View Full Version : един разговор между жени...
днес в маршрутката слушах следния разговор между около 35 годишна жена и 14 годишно момиче: жената - много го харесвам този от вашата компания, ако не бях на толкова години бих го опознала по обстойно.
момичето - че к'во ти пука на колко си? той все пак е на 26, с оная моята тъпа съученичка вече не са гаджета, тъй че е свободен.
жената - ами освен довечера да дойда при вас в бункера... - след което и двете се усмихнаха многозначително, а аз трябваше да сляза и нямаше как да чуя останалото.
е? струва ли ви се шокиращо това?
cvetiiii
10-11-2006, 12:03
ami 4estno kazano ne tolkova za6toto ve4e v Bulgaria mnogo malko ne6ta mogat da me o4udqt!!!
maybelline
10-11-2006, 12:06
И какво?Жената се чувства млада;)
ami 4estno kazano ne tolkova za6toto ve4e v Bulgaria mnogo malko ne6ta mogat da me o4udqt!!!
i az taka
bebe power
10-11-2006, 13:15
Първо,лошо няма че жената се чувства млада и не пада духом! =D>
Второ тази 35 годишна може да е била егати "парчето" или пък просто да е луда глава! :smt004
Съмнявам се,че този на 26 ще се занимава,с по-възрастна,като е бил с 14 годишна лапетия!
CrazyWitch
10-11-2006, 13:28
Ем.. учудващо, но не и шокирващо ..
MrAsNiKa
10-11-2006, 14:54
Дърта дърта ама са озърта :lol:
Ебаси,все едно аз като стана на 70 (което е скоро :lol: ) и ми се прище,нямам право да хвана някоя 20 годишна кукла,а?
siXt_senSe
10-11-2006, 15:55
Е какво?Имат само десет годинки разлика и от страна на по-възрастната и от - по-малката :lol:
Ne mi e 6okira6to tva na mene. I po 6okira6ti ne6ta sum 4uvala
AngelOfDarkness
10-11-2006, 17:13
Какво ви става бе хора! Вече втора тема, как някой подслушвал разговори. Странно е. Всички са странни. Но вие не можете да направите много-просто си оставете хората на мира.
Има много жени, които се женят за възрастни мъже. Аз лично нзм к'во им намират, ама тяхна работа:)
Обратното пак е странно-но е и разбираемо от гледната точка, че все още поддържащите се жени, са повече от поддържащите се мъже.Нека направим тема за момчетата сресват ли се и става смях :P
Иначе и жените се славят като по-красиви уж...така че не виждам проблема запазена жена с по-млад мъж...и все пак: не смятам, че естетиката е важна тук, а искреността и силата на чувствата.
А ако и се флиртува само? Лошо няма 8) Щом го разбира и го иска...
Абе не знам за вас, но отдавна спрях да си тормозя главата с това колко са странни другите. Факт е. Приемете го, но и не забравяйте колко сте странни вие в очите на другите и ... не е изключено и вас да ви подслушват и да ви плюят по форуми!
L-U-D-I-A
10-11-2006, 17:18
14 годишна ... 26 годишен ... 35 годишна ...
аз викам да си направят една тройка... би било върха на сладоледа
dudeto_sy
10-11-2006, 17:35
Абе само не мога да разбера как установвате кой на колко години е... И защо подслушвате чужди разговори?
L-U-D-I-A
10-11-2006, 17:38
подслушва се щото е интересно :lol: , а за възрастта и аз се почудих ама кво ти пука...
малко неща могат да ме шокират или възмотят ... то вече тва е нещо нормално ...
anichkaaa
10-12-2006, 07:41
Ima muje,koito haresvat po-vazrastnite-moje da i izleze kasmeta na taq jena.
dudeto_sy
10-12-2006, 07:43
Ima muje,koito haresvat po-vazrastnite-moje da i izleze kasmeta na taq jena.
Честно казано и това е вариант...
днес в маршрутката слушах следния разговор между около 35 годишна жена и 14 годишно момиче: жената - много го харесвам този от вашата компания, ако не бях на толкова години бих го опознала по обстойно.
момичето - че к'во ти пука на колко си? той все пак е на 26, с оная моята тъпа съученичка вече не са гаджета, тъй че е свободен.
жената - ами освен довечера да дойда при вас в бункера... - след което и двете се усмихнаха многозначително, а аз трябваше да сляза и нямаше как да чуя останалото.
е? струва ли ви се шокиращо това?
ако е хубава що пъ не..
WindWaker
10-12-2006, 09:48
mn mi e interesno samo kak im opredeli vyzrastta. 6toto vseki e vijdal momi4eta na 14 deto izglejdat na po 25 i jeni na 35 koito izglejdat na po 25 .....taka 4e ne izklu4vaite vyzmojnostta teq godini da sa dosta gre6ni.
[quote="L-U-D-I-A"]14 годишна ... 26 годишен ... 35 годишна ...
аз викам да си направят една тройка... би било върха на сладоледа[/quotо]
о охххх кой не мечтае за една такава тройчица :oops:
Super`girl
10-13-2006, 16:02
И какво?Жената се чувства млада;)
6e se seti6 :-D