PDA

View Full Version : Емо?!?!?

Страници : 1 2 [3]

Rosi7y
06-05-2007, 04:26
hahahahaha koi 6te mi govori za 'MODA' =;

die_die_my_darling_
06-05-2007, 08:48
hahahahaha koi 6te mi govori za 'MODA' =;
остай го да се ядосва....

ааа и _SL_ от близо 2 години търпя гадно отношение към имото в тоя форум...като се регнах никой не знаеше какво е имо...ся секи 2ри като е позер аз какво да направя :roll: Приеми просто че имо ИМА и ЩЕ ИМА и ти нищо не можеш да направиш....

Disrespect
06-05-2007, 09:25
да приел съм го и съм бесен
мразя модата, мразя фешъните а вие сте(както каза exploitedteen) най-бесните фешъни

Rosi7y
06-05-2007, 12:32
OMG :shock: :shock: :shock: napravo vseki den sedim pred fe6un tv i sledim novite tendencii fe6uniii napravo............ are are [-X :smt005

Blacklisted
06-05-2007, 12:36
^stupidddd

die_die_my_darling_
06-05-2007, 12:58
не е наша вината,че фешъните ни копират до някаква степен...не всички са консерви като вас....имотата са виновни,че живеят в "света" и виждат много по далеч от носа си :)

Blacklisted
06-05-2007, 13:21
И какво видя през твойте имо очила? :)

Disrespect
06-05-2007, 13:41
не е наша вината,че фешъните ни копират до някаква степен...не всички са консерви като вас....имотата са виновни,че живеят в "света" и виждат много по далеч от носа си :)

бхъхъхъхъхъхъхъхъхъхъхъ http://www.metal-world.info/forum/style_emoticons/default/tooth.gif
вземи се усети кво пишеш :lol:

vikipf
06-05-2007, 14:31

И това ако не е едно от ТРУ емотата... :lol: Ако наистина си емо нямаше да се хвалиш с това.. Или да спориш с хората... Просто щеше да си пуснеш музика.. Най-много да напишеш един коментар колко е ш*бана любовта и света...

Shadow_Walker
06-05-2007, 16:34
Ейш, част от мен се чувства като тру имо тей че не са ибаайте 8)
И тая тема не я ли обсъдихме вече 1000000000 пъти ?

Blacklisted
06-05-2007, 16:38
^ Е и? Това е един от вечните въпроси :lol:

vikipf
06-05-2007, 16:59
^ Е и? Това е един от вечните въпроси :lol:
Въпросът на съществуването.. :lol: За или против имотата.. :lol:

die_die_my_darling_
06-05-2007, 17:14
по случайност няма да си мълча,докато някакви хейтъри и позери ми обесняват каква съм и каква да бъда.....

Blacklisted
06-05-2007, 17:25
А ти освен да се цупиш като ощипана госпожица и да пускаш коментарчета "ала колко съм велика" вземи отговори и опровергай поне един коментар против имото и си има българска дума ПОЗЬОР :!:

vikipf
06-05-2007, 17:31
по случайност няма да си мълча,докато някакви хейтъри и позери ми обесняват каква съм и каква да бъда.....
Аууу И тук липочна да пишеш колко ме мразиш.. :lol: Ми ок..Аз съм емо по душа.. И не те мразя.. Щото не ми пука за теб.. :-D

06-05-2007, 17:43
Леле v!k!tYyY срам и резил че носиш моето име!За първи път виждам толкова тъп човек като тебе.Ти изобщо четеш ли това,което пишеш?То по грешките които правиш като пише си личи,че си тъпа ама чак толкова?Щом като си "имо по душа" защо се заяждаш с др имо?Или не можеш да отговориш по друг начин щот не си имо,а просто тъпа скапана ПОЗЬОРКА!!!!!! :smt013 :smt013 :smt013

Disrespect
06-05-2007, 18:19
А ти освен да се цупиш като ощипана госпожица и да пускаш коментарчета "ала колко съм велика" вземи отговори и опревергай поне един коментар против имото и си има българска дума ПОЗЬОР :!:

знаеш ли от колко време я карам...дърпа се... не ще :lol:

Shadow_Walker
06-05-2007, 18:20
Днес видях една много готина имо мацка.Нз каква връзка има с темата, ама реших да поразведря атмосферата :lol:

vikipf
06-05-2007, 18:39
Хахуахауха брау на тебе.. :-D Искам и аз една мацка.. :lol: Земи си как да те отрака.. ляляля

