат че не ги искам?А даже когато ме видят с приятеля ми,следващия път продължават да ме свалят!Според мен това не е нормално на техните години-просто не ги приемам в такава светлина!Вие какво мислите по въпроса или и аз съм една к*рва? :(

10-11-2006, 08:09
Ами аз съм малко по-голяма-почти 18 и в последно време достас често ми се случва да ме забиват мъже по-възрастни от баща ми!Не съм им давала никви надажди или нещо от сорта,обаче като почнат да ми говорят едни щуротии не издържам и постоянно ме канят на някаде си и аз постоянно отказвам.Кога ще разберат че не ги искам?А даже когато ме видят с приятеля ми,следващия път продължават да ме свалят!Според мен това не е нормално на техните години-просто не ги приемам в такава светлина!Вие какво мислите по въпроса или и аз съм една к*рва? :(Виж кво, един истински мъж ако е жив и здрав на 80 да може да го дигне пак ше те гледа както крава гледа идващ влак!

rosenceto
10-11-2006, 08:14
Виж кво, един истински мъж ако е жив и здрав на 80 да може да го дигне пак ше те гледа както крава гледа идващ влак!
Е за тва става въпрос-защо не си гледа неговите връстнички,а мен,защото уточних,че са по-големи от баща ми!

10-11-2006, 08:20
Виж кво, един истински мъж ако е жив и здрав на 80 да може да го дигне пак ше те гледа както крава гледа идващ влак!
Е за тва става въпрос-защо не си гледа неговите връстнички,а мен,защото уточних,че са по-големи от баща ми! Не е страшно да станеш дядо, страшно е да си лягаш до баба!

NaDuFcHe
10-11-2006, 08:35
E takiva bokluci mnogo gi mrazq..edin ot moito kv se chukashe s momiche koeto togava beshe na 14 a v sushtiq moment jena mu zvunna da mu kaja che e v bolnicata i rajda a toi prosto i kaza imam rabota shte ti zvunna posle...To ne sa vinovni momichetata a teq "4i4kovci" koito se zaglejdat po momichenca koito moje da sa im dechica

SINDEL
10-11-2006, 08:52
Abe kvo da vi kaja - hora siakakvi. Ama spored men na muja ne6to ne mu e nared ako verno e jenen i da se zaglejda po lapeta. 6tot na 13-14 godini, izvinete me vsi4ki deto ste na po tolkova i se imate za golemi hora, ama tva e o6te dete. Verno 4e sega na taia vuzrast i momi4etata i mom4etata sa baia po otvoreni otkolkoto biahme nie po-golemite na 13 ama pak tova sa si deca i vinata ne moje da se prehvurlia vurhu tiah pri polojenie 4e sa zameseni vuzrastni hora.

ребека джо
10-11-2006, 10:48
Личното ми мнение е, че щом си женен - секс трябва да правиш само вкъщи. Но хора всякакви.

:lol: :lol: :lol: горкичкия, колко е наивен все още :lol: :lol: :lol:

може да питате мама и тате, ако искат да си признаят, ама правичката да ви кажа, след прехвърлянето на 10 години брак, се единя ше кръшне, а най-често и двамата.

горките деца, какви сте идеалисти все още... :lol:

Гостенка
10-11-2006, 10:51
Е за тва става въпрос-защо не си гледа неговите връстнички,а мен,защото уточних,че са по-големи от баща ми!

ти малоумна ли си или да!? как ше гледа неговите връстнички бе? некви лелки с по три корема дето последното определение за тях е.. секси.
нормално е всеки мъж, от 15 до 75 и т.н. да заглежда и да пожелава, къде в мислите си, къде и реално млади 20тина годишни жени.

от Марс ли падате? :shock:

WindWaker
10-11-2006, 10:54

:lol: :lol: :lol: горкичкия, колко е наивен все още :lol: :lol: :lol:

може да питате мама и тате, ако искат да си признаят, ама правичката да ви кажа, след прехвърлянето на 10 години брак, се единя ше кръшне, а най-често и двамата.

горките деца, какви сте идеалисти все още... :lol:

donqkyde da, no ne vseki 4ovek kato se ojeni/omuji v posledstvie trygva da kry6ka. i po-dobre da sa idealisti ot kolkoto ot sega da si kazvat kak kat sa ojenqt 6e hodqt da ebat nalqvo i nadqsno. tyi 4e .....

славиянка
10-11-2006, 11:06
donqkyde da, no ne vseki 4ovek kato se ojeni/omuji v posledstvie trygva da kry6ka. i po-dobre da sa idealisti ot kolkoto ot sega da si kazvat kak kat sa ojenqt 6e hodqt da ebat nalqvo i nadqsno. tyi 4e .....

