View Full Version : Емо?!?!?
Мен ако питаш и тогава няма да дойдат... Абе и аз съм на мнението, че в чужбина е по-яко... Има повече фенове, и става лудница... Каквато съм и влюбена в Англия... Аре народе, заедно ще хоим на Имо концерти...///.^
Аве кви сте вие бе форумни гении такива. Седите тука ми разисквате ИМО тва ИМО онова, "аз съм бил най-стария ИМО фен". Кой ти го каза тва? Откъде знаеш че си най-стария. Я си представи че има хора по на 30 години дето слушат тоя стил музика още от времето на ранните Fugazi и Sunny Day...
А иначе...Да ви сера на "ИМО"-то. Ш'си викам ЕМО пък, шото така ми 'аресва. Проблем? Как деба от 7 години му викаме ЕМО мааа му стара и са се навъждат некви форумни учители и ше ми говорят кое как е и кое не е.
И ти Something Corporate, понеже усещам че си няква 15-16 годишна пикла по-добре мълчи щото се излагаш. Говориш за "фейкъри" (ий че готина думичка, много "куул" звучи), а не се виждаш к'ви глупости изприказва.
И Bring Me The Horizon ЩЕ свирят. Даже вече има и съпорт от българска страна.
Disrespect
05-02-2007, 20:05
Мен ако питаш и тогава няма да дойдат... Абе и аз съм на мнението, че в чужбина е по-яко... Има повече фенове, и става лудница... Каквато съм и влюбена в Англия... Аре народе, заедно ще хоим на Имо концерти...///.^
Хехехехе да да да!! И аз искам на имо концерт!!... :twisted: :twisted:
Shadow_Walker
05-02-2007, 20:10
Аве кви сте вие бе форумни гении такива. Седите тука ми разисквате ИМО тва ИМО онова, "аз съм бил най-стария ИМО фен". Кой ти го каза тва? Откъде знаеш че си най-стария. Я си представи че има хора по на 30 години дето слушат тоя стил музика още от времето на ранните Fugazi и Sunny Day...
А иначе...Да ви сера на "ИМО"-то. Ш'си викам ЕМО пък, шото така ми 'аресва. Проблем? Как деба от 7 години му викаме ЕМО мааа му стара и са се навъждат некви форумни учители и ше ми говорят кое как е и кое не е.
И ти Something Corporate, понеже усещам че си няква 15-16 годишна пикла по-добре мълчи щото се излагаш. Говориш за "фейкъри" (ий че готина думичка, много "куул" звучи), а не се виждаш к'ви глупости изприказва.Казва се имо.Защо ли?Защото идва от английското emotional произнасящо си Имоушънъл.И от там emo се произнася Имо и е по-правилно така O:)
Пък иначе Fugazi съм чувал че били първата имо банда от третата вълна :shock: аз не му разбирам толкоз :lol:
А за фейкърите както момичето каза-има ги многу :evil:
Оф какво ли ви се набърквам в субкултурите :lol:
И ти Something Corporate, понеже усещам че си няква 15-16 годишна пикла по-добре мълчи щото се излагаш. Говориш за "фейкъри" (ий че готина думичка, много "куул" звучи), а не се виждаш к'ви глупости изприказва.Казва се имо.Защо ли?Защото идва от английското emotional произнасящо си Имоушънъл.И от там emo на се произнася Имо и е по-правилно така O:)
Пък иначе Fugazi съм чувал че били първата имо банда от третата вълна :shock: аз не му разбирам толкоз :lol:
Ето за това говоря. ПИЧ, знам че се казва ИМО. Знам че идва от ИМОУШЪНЪЛ, ама ми звучи твърде претенциозно и префърцунено за това му викам ЕМО. По-приятно е за ухото. Т'ва ИМО произношение навлезна благодарение на разни PC герои като вас, които си нямат работа по цял ден, а четат wikipedia. Преди 3-4 години по концерти никога нямаше да чуеш някой да казва "имо", дори и сега не го казват. Просто си е популярно ЕМО-то.
peps_from_mars
05-02-2007, 22:04
:smt041
и само да попитам вярно ли е че на 14.09 в Сф ще идват Bring me the Horizon .. ? :smt049
Май бях чула нещо такова... абе те всички така казват... Надявам се да дойдат все пак
Мога да ти кажа, че
afi,30 seconds to mars,blindside,muse, mcr, red hot chili peppers, the killers, beastie boys, Senses Fail, Silverstein, the who и още мн групи ще са в Дания този месец....
Kакъв късмет че живеем в Бг, за тях европейското турне, включва страни от Азия, но не и България... Лично мен, това до някъде ме обижда, но от друга страна какво? Да дойдат тук да ни видят фешъните и чалгарите и 10-те Имо фена?! Да бе, предпочитам да си дочакам билета до някъде отколкото да дойдат тук...
оуу Silverstein :smt010 :smt010 :smt010 ше се песеля маафака....един шибан концерт в БГ нема да напраят..пък и закфо наистина.....
Да дойдат тук да ни видят фешъните и чалгарите и 10-те Имо фена?!
^^^мхм..........,
peps_from_mars
05-02-2007, 22:14
И ти Something Corporate, понеже усещам че си няква 15-16 годишна пикла по-добре мълчи щото се излагаш. Говориш за "фейкъри" (ий че готина думичка, много "куул" звучи), а не се виждаш к'ви глупости изприказва.Казва се имо.Защо ли?Защото идва от английското emotional произнасящо си Имоушънъл.И от там emo на се произнася Имо и е по-правилно така O:)
Ето за това говоря. ПИЧ, знам че се казва ИМО. Знам че идва от ИМОУШЪНЪЛ, ама ми звучи твърде претенциозно и префърцунено за това му викам ЕМО. По-приятно е за ухото. Т'ва ИМО произношение навлезна благодарение на разни PC герои като вас, които си нямат работа по цял ден, а четат wikipedia. Преди 3-4 години по концерти никога нямаше да чуеш някой да казва "имо", дори и сега не го казват. Просто си е популярно ЕМО-то.
аз пък си мисля че тука му се вика ЕМО шото нали уж от ЕМОционалния хардкор иде.... а на английски ИМОушънъл....=> имо.....ама ние сме си в бг.......и ддз..ама на бг би треало е по правилно....оф и аз нз....емо имо.......разбираме се за кфо говорим :-s :wink:
Твърде голяма мода се превърна това имо-слушам някой от групите които се числят към имото,но определенно вида им с бретон покриваш 2/5 от лицето не е в моя стил и ме дразни.Мм незнам дали Panic!At The Disco или пък MCR- са имо (за мен съдейки по текстовете които наистина има доста депресиращо звучене спокойно могат да минат за имо).За тези които искат да чуят имо групи,нека чуят:
Аnberlin,AFI,Copeland,Dashboard Confesional Jimmy Eat World.Мен лично тези групи ми харесват.
Polikarpa
05-03-2007, 11:08
http://img218.imageshack.us/img218/1249/emokidjs3.jpg
А така!Като видя емо съм безкрайно щастлива че имам кубинки на краката си и веднага в главата ми зазвучава 'Ultra Violence' на Oppressed
А тези глупости че оная тъпа п*тка аврил била пънкарка...не знам дали някога не е имала някоя песен която да се доближава до пънк,но това което съм чувала е отвратителна фешън боза
rebel_kid
05-03-2007, 11:23
Кой по дяволите ви излъга, че Bring me the horizon са емо ](*,) :shock: :shock: :shock:
Кой по дяволите ви излъга, че Bring me the horizon са емо ](*,) :shock: :shock: :shock:
Хм и аз се позачудих.Те са накакъв метълкор...
И Афчо не са имо би душици....
Иначе побългарено е емо верно, заради Емоционален :)
ае мир да има :P
И да няа позьори. 8)
Това го казах за 100тен път май.... :lol:
И аврил не е пънк пак да го кажа.Тя е поп-рок.
xDoWn3Rx
05-03-2007, 18:49
Не са имо да.....една от любимите ми групи са.Просто външният вид на членовете на групата наподобява имовския(особено на вокала Оливър) и сиг затва така ги възприемат поечето хора,но НЕ СА!!!
Иначе предполагам няя нужда да казвам че от оня ден откакто разбрах че ша идват не моа си намеря място хахах...само да не го отложат нещо че ша си резна вените тогаа хахаха
emo_is_my_life
05-03-2007, 18:51
Ole hora....kolko se izlagate...nqmam dumi.Kakvo vi prechat emo dechicata(ne che az ne sam)???Da sa vi napravili neshto sluchaino???Naimnogo mrazq nqkoi kato mi kaje,,ti si emo varvi da si rejesh venite i me ostavi namira``!E tfa na kakvo prilicha???Mi nie emo-ata se zabavlqvame dori po-dobre i ot vas ,,normalnite`` hora!Tova che sme po emocionalni i che se oblichame malko po-dobre ot chalgarite i razni nekfi tam ne ni pravi ZLETA!Ae zamislete se malko predi da pishete kakvoto i da bilo,zashtoto emo-tata sushto sme hora!
Disrespect
05-03-2007, 18:57
Ще дойда до Разград само заради тебе. Първо за шибания ти аватар и второ за дето си шибано позьорче...С цел да те пречукам. Писна ми от изпедерастени иймо пози!!
peps_from_mars
05-03-2007, 19:59
и бтв имаме право да ви плюем, защото сте издънки от една култура, която само петните ;)
пахХАХхахХАХха.........живей си в заблуда......СКИНАРЕ!!!ПХАхха ХАХХхахАХХхах :lol:
rebel_kid
05-03-2007, 20:01
Ole hora....kolko se izlagate...nqmam dumi.Kakvo vi prechat emo dechicata(ne che az ne sam)???Da sa vi napravili neshto sluchaino???Naimnogo mrazq nqkoi kato mi kaje,,ti si emo varvi da si rejesh venite i me ostavi namira``!E tfa na kakvo prilicha???Mi nie emo-ata se zabavlqvame dori po-dobre i ot vas ,,normalnite`` hora!Tova che sme po emocionalni i che se oblichame malko po-dobre ot chalgarite i razni nekfi tam ne ni pravi ZLETA!Ae zamislete se malko predi da pishete kakvoto i da bilo,zashtoto emo-tata sushto sme hora!
Ами да пречите ни! Можеш да си бъдеш "емоционална" и без да си слагаш бретона пред лицето. Емотата провокират такова поведение, а после се оплакват от това колко са "дискриминирани". Ама нали трябва да сме фешън ...
П.П
Тоя розов череп да не ти казвам къде да си го завреш ...
:-({|=
xDoWn3Rx, успех с концерта. Незнам как ще се чувстваш сред всичките позьори, които ще се излеят там...
#-o Дано групата не се откаже да идва повече в България :lol:
peps_from_mars
05-03-2007, 20:10
и бтв имаме право да ви плюем, защото сте издънки от една култура, която само петните ;)
пахХАХхахХАХха.........живей си в заблуда......СКИНАРЕ!!!ПХАхха ХАХХхахАХХхах :lol:
яж гуменки на квадратчета, бургаско емо... :lol:
виждам че имаш желание..... да ми праеш компания ли искаш ....... :lol: яла яла...муаХХАх
peps_from_mars
05-03-2007, 20:24
бях си планувал едно посещение на Бургас след седмица, ама факта, че съм в сесия може да го осуети..
но ако дойда...
we'll meet at the Охлюва 8) :lol:
муахАхах....да земеш манЖата- гументе патъчки на квадратченца........че с кфо ше те храним...инак :lol: :lol: :lol: :lol:
Аз казах ли, че не вярвам в съществуването на емота?
peps_from_mars
05-03-2007, 20:42
ке свалим от некое емо... а то като бъде така безпардонно ограбено, ще се разреве и ще вземе да свърши нещо полезно и да напише някоя хубава чалга песен... :lol:
маУАХхахАХха.....зле злее злее.... :lol: :lol: :lol: :lol:
brain_stew
05-04-2007, 01:54
:lol: Що бе?!
Shadow_Walker
05-04-2007, 06:09
:lol: Що бе?!Ми аз такива създания на пример не съм виждал :shock: Не всъщност май съм...ама не са много.
Ае тая тема не се ли изчерпа :)
Аз съм виждал, но, от наблюденията ми следва, че:
* Емотата не слушат само емо
* Емотата не изглеждат като емота
* Емотата не са депресари и не се режат.
Тва са едни от основните характеристики на тяхната субкултура, а щом голяма част от представителите й не се вписват, трябва да се усъмня в съществуването й.
С други думи, емотата са мистификация. Наречете го масова халюцинация, проява на силата на информацията, магия, ако щете. Явно емота не съществуват.
peps_from_mars
05-04-2007, 08:27
Ох мамка му , в тоя форум големи разбирачи голямо нещо....аре осъзнайте се бе,на една плюнка живот сме всички....емота (имота) ли,скинари ли,лайняри ли.... ...."..това е то,всички ще умрем.."(тфа че някой си съкращава животеца по отрано вас не ви засяга,нали? Laughing Гледайте си в собствената паничка и си прЪйте кефа...)