Blacklisted
06-05-2007, 18:44
Бе то някой от момичетата изглеждат добре, обаче като се сетиш каква каша им е в главата и лигоч, аууу, бегай мани :lol:

die_die_my_darling_
06-05-2007, 19:02
Щом като си "имо по душа" защо се заяждаш с др имо?Или не можеш да отговориш по друг начин щот не си имо,а просто тъпа скапана ПОЗЬОРКА!!!!казаха го..аз ти го намекнах ма някой направо ти го изцепи....

vikipf
06-05-2007, 19:04
Щом като си "имо по душа" защо се заяждаш с др имо?Или не можеш да отговориш по друг начин щот не си имо,а просто тъпа скапана ПОЗЬОРКА!!!!казаха го..аз ти го намекнах ма някой направо ти го изцепи....
Аз позьорка :shock: Аз съм просто хейтър както ти сама каза :smt016

Disrespect
06-05-2007, 19:05

аз ще ти го изцепя ся на тебе...

ти си ПОЗЬОРКА и си ТЪПА...доволна ли си?

Blacklisted
06-05-2007, 19:06
имотата са виновни,че живеят в "света" и виждат много по далеч от носа си :) Добре, аз искам разяснение на какво виждаш отвъд носа си? :smt006

vikipf
06-05-2007, 19:09
имотата са виновни,че живеят в "света" и виждат много по далеч от носа си :) Добре, аз искам разяснение на какво виждаш отвъд носа си? :smt006
И аз искам светът видян през емовски очи.. :lol:

die_die_my_darling_
06-05-2007, 19:12
Fuckin'Hostile виждам че никъде по света хората не се отнасят така кам имото....
v!k!tYyY ти през сякакъв поглед си много зле дете....

vikipf
06-05-2007, 19:14
Fuckin'Hostile виждам че никъде по света хората не се отнасят така кам имото....
И кой каза че съм дете.. Аз съм млада дама... :lol:

die_die_my_darling_
06-05-2007, 19:17
ти си позер...опа извини ме "имо по душа" :smt005

Disrespect
06-05-2007, 19:17

ХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХА ХАХХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!!!

я напиши в гугъл fuck emo? кой го е правил тва? аз ли? :smt005

vikipf
06-05-2007, 19:20
ти си позер...опа извини ме "имо по душа" :smt005

Позьор се казва ,миличка.. :-D

die_die_my_darling_
06-05-2007, 19:20
навсякъде има хейтъри...ма в бг е най -зле :)

vikipf
06-05-2007, 19:21
Мда.. И ние емотата сме най-големите хейтъри.. ::: :smt069

die_die_my_darling_
06-05-2007, 19:26
Ти НЕ си имо :roll: :smt005

Shadow_Walker
06-05-2007, 19:28
Аз пък казвам че всички сме зле :lol:
И откъртвам със Funeral for a friend - Walk Away
пък де да ги знам дали са тру или не, яки са 8)

Disrespect
06-05-2007, 19:32

ти НЕ си глупава...спокойно :lol: ако някой ти каже, че си глупава НЕ му вярвай

Emucore
06-05-2007, 19:34
Леле funeral for a friend как ме издразниха с тоя нов албум :evil: стил U2 има 1-2 хубави песни...пуу деба тапаците...

Blacklisted
06-05-2007, 19:39
E как в България може би се отнасят най - добре, защото фешъните(лютаците - тая дума я измисли един приятел, защото като ги гледаш и ти залютява на очите - ДА Я ПОПУЛЯРИЗИРАМЕ! :-D ) не са ви надушили и не знаят, че ви има все още, да видиш тогава какво ще стане :lol:

U2 rulz fuck u Emukur :mrgreen:

die_die_my_darling_
06-05-2007, 19:39

ти май НЕ спираш да се доказваш сам пред себе си колко си страшен.... :-D

Disrespect
06-05-2007, 19:43

ти май НЕ спираш да се доказваш сам пред себе си колко си страшен.... :-D

и как се правих на страшен сега УМНО момиченце?