по-добре е от 15 нататък да си походят и да се ебат на воля, а не да имат 5-6 годишни връзки и после да се женят и като минат 30те поголовно да им е писнало и да търсят нещо ново като изневеряват на мъжа/жена си.

като видя някого на 17 с 3 годишна сериозна връзка и ми се повръща :smt013

сега е времето да се поживее, да се полудее, да се прави секс и да се опитва с този и онзи

а като стане човек около 30 да се жени и да си сяда на задника!

дано има и дечица, които родителите са ги възпитали в този дух, за останалите само може да ми е мъчно, а те сами ще осъзнаят един ден всичко.

Polichka17
10-11-2006, 13:04
боже на каде отива тоя свят повечето момичета го правят ](*,) ](*,) [-X

nepoznata
10-11-2006, 13:06
NEMOGA DA RAZBERA ZASHTO SI MISLITE 4E TVA E LO6O KFO IMA VINA MACKATA TOI I E KAZAL 4E 6E I SE OBADI TQ KFO E VINOVNA????KFO I PRE4I NA NEQ DA SE IZPRASKA S NEGO I DA PRODALJI NARED AKO E JENEN TQ NQMA DA E VINOVNA ZA NISHTO KAK TQ 6E MU RAZVALI BRAKA ...GLUPOSTI POMISLITE MALKO AKO TOI ISKA DA OSTAVI JENA SI HUBAVO NEGOVO SI E RE6ENIETO TQ NQMA DA GO HVANE ZA GU6ATA I DA MU KAJE OSTAVI Q A PAK I DA GO KAJE TOI E DOSTATA4NO GOLQM I MOJE DA PRECENQVA SAM AZ SAM IMALA VRAZKA S 34 GODI6EN{NA 15 SAM} IMA SI PRIQTELKA OT 8 GODINI SA ZAEDNO I NIKOGA NE MU KAZAH OSTAVI Q AZ GO OSTAVIH BOJEEEE MOMI4ETO IZKARAHA VINOVNO S POSLEDNOTO MNENIE SAM MNOGO SAGLASNA SEGA NI E VREMETO....OT JIVOTA TRQBVA DA SE GRABI S SI4KI SILI!!!!!

IKisseDAGirL
10-11-2006, 13:17
обвинявате "курвите", защото така е по-лесно.. обаче един мъж ако не иска да направи нещо, няма.. все пак има глава на раменете си
никой не може да го вини, че не държи достатъчно на човека до себе си :roll: така се е случило

10-11-2006, 14:03
Ех...защо ли вече нищо на тоя свят не ме очудва...
То след 20 год такива приказки в детската градина ще се чуват вече ... :smt011
Защо момичето да го разваля семейството?
А мъжа нима няма вина?

Shokoladova
10-11-2006, 14:08
ne mislq 4e trqbva da obijdate momi4etata....te sa malki.na tazi vuzrast vseki koito im oburne malko pove4e vnimanie i te ve4e sa gotovi da se ojenqt za nego.i ne misliq 4e edno 14 ili 15 godi6no momi4e moje da razvali semeistvo prosto za6toto tq ne moje da predloji ni6to na po vuzrastniq muj osven sex a i tova rano ili kusno pisva na mujete

Kako
10-11-2006, 15:54
:lol:

scion_of_Storm
10-11-2006, 16:19
^+1 :lol:

Amayo
10-11-2006, 16:23

по-добре е от 15 нататък да си походят и да се ебат на воля, а не да имат 5-6 годишни връзки и после да се женят и като минат 30те поголовно да им е писнало и да търсят нещо ново като изневеряват на мъжа/жена си.

като видя някого на 17 с 3 годишна сериозна връзка и ми се повръща :smt013

сега е времето да се поживее, да се полудее, да се прави секс и да се опитва с този и онзи

дано има и дечица, които родителите са ги възпитали в този дух, за останалите само може да ми е мъчно, а те сами ще осъзнаят един ден всичко.
И аз съм съгласен. :wink:

AngelOfDarkness
10-11-2006, 17:02
славиянка написа:
WindWaker написа:

като видя някого на 17 с 3 годишна сериозна връзка и ми се повръща

И аз съм съгласен.