Ама и вие сте много странни.....едни казват" ти не си имо,шото нямаш проблеми и не си кълцаш вените..и немаш реални причини да се самоубиеш"...други пък "ти си позьор шото си кълцаш вените и се праеш че имашаш проблеми и т.н.".....(добре ве деба от къде знайте на хората в къщите кфо става,на самите имота кфо им е..)...ебати....праете си изводи от 2-3 кирливи фешъна които ст определили като Емота-позьори......о направо нямам думи.......ама и за кфо са ми....като не ви харесват ЕМОТАТА -не ви харесват.....ок
Emo kids are people too
цитат от една друга тема..... :smt120 :smt120
Polikarpa
05-04-2007, 19:39
Аз съм виждал, но, от наблюденията ми следва, че:
* Емотата не слушат само емо
* Емотата не изглеждат като емота
* Емотата не са депресари и не се режат.
Тва са едни от основните характеристики на тяхната субкултура, а щом голяма част от представителите й не се вписват, трябва да се усъмня в съществуването й.
С други думи, емотата са мистификация. Наречете го масова халюцинация, проява на силата на информацията, магия, ако щете. Явно емота не съществуват.
не знам дали се чуваш каква глупост казваш-ако аз кажа че съм чалгарка обаче не се вписвам в основните характеристики значи чалгата не съществува :mrgreen: :lol: хах за съжаление и емото и чалгата съществуват :evil:
как някой ще бъде представител на субкултура ако не се вписва в нея?!?!?!? отчайвам се.Казваш 'повечето' значи все пак има и такива които се вписват-значи има емо :wink:
BornFromPain
05-04-2007, 20:21
* Пънкари не слушат само пънк
* Пънкари не изглеждат като такива
* Пънкари не се друсат
Значи няма пънк.
Мога да ти направя аналози за всичко, което съществува. Май Бунтара просто искаше да покаже сложните думички, които е научил днес, ама не обмисли много смисъла.
Disrespect
05-04-2007, 20:30
да обобщим...
К.У.Р. за емотата :!:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! !
Something Corporate
05-05-2007, 20:26
Ами да пречите ни! Можеш да си бъдеш "емоционална" и без да си слагаш бретона пред лицето. Емотата провокират такова поведение, а после се оплакват от това колко са "дискриминирани". Ама нали трябва да сме фешън ...
П.П
Тоя розов череп да не ти казвам къде да си го завреш ...
:-({|=
xDoWn3Rx, успех с концерта. Незнам как ще се чувстваш сред всичките позьори, които ще се излеят там...
#-o Дано групата не се откаже да идва повече в България :lol:
Абе яяяя... Джмуц някъде...
Мацката си е мн точна... Кат не ти харесват емотата не ги глей бе!!! Тряя сте фешън?! Ам чи то ся е плъзнала на всякъде тази "мода" с бритоните, и дрехите на раета - което супер мн ме дразни...
Ние пък не сме тръгнали да ви съдим кфи сте тъпи чалга фешъни нали?! Аз ако тръгна да ви редя няя свърша просто, и не си правя труда тъй като просто не ми пука,... соууу извод - скачай в кофата..
1 емо никога не би се оплкало от нищо тъй като са затворени хора и последното нещо което би направил е да се оплаква на некви чалгари БАЦЕ...
П.П. Мацка мн си ти е готин аватара но наистина няма да е зле да го оголемиш малко
П.П.2. Текстовете на песните прави 1 прави 1 група Имо соу стфу!(за който е казал, че някоя си група не е Имо..
П.П.3. Може да сме си в България, но имото произлиза от Англия съответно си остава Имо... Защо на фешъна казваме фешън, а не мода ... а?!? БУ!!!
П.П.4. Който ми беше казал, че съм "най-старото имо в Бг" да ми прочете отново поста мн ясничко... Да провери в речника какво е младо поколение и само да го осведомя, че не съм на 14-15-16 а на 18... Живяла съм достатъчно време в Англия да знам какво е имо анд соу он...
Now ff =}
Something Corporate
05-05-2007, 20:30
Ох мамка му , в тоя форум големи разбирачи голямо нещо....аре осъзнайте се бе,на една плюнка живот сме всички....емота (имота) ли,скинари ли,лайняри ли.... ...."..това е то,всички ще умрем.."(тфа че някой си съкращава животеца по отрано вас не ви засяга,нали? Laughing Гледайте си в собствената паничка и си прЪйте кефа...)
Ама и вие сте много странни.....едни казват" ти не си имо,шото нямаш проблеми и не си кълцаш вените..и немаш реални причини да се самоубиеш"...други пък "ти си позьор шото си кълцаш вените и се праеш че имашаш проблеми и т.н.".....(добре ве деба от къде знайте на хората в къщите кфо става,на самите имота кфо им е..)...ебати....праете си изводи от 2-3 кирливи фешъна които ст определили като Емота-позьори......о направо нямам думи.......ама и за кфо са ми....като не ви харесват ЕМОТАТА -не ви харесват.....ок
Emo kids are people too
цитат от една друга тема..... :smt120 :smt120
Чак сега го видях това.... =D> =D> =D> =D> =D> :smt058 :smt058
И на теб браво =}
emilythestrange
05-05-2007, 20:53
хора,имо значи емоционален,а не депресиран 24/7
всеки човек има проблеми въпроса е как ги изживяваме!
peps_from_mars
05-05-2007, 23:36
хора,имо значи емоционален,а не депресиран 24/7
всеки човек има проблеми въпроса е как ги изживяваме!
mda
peps_from_mars
05-05-2007, 23:38
да обобщим...
К.У.Р. за емотата :!:
...estestveno sled teb, kato ti ni pokaje6 kak stava nomera s kura :lol:
Shadow_Walker
05-06-2007, 10:31
ъъъ...произлиза от америка.Поне за това няма спор-
"In its original incarnation, the term emo was used to describe a subgenre of hardcore punk which originated in the Washington, DC music scene of the mid-1980s. In later years, the term emocore, short for "emotional hardcore"............... "
"In its original incarnation, the term emo was used to describe a subgenre of hardcore punk which originated in the Washington, DC music scene of the mid-1980s. In later years, the term emocore, short for "emotional hardcore"............... "
](*,) ](*,)
something_corporate...ти не си на 16..а на 18!!! УАУ! Ебати голямата разлика, нямам думи. Т'ва че си живяла в Англия нищо не значи, ама грам. Така или иначе т'ва дето го изприказва са пълни дивотии. Ходи слушай Alkaline Trio и Falloutboy и не се обяснявай.
Shadow_Walker
05-06-2007, 13:41
](*,) ](*,)
И да си биеш главата в стената и а не си я биеш Washington, DC е столицата на САЩ.
1)Можеш да си бъдеш "емоционална" и без да си слагаш бретона пред лицето.
2)Емотата провокират такова поведение, а после се оплакват от това колко са "дискриминирани".
3)Ама нали трябва да сме фешън ...
1)Ами добре,аз не съм емоционална и пак си слагам бритона пред лицето...кажи ми кфа е разликата.
2)С какво и с кое по-точно провокират,че не загрявам?
3)Ами това,че си видял някой чалгар(или фешън) със бретона пред лицето,не значи,че емотата са фешън.Бих ти казала дори,че изобщо не са такива.
коко сте повърхносни...обсъждате култури,които не разбирате,
и неща непонятни за вас.всичките сте жалки.
и какво против имо имате?те нещо бъркат ли ви се?
пречат ли ви?това че има много за които е модерно да си носиш
бритона на лицето не означава че всички са позьори.
това дали сме отчаяни,емоционални или склонни към самоубииство си е наша работа.оставете ни да си живеен живота!
П.П.и да добавя че не всички имота се самоубиваме.
понякога просто болката те кара да забравяш проблемите,и за това си режем вените.
Disrespect
05-09-2007, 13:47
Не усещате ли, че повечето постове тука са "кво ви пречим" или "всеки си избира"...На мен пък не ми пука! Мразя педали.
<black soul>
05-09-2007, 14:40
...Иначе за тфа emotional core чувам едва ли не за 1 път.... смисл, според мен, преценяват дали си "емо" най-вече по външният ти вид....
всъщност аз не бях запозната с тва емо, докато не почнах да слушам как некви момичета от нащо даскало определят кое момиче кво слуша по цвета и веда на облеклото й. права си, така е, но наистина има такава музика, просто явно някои наистина не са просветени... и както обясни някой по-горе много на дълго и на широко кво е емо смятам че схванахме вече кво е тва. :wink:
<black soul>
05-09-2007, 14:43
коко сте повърхносни...обсъждате култури,които не разбирате,
и неща непонятни за вас.всичките сте жалки.
и какво против имо имате?те нещо бъркат ли ви се?
пречат ли ви?това че има много за които е модерно да си носиш
бритона на лицето не означава че всички са позьори.
това дали сме отчаяни,емоционални или склонни към самоубииство си е наша работа.оставете ни да си живеен живота!
П.П.и да добавя че не всички имота се самоубиваме.
понякога просто болката те кара да забравяш проблемите,и за това си режем вените.
първо казваш че сте склонни да се самоубивате, а после да ви оставим да си живеете! :smt005 сам/а не се чуваш кво говориш!!! не ми е проблема кво слушате или как се обличате...всеки си харесва различен стил музика...всъщност аз изобщо нямам проблем..просто е жалко да се самоубиваш...мисленето на ПОВЕЧЕТО от емотата е жалко!
ЗА КЪВ Х*Й ТИ Е ДА СИ ЗАБРАВЯШ ПРОБЛЕМИТЕ, БЕ, НАРКОМАН?
Те за тва мразя разни резачи, щот са п*тки. Проблемите се РЕШАВАТ, да еба!
А емо позьорите са Пич ^^
знаеш ли, сега е модерно да се наричат емота по демократичному, а навремето такива ги пъхаха по лудниците и на антидеперсанти....
така е било по-добре, щото не създава проблеми и вкъщи, и сред хората....
а сега - аз съм емо *лигав* *глез* *мрън*, толкова съм важен, моите проблеми трябва да занимават всички *мрън* *мрън* *глез*
тва да съм му родител - един здрав бой и в психото, баси РАЗЛИГАВЕНОТО ЛАЙНО
ScionOfStorm
05-10-2007, 07:13
^+1, преди няколко дни гледах един такъв, навън с баща си и майка си. Как го търпят такъв бе ебаси, всеки нормален мъж като види така сина си....
Баси и ташака, честно. Бтв, дънките му бяха сексиии хгахахх :oops:
предпочитам детето ми да е нацист, хипар, чалгар или обикновен гей... само да не е емо... :roll:
хаха,да - с нациста особено кви спорове ще си водим на ракия и салата, жена ми ще ни бие с дебелата точилка да спрем :)
Shadow_Walker
05-10-2007, 07:24
Аз мн се нервя на разни "имота" дето се носят в женски дрешки са ебати лигавите.... За съжаление повечето са такива :? Ех дет се вика-п******тията развали тая субкултура и това е защото половината от бандите, които ги пишат имо не са такова...но се обличат доста интересно...и така-позьорски банди, позьорски фенове.
Та...и аз слушам имо.Да.И какво мога да кажа - музиката на Silverstein,Funarel For A Friend ,Alesana (тенкс ту emocore :-) ) е изпълнена с енергия, зареждаща е, емоционална и НЕ те кара да си прережеш гърлото.
Истинското имо е това, а пък за разните му измислени банди, свирещи алтернативен рок и правещи се на имо,пълни с депресиращи песни....вече споменах за тях.
Аз пък от емо музиката съм запознат само с новия албум на From Autumn To Ashes. Е, признавам ги.
Shdow`Walker
05-10-2007, 13:05
Аз пък от емо музиката съм запознат само с новия албум на From Autumn To Ashes. Е, признавам ги.Те са яки ама не съм сигурен че са точно имо :-)
ЗА КЪВ Х*Й ТИ Е ДА СИ ЗАБРАВЯШ ПРОБЛЕМИТЕ, БЕ, НАРКОМАН?
Те за тва мразя разни резачи, щот са п*тки. Проблемите се РЕШАВАТ, да е**!
А емо позьорите са Пич ^^
Абе калъф тъп - ела ми го кажи в лицето де - аз съм си рязла вените и кфо?! Да те видим ти как би решил проблема след като родителите ти те зарежат като 1 нищо[баща ми почина, а майка ми просто не ме счита], а хората, които си мислел за приятели - да не можеш да намериш кой да ти подаде ръка или просто да те изслуша, ела ти да живееш където аз живея и после си отворяй устата!! Mи шси режа вените!!! Те хората са си го казали
"I hurt myself, so you can't"
За периода от 2 седмици живота, който ми беше що годе нормален се превърна в пълен кошмар - тъй че си трайте... Никой няя никакво право да ми казва(на мен или на което и да било друго имо) какво да прави, и лично на мен не ми пука кой кфо говори... Думите ви нищо не променят! Поне все още живеем в свободна държава ако не друго!
