.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    ППП
    Guest

един разговор между жени...

днес в маршрутката слушах следния разговор между около 35 годишна жена и 14 годишно момиче: жената - много го харесвам този от вашата компания, ако не бях на толкова години бих го опознала по обстойно.
    момичето - че к'во ти пука на колко си? той все пак е на 26, с оная моята тъпа съученичка вече не са гаджета, тъй че е свободен.
    жената - ами освен довечера да дойда при вас в бункера...
    - след което и двете се усмихнаха многозначително, а аз трябваше да сляза и нямаше как да чуя останалото.

е? струва ли ви се шокиращо това?

ami 4estno kazano ne tolkova za6toto ve4e v Bulgaria mnogo malko ne6ta mogat da me o4udqt!!!
    Pla4eh 4e nqmam obuvki dokato ne vidqh 4ovek koito nqma6e kraka!!!!

Супер фен Аватара на maybelline
    И какво?Жената се чувства млада

Цитирай Първоначално написано от cvetiiii
    ami 4estno kazano ne tolkova za6toto ve4e v Bulgaria mnogo malko ne6ta mogat da me o4udqt!!!
    i az taka
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

.....

Първо,лошо няма че жената се чувства млада и не пада духом! =D>
    Второ тази 35 годишна може да е била егати "парчето" или пък просто да е луда глава!
    Съмнявам се,че този на 26 ще се занимава,с по-възрастна,като е бил с 14 годишна лапетия!

Guest
    за мен е скандално

Ем.. учудващо, но не и шокирващо ..

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Дърта дърта ама са озърта

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Мега фен Аватара на quench
    Ебаси,все едно аз като стана на 70 (което е скоро ) и ми се прище,нямам право да хвана някоя 20 годишна кукла,а?
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Голям фен
    Е какво?Имат само десет годинки разлика и от страна на по-възрастната и от - по-малката
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Мега фен
    Град
    SF
    Ne mi e 6okira6to tva na mene. I po 6okira6ti ne6ta sum 4uvala

Фен
    Град
    BlackWorld
    Какво ви става бе хора! Вече втора тема, как някой подслушвал разговори. Странно е. Всички са странни. Но вие не можете да направите много-просто си оставете хората на мира.
    Има много жени, които се женят за възрастни мъже. Аз лично нзм к'во им намират, ама тяхна работа
    Обратното пак е странно-но е и разбираемо от гледната точка, че все още поддържащите се жени, са повече от поддържащите се мъже.Нека направим тема за момчетата сресват ли се и става смях :P
    Иначе и жените се славят като по-красиви уж...така че не виждам проблема запазена жена с по-млад мъж...и все пак: не смятам, че естетиката е важна тук, а искреността и силата на чувствата.
    А ако и се флиртува само? Лошо няма Щом го разбира и го иска...

Абе не знам за вас, но отдавна спрях да си тормозя главата с това колко са странни другите. Факт е. Приемете го, но и не забравяйте колко сте странни вие в очите на другите и ... не е изключено и вас да ви подслушват и да ви плюят по форуми!
    The EmpEroR is dead.
    Even though and nothing learned with strength I burn... ILR

14 годишна ... 26 годишен ... 35 годишна ...
    аз викам да си направят една тройка... би било върха на сладоледа
    wanna touch ?

...

Абе само не мога да разбера как установвате кой на колко години е... И защо подслушвате чужди разговори?
    SY

подслушва се щото е интересно , а за възрастта и аз се почудих ама кво ти пука...
    wanna touch ?

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    малко неща могат да ме шокират или възмотят ... то вече тва е нещо нормално ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Повече от фен
    Ima muje,koito haresvat po-vazrastnite-moje da i izleze kasmeta na taq jena.

...

Цитирай Първоначално написано от anichkaaa
    Ima muje,koito haresvat po-vazrastnite-moje da i izleze kasmeta na taq jena.
    Честно казано и това е вариант...
    SY

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна

Re: един разговор между жени...

Цитирай Първоначално написано от ППП
    днес в маршрутката слушах следния разговор между около 35 годишна жена и 14 годишно момиче: жената - много го харесвам този от вашата компания, ако не бях на толкова години бих го опознала по обстойно.
    момичето - че к'во ти пука на колко си? той все пак е на 26, с оная моята тъпа съученичка вече не са гаджета, тъй че е свободен.
    жената - ами освен довечера да дойда при вас в бункера...
    - след което и двете се усмихнаха многозначително, а аз трябваше да сляза и нямаше как да чуя останалото.

е? струва ли ви се шокиращо това?
    ако е хубава що пъ не..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Супер фен
    Град
    Burgas
    mn mi e interesno samo kak im opredeli vyzrastta. 6toto vseki e vijdal momi4eta na 14 deto izglejdat na po 25 i jeni na 35 koito izglejdat na po 25 .....taka 4e ne izklu4vaite vyzmojnostta teq godini da sa dosta gre6ni.

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Guest
    [quote="L-U-D-I-A"]14 годишна ... 26 годишен ... 35 годишна ...
    аз викам да си направят една тройка... би било върха на сладоледа[/quotо]

о охххх кой не мечтае за една такава тройчица

Цитирай Първоначално написано от maybelline
    И какво?Жената се чувства млада
    6e se seti6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си