А аз съм възмутена по дяволите. За себе си съм убедена, че не искам да "чукам", да съм "чукана" и изпозвана и т.н. Струва ми се недорасло да се търси само това. Духовната връзка, любовта и подкрепата са си доста по-важни и като ви дойде акъла в хойкащите тийн главички, ще се кротнете, колкото и да ви е противно!(така правят всички просто,не се заяждам) К'во искате да сте износени на 25 от разни чичковци, връстници и не помните още от кого?(това се отнася особено за момичетата)
Не ме е срам, че съм се кротнала с гадже от отдавна и имаме планове за бъдещето даже. Не съм тръгнала да се женя-не ме разбирайте грешно-но другото не го разбирам. Или има или няма. Секса не е секс без любов, а е **ане, чукане или "спорт". Губи се всичко човешко, смислено и хубаво. Но все пак, както някой по-рано каза, всеки си има кофа на раменете и може да мисли евентуално:) вие си решавате. Може на някои да не им харесва да обичат истински, да не изневеряват и да си искат дядото, с когото вече 90 години се обичат :mrgreen:

Tender Poison
10-11-2006, 18:41
Стига бе , тва е брутално!!! ](*,) Малеее,чудя им се на тея момичета...Ама и мъжете са си за бой,педофили гадни [-(

koalka
10-11-2006, 18:57
Е,това е нормално...какво да ти кажа.Нито тея малки к***и струват нещо,нито тия,които ходят с тях.Ми те не развалят семейства.Батковците или чичковците в случая :lol: като ги из***т ги заебават и си продължават.Не се учудвам,защото една от съседния клас ходи с двама на по 45,а е на 26,така че.....

SlasHDaFiveNine
10-11-2006, 19:34
NEMOGA DA RAZBERA ZASHTO SI MISLITE 4E TVA E LO6O KFO IMA VINA MACKATA TOI I E KAZAL 4E 6E I SE OBADI TQ KFO E VINOVNA????KFO I PRE4I NA NEQ DA SE IZPRASKA S NEGO I DA PRODALJI NARED AKO E JENEN TQ NQMA DA E VINOVNA ZA NISHTO KAK TQ 6E MU RAZVALI BRAKA ...GLUPOSTI POMISLITE MALKO AKO TOI ISKA DA OSTAVI JENA SI HUBAVO NEGOVO SI E RE6ENIETO TQ NQMA DA GO HVANE ZA GU6ATA I DA MU KAJE OSTAVI Q A PAK I DA GO KAJE TOI E DOSTATA4NO GOLQM I MOJE DA PRECENQVA SAM AZ SAM IMALA VRAZKA S 34 GODI6EN{NA 15 SAM} IMA SI PRIQTELKA OT 8 GODINI SA ZAEDNO I NIKOGA NE MU KAZAH OSTAVI Q AZ GO OSTAVIH BOJEEEE MOMI4ETO IZKARAHA VINOVNO S POSLEDNOTO MNENIE SAM MNOGO SAGLASNA SEGA NI E VREMETO....OT JIVOTA TRQBVA DA SE GRABI S SI4KI SILI!!!!!

кат' съдя по коментара ти...ти и ти си некое лапе на горе долу толкоз явно а?.......
изобщо в последните 2-3 години Курвенделщината се превърна в гъзария сред малките дрисли...божеееее....
аз кат бях малък пушех да са прая на гъзар а те сега тва поколение са праскат с хора на по 30 години ...........пффффффффффф [-(

IdiOtKa
10-11-2006, 19:39
boje gospodi ..... az li sam nenormalna e smqtam towa za stranno i neredno .... i btw ....i 4i4kovcite i momi4encata sa vinovni ....

TraPPed
10-11-2006, 19:41
Otgovorut e edin.To na 4oveka mu se otdalo vyzmojnost da se pozabavlqva,da raspusne sled tejkiq den...,ba4kal cql den za semeistvoto,a i jena mu go durji na suho...6toto nali ve4e si imat deca-zabraneno im e,6to da ne se poraztovari s nqkoe momi4ence,da se pomlqskat i sex da pravqt..tiq sa ne6ta zabraveni otdavna. :mrgreen:

IdiOtKa
10-11-2006, 19:48
Otgovorut e edin.To na 4oveka mu se otdalo vyzmojnost da se pozabavlqva,da raspusne sled tejkiq den...,ba4kal cql den za semeistvoto,a i jena mu go durji na suho...6toto nali ve4e si imat deca-zabraneno im e,6to da ne se poraztovari s nqkoe momi4ence,da se pomlqskat i sex da pravqt..tiq sa ne6ta zabraveni otdavna. :mrgreen:
ок ..но на мен ми е много странно с какво един 30 мъж човек би харесал на моми4е което е на 15-16 години ...не намирам просто с какво тои би я превлякал .. нямат общи теми ....нямат нищо общо .. много ми е странно ...

vlubchivo
10-11-2006, 20:22
аз бих казала, че педофилите сигурно се чувстват почти като в оазис сред пустинята...