Жалко, че тряяше да прочета всичко тфа, за пореден път си доказах народа колко е прост и жалък!
Айе - глейте си там метъл-а/пънк-а/хаус-а/реге-то/раге-то и ни оставете на мира защото нито 1 имо не е казало нещо против някой друг стил евър!
Соу Ф*к офф
brain_stew
05-10-2007, 20:27
все са едни проблеми...
и ще ги решиш ли така?? НЕ
просто се правим на интересни, рязането на вени е един отчаян вик за помощ и внимание и нищо повече ;)
хм...докато й четох речта, точно тва се сетих да питам!А има некви от калса ми, дет са си рязали вените и като ги попитах дали проблемите им се решиха так, те отвърнаха с едно "Не..мама ми с енавика още повече..."!
Пък и ако наистина "рязането" на вени да е било толкова сериозно и сте искали да направите нещо, то половината имота да сте се смаоубили досега!А не леко да се порежете, да пусне кръв и "Оуу, аз ъсмд епресирана, имам си проблеми...аа бтв виж ми новите белези!" и т.н.
magesniko
05-10-2007, 20:29
защо си нямам минигън... :::
аз бих си забил назъбен кухненски нож в сънната артерия - не може да се зашие, става тихо, кръвозагубата води първо до загуба на чувстивтелност, после до мозъчна смърт, необратимо е.....
farewell, cruel world
emo posers
да,ама се намира трудно :) аз му/й предлагам бързо и лесно решение :)
неее, перфорацията на ректума може да бъде хирургически поправена - а и кръвоизлива, макар и вътрешен, няма да застраши пряко витални органи от коремната кухина - не става за самоубийство
както бе казал един от минувачите във филма "История на света" на въпроса "какво правим с тези роби, които са убили гражданин?"
We shovel a living snake up their arse!
Wow, very creative, but incorrect...
добре бе, тва няма да е самоубийство - тва не можеш да си го напъхаш сам отзад....
друга интересна,артистична идея да имаш?
муахахахахахахахахахахаха ха, адски хайл! :twisted:
InitialD
05-10-2007, 22:47
Емо! Това е стил драги читатели, повечето хора биха го причислили към метъла, но той е доста далеч от това понятие.
Стилът възниква през началото на 80-те когато Minor Threat започват да вкарват емоционални елементи в иначе популярните пънкарски ритми. Въпреки че стилът мина двадесетата си годишнина, много малко хора са посветени в тази култура. Това до известна степен го пречислява към ъндърграунд стиловете, но за това и пиша тази статия, за да може ако някой се поинтересува, да знае на къде да се обърне за информация.
На кратко какво различава Емо-то от другите стилове. Той има два подстила - Емокор и Скриймо, съответно по-лек и по-тежък вариант. За Емокор - долижава се до известна степен до пънк, но мелодията която присъства в песните е уникална и е може би несравнима с нищо друго. Вокалите на групите са с чисти и плътни гласове което отново допринася до голяма степен за мелодията. Примерни групи: Funeral for a Friend, Rise Against, Across Five Aprils, A Thorn for Every Heart, Blindside, Letter Kills, lostprophets, My Chemical Romance, Senses Fail, Story of the Year и много, много други. Наистина групите са хиляди, но за жалост слабо оценени. Може би някой от вас ще разберат за какво пеят съответните групи само по имената им.
Сега за Скриймо - тежката част от Емо музиката. В нея доста неща се доближават до Дет или Блек метъл, но това е само защото доста от групите в последно изброените два стила са повлияни от Скриймо без дори да знаят че има такова понятие. В Скриймо също се набляга до известна степен на мелодията като този път е значително по-тежка и на някой места може да се каже брутална. Вокалите крещят с толкова колкото гърлото им позволява, но тези които се интересуват знаят, че това не е напразно, а думите в песните са най-често от рода на "Unfading beauty, not just a face. I held it's innocence within my heart" и "The pain of a moment's time will forever beg you forgivness". Тук мисля е мястото кадето да кажа какво значи думата Емо. Тя има английски произход и е съкратена от Емоушанъл(Emotinal) или преведено на родният ни език - Емоционално от кадето можете да разберете защо са такива цитираните текстове по-горе. Ето и примери за Скриймо групи - As I Lay Dying, It Dyes Today, Bleeding Through, Atreyu, As Friends Rust, Аvenged Sevenfold, Hopesfall, Thrice, Underoath, Unearth и т.н. Наистина много групи които остават в сянката на лигавите поп и РнБ звезди.
It's a pity.
Avenged Sevenfold и My Chemical Romance emo????
Ебаси вие как обидихте тия групи не е истина..аз доколкото знам My Chemical Romance са пънк а Avenged Sevenfold не съм сигурен..пък и аз разбрах какво е "Имо" преди седмица ..доколкото знам напоследък ги ебават мнооо яко тия хорица..а все пак не съм виждал на живо Имо..не знам какво да си мисля?! :smt012
Violenza
05-11-2007, 04:57
хм...докато й четох речта, точно тва се сетих да питам!А има некви от калса ми, дет са си рязали вените и като ги попитах дали проблемите им се решиха так, те отвърнаха с едно "Не..мама ми с енавика още повече..."!
Пък и ако наистина "рязането" на вени да е било толкова сериозно и сте искали да направите нещо, то половината имота да сте се смаоубили досега!А не леко да се порежете, да пусне кръв и "Оуу, аз ъсмд епресирана, имам си проблеми...аа бтв виж ми новите белези!" и т.н.
И не само Емотата :lol:
Половината от моето даскало се правят на много истрадалите беднички дечица/ама са с едно самочувствие.../ И са си драскали и писали нещо по ръцете и вечеее... рязали си били вените, тфа били онва били... :lol: Като ги чуя к'ви си ги намилат така ме напушва смях...
Shadow_Walker
05-11-2007, 06:03
И не само Емотата :lol:
Половината от моето даскало се правят на много истрадалите беднички дечица/ама са с едно самочувствие.../ И са си драскали и писали нещо по ръцете и вечеее... рязали си били вените, тфа били онва били... :lol: Като ги чуя к'ви си ги намилат така ме напушва смях... Както каза експлойтедтийн-просто си търсят внимание =]
ИИИначе на имо позьорите по един кол в сърцето :lol:
Както каза експлойтедтийн-просто си търсят внимание =]
ИИИначе на имо позьорите по един кол в сърцето :lol:
Или в задника!
Мишо (с кол в ръката) към Ро: "Раз`твори бузки!"
---из архивите на Обсерваторията :lol:
като имате толкова емо съученици, помогнете им и им теглете един здрав пердах след училище сега - щото идва "поведенеито" пак в училище като оценка :)
боят възпитава и възвишава!
Абе калъф тъп - ела ми го кажи в лицето де - аз съм си рязла вените и кфо?!
Идвам.
Ми и аз съм си рязал вените, да ти кажа. Но за да си създам проблем, не да го реша ;)
Да те видим ти как би решил проблема след като родителите ти те зарежат като 1 нищо[баща ми почина, а майка ми просто не ме счита], а хората, които си мислел за приятели - да не можеш да намериш кой да ти подаде ръка или просто да те изслуша, ела ти да живееш където аз живея и после си отворяй устата!!
Не знам как да го реша, признавам, но определено не бих го задълбочил по този тъп, слабашки начин!
Всъщност, като си помисля, проблемите се решават и в обратна посока. Нарича се предотвратяване, и в случая е трябвало, за начало, да си намериш свестни приятели, и да спечелиш уважението на майка си.
Mи шси режа вените!!!
Ми няма да си ги режеш. Пък.
Те хората са си го казали
"I hurt myself, so you can't"
Кои са тия хора? Други емота, живеещи в измисления си "студен" свят, за който "нищо не значат"? Те сами са се докарали дотам!
За периода от 2 седмици живота, който ми беше що годе нормален се превърна в пълен кошмар - тъй че си трайте...
Тва пък що?
Никой няя никакво право да ми казва(на мен или на което и да било друго имо) какво да прави
Нито пък на мен...
и лично на мен не ми пука кой кфо говори...
А трябва...
Думите ви нищо не променят!
Променят доста повече неща от тъпото ти самонараняване.
Поне все още живеем в свободна държава ако не друго!
Тоя аргумент, като го видя, се посирам от смях.
Жалко, че тряяше да прочета всичко тфа, за пореден път си доказах народа колко е прост и жалък!
Тука съм напълно съгласен.
раге-то
Нема такъв стил.
и ни оставете на мира защото нито 1 имо не е казало нещо против някой друг стил евър!
Можеш ли да гарантираш?
Соу Ф*к офф
Както казах вече,
всеки със проблемите!
Един е във хип-хопа,
друг си реже вените!
emo is loff
05-11-2007, 15:00
това се казва ''I want to hert myself,but I don't want to die''
малко са хората които си режат вените за да умрът.има по ефективни начини.няма да давам идеи.
просто балката е начин да забравиш всичко,
да си мислиш че е свършило.
Disrespect
05-11-2007, 15:04
По-добре иди си блъсни 15 пъти кратуната в стената па белким забравиш нещастията. Бре дееба келеменцата ви с келеменца...
kefi me samo kak se obli4at ne sum emo ... punk sum.. ama me drazni samo ednpo teq noj4eta iii nekvi takiva risunki .. se takiva prostotiiki za samoubivane ei tva samo me drazni ina4e obuvkite... dre6kite.. MUZIKATA ..sa si super :) :-D
По-добре иди си блъсни 15 пъти кратуната в стената па белким забравиш нещастията. Бре дееба келеменцата ви с келеменца...
като не ти текне кръв няма ефект.не знаете какво е
чуството живота да изтича от теб
като не ти текне кръв няма ефект.не знаете какво е
чуството живота да изтича от теб
4uvstvala sum ne e mn priqtno.. i bez kruv stava za kfo trqa se reje.. ai nqma da sporq
emilythestrange
05-11-2007, 17:08
ами да не е много приятно както го описваш да ти изстича живота.
аз се режа само защото си обичам да си гледам кръвта.хората викат че съм психопат :?
Защото не знаеш какво е наистина да ти изтича кръвта, разглезено хлапенце такова...
а относно онази "пънкарка", където се кефи на стилът на обличане на емотата... без думи!! ](*,)
kakvo ima6 predvid.... zaqjda6 se s men hlapence taka li?? ooh mooolq ti se zapazi si belezite po racete za sebe si az nqma da se reja ne tyrsq uteha ili kakvoto da e tam v rqzananety na venote i 4uvstvoto da useti6 'kak ti izti4a kryvta' 6oto ve4e sum go usetila i ne mi be6e mn gotino....... [-( puk i vseki si ima mnenie az si izkazvam moety ti tvoety molq bez zaqjdaniq :smt019
ахахахаахахахахха
леле аз какво говоря, тяк какво разбира...
"пънкарке", какво представлява твоето пънкареене?? :lol:
jahahhahah az punkarka slu6am ot si4ko po malko punkarka za 1-vi put me nari4at ti si se zaqjdai stila mi e dale4 ot punka prosto s takvis se vodq .... huh si4ko ste basi otka4enite zaqdlivi....
kefi me samo kak se obli4at ne sum emo ... punk sum.. ama me drazni samo ednpo teq noj4eta iii nekvi takiva risunki .. se takiva prostotiiki za samoubivane ei tva samo me drazni ina4e obuvkite... dre6kite.. MUZIKATA ..sa si super :) :-D
хайде следващият път като лъжеш... ;)
да си спестиш нещата за себе си, не знам кой те води за пънк или там каквото и да е...
просто не обиждай пънка... мерси много, лека вечер..
ahhahah az taka si kazvam i ne LUJA prosto ne moga se nareka TO4NO punk .... za sebe si spetih mnogo ne6ta koito trqa6e da kaja tyk no si zamul4ah ne me poznava6 i ne moje6 da sudo6 po 3 mneniq kfa sum.....
емииии мога да отсъдя само едно:
Пънк не си...
много ми е интересно да чуя какво означава: "Пънк съм" според теб...
хайде, покажи твоята гледна точка на нещата...
Какво влагаш в това "Пънк съм"
po enerciq go napisah i kfo... slu6am punk premesen s mnou dr stilove....
емииии мога да отсъдя само едно:
Пънк не си...
много ми е интересно да чуя какво означава: "Пънк съм" според теб...
хайде, покажи твоята гледна точка на нещата...
Какво влагаш в това "Пънк съм"
po enerciq go napisah i kfo... slu6am punk premesen s mnou dr stilove.... predi bqh punk... sq ne sum tolkova 'PUNK' hmm a ti q mi kaji kakvo tolkoova te provokira da se zaqjda6 s men obidih li EMOSTYLE s ne6ty????????? az ne vijdam pri4ina za teb nz seki misli po razli4en na4in aidi leka ti ve4er
баси...