06-05-2007, 19:59
Поне в тоя форум има някой умен,който да дава теми другите сте...brain:nothing right on the left side and nothing left on the right side

Disrespect
06-05-2007, 20:04
Поне в тоя форум има някой умен,който да дава теми другите сте...brain:nothing right on the left side and nothing left on the right side

рече и отсече :-({|=

Shadow_Walker
06-05-2007, 20:22
Леле funeral for a friend как ме издразниха с тоя нов албум :evil: стил U2 има 1-2 хубави песни...пуу деба тапаците...По-скоро стил "не ме кефи това, че ни казват имо, айде да направим поп-рок" ... ама е готин 8)

die_die_my_darling_
06-05-2007, 20:49
haha toki...razbiva6 me s iq lafove mila {{}}

dinosaur
06-05-2007, 20:51
ае от няколко месеца кво всички станахте имота бе ;Д
хаха вие незнаете кво е тва па тръгнали да стават...
кх

Shadow_Walker
06-05-2007, 21:22
ае от няколко месеца кво всички станахте имота бе ;Д
хаха вие незнаете кво е тва па тръгнали да стават...
кхДоста интересно, че преди и аз да прослушам това бях изровил нета да разбера какво е...понеже тука всички само за това говорят :lol:
Saosin - Sleepers ;)

Азз
06-06-2007, 03:20
хах... повечето хора тука страдат от липса на акъл :)

"Emo(съкратено от “emocore”, от своя страна съкратено от “emotional hardcore”, използвано обикновено като “emotional”) е термин, който описва почти всяка форма на алтернатив-рок, който изразява емоции извън рамките на традиционния пънк, показващ ограничена палета от емоции свързани с отчуждението и яростта. Използван е също така, за да опише феновете на този жанр, повечето тийнейджъри (Emo Kid). Въпреки терминът, Емо произлиза от hardcore-punk сцената в Съединените Щати някъде в средата на 80-те. Корените на стилът могат да бъдат открити в две групи от post-punk ерата. През 1983 г. албумът VS на Mission Of Burma постига много в отношение – разширяване границите на пънка фиксирайки първичната емоционалност и съдържа proto-emo класиката Thats When I Reach For My Revolver. През 1984г. Husker Du издава Zen Arcade доказвайки подробно какво е всъщност emo: комплекс от сурово китарно звучене с емоционални вокали и завладяващи съзнанието текстове. Понятието emocore навлиза в употреба през 1985г. и е използвано да характеризира убедително групи от Washington D.C. хардкор-сцената, които за ужас на хардкор-феновете започват да бълват много нетипични за пънка емоции в своята музика, включително тъга, надежда, състрадание и дори любов. Две банди се открояват като типични emocore на първо време и това са Rites Of Spring и Embrace. Стилът привлича, банди като Moss Icon, Policy Of Three, Navio Forge и Indian Summer стават като просто наричаното “emo”, стил, който увеличава драматичните аспекти на вокалните изпълнения с идеята за реализиране на голям пробив сред аудиенцията. И успяват, резултатът е смайващ – след края на всяко представление на емо-групи остават плачещи или крещящи фенове. Много ефективно, като отворен екран за емоции това кара хардкор-феновете да се чувстват некомфортно и често има търкания между двата лагера. С голямата масовост на алтернатив-музиката през началото на 90-те, новият вторично-произлязъл стил наречен “hardcore emo” преживява огромни бъдещи успехи с гладките, емоционални вокали. Известните хардкор емо групи са Heroin, Angel Hair, Antioch Arrow, Swing Kids и Mohinder. Много от тези хардкор емо групи, като Antioch Arrow, взривяват сцената на Западното крайбрежие на Щатите. След упадъкът на повечето значими групи в движението, фокусът пренасочва емо на изток. Screamo изпъкват в Европа. По-късно през 90-те групи като Sunny Day Real Estate и Mineral се открояват като по-модернистични форми на емо, които смесват ранното emocore от сорта на Rites Of Spring с post-hardcore иновациите на Fugazi. Първата група претърпяла комерсиален успех е Weezer, които са голяма сензация по MTV през 1994 г. с дебютното си CD. Днес терминът “емо” е доста по-неясен. С успеха на поп-пънк групи като The Get Up Kids, Jimmy Eat World и The Promise Ring, музикалната индустрия си присъединява терминът “емо” като маркетингов трик. Следователно емо-лейбълите предлагат много различаващи се поп-китарни групи като Thursday, Taking Back Sunday, Dashboard Confessional и New Amsterdams и много предимно мелодични, тихи групи с акустично звучене като Bright Eyes."

Emo-то е начин на живот! Да си емоционален! Каквото ти е отвътре това да е и отвънка! С дрехите си имотата изразяват чуствата си (различните цветове). Те гледат светлата,добрата част на живота с едното си око,а с другото (което се крие под бритона) тъмната страна на живота...

RoyTheReaper
06-06-2007, 06:24

На мен наистина ми е любопитно какво представлява трю имото, за каквото ти се представяш, и какво го отличава от "позерите"?