Amayo
10-11-2006, 21:48
славиянка написа:
WindWaker написа:

като видя някого на 17 с 3 годишна сериозна връзка и ми се повръща

И аз съм съгласен.

А аз съм възмутена по дяволите. За себе си съм убедена, че не искам да "чукам", да съм "чукана" и изпозвана и т.н. Струва ми се недорасло да се търси само това. Духовната връзка, любовта и подкрепата са си доста по-важни и като ви дойде акъла в хойкащите тийн главички, ще се кротнете, колкото и да ви е противно!(така правят всички просто,не се заяждам) К'во искате да сте износени на 25 от разни чичковци, връстници и не помните още от кого?(това се отнася особено за момичетата)
Не ме е срам, че съм се кротнала с гадже от отдавна и имаме планове за бъдещето даже. Не съм тръгнала да се женя-не ме разбирайте грешно-но другото не го разбирам. Или има или няма. Секса не е секс без любов, а е **ане, чукане или "спорт". Губи се всичко човешко, смислено и хубаво. Но все пак, както някой по-рано каза, всеки си има кофа на раменете и може да мисли евентуално:) вие си решавате. Може на някои да не им харесва да обичат истински, да не изневеряват и да си искат дядото, с когото вече 90 години се обичат :mrgreen:
И кое му е лошото на тва? Точно твоето мислене е недорасло, ти ожени се па после ми говори как неможе секс без любов. :twisted:

mimi_sugababe
10-11-2006, 22:05
basi kurvite

GLeZoRanA
10-11-2006, 22:40
Нищооооооо ново под слънцето имах една съученичка и тя се беше хванала с женен мъж пък той даже и дете имаше и докато "беше с нея" чакаше второ..Само дето положението беше , че момичето разбра за това в последствие ама продължи да го тормози пък и той не се дърпаше преди да се роди второто лапе . Какъв е извода - Мъжете са свине какво са виновни пиклите дето не им разбира главата от нищо . Мъжа си иска своето и като жена му не му е достатъчна търчи при някой недорасляк да го задоволи :)

Amayo
10-11-2006, 22:42
Нищооооооо ново под слънцето имах една съученичка и тя се беше хванала с женен мъж пък той даже и дете имаше и докато "беше с нея" чакаше второ..Само дето положението беше , че момичето разбра за това в последствие ама продължи да го тормози пък и той не се дърпаше преди да се роди второто лапе . Какъв е извода - Мъжете са свине какво са виновни пиклите дето не им разбира главата от нищо . Мъжа си иска своето и като жена му не му е достатъчна търчи при някой недорасляк да го задоволи :)
Не е верно - недорасляка търчи при мъжа. :-D

GLeZoRanA
10-11-2006, 22:44
Не е верно - недорасляка търчи при мъжа. :-D да , а той като почне да бяга и да се дърпа тзтзтз

Amayo
10-11-2006, 22:46
Не е верно - недорасляка търчи при мъжа. :-D да , а той като почне да бяга и да се дърпа тзтзтз
Що па да се дръпа :smt005 ?

GLeZoRanA
10-11-2006, 22:50
Що па да се дръпа :smt005 ?Ми не се дърпат :) Тогава защо изкарват малките пикли виновни..Мъжете ако са достатъчно разумни и държат на жените си (приятелките си) щяха да се дърпат , както направи възлюбения на мойта позната роди се второто лапе тоя можеше вече да използва жена си по предназначение и заеба пиклата :) . така че мъжете търсят забавления с такива малки недоразвити създания...

Amayo
10-11-2006, 22:58
Еми на женения мъж му омръзва се с неговата (па тя и бракувана вече почти :-D ) тъжно е ама е инстинкт. Дивите животни що не се женат ми се ебат на поразия, хората см резултат на 10 милиона години еволюция, са решихме преди 1000 години да го корегираме тва...

GLeZoRanA
10-11-2006, 23:01
Еми на женения мъж му омръзва се с неговата (па тя и бракувана вече почти :-D ) тъжно е ама е инстинкт. . Вие сте ужасно племе :lol:

Amayo
10-11-2006, 23:04
Еми на женения мъж му омръзва се с неговата (па тя и бракувана вече почти :-D ) тъжно е ама е инстинкт. . Вие сте ужасно племе :lol:
Кат не ви кефи - остров лезбос е малко под пелопонес...