къф ще да е този пънк... :shock: :?
я ме открехни за някоя и друга група, че аз пънк не слушам...
the offspring sum41 +44 good charlotte simple plan i tai podobni
aidi otaqm te na mira nqam si dryga rabota hah.. pi6i si na volq i soryy kat sum te 'zaslegnala' tolkova prosto ne mi haresva kat si reja venite i tva e ...
баси...
къф ще да е този пънк... :shock: :?
я ме открехни за някоя и друга група, че аз пънк не слушам...
the offspring sum41 +44 good charlotte simple plan i tai podobni
emilythestrange
05-11-2007, 18:01
уааааау ше има меле :lol:
това се казва ''I want to hert myself,but I don't want to die''
малко са хората които си режат вените за да умрът.има по ефективни начини.няма да давам идеи.
просто балката е начин да забравиш всичко,
да си мислиш че е свършило.
Bingo! =D>
huahuaahaa punk rock mu se kazva na tva po nqkukva slu4ainost li4i si otsekude 4e si emo no na4inut ti na mislene ne suvpada s nqkoi dtgi emota.... tva si ostava za tebe ne mi haresva na4ina po koito izrazqva6 mneniety si drazni se ti reji si venite misli6 44e ne sum robvala? huahaha moooolq ti se ne namiram ni6tu su6testveno ako iskam da razpuisna ima si muzika za tva nqa tyrsq 'uteha' q v rqzanety na venite 1 put proah videh kvoe .... aide sq da iame respecta ako taq duma vliza v re4nika ti molq te........ :smt005 kakvo usm trygnala tyk da se zanimavam s 'ateisti' po to43no samoubiva6ti se mi reji si venite za teb si e az si jiveq normalen jivot (vupreki 4e sum minala o4ti prez si4ki gadni 4uvstva koito se seti6) i namerih uteha ne v rqzanety na venite.. kat ne moi6 si vladee6 4uvstvata i taka natatyk mi reji si se
Disrespect
05-11-2007, 19:13
Rosi7y, с теб съм! Симпъл План много ме кефят! Много са готини! Ама някои песни са толкова тъжни... :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
exploitedteen, ти нищо не разбираш от пънк! :smt019
Disrespect
05-11-2007, 19:29
Сега пък ми стана тъжно за теб. :smt010 Ще дойда до вас да се прережем двамата. :smt010
емо ми викат
аз пък си мислех че е някаква
тема за щрауси
то музика било
скриимо ......
дайте някой пик на върл емо
искам да ги разпознавм
да се понауча и аз малко
brain_stew
05-11-2007, 19:37
хееей Rosi7y,а ти Грийн Дей слушаш ли?!
emilythestrange
05-11-2007, 19:41
http://i168.photobucket.com/albums/u179/denisedelosreyes7/th_emoboy-1.jpg
http://i164.photobucket.com/albums/u5/dollzari/th_kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.jpg
http://i164.photobucket.com/albums/u5/dollzari/th_hhhhhhh.jpg
http://i164.photobucket.com/albums/u25/Bih_S2/th_sdfghj.jpg
http://i179.photobucket.com/albums/w300/xXSheSucksXx/th_fotosclaudianatel023.jpg
http://i148.photobucket.com/albums/s4/SQUiRTGURLiE707/th_emob.jpg
malko prekalih........
da 6to i ti liu 6te se zaqjda6
Disrespect
05-11-2007, 19:44
Земи млъкни наистина бе. Ставаш за смях, ако не осъзнаваш.
и защо смяташ, че се режа??? :shock:
ПП. те НЕ СА пънк рок...
пънк рок:
Clash, Buzzcocks, Bad religion, the Adicts... ето ти пънк рок... чалгарке
hahaha mi ako sudq po 'argumenite' ti se reje6 za6titava6 si tezata tva me kefi v teb samo 4e vij sq ne mi e qsnu ti kakvo iska6 ot men?? 4isto prosto i qsnu da si razqsnim probmela ne sum ot spore6tite hora ot koito qvno si ti
brain_stew
05-11-2007, 19:49
и защо смяташ, че се режа??? :shock:
ПП. те НЕ СА пънк рок...
пънк рок:
Clash, Buzzcocks, Bad religion, the Adicts... ето ти пънк рок... чалгарке
hahaha mi ako sudq po 'argumenite' ti se reje6 za6titava6 si tezata tva me kefi v teb samo 4e vij sq ne mi e qsnu ti kakvo iska6 ot men?? 4isto prosto i qsnu da si razqsnim probmela ne sum ot spore6tite hora ot koito qvno si ti
мдаа ще се заяждам!АХАХАХАХ!
и как ебаси реши че той се реже бе?!О.о аз защо не видях, че експлойтед казва някъде, че се реже?!
И казваш, че той не те познава и не може да ти казва ква си и що си...ама и ти не можеш от три четири мнения да казваш за него 'Не!Ти си имо!Ти се режеш!Ти си боклук!"
Аре слушкай си там мтвпопгейшитпсевдопънк шитните и спри да се правиш за смях!
koi go kava molq ti se...... qvno obi4a6 da komentira6 hora koito ne poznava6 skrii se
Disrespect
05-11-2007, 19:56
koi go kava molq ti se...... qvno obi4a6 da komentira6 hora koito ne poznava6 skrii se
Освен да се смее с тебе човек друго не може да прави. :smt005 :smt005 :smt005 И след тва да те пребие, защото почваш да изнервяш.
OUT OF MY FACE a i btw ne sum kazvala na nikoi 4e e bolkul i kakato kazah PO GORE RE6IH 4E E EMO 6TOM ZA6TITAVA TVA 4E SI REJAT VENITE I TVA 4E KAZA 4E 6TE SI REJE VENITE...... BASI MOZACITE IMATE KAT KAZVATE NE6TO GOVRETE QSNO HAHAUAHAUHA A I TOQ DET STAVA ZA SMQH SI TI ..... MAI TI NE OSUZNAVA6 SL LI NZ KUV/KVA SI PFFFFF AZ 6TE SI ZAMAL4A I 6TE 'ZAPAZQ VSI4KO ZA SEBE SI' KO SE ZANIMAVAM DA MI TROVITE NERVITE 4OVEK DA NE SI KAJE MNENIETO :-& :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 GOSPODI KVI TVARI IMA NA TOQ SVQT SPASI ME [-o< [-( PFFFF ZAQDLIVITE MU...... :smt014
scissorhand
05-11-2007, 20:10
GOSPODI KVI TVARI IMA NA TOQ SVQT SPASI ME [-o<
Именно :smt011
Disrespect
05-11-2007, 20:11
Ебаси злето.
brain_stew
05-11-2007, 20:16
GOSPODI KVI TVARI IMA NA TOQ SVQT SPASI ME [-o<
Именно :smt011
:lol: Нейно величество реши да се обади! :lol:
scissorhand
05-11-2007, 20:38
Проблем? :roll:
бтв, аз тебе трябва да те бия, гаден миризлив метъл :twisted:
brain_stew
05-11-2007, 20:41
Проблем? :roll:
бтв, аз тебе трябва да те бия, гаден миризлив метъл :twisted:
каква е тази дискриминация, генкстъ шит...проблем ли имаш с мен?! :lol: Внимавай...ще се режат венииии!
Едно истинско имо не си реже вените! Това е позьорско и го правят хора, които не са навътре в музиката. А историята не двата стила не е никак малка. Има много неща, по които може да се спори. Не съм имо, просто имам такива приятели.
Shadow_Walker
05-11-2007, 20:49
Едно истинско имо не си реже вените! Това е позьорско и го правят хора, които не са навътре в музиката. А историята не двата стила не е никак малка. Има много неща, по които може да се спори. Не съм имо, просто имам такива приятели.Така е!!!!!
Абе изобщо тая тема се е изчерпала вече, каквото трябва се е казало.Айде да я заключват, че ми писна да я гледам :lol:
Презирам хора като теб, които се наричат някакви, а си нямат представа за какво иде реч....
ami az po gore otrekoh li 4e sum punk da nali.. zaz6toto ne moga se nareka taka i pak povtarqm SLU6AM RAZLI4NI STILOVE MUZIKA SVURZANI S ROCK STILA basi iz4adiqta kat ne me razbira6 kfo iskam da kaja mul4i i 1-vo katy kazah 4e sum protiv rqzanety na venite i tai ti i ti si protiv ta ne mi otgovori na vuprosa kuv ti e problema vuri se pregledai ni ta zna kfo ama strada6 ot ne6ty pfff nqa se zanimavam s takvis su6testva kat teb pi6i si tyk obijdai me govori si sam!!!! :smt014
ami az po gore otrekoh li 4e sum punk da nali.. zaz6toto ne moga se nareka taka
Не можеш, ама се нарече, нали?
А проблеми с тебе - бол. Като за начало, спри с несвързаните приказки, миличка.
brain_stew
05-12-2007, 06:28
Презирам хора като теб, които се наричат някакви, а си нямат представа за какво иде реч....
ami az po gore otrekoh li 4e sum punk da nali.. zaz6toto ne moga se nareka taka i pak povtarqm SLU6AM RAZLI4NI STILOVE MUZIKA SVURZANI S ROCK STILA basi iz4adiqta kat ne me razbira6 kfo iskam da kaja mul4i i 1-vo katy kazah 4e sum protiv rqzanety na venite i tai ti i ti si protiv ta ne mi otgovori na vuprosa kuv ti e problema vuri se pregledai ni ta zna kfo ama strada6 ot ne6ty pfff nqa se zanimavam s takvis su6testva kat teb pi6i si tyk obijdai me govori si sam!!!! :smt014
Мило момиче на колко си?на 12?За да твърдиш, че Симпъл план са пънк?(или как....ъъъ...пънк рок ли го нарече?!О.о)Или пък оная шитня SUM 41? или пък Грийн дей?!Мдааа май си на 12!
Мило момиче на колко си?на 12?За да твърдиш, че Симпъл план са пънк?(или как....ъъъ...пънк рок ли го нарече?!О.о)Или пък оная шитня SUM 41? или пък Грийн дей?!Мдааа май си на 12!
onq e v mnojestveno 4islo i sa pop rock punk !!!! 4eti malko spisaniq i vlez na vute s muzikata i ne sum na 12 za razlika ot teb egati razsujdeniqta ...... ave out of my face nqam si dr rabota se zanimavam s niz6i su6testva
А ти земи прочети малко книжки и влез навътре с мисленето...
Disrespect
05-12-2007, 10:55
А ти земи прочети малко книжки и влез навътре с мисленето...
Бооже...книгите са отровни за нея бе...ще я ухапят! ОПАСНИ СА! НЕДЕЙ ДА ЧЕТЕШ!! :-D
brain_stew
05-12-2007, 19:22
onq e v mnojestveno 4islo i sa pop rock punk !!!! 4eti malko spisaniq i vlez na vute s muzikata i ne sum na 12 za razlika ot teb egati razsujdeniqta ...... ave out of my face nqam si dr rabota se zanimavam s niz6i su6testva
На мене не ми трябват списания, за да разбера коя музика върши и коя не!И ти го каза ПОП пънк рок!Емии те са си най-вече поп!
onq e v mnojestveno 4islo
Кой е в множествено число?!О.оГовори по-адекватно, моля....
Аз съм нисшо същество?!Уаааааааааау! :shock:
И не каза на колко годинки си!Ма сигурно си на 12...да четеш списания и да им се водиш по акъла....
И все пак SUM 41 са шитня!
oh do kolkoto znam taq tema ne e za punk ami za emo i kat ne ste navutre mn mn ne pi6ete puk kat sum na '12' spored vas kfo pi6ete s lapita li se zanimavate tva govori 4e i vie ste takiva....
mh balbla bla ableeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Disrespect
05-13-2007, 07:36
МАЙКО! Много й давате бе! Не може да е на 12! Момиче, ти си СУПЕР ЗЛЕ!!!
abe na 8 sum v4era gi napraih :-D ahuahahahaaaha :smt005 :smt005
brain_stew
05-13-2007, 08:06
oh do kolkoto znam taq tema ne e za punk ami za emo i kat ne ste navutre mn mn ne pi6ete puk kat sum na '12' spored vas kfo pi6ete s lapita li se zanimavate tva govori 4e i vie ste takiva....
Що пък мислиш, че не разбираме от пънк?!
Откъде знаеш, че не слушаме пънк?!Тва че не слушаме ТВОЯ поп пънк, значи ли, че ние не разбираме?!
Ми аз например миналата година много слушах Грийн Дей....даже с exploitedteen сме спорили за групата...в последствие осъзнах, че е прав и че Грийн Дей смърдят...освен някои от първите им албуми, които си струват!
Не твърдя, че слушам суперрр мнооооого пънк, нооо...слушам това онова....
