- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- един разговор между жени...
днес в маршрутката слушах следния разговор между около 35 годишна жена и 14 годишно момиче: жената - много го харесвам този от вашата компания, ако не бях на толкова години бих го опознала по обстойно.
момичето - че к'во ти пука на колко си? той все пак е на 26, с оная моята тъпа съученичка вече не са гаджета, тъй че е свободен.
жената - ами освен довечера да дойда при вас в бункера... - след което и двете се усмихнаха многозначително, а аз трябваше да сляза и нямаше как да чуя останалото.
е? струва ли ви се шокиращо това?
ami 4estno kazano ne tolkova za6toto ve4e v Bulgaria mnogo malko ne6ta mogat da me o4udqt!!!
Pla4eh 4e nqmam obuvki dokato ne vidqh 4ovek koito nqma6e kraka!!!!
i az takaПървоначално написано от cvetiiii
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
за мен е скандално
Ем.. учудващо, но не и шокирващо ..
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Дърта дърта ама са озърта![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
Ебаси,все едно аз като стана на 70 (което е скоро) и ми се прище,нямам право да хвана някоя 20 годишна кукла,а?
Е какво?Имат само десет годинки разлика и от страна на по-възрастната и от - по-малката![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Ne mi e 6okira6to tva na mene. I po 6okira6ti ne6ta sum 4uvala
Какво ви става бе хора! Вече втора тема, как някой подслушвал разговори. Странно е. Всички са странни. Но вие не можете да направите много-просто си оставете хората на мира.
Има много жени, които се женят за възрастни мъже. Аз лично нзм к'во им намират, ама тяхна работа
Обратното пак е странно-но е и разбираемо от гледната точка, че все още поддържащите се жени, са повече от поддържащите се мъже.Нека направим тема за момчетата сресват ли се и става смях :P
Иначе и жените се славят като по-красиви уж...така че не виждам проблема запазена жена с по-млад мъж...и все пак: не смятам, че естетиката е важна тук, а искреността и силата на чувствата.
А ако и се флиртува само? Лошо нямаЩом го разбира и го иска...
Абе не знам за вас, но отдавна спрях да си тормозя главата с това колко са странни другите. Факт е. Приемете го, но и не забравяйте колко сте странни вие в очите на другите и ... не е изключено и вас да ви подслушват и да ви плюят по форуми!
The EmpEroR is dead.
Even though and nothing learned with strength I burn... ILR
14 годишна ... 26 годишен ... 35 годишна ...
аз викам да си направят една тройка... би било върха на сладоледа
wanna touch ?
Абе само не мога да разбера как установвате кой на колко години е... И защо подслушвате чужди разговори?
SY
подслушва се щото е интересно, а за възрастта и аз се почудих ама кво ти пука...
wanna touch ?
малко неща могат да ме шокират или възмотят ... то вече тва е нещо нормално ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ima muje,koito haresvat po-vazrastnite-moje da i izleze kasmeta na taq jena.
Честно казано и това е вариант...Първоначално написано от anichkaaa
SY
ако е хубава що пъ не..Първоначално написано от ППП
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
mn mi e interesno samo kak im opredeli vyzrastta. 6toto vseki e vijdal momi4eta na 14 deto izglejdat na po 25 i jeni na 35 koito izglejdat na po 25 .....taka 4e ne izklu4vaite vyzmojnostta teq godini da sa dosta gre6ni.
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
[quote="L-U-D-I-A"]14 годишна ... 26 годишен ... 35 годишна ...
аз викам да си направят една тройка... би било върха на сладоледа[/quotо]
о охххх кой не мечтае за една такава тройчица![]()
6e se seti6Първоначално написано от maybelline
![]()