GLeZoRanA
10-11-2006, 23:08
Кат не ви кефи - остров лезбос е малко под пелопонес... Много ги чаткаш па ти нещата :)

TraPPed
10-12-2006, 06:16
Ami az mislq 4e kato hodqt s po-malki malko ili mnogo se podmladqvat,a puk i dr. e da zadovoli6 fizi4eskite si nyjdi.

MrAsNiKa
10-12-2006, 06:19
Малките тесни момиченца искат големите патонци на чичковците
Боли нали :twisted:

rowzz
10-12-2006, 08:42
за такива като тебе става дума.. още незнайш пикай ли ти са ебе ли ти са ми обесняава.. а тоз 34 годишния е на годините на баща ти ма дрисло..
погледни се отстрани и си кажи на себе си как изглеждаш в очите на хората.. :smt012

10-12-2006, 12:33
К'во искате да сте износени на 25 от разни чичковци, връстници и не помните още от кого?(това се отнася особено за момичетата)[/b]

Ти случайно да си биологично необразована? Как точно ще се "износи"? Ако ходиш пеша най-много да ти се износят подметките на обувките, а не кракта нали?
От секс все още никой не се е износил. Хубаво е да се прави секс с повече партньори до като срещнеш този за когото да се венчаеш и да си останеш с него

cvetiiii
10-12-2006, 12:40
na sum suglasna s GFS!!!!!! vqrno e 4e vseki si ima li4no mnenie no to4no tezi 13-14 godi6ni kurvi4ki razvalqt mnogo semeistva!!! ne kazvam 4e sa samo te vinovna no te imat po-golqma vina! a vsi4ki znaem 4e sa mnogo malko mujete koito ne bixa poddali na 15godi6no momi4e!!!

10-12-2006, 12:44
na sum suglasna s GFS!!!!!! vqrno e 4e vseki si ima li4no mnenie no to4no tezi 13-14 godi6ni kurvi4ki razvalqt mnogo semeistva!!! ne kazvam 4e sa samo te vinovna no te imat po-golqma vina! a vsi4ki znaem 4e sa mnogo malko mujete koito ne bixa poddali na 15godi6no momi4e!!!

и как го реши че развалят семейсва? ми ако жена му не се усети че и изневерява с неква млада мацка на 15 няма да има проблем

никой няма да заподозре един мъж че се чука с 14-15 годишна, както казва един мой съсед дето всяко лято като барман на морето си хваща по цяла дузина малолетни кондори, а той самия в момента е на 32

SlasHDaFiveNine
10-12-2006, 19:52
К'во искате да сте износени на 25 от разни чичковци, връстници и не помните още от кого?(това се отнася особено за момичетата)[/b]

Ти случайно да си биологично необразована? Как точно ще се "износи"? Ако ходиш пеша най-много да ти се износят подметките на обувките, а не кракта нали?
От секс все още никой не се е износил. Хубаво е да се прави секс с повече партньори до като срещнеш този за когото да се венчаеш и да си останеш с него

чеки чеки да вида аз дали съм разбрал правилно....хах
начи да ходи да са плющи т'ка наред докат срещне там некой келеш
за който да са ожени .....хах пффффффффффф....лапешки акъл

немало износване....тя с тва темпо докат стане на 25 кат върви
и ше си застъпва клитора с извинение :smt011

10-13-2006, 21:52
Кифли кво да ти кажа

kenny_
10-14-2006, 00:52
А бе може да не си ги чул как требва все пак и "женен" да се има предвид, че е с гадже. Некой го ползват и тоя жаргон 8)

mravu4kata
10-14-2006, 10:08
Ами това вече трябва да го приемаме за нещо нормално.Нищо не може да се направи по въпроса.Кво,ще вземете факли и ножове и ще ги гоните?Няма решение.Това си е българския манталитет. :?

WindWaker
10-14-2006, 10:12

чеки чеки да вида аз дали съм разбрал правилно....хах
начи да ходи да са плющи т'ка наред докат срещне там некой келеш
за който да са ожени .....хах пффффффффффф....лапешки акъл

немало износване....тя с тва темпо докат стане на 25 кат върви
и ше си застъпва клитора с извинение :smt011

be kvi to4no biologi4ni posledici ima ot mnogoto seks pri jenite si nqmam i na predstava, no malko ili mnogo tva vodi do edno burzo porastvane dori nad normata i v sledva6tite godini naistina zaprili4va na parcal. dali e 6toto se e usetila no kysno ili 6toto realno tqloto sy6to se "iznosva" (kakto kazaha po gore) neznam no si e 4ista istina.