А пък да ти кажа сега, под секрет с много свидетели, exploitedteen ама хич не е лапенце!Мааалко е големичък даже...и разбира от пънк, оо вярвай ми!Слуша групи, които дори не знаеш, че съществуват...и те не са ТВОЯ поп пънк, който пускат по Мтв!Видял е неща, които дори не можеш да си представиш...Пък и ти не може да си пънкарка...100% съм сигурна, че не си яла кюфтета от пода на гарата!(ооо не почвай пак да отричаш, вече си го каза, с което наистина стана за смях!хах)
Темата е за имотата дам....обаче ти предизвикваш с невероятната си простотия на кон с капаци, спорове за пънка.... :lol: от който си личи, че не разбираш...защото за да знаеш кво представлява истинския пънк, не са нужни списания от сорта на "Браво" и "Хай Клуб"....Ти не си виновна, че си проста, виновна си за това, че ни мислиш за нещо по-нисшо от тебе....
нооо....(цитирам) всеки си има право на лош вкус!
mnooooogo ste zle hahaha tva 4es si punk trqa qde6 'kiufteta ot garata po zemqta' hahahhaha zleta puk i az izbroih ne punk grupi a teq det slu6am..... ne me int kfo slu6ate de ste se vugalqli i kfi ste i na kolko ste godini i kvo ste slu6ali i koi bil bokluk ne mi vliza v rabotata i nqma hah i nqma da itri4am ni6ty i bez tva nqma smisal s tapaci ne se spori za tva 6te zamul4a i 6te se prismivam na gluposta na nqkoi hora.... :twisted: :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 i mi vikat 4e sum luda a az sum si v red
hahaha mi ne si reja venite
prav si ama tva to4no nqma go napraq AZ
Disrespect
05-13-2007, 09:13
язък...
em tva ve4e e spam v taq tema
:smt005
90% от мненията в тая тема са спам - и съм сигурен, че модовете не са я затворили, за да изпуксат клапана на спам/флъд желанието у хората тук ;)
тва няма кво да се оправдавате тука, emos....
u r guilty and convicted :twisted:
mi te ve4e ostaiha edna tema na ime 'avatori' stoi ot panti vek sq i taq 6te se ostai qvno mi ety 2 temi za flood
Polikarpa
05-13-2007, 09:26
бе земи си затвори шибаната уста бе!чета и се нервирам :evil: на лигавите ти мтв групи няма да се възмущавам-музиката им е много далече от дори най-лигавия пънк.текстовете им няма да обсъждам-че много правдоподобно звучат и ще взема да им повярвам и да си нарежа вените :lol: чудя се на вили,кво и обесняваш какво е пънк?гнусно ми е такива хора да слушат такава музика
добре,ама аз не разбрах нещо в гледната точка на емотата - на какво се сърдят толкова??????????
баси, като бях суб-културен навремето, минавам покрай друга опозиционна ;) група суб-културни и знам,че ме мразят - съм доволен, защото знам, че това е в реда на нещата; когато ме бият или аз бия, пак е в реда на нещата - можеш само да си щастлив, задето светът върви в правилният коловоз, че всичко, което ти се случва е закономерно и ти можеш също да живееш един подреден живот
животът е най-гадното нещо, което може да ти се случи, а светът е създаден, за да му приляга по мярка - обаче защо трябва да му се цупим? щях да съм много по-объркан, ако тайната на живота не ми се разкриваше и аз не го осъзнавах или ако не съществуваше рамката от неписани норми и живеехме в пълен хаос
така е,на какво се цупят емотата?
бе земи си затвори шибаната уста бе!чета и се нервирам :evil: на лигавите ти мтв групи няма да се възмущавам-музиката им е много далече от дори най-лигавия пънк.текстовете им няма да обсъждам-че много правдоподобно звучат и ще взема да им повярвам и да си нарежа вените :lol: чудя се на вили,кво и обесняваш какво е пънк?гнусно ми е такива хора да слушат такава музика
vij sq 'ligaviter mi istoriiki' ne te kasqt teb li4no nali kat ta draznq tolkoz ne pi6i suzdava6 izli6ni sporove i t.n. .... vseki si ima pravo na li4no mnenie i VKUS
^ аз съм си поставил за цел да образовам младите хора и да им показвам "истината" и да се зарибяват... надявам се...
Всичко е пропаганда 8)
mm ok pokazvai u4i ni tai da se kaje ama s karanici i obidi ... nqa stane 4ove4e kaam ti to4no obratnoto [-(
Disrespect
05-13-2007, 09:36
vij sq 'ligaviter mi istoriiki' ne te kasqt teb li4no nali kat ta draznq tolkoz ne pi6i suzdava6 izli6ni sporove i t.n. .... vseki si ima pravo na li4no mnenie i VKUS
Защо винаги се оправдавате с това "vseki si ima pravo na li4no mnenie i VKUS" ?!
ne se opravdavam s ni6ty ama za6to trqa se obvinqvame koi kfo haresva ne mojem vsi4ki da haresvame edno i su6to ... nali :roll: ina4e 6te6e da bude typo nzm
^ аз съм си поставил за цел да образовам младите хора и да им показвам "истината" и да се зарибяват... надявам се...
Всичко е пропаганда 8)
mm ok pokazvai u4i ni tai da se kaje ama s karanici i obidi ... nqa stane 4ove4e kaam ti to4no obratnoto [-(
знаеш ли защо войниците в строя се научават на ред? щото сержантът по строева подготовка им крещи и ги обижда!
освен това, боят възпитава и възвишава! няма по-въздействащо от това баща ти да ти изшие един!
ok ama tyk ne govorim za vupitanie nali??? puk ba6ta mi koooolko me e bil za prostotiiiki za koito sq az biq brat mi tva e dryg vupros nali golemi trqalo na u4at po malkite na nzm kfo si 4rez boi mi v daskalo s boi i obidi li te u4at ' isega murliovci prosti kurveta i vii slu6aite H2O e voda' daan edin typanik 'Razbra li?' ....... 8-[
Disrespect
05-13-2007, 09:42
Всичко е пропаганда 8)
знаеш ли защо войниците в строя се научават на ред? щото сержантът по строева подготовка им крещи и ги обижда!
освен това, боят възпитава и възвишава! няма по-въздействащо от това баща ти да ти изшие един!
http://www.metal-world.info/forum/style_emoticons/default/boxed.gif
ok ama tyk ne govorim za vupitanie nali??? puk ba6ta mi koooolko me e bil za prostotiiiki za koito sq az biq brat mi tva e dryg vupros nali golemi trqalo na u4at po malkite na nzm kfo si 4rez boi mi v daskalo s boi i obidi li te u4at ' isega murliovci prosti kurveta i vii slu6aite H2O e voda' daan edin typanik 'Razbra li?' ....... 8-[
да,мен са ме били в училището - начланата ми учителка, класната ми, диркеторката, учители по различни предмети и т.н.
затова бях отличен ученик, който излезе от училище със силни познания, далеч предвишаващи тези в учебникът, а по-важното е,че се научих да мисля - не сам, с помощта на учителите
когато някой е по-голям, по-силен и по-властимащ от теб,ти го слушаш - един шамар е най-лесният начин да привлечеш вниманието и да поставиш някого на мястото му
моите даксали никога не са се интереусвали дали ги мразя, те са ме учили, защото това е идеята на ходенето в училище - не сме на парти, където трябва да купонясваме и да се кефим един на друг....
сега обаче е обратното - ученикът притежава задникът на преподавателя - от ученикът зависи заплатата, кариерата и престижът на учителя - едно силно стискане за лакътя или лек шамар и веднага се оплакваш за физически тормоз!
:)
и така, грубият език и обиди, да не говорим за боят, ти помага да се отърсиш от идеята, че имаш собствено мнение и някаква форма на недоволство, което да изразиш - и слушаш и попиваш, за да не се повтори непшриятната случка
ясен ли е педагогическият ефект от боя? ;)
за кво им е да учат като винаги ше има 5 лева за Амор .. :-k
ne vinagi e taka v na6o vreme si4ko otiva na obratno katy nabie6 nqkoi obidi6 toi pravi obratnoto ei tai na puk na teb da ti e gadnu da te zdrazni i taka natatuk otnosno tva 4e sa te bili v daskalo tva e NEZAKONNO spokoino moi6 si gi osudi6 moi si zeme6 malko pari znam li.... no 1-vo prabvai s dobro a posle s lo6o nali taka za kazali na vremety .... qvno si bil mnogo 'glumuv' s izvinenie kat sa te bili taka men ne me biqt nit me tyrmoqzat v daskalo a za6to sum otli4ni4ka i si4ko prepisva ot men??? :-k
ne vinagi e taka v na6o vreme si4ko otiva na obratno katy nabie6 nqkoi obidi6 toi pravi obratnoto ei tai na puk na teb da ti e gadnu da te zdrazni i taka natatuk otnosno tva 4e sa te bili v daskalo tva e NEZAKONNO spokoino moi6 si gi osudi6 moi si zeme6 malko pari znam li.... no 1-vo prabvai s dobro a posle s lo6o nali taka za kazali na vremety .... qvno si bil mnogo 'glumuv' s izvinenie kat sa te bili taka men ne me biqt nit me tyrmoqzat v daskalo a za6to sum otli4ni4ka i si4ko prepisva ot men??? :-k
той е взел- станал е грамотен и има нужните познания
ти- знаеш, че можеш да ги съдиш, че е незаконно, но пък си неграмотна... а си и отличничка... колко интересно :lol:
уха ве4е съм неграмотна а интересно как мога да прочета всииичко това и да отговоря????? грамотност знаеш ли какво значи всъшност???
Мдам, днешната младеж е толкова проста и неграмотно, защото училището е място да си покажат новите дрешки, телефонче и да си извадят циците на показ...
Ако имаш респект от учителя ще учиш, а не да си на 14 и да се мислиш за много умен и да не научиш нищо...
а днес- всички само се правят на велики и нищо не научават...
ами затова елитните училища имат униформи ей ся и на нашето ще стагат ама не е сигурно.. та против т'ва съм да си 'вирят циците' момичетата на учителите и да се облекат по 1-ва мода да си тътрят дебелите богаташки задници по чиновете и да имат притенции за по високи оценки (които не заслужават в интерес на истината) тва мноооу добре го знам все пак от малка ходя да зяпам на майка ми учениците кви са.....(за т'ва младежта с мозък в главата бягат в чужбина при 1-ва възможност)
ти- знаеш, че можеш да ги съдиш, че е незаконно, но пък си неграмотна... а си и отличничка... колко интересно :lol:
уха ве4е съм неграмотна а интересно как мога да прочета всииичко това и да отговоря????? грамотност знаеш ли какво значи всъшност???
всъШност знам, а ти знаеш ли какво е?? :smt005
И бонус въпрос:
"Какво е пунктуация"
^ това е за 6+ :lol:
taka bseeeee pak sme vuv forum po 4atovete kak se pi6e a??????? a ne vijda6 li 4e po klaviatyrata 'ш' и 'щ' se namiraat edno do drygo a?? ne se zzqjdai ne se pravi na ostroumen nqma pred koi da se pravi6 na interesen ..... :smt005 are sq da si imame uvajeniety ili za teb tva ne sutrestvyva (kakty i za dr hora) =; :smt015 :smt009
всъШност знам, а ти знаеш ли какво е?? :smt005
И бонус въпрос:
"Какво е пунктуация"
^ това е за 6+ :lol:
taka bseeeee pak sme vuv forum po 4atovete kak se pi6e a??????? a ne vijda6 li 4e po klaviatyrata 'ш' и 'щ' se namiraat edno do drygo a?? ne se zqjdai ne se pravi na ostroumen nqma pred koi da se pravi6 na interesen ..... :smt005 are sq da si imame uvajeniety ili za teb tva ne sutrestvyva (kakty i za dr hora) =; :smt015 :smt009
след този пост се чувствам горд...
а надмената ми личност вече само с пушка ще може да я свалите от
Tower Blocks - I Was A Punk Before You Were A Punk
пфахахахаахах :smt005 :smt006
arqqq sq i az da se zaqm (6si pi6a jksdklshgkjdfklhlgh s koolkoto gre6ki iskam ne sum v daskalo) taka надменен (тоест ще стане) - надменна ха
добре бе, ти си отличничка - заслужаваш ли 6? това не е въпросза обида - аз съм молел преподавателка в училище да ми напише 5,а не 6, защото съм имал случаи да ме е срам,че съм получил отличен, без да съм заслужавал и да ме е било срам да погледна преподавателя или съучениците си - тези, които са учили повече от мен, а имат по-ниски оженки - в очите....
освен това, колкото и да си мислиш, че си залсужаваш оценката, винаги може да дойде някой гостуващ преподавател или някоя комисия на отворен урок и да ти подреже крилцата....
но в днешно време това е НЕЗАКОННО,да - в закона ясно си пише,че ученикът получава 3-ка, задето е дошъл в часа, а ако вземеш да го учиш на нещо, рискуваш да те уволнят. Недай си боже да го изпиташ или да му пишеш 2....
