View Full Version : Бихте ли ?
Th3WildAng3l
10-11-2006, 18:46
Може да ви се стори тъп и безсмислен въпрос, но ми е интересно при всичкия безразборен секс през тиийнейджърската възраст. Въпросът ми е насочен към момчетата. Бихте ли правили секс с момиче, което не харесвате?
Правя секс само с приятелката си и това няма да се промени :D Не си падам по такива светски изяви в секса . Това е нещо ентимно и трябва да го правиш само с любимия човек . Лично мое мнение :wink:
Ако е красива бих правил...
kofti_nick
10-11-2006, 19:10
С кашон на главата :-D
DuraceLL
10-11-2006, 19:24
da
SlasHDaFiveNine
10-11-2006, 19:26
абсурд....ник'га
кво е тва .... как ше праиш секс с момиче което не харесваш
и зако ???.....къф е смисъла...да кажеш после АЗ Я Е*АХ тая
[-X
bulgarche
10-11-2006, 20:04
Не. Не съм правил и секс с момичеа които съм харесвал а и гаджета сме се водили че сме (е айде да кажа, че е имало как, кога и т.н. но просто аз не съм искал секс от тях)
WindWaker
10-11-2006, 21:10
Правя секс само с приятелката си и това няма да се промени :D Не си падам по такива светски изяви в секса . Това е нещо ентимно и трябва да го правиш само с любимия човек . Лично мое мнение :wink:
pove4e ot o4evidno si malak o6te, makar 4e moeto mnenie e sy6toto - az pone iam poe4e opit i sys sigurnost moga da kaja 4e ne mi haresvat teq izqvi....ne zaradi drugo, a 4isto i prosto kat si pomislq za samoto momi4e 4e se puska tolkoz lesno (avantiura za 1 ve4er) prosto mi stava protivna. ama i az iam mn jivot o6te....vsi4ko moi da se promeni.
Еми не, въпреки вече размитото понятие за секса, като важна част от една връзка и хората го използват за просто удоволствие за една нощ, аз съм твърдо против безразборния секс...
Някой да те е питал за приятеля ти??? Умри е гей!!!
Може да ви се стори тъп и безсмислен въпрос, но ми е интересно при всичкия безразборен секс през тиийнейджърската възраст. Въпросът ми е насочен към момчетата. Бихте ли правили секс с момиче, което не харесвате?
Няма грозни момичета - има не достатъчно пияни мъже.
ДА бих правил :mrgreen: пък и ако нямам приятелка още по добре :wink:
MrAsNiKa
10-12-2006, 06:05
Автоматично се превръща и в мое лично :)
Абе, когато съм се напивал (и когато съм го вдигал,де) съм забирал на абсолютно безазборен принцип секви там - които са достатъчно пияни,за да вържат на пиян мъж. Така че разбирате за кво си говорим.
Иначе,да - секиша си е секиш,ама само веднъж съм постъпвал така.
Правя секс само с приятелката си и това няма да се промени :D Не си падам по такива светски изяви в секса . Това е нещо ентимно и трябва да го правиш само с любимия човек . Лично мое мнение :wink: Браво!Едно момче,което да мисли по този начин(има мнотго просто така го казах,но рядко срещам такива изказвания).Еваларка.
не четеш ли въпроса-там пише:"Ако я харесвате".
Ако е красива ще я харесаш