AngelOfMercy
06-06-2007, 06:40
ЕМО СЪКССС :smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt018

Shadow_Walker
06-06-2007, 07:50
хах... повечето хора тука страдат от липса на акъл :)

"Emo(съкратено от “emocore”, от своя страна съкратено от “emotional hardcore”, използвано обикновено като “emotional”) е термин, който описва почти всяка форма на алтернатив-рок, който изразява емоции извън рамките на традиционния пънк, показващ ограничена палета от емоции свързани с отчуждението и яростта. Използван е също така, за да опише феновете на този жанр, повечето тийнейджъри (Emo Kid). Въпреки терминът, Емо произлиза от hardcore-punk сцената в Съединените Щати някъде в средата на 80-те. Корените на стилът могат да бъдат открити в две групи от post-punk ерата. През 1983 г. албумът VS на Mission Of Burma постига много в отношение – разширяване границите на пънка фиксирайки първичната емоционалност и съдържа proto-emo класиката Thats When I Reach For My Revolver. През 1984г. Husker Du издава Zen Arcade доказвайки подробно какво е всъщност emo: комплекс от сурово китарно звучене с емоционални вокали и завладяващи съзнанието текстове. Понятието emocore навлиза в употреба през 1985г. и е използвано да характеризира убедително групи от Washington D.C. хардкор-сцената, които за ужас на хардкор-феновете започват да бълват много нетипични за пънка емоции в своята музика, включително тъга, надежда, състрадание и дори любов. Две банди се открояват като типични emocore на първо време и това са Rites Of Spring и Embrace. Стилът привлича, банди като Moss Icon, Policy Of Three, Navio Forge и Indian Summer стават като просто наричаното “emo”, стил, който увеличава драматичните аспекти на вокалните изпълнения с идеята за реализиране на голям пробив сред аудиенцията. И успяват, резултатът е смайващ – след края на всяко представление на емо-групи остават плачещи или крещящи фенове. Много ефективно, като отворен екран за емоции това кара хардкор-феновете да се чувстват некомфортно и често има търкания между двата лагера. С голямата масовост на алтернатив-музиката през началото на 90-те, новият вторично-произлязъл стил наречен “hardcore emo” преживява огромни бъдещи успехи с гладките, емоционални вокали. Известните хардкор емо групи са Heroin, Angel Hair, Antioch Arrow, Swing Kids и Mohinder. Много от тези хардкор емо групи, като Antioch Arrow, взривяват сцената на Западното крайбрежие на Щатите. След упадъкът на повечето значими групи в движението, фокусът пренасочва емо на изток. Screamo изпъкват в Европа. По-късно през 90-те групи като Sunny Day Real Estate и Mineral се открояват като по-модернистични форми на емо, които смесват ранното emocore от сорта на Rites Of Spring с post-hardcore иновациите на Fugazi. Първата група претърпяла комерсиален успех е Weezer, които са голяма сензация по MTV през 1994 г. с дебютното си CD. Днес терминът “емо” е доста по-неясен. С успеха на поп-пънк групи като The Get Up Kids, Jimmy Eat World и The Promise Ring, музикалната индустрия си присъединява терминът “емо” като маркетингов трик. Следователно емо-лейбълите предлагат много различаващи се поп-китарни групи като Thursday, Taking Back Sunday, Dashboard Confessional и New Amsterdams и много предимно мелодични, тихи групи с акустично звучене като Bright Eyes."

Emo-то е начин на живот! Да си емоционален! Каквото ти е отвътре това да е и отвънка! С дрехите си имотата изразяват чуствата си (различните цветове). Те гледат светлата,добрата част на живота с едното си око,а с другото (което се крие под бритона) тъмната страна на живота...Кефиш мЪ 8)
Това беше най-доброто описание за имо.
Е, можеше да споменеш и съвременните пост-хардкор/имо групи, които аз например слушам....
Иначе се вдъхнових да си дръпна и малко от първите неща...например Fugazi.

niGGa
06-06-2007, 08:08
според мен с окото под бритона крият гейските си виждания за всичко. По гнусно, по педалско, по мизерно същество няма. Вчера се подигравахме на.. нещо.. наистина не личеше какво е.. едно от добрите дела, които извърших вчера.

Child_In_Time
06-06-2007, 08:55
Мммда вече е модерно да си емо за тва от утре и аз съм пък за да съм още по фешън ще зема да си нарежа вените :-D

machoka
06-06-2007, 18:18
има достатъчно теми по въпроса.