добре бе, ти си отличничка - заслужаваш ли 6? това не е въпросза обида - аз съм молел преподавателка в училище да ми напише 5,а не 6, защото съм имал случаи да ме е срам,че съм получил отличен, без да съм заслужавал и да ме е било срам да погледна преподавателя или съучениците си - тези, които са учили повече от мен, а имат по-ниски оженки - в очите....
освен това, колкото и да си мислиш, че си залсужаваш оценката, винаги може да дойде някой гостуващ преподавател или някоя комисия на отворен урок и да ти подреже крилцата....
но в днешно време това е НЕЗАКОННО,да - в закона ясно си пише,че ученикът получава 3-ка, задето е дошъл в часа, а ако вземеш да го учиш на нещо, рискуваш да те уволнят. Недай си боже да го изпиташ или да му пишеш 2....виж сега оценките си ги изкарвам честно и почтенно щом съм в 'Езикова Гимназия ...' на 3-то място влязла в най-добрия клас нямам връзки (баща ми е далеч) майка ми учителка от де връзки..... така не знаеш за мойта интелектоалност както и аз за твоета така че аз ще си замълча .... няма да споря пти положение че не те познавам къв си що си кво си (ай без кво си) :-D
basi do sq ne sum gledala da se zaqjdam da se karam ne sum se zanimavala s takiva li4nosti kat vas egati horata ima za 1-vi put popadam na takiva kato vas neeeznam (vinagi ima 1-vi put) pfff 8-[
значи се отказваш, върпеки че си убедена, че интелектуалните ти способности ще ти дадат шанс за победа в даден спор? тцтцтцтцтц, така ли се гради животът нов?
а ние с експлойтед цяла сутрин те караме да навлезеш в спор
нима се предаваш така? още една ли служебна победа, колега експлойтед?!
:smt011
значи се отказваш, върпеки че си убедена, че интелектуалните ти способности ще ти дадат шанс за победа в даден спор? тцтцтцтцтц, така ли се гради животът нов?
а ние с експлойтед цяла сутрин те караме да навлезеш в спор
нима се предаваш така? още една ли служебна победа, колега експлойтед?!
:smt011
taka az sum sama, a vie pove4e ot men nqma nikoi na moq strana... az sum po malka vie po golemi pove4ety ste mom4eta..... nqma smisal da sporq...
да,но гледните точки са 2
и не разбирам,какво общо има това,че сме момчета?
а това,че сме по-големи,означава,че сме с по-закрепостено и закостеняло мислене и ти можеш да проявиш по-голяма креативност, лавиракйи между доводите и да намериш най-точния
haha ami tam e rabotata 4e mom4etata rasujdavat i davat razli4ni argumenti ot momi4etata i s tqh spor nqma durjut na svoety dori da e gry6nu dokaty nie .... 'lakatu6im'
rebel_kid
05-13-2007, 11:36
Think about it >>
http://i165.photobucket.com/albums/u68/DJGlitta/LOL/thattentionemokids.gif
brain_stew
05-13-2007, 12:08
haha ami tam e rabotata 4e mom4etata rasujdavat i davat razli4ni argumenti ot momi4etata i s tqh spor nqma durjut na svoety dori da e gry6nu dokaty nie .... 'lakatu6im'
а момичетата не, така ли?!АХАХАХАХАХААХХАХА
Имаш се хем за интелихентна, хем за нещо дет не може да даде хубав аргумент и т.н. И моля те, слагай точки, запетайки и т.н. защото доста трудно разбирам кога е свършило изречението ти и кога започва ново! :lol:
Дааа quench и exploitedteen са доста по-големи (абее 'доста' е прекалено!), и най-малкото което е имат повече жизнен опит и наистина могат да бъдат по-убедителни...могат да ти повлияят...но тва не значи, че не можеш да спориш с тях!
Polikarpa
05-13-2007, 13:24
първо обиждаш пънка,сега и жените?ТИ ЛУДА ЛИ СИ БЕ?!?!? кво значи лакатушим?може би това че първо казваше 'пънк съм' после 'нещо като пънк съм' ... 'не точно пънк съм' ... ''не съм пънк" ....
а сега очаквам най-после да разкриеш чалга душицата си :lol: спри се,излагаш се!предполагам и ти си от тези момичета които седят и обсъждат с приятелките си колко глупави са мъжете-разговор ала космополитън,а?а сега какво ми хленчиш,че имали по сериозни аргументи,нали?!за да имаш аргументи трябва да имаш и мозък.престани да се поставяш във някакви групи,защото ги опорочаваш с присъствието си
ner sum obijdala jenite mn ste zle ami koit za kfot si misli .... i tva go oburnahte na spor ooo iskah prosto da kaja 4e mujete mislqt po razli4en na4in ot jenite
първо обиждаш пънка,сега и жените?ТИ ЛУДА ЛИ СИ БЕ?!?!? кво значи лакатушим?може би това че първо казваше 'пънк съм' после 'нещо като пънк съм' ... 'не точно пънк съм' ... ''не съм пънк" ....
а сега очаквам най-после да разкриеш чалга душицата си :lol: спри се,излагаш се!предполагам и ти си от тези момичета които седят и обсъждат с приятелките си колко глупави са мъжете-разговор ала космополитън,а?а сега какво ми хленчиш,че имали по сериозни аргументи,нали?!за да имаш аргументи трябва да имаш и мозък.престани да се поставяш във някакви групи,защото ги опорочаваш с присъствието си
aree molqti se nova4e stiga s teq 4alga du6ici... :smt013 6ti kaja koi 4algar to4no men da me sravnqva6 s mazni 4algari o molq ti se pfff
kat tolkova vi draznq prosto ne pi6ete az 6si zamul4a kakty kazahte i tolkoz eeeeeeeeee :-D :smt009 :smt005 are si4ko vi dobro
не, те просто са "лоши" и искат да те изкарат от кожата тиу, проваляйки моят план да те вкарам в спор - но явно смяташ,че си предварително победена....
:-k
нали знаеш, хората съдят за дадена субкултура по хората, които принадлежат към нея, а не по това какво пише в Уикипедия и Ърбън Дикшънъри - или в някое списанийце
go on, work against yerself
Polikarpa
05-13-2007, 18:25
aree molqti se nova4e stiga s teq 4alga du6ici... :smt013 6ti kaja koi 4algar to4no men da me sravnqva6 s mazni 4algari o molq ti se pfff
ахахаахаа толкова съжалявам,че не прекарвам нещастния си живот във форумите ама то е така като никой не ме харесвааааааааа,никой не ме обичаааа :( горката аз,какво ли ще правя ](*,) show me the way,my master! покажи ми как да си режа вените! :smt007 интересно е че пишеш мнението си в няколко поредни поста.опитай се да се изразяваш малко по ясно,може би :wink: айде ще ти дам пример с някоя българска група....да кажем 'ТЕ' .имат ел. китара,имат барабани имат и бас.същото положение и като при твоите любими групи.това прави ли някакви поп музиканти пънк,както и твоите любимци?!ето ти един поздрав на моята любима траш пънк изпълнителка http://www.vbox7.com/play:32df96ee :smt010 :smt010 толкова е прочувствена...колко типично за пънка...[/quote]
"Те" май нямат китара...
Бтв, днес Багера ми каза, че не съм бил позьор. (снимахме се пънк, скин, емо, метъл и позьор [аз]) Ми да, като ям лукчета от плажа, съм тру пънк! ^^
Polikarpa
05-13-2007, 18:56
кой багер? :P имат,бре.познавам вокалиста,за това ги дадох за пример
ахахаахаа толкова съжалявам,че не прекарвам нещастния си живот във форумите ама то е така като никой не ме харесвааааааааа,никой не ме обичаааа :( горката аз,какво ли ще правя ](*,) show me the way,my master! покажи ми как да си режа вените! :smt007 интересно е че пишеш мнението си в няколко поредни поста.опитай се да се изразяваш малко по ясно,може би :wink: айде ще ти дам пример с някоя българска група....да кажем 'ТЕ' .имат ел. китара,имат барабани имат и бас.същото положение и като при твоите любими групи.това прави ли някакви поп музиканти пънк,както и твоите любимци?!ето ти един поздрав на моята любима траш пънк изпълнителка http://www.vbox7.com/play:32df96ee :smt010 :smt010 толкова е прочувствена...колко типично за пънка...[/quote]
potresena sum ot tvoito ostroumie sujalqvam VA6ETO ta kazah li pogore 4e ne sum EMO !!!!!!!!!!! puk ako iksa6 6te ti pokaja kak da si reje6 venite nqmam niii6ty protiv....
кой багер? :P
Павел Багера от Добрич във Варна :>
имат,бре.познавам вокалиста,за това ги дадох за пример
Ми начи са пънк, бе, кво баламосваш дицата :lol:
незнам за вас,но аз се разчувствах... :smt010
Disrespect
05-14-2007, 08:00
кой багер? :P
Павел Багера от Добрич във Варна :>
имат,бре.познавам вокалиста,за това ги дадох за пример
Ми начи са пънк, бе, кво баламосваш дицата :lol:
Ъъъъ...да не става дума за оня Багер дето ходи постоянно с анорак на Ramones? :D
psycho_girl
05-14-2007, 08:08
eee na sekta go obru6ate, rqzane na veni ala bala
taq tema 6to e o6te jiva :-({|= :-({|= :-({|=
Shadow_Walker
05-14-2007, 08:14
eee na sekta go obru6ate, rqzane na veni ala bala
taq tema 6to e o6te jiva :-({|= :-({|= :-({|= Защото не е мъртва :lol: Все още не си е прерязала вените...
Всъщност има две теми, в които се дискутира имото...
И и двете са изчерпани.
psycho_girl
05-14-2007, 08:21
ще й ги прережем тогава :twisted:
Ъъъъ...да не става дума за оня Багер дето ходи постоянно с анорак на Ramones? :D
Мне-е, тоя е със Sex Pistols :lol: Верно на секта го обърнахме :D
brain_stew
05-14-2007, 09:27
ми яйде де!
cut cut cut cut cut!
ми яйде де!
cut cut cut cut cut!
Кът-кът-кът...
Кът, кокошке, къти-къти, ще те режем много пъти... :twisted:
brain_stew
05-14-2007, 17:51
ми яйде де!
cut cut cut cut cut!
Кът-кът-кът...
Кът, кокошке, къти-къти, ще те режем много пъти... :twisted:
БУХАХАХАХАХАХ!
magesniko
05-14-2007, 19:41
Kъът кокошчице ела,нищо чее си без пола... :lol:
Shadow_Walker
05-14-2007, 19:48
ми яйде де!
cut cut cut cut cut!Еее пуста му работа :lol: Пак крадеш от песните :lol:
http://www.azlyrics.com/lyrics/afi/thekillinglights.html
:PPPP (почти в края....)
Само дето не става дума за рязане на вени, ама все пак :lol:
Пък и точно този текст леко няма смисъл де...:lol:
А и те не са имо...ама за тази песен се сетих :lol:
omfg tva e nerealno.... kato nqkva hranitelna veriga ste be hora! vijdate nqkoi po-slab ot vas i go izqjdate s parcalkite. ostavete momi4eto na mira. i vie na neinite godini de fakto ne ste bili naqsno nito sus sebe si, nito sus sveta, a ste misleli, 4e znaete vsi4ko. hm...taka kato vi 4eta postovete i sega polojenieto vi e su6toto.
tazi tema me nakara da si zadam vuprosut - s kakvo e pulen svetut?
a)s jestoki hora
b)s ograni4eni hora
c)s predubedeni hora
c)s komplexari
d)4isto i prosto s...ROBI
Verniqt otgovor e d) i vie ste dokazatelstvoto. Razru6avaiki nqkoi ob6testveni pravila, vie zapo4vate da robuvate na drugi. Zatvarqte suznaniqta si. Preklanqte se pred "originalni" kli6eta (mdam, pulen oximoron). Razdelqte se na grupi. Samo i samo, za da po4uvstvate sila i da nakarate nqkoi razli4en ot vas da se 4uvstva slab. No cqlata tazi rabota e iliuziq, nali se se6tate?
Za6to prosto ne si poemete dulboko duh i ne se razkarate ot tozi forum?
Az mislq da napravq tukmo tova.
Istinskiqt jivot e za predpo4itane pred tazi virtualna realnost. Dale4 po-krasiv, smislen i nepredvidim e
I zanapred, kogato re6ite da klasificirate/davate suveti, se setete, 4e vseki (i nai-golqmata ovca) misli, 4e znae kak drugite trqbva da jiveqt jivotite si, no nikoi ne znae kak da jivee svoq sobstven.
I za da ne si protivore4a, 6te si priznaq: EBATI OVCATA SUM (6tom se zanimavam s vas)
Ооо,да,сигурно
Сигурно мислиш,че когато се държиш като различен, инди от нормите, си правиш - и правиш и на околните заблудени - невероятна услуга; че действаш като просветител, като фар сред мъглата на човешката глупост
Сигурно вярваш,че хората са създадени,за да се обичат? Така е,н ие сме едни ужасни роби на социалната действителност - и в нея такива оптимисти ги изяждаме бързо, та даже и кокалите не остават
Поемайки си дълбоко дъх - ако го правиш често - може да те накара да се задавиш я с някоя муха, я с мръсният въздух на мръсната реалност
Бухни се с главата наред в прекрасното море на живота - дано в последните си секунди осъзнаеш,че под вълничките се крие лайняно блато, което ще те засмуче веднага
И така, не можеш да победиш конформизма
добре,ама аз не разбрах нещо в гледната точка на емотата - на какво се сърдят толкова??????????
баси, като бях суб-културен навремето, минавам покрай друга опозиционна ;) група суб-културни и знам,че ме мразят - съм доволен, защото знам, че това е в реда на нещата; когато ме бият или аз бия, пак е в реда на нещата - можеш само да си щастлив, задето светът върви в правилният коловоз, че всичко, което ти се случва е закономерно и ти можеш също да живееш един подреден живот
животът е най-гадното нещо, което може да ти се случи, а светът е създаден, за да му приляга по мярка - обаче защо трябва да му се цупим? щях да съм много по-объркан, ако тайната на живота не ми се разкриваше и аз не го осъзнавах или ако не съществуваше рамката от неписани норми и живеехме в пълен хаос
така е,на какво се цупят емотата?
Имо не се става за 1 вечер 1 година(от нищото) или нещо подобно... Просто при заформянето на характера на един човек(1 дете) той възприема нещата по свой собствеен начин.. Някои хора се разждат по-чувствителни и емоционални и точно това ги прави емо... 1 случка по време на детството на 1 човек, може да му промени изцяло живота и може дори да го превърне в емо... Всеки си има причина да мрази някой човек, някой предмет, храна и т.н. и те си имат свои собствени светове... и мразят живота заради чувствата, които ги нападат! Самотата, депресията, загуба на близък всичко това води до емоционални взривове..
По време на детството си, по-емоционалните хора, биват упреквани за това и по този начин им се оформя 1вата стъпка към емо характера.. Започват да мразят света заради обидите, които са отнесли само за това, че са реагирали по по-различен начин...След това навлиза в музиката, текстовете на песните изразяват чувствата им, и се затварят в себе си заедно с безбройните нараняващи думи и спомени изяждащи душата им... Повечето имота, са спонтанни защото силната болка не им позволява да мислят за нищо друго и така се стига до самоубийства или най-малкото до причиняване на болка, която да не е сърдечна а физическа... Концентрират мисленето си в/у нещо друго и така им става по-добре, забравят проблемите - които те не могат да избегнат или да решат поради липсата на самочувствие и наличието на прекалено много болка...
"Crewlty destroys most of what is under that skin and connected to all those veins" - Emo Saying
Disrespect
05-16-2007, 18:46
ЕМО=поза!! не е нужно да си емо за да си емоционален...майчице...
Ами да вървят по дяволите всички изследвания, разследвания и т.н. ти си прав... съжалявам, че се забърках в тази ваша безкрайна битка..
Ами да вървят по дяволите всички изследвания, разследвания и т.н. ти си прав... съжалявам, че се забърках в тази ваша безкрайна битка..
Ами ай ся си нарежи и вените... Емоционален хардкор - трънки... Minor Threat да не би да са пък апатични?
die_die_my_darling_
05-16-2007, 22:17
аз ще стана музеен експонат а под мен ще сложат 1 табелка:
ЕМО КИД
...
И ние сме хора...Не сме по различни от всички останали...И все пак има разлика...
Не мога да разбера защо разни глупачки пускат теми,в който ме молят да обясняват аз как гледам на света и т.н.
Че ние да не падаме от Марс бе дете!?!??
Не сме по различни от всички останали...
Ми тогава кво се правите на различни и интересни... (доказваш го с последното: трябва ли от Марс да падаш, за да гледаш на света различно?)
аз ще стана музеен експонат а под мен ще сложат 1 табелка:
ЕМО КИД
...
И ние сме хора...Не сме по различни от всички останали...И все пак има разлика...
Не мога да разбера защо разни глупачки пускат теми,в който ме молят да обясняват аз как гледам на света и т.н.
Че ние да не падаме от Марс бе дете!?!??
много е лесно да мразиш света и да се затваряш в няква нереална вселена! това го правят и олигофрените, повярвай ми!
а всички твърдите, че сте наднормено интелигентни и емоционални - браво! тогава хавнете, развийте се и се измъкнете от тази емоционална черна дупка, като например станете нихилисти. Те също са разочаровани от света и т.н. Идеята е,че когато се ЦУПИШ - точно така - си един лигльо, а когато имаш изградена стабилна гледна точка вече не могат да те натирят на майната ти с една проста обида. Я да видим като си изградиш например класическа нихилистична теория за света дали някой ще може да те бутне и дали изобщо ще изпадаш в депресии.
значи всички да караме по лесният път и да се отказваме от всичко, което може да ни върне с противодействие....
яко!
die_die_my_darling_
05-17-2007, 09:44
от сичко прочетено досега откривам,че ни мразите че сме различни...
какъв е смислът да ни се зверите,като нищо няма да се промени?!?!?И ние сме стил като всички останали..Когато имото не беше толкова известно никой нищо не ми казваше..Обаче сега навсякъде ни мразят!Даже чух,че вече има скинари които бият само имо...ебати консервите дето сте ...приемете,че може да има по различни от вас...
какъв е смислът да ни се зверите,като нищо няма да се промени?!?!?И ние сме стил като всички останали..Когато имото не беше толкова известно никой нищо не ми казваше..Обаче сега навсякъде ни мразят!Даже чух,че вече има скинари които бият само имо...ебати консервите дето сте ...приемете,че може да има по различни от вас...
"да обичаш различията в света около теб"
добре, ние сме различни от вас с това,че ви мразим :) защо не можете да приемете различията ни? *кът, кът* *соб, соб*
:twisted:
egati psetata zaqdlivi s izvinenie ama si e taka... vse pak vseki 4ovek ima mqsto na toq svqt kakto kazvat mnogo hora. mrazite hora koito dori ne poznavate, znaete 4e sa emo style i: "eha da teq li be zatvorenite dai im cepim kan4ety..." ..... ,ami emotata da vi cepqt li kan4ety 6toto ste otovreni i taka natatuk? 6toto gledate na jivota po razli4en na4in? otvorkovci, mnogoznaikovci ,az sum edisi koi pff .... are are samozvankovci vsi4ki v 4ata se praqt na boiko borisov.., aide aide a v deistvitelnost nekvi sduhani (NEGOVORQ ZA VSI4KI POD4ERTAVAM) ... izob6to katy ne razbirate horata okolo vas, kfo gi obvinqvate za ne6ty za koety te ne sa vinovni ako ne dai boje na teb ti se slu4i ne6ty tolkova ujasno ko 6te naprai6? 6te se kefi6? 6te kre6ti6? 6te se drysa6?... kva e taq labilna psihika ot vas.... na bas 4e 6te dostignete do emocionalen sriv i az po rano si vikah ako mi se slu4i ne6ty lo6o 6te gledam napred oba4e to se slu4i i produljava da me presledva... vseki 4ovek misli po razli4en na4in prosto ne mojem da smne ednakvi nevuzmojno e edni (kakty kaza edin gost) sa po 4uvstvitelni (da vqrno tva ne zna4i zaduljitelno 4e trqa sa emo-ta).. a drygi sa realisti priemat jivota kakuvto e no ne vseki 4ovek moje da izdurji na vsi4ko tova okolo nego jivota ne e lesen... i nikoga ne e bil opravargavaite me kolkoto si iskate az sum si na tva mnenie ... puk qko nqkoi moje da mi go promeni evala mu puk na (i sorry za pravopisnite gre6ki i 4e sum negramotno o6te) :-({|= ::: ](*,)
http://i42.photobucket.com/albums/e302/dead85/emo%20matt/IMG_3433.jpg
yeah, that's something completely different :P
rebel_kid
05-17-2007, 11:54
Само аз ли забелязвам, че си противоречите...
един път казвате, че сте като всички останали, а после сте били различни...
Иберете си:
или сте различни и като такива ще срещате негативизъм спрямо себе си
или сте еднакви и сте си част от стадото
;)
И аз го забелязвам...
Хем сте хора като другите, хем сте по- различни, видиш ли :shock:
Само повтаряте едно и също като папагали #-o! Пък и не знаех, че характера и същността на човек се определят от прическата му... :-s :shock:
Деба HAIRCORE-а :smt078
tva e gnusno spored men (sq si protivore4a DA)
значи не искаш да се самоубиваш?
това е положително, тъй като има надежда да си промениш светогледа :)
което ми е и целта ;)
magesniko
05-17-2007, 12:17
а на мен що тва ми прилича супер много на боя. :lol:
mda boq ehahaha taq kruv 6e da e egati s belite kryvni telca :D
ps: ne iskam se samoubivam hhuhu
<3 <3 <3 <3 !!! ^^^^^^^ !
Не. Мразим ви, щот сте зле.
какъв е смислът да ни се зверите,като нищо няма да се промени?!?!?
Щот можем ^^
И ние сме стил като всички останали..
Стил сте, но не и субкултура. Продължавам да твърдя, че емотата не съществуват :>
Когато имото не беше толкова известно никой нищо не ми казваше..
Дори след като е разбрал какво е емо?
Обаче сега навсякъде ни мразят!Даже чух,че вече има скинари които бият само имо...
</3 </3 </3
Ми бийте ги и вие, бе :lol:
ебати консервите дето сте ...
Ти пък си каручка! :smt016
приемете,че може да има по различни от вас...
Приемам. И кво общо има това?
А трябва... :roll:
(interesno "samoubiistvo")
HAHAHAHAHAHAHUAHUAUHUAHUAHUAUHAUUAHUAUHAUHUAHUHAHH AUHUAHAHUHAUHUAUA....
DA JIVEE PHOTOSHOP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ako taka izglejda6e az sym hode6t tramvai da 3 kraka... (rofl)
А трябва... :roll:
a moje bi ti trqa :twisted: 8-[
Disrespect
05-17-2007, 18:50
да бе той да не е като вас... :roll:
Що, бе? Аз разказвал ли съм за моето преживяване с едно пластмасово ножче от една почерпка? :lol:
Disrespect
05-17-2007, 19:47
ако си пробвал нещо подобно...бая почерпка ше да е било :lol: :lol:
Disrespect
05-17-2007, 20:06
еее с пласмасово ножче...
аз се рязах с капачка от шуменско специално един път...
свърши алкохола и бяхме толкова съкрушени всичките... :smt010
ето ТОВА е причина да се самоубиеш!! а не като вас шибани лигави емота! да се кълцате дето някое гадже ви заебало!!
съчувствам ти Вили.. :?
Сега вече знам кво да правя с всичките бирени капачки в мешката на Бо :lol:
love_sdv
05-17-2007, 20:40
Успокойте се малко бе хора! Никой не е умрял... макар че както е тръгнало трябва да добавя "все още".
Прочела съм от крах о крах всичките 36 страници... и ще се върна към темата...
Някой да ми обясни човешки какво представлява тоя стил. Ама не да обижда или да цитира години, просто да ми каже каква е музиката, да даде два-три линка, че от това, което се споменава из темата има изключително различна музика... да каже какви схващания имат хората, как се обличат... само ви моля - не ме псувайте, защото не познавам стила, който слушате вие
Disrespect
05-18-2007, 07:48
http://vampirefreaks.com/picview.php?pic_id=10218215&user=Death__Slayer&uid=198061&title=trains+are+good+%5E.%5E&c=22&x=42&d=&g=1&s=0&fid=0
^това е "мъжко" емо колкото и да не ти се вярва
http://vampirefreaks.com/picview.php?pic_id=2203895&user=Death__Slayer&uid=198061&title=WhiteCastle+with+A7X..++%3A-%29&c=35&x=42&d=&g=1&s=0&fid=0
^това също
това е модата им...те са идиоти :-D и позьори :-D
http://proxy-lists.net/l.php?l=http://sentry.data.bg/AFI%20-%20Now%20the%20World.mp3
^тва е емо песен...
като цяло емо модата е МНОГО ШИБАНО нещо... :-D
love_sdv
05-18-2007, 11:17
Мерси много :) Що бе, мен пък нещо ме кефи в това момчета да се обличат така...
иначе песента не е нищо особено, ама разбрах какво представлява стилът. тъй де - мерси много
AFI, xa :)
Слушай Alesana - Apology
Shadow_Walker
05-19-2007, 08:12
Слушай Alesana - Apology
Леко съм ядосан.Защо...ам отварям уикипедия и зяпам страниците на Alesana и на Silverstein...и водят ги пост-хардкор (то това доколкото знам е някаква обща категория...) и аз реших нали да си добавя Emo и Screamo и разни идиоти все го махат...не били Имо :shock:
И ми цитират някакви банди от преди 20 години-те били истинското имо.(понеже казах в talk page, че Silverstein са такова).
Ем хубаво де, ама оттогава доста неща са се променили...оригиналния звук се е променил...и не става въпрос тука за някакви алт.рок бандички дет ми се мъкнат като имота по мтв... а за Silverstein и Alesana...пф. :evil:
http://proxy-lists.net/l.php?l=http://sentry.data.bg/AFI%20-%20Now%20the%20World.mp3
^тва е емо песен...
Това не е имо песен.Това е алтернативен рок, клонящ към пънк.Това са Афи.Те не са имо.И не се обличат като имота.Може да имат бритони, но само до там, че даже бритоните им не са типично имовски.И не твърдят да са имо.
Та не са нито истинско имо, нито са позьори като MCR.Те просто нямат връзка с този жанр.
Иначе песента къртииииииии :-D Обожавам AFI.
А ето имо песни:
http://www.youtube.com/watch?v=9STRzlNIijE
http://vbox7.com/play:e675ff8a
Ето яки песни на AFI:
http://vbox7.com/play:faf38cca
http://vbox7.com/play:ad6f660f
И пак да кажа-не са имо.
rebel_kid
05-19-2007, 16:58
Слушай Alesana - Apology
Леко съм ядосан.Защо...ам отварям уикипедия и зяпам страниците на Alesana и на Silverstein...и водят ги пост-хардкор (то това доколкото знам е някаква обща категория...) и аз реших нали да си добавя Emo и Screamo и разни идиоти все го махат...не били Имо :shock:
И ми цитират някакви банди от преди 20 години-те били истинското имо.(понеже казах в talk page, че Silverstein са такова).
Нещата може да са се променили, но как може да категоризираш една група като имо, като те самите не го правят :-s
Shadow_Walker
05-19-2007, 18:07
Напротив:
http://www.myspace.com/silverstein
http://www.myspace.com/alesana
Така ги определят и тук:
http://allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&sql=11:acfexq80ld6e
http://allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&sql=11:kjftxqrsldhe
vee ne se karaite sq koi emo koi nei......
krizbeto_zleto
05-20-2007, 00:57
EMO SUX
Disrespect
05-20-2007, 07:54
EMO SUX
доживях да видя един свестен пост от тебе :-D
Angel of Destruction...
05-20-2007, 08:09
Абе това еmo го чувам постоянно,а досега незнаех какво значи... Еми не го харесвам,дразни ме!
EMO SUX
Подкрепям с 2 ръце и 2 крака =D>
EMO KIDS SUCK MY DICK ALL DAY AND NIGHT !
EMO SUX ... drznqt me super mnogo ... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
=D> ooookk de razbraha si4ki samo se obosnovete poradi kfa pri4ina a?? a?a?a??? =; :::
Disrespect
05-21-2007, 17:04
имаш общо около 100 с причини поради които не харесваме тая тъпотия
Disrespect
05-21-2007, 17:06
имаш общо около 100 страници с причини поради които не харесваме тая тъпотия
RoyTheReaper
05-21-2007, 20:29
Стига сте се занимавали с глупости, ми вземете си пуснете една чалгица, за радост на душата :lol:
Disrespect
05-21-2007, 20:31
чакай почваш ме плашиш.. :lol:
die_die_my_darling_
05-21-2007, 21:06
тцтц...мразим имо...сички вече мразат имо...а защо...ЗНАМ...защото е нещо по различно от мученето на кравите на село и смушава техните душици и наранява без друго разбитата им психика....
die_die_my_darling_
05-21-2007, 21:12
ахъм...
или защото вие "емоционалните" сте толкова заслепени от модата, че забравяте какво е истинска емоция, а не само да хленчиш като недоебана п*тка ;)
нищо не можеш да кажеш за мен,защото не ме познаваш....а че има позери тва е всеизвестно...но защо съдите всички по ч начин???
die_die_my_darling_
05-21-2007, 21:21
това да си различен от кога се смята за лошо???Тогава защо не гоните фешъните и тем подобни....Ами чалгарите????Все имо...Вече не е модерно да си имо , модерно е да мразиш имо...
Blacklisted
05-21-2007, 21:21
Експлойтед ти си изруд, бате =D>
daaaaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee4 ot istinata az mlikvam tva s inati da spori6... da bii6 magare i da go tika6 v kosmosa.....
Disrespect
05-22-2007, 10:58
като парадирате, че сте "неразбрани" се мъчете да привлечете внимание...което е жалко.
exploitedteen написа същото аз ви го давам по-просто
Тази музика я мразя. Цялата й идеология ( ако може да се нарече така) е тъпа. Деца, не разбрахте ли, че на проблемите трябва да се търси решение, а не да ми седнете да циврите. Светът е гаден - това всички го знаем, но човек трябва да се бори със зъби и нокти, за да оцелее, а не да седне и да си кълца вените. Емото е за слабите, зависимите, нерешителните и неспособните да се вземат в ръце и сами да направляват живота си. Това е моето мнение. Феновете да не се обиждат, а да потърсят помощта на психолог...
Disrespect
05-22-2007, 11:09
хората, които правят опити за самоубийство са именно слаби и просто ги е страх от живота...
на мен ми става мъчно, че разрешаваме такава американизация на обществото - тея тийнейджъри да не ги мислите,че са тъпи по дифолт???
обае се оставят в действителност друг да им управлява живота, макар да не го осъзнават и да се мислят за различни :(
Disrespect
05-22-2007, 11:16
всичко зло идва от ХамерикЯ! :-D толкова да ненавиждам тая дебела нация...ама виж всички подире им ходят и те си налагат своето..
не,просто ако не беше в Америка, то такава култура щеше да се зароди в друга колониална държава - например, в Австралия.
Америка е страна без традиции и всяка капчица псевдо-културно семс попаднала там се развива без проблеми до невиждани и нечувани висоти
но проникването на американската псевдо-култура е подкрепено и с икономическа и политическа мощ
щото САЩ не ни завладяват с бомби и самолети или с производството на автомобили,а именно с културата им
Затова казвам - едно е да си буен, бунтар-тийейджър и проблемно дете, друго е да залиташ по течения, които ти отнемат желанието за нормален живот
хей :D аз съм нова и съвсем случайно попаднах в този сайт но темата ви ме заинтригува. Слушам емо от 3-4 години, когато още като се кажеше "емо" и хората гледаха тъпо и питаха "Кой е тоя?!", но не съм най-луда фенка. Вярно е че вече всеки 3ти е емо особено в плд, но ако го попиташ какво е емо или щи изцепи "емоушън+ некфа глупост за цвят" или ше се надуе кат пуек но няма да може да каже нищо. Както кава една приятелка "Емото е на мода"! Всички знаят за funeral for a friend, Bullet for my valentine и дори The used ама като стане въпрос за Embrace, Fuel,Angel Hair,Envy или Gun Metal Gray и тнт питат къф стил е тфа... жалка картинка!
eas7a написа:
"емота", които са такива само за да са модерни
takiva gi nea v bg
Emocore ти найстина трябва да дойдеш в плд :D тук всеки чалгар вече е хаусър (нищо протиф хауса) и всеки хаусър или заблудена душа яко завладяна от пубертета е емо :wink:
die_die_my_darling_
05-27-2007, 19:24
верно...
допреди няколко години като кажеш че слушаш имо те гледаха странно щото не знаеха кво е тва..ся насяъде сички слушат имо...
Disrespect
05-27-2007, 19:29
щот болшенството са позьори и идиоти...предимно идиоти
Shadow_Walker
05-27-2007, 19:40
верно...
допреди няколко години като кажеш че слушаш имо те гледаха странно щото не знаеха кво е тва..ся насяъде сички слушат имо...По-скоро всички"слушат"имо...
xDoWn3Rx
05-27-2007, 21:30
верно...
допреди няколко години като кажеш че слушаш имо те гледаха странно щото не знаеха кво е тва..ся насяъде сички слушат имо...
Кой ти я разказа на тебе тая случка???
И преди "няколко години" викаш......колко....4-5 или повече?
Ох и аз е така преди 7 год. като ме питаха
"Коя ти е любимата група?"
и аз като кажа "Еми Tokio hotel мн ясно!"
и те е така о________О
Пък ся сички им се пишат големи фенове.....тъпи пози
Shadow_Walker
05-27-2007, 21:36
Бандата съществува от 2001-това прави вече 6 години.Но първият им албум е от 2005 и преди това не са издавали нищо, та няма как да си ги чувала :shock:
П.П.Просто погледнах в нета за бандата, иначе не ги слушам.
П.П.2.Името им било такова, защото - "Tokio", because of the large and lively city Tokyo in Japan and "Hotel", due to their constant touring and sleeping in hotels :lol: :lol: :lol:
Disrespect
05-28-2007, 09:00
6 години тея принцеси съществуват?!? O M G!!!
xDoWn3Rx
05-28-2007, 11:11
хахах лелееееееее казах го иронично....нямах представа,че вобще са съществували...мислех че са тазгодишното велико откритие :shock:
rebel_kid
05-28-2007, 11:33
Някои хора се чудят как да се направят на интересни :-D . И като слушаш имо от "няколко години" как още не си разбрала, че няма нищо общо с фешън бретончетата #-o ???
АМАН ОТ ЛИГАВИ ФЕШЪНЧЕТА :smt013
die_die_my_darling_
05-28-2007, 17:37
всеки има право на избор...живеем в свободна държава се пак....
Shadow_Walker
05-28-2007, 18:47
Някои хора се чудят как да се направят на интересни :-D . И като слушаш имо от "няколко години" как още не си разбрала, че няма нищо общо с фешън бретончетата #-o ???
АМАН ОТ ЛИГАВИ ФЕШЪНЧЕТА :smt013 От бритон до бритон има разлика!Бритончетата, с които разни фешънчета се носят не са имо бритони.
Аз лично много харесвам имо бритоните и даже щях да си пускам такъв...ама той взе че се накъдри :lol: ии...сега се подстригах много късо и хората от моя клас ме обявиха, че съм щял да ставам скинар :shock:
rebel_kid
05-28-2007, 19:04
АМАН ОТ ЛИГАВИ ФЕШЪНЧЕТА :smt013 От бритон до бритон има разлика!Бритончетата, с които разни фешънчета се носят не са имо бритони.
Аз лично много харесвам имо бритоните и даже щях да си пускам такъв...ама той взе че се накъдри :lol: ии...сега се подстригах много късо и хората от моя клас ме обявиха, че съм щял да ставам скинар :shock:
Намеквах, че имо бретони няма :mrgreen:. Нямам нищо против фешън прическите, не ме разбирайте погрешно, но те нямат нищо общо с тази култура.
А имо бретоните не са ли фешън бретони :roll: ? Всеки втори се носи с такъв в днешно време...
Shadow_Walker
05-28-2007, 19:08
Щот бритоните им са яки :-D Обаче хората вече са си ги изменили по фешън начин... :roll:
Disrespect
05-28-2007, 19:26
емото си е фешън бе не разбрахте ли :roll:
rebel_kid
05-28-2007, 19:28
емото си е фешън бе не разбрахте ли :roll:
Отдавна го разбрахме :wink: . Поне някои от нас :::
Disrespect
05-28-2007, 19:29
много малко са го разбрали..
xDoWn3Rx
05-28-2007, 19:36
всеки има право на избор...живеем в свободна държава се пак....
ЪЪъ тва пък кво общо имаше....или ти просто съобщаваш?
Ох момиче ти си няям думи #-o
Оначе аз никъде не виждам отговор на въпроса ми....а мн държа да ми отговориш имо гъъърл :smt005
Disrespect
05-28-2007, 19:37
тя едно си знае бе...то ЕМО е достатъчно да й кажеш и повече няма нужда да я редиш...
тя едно си знае бе...то ЕМО е достатъчно да й кажеш и повече няма нужда да я редиш....
Защото ти си по - човек от другите? tities boy...
тя едно си знае бе...то ЕМО е достатъчно да й кажеш и повече няма нужда да я редиш....
Защото ти си по - човек от другите? tities boy...
Disrespect
05-28-2007, 20:04
:!: :?: :!:
Disrespect
05-28-2007, 20:21
:oops: :oops: :oops:
tyka mai go udrqte na flood :smt005
Disrespect
05-28-2007, 20:49
млъкни бе емо! ти от флууд не разбираш ;Р :lol:
lele ko napada6 vee kat mrazi6 emota nedei da gleda6 emota i ne slu6ai takfas muzika i za razlika ot teb znam kvoi flood .......... :twisted:
die_die_my_darling_
06-04-2007, 11:38
млъкни бе емо! ти от флууд не разбираш ;Р :lol:щ
много си страшен...по добре спри да пишеш...наводни форума с простотия...
Disrespect
06-04-2007, 11:47
що пак почваш с тея мизерни нападки а не направиш ЕДИН шибан свестен коментар на всичките 100 страници изписани срещу шибаната ви мода?