PDA

View Full Version : KaKvo bihte kazali ako priqtelkata vi VI popita ...?

MaRtyYyYYyyYy
10-12-2006, 16:31
Hey HeY iska mi se NqkOI MN bYrZo da Mi dade otgoVOr .. :arrow: ako priqtelkata mi e devstvena .. kakvo da i kaja sledkato si4ko premina ala bala dokato ne se stigna do slaganeto na prezervativa predi tova e opitala 2 3 prysta bez bolka. I taka vyprosa mi e ako e bil vkaran na polovina penisa (za6toto e iskala samo malko ot nego za opit)kakyv otgovor da i dam ? ;) ???????????????????????????? PLs

10-12-2006, 16:42
Ami az ne razbrah kakuv vupros ti e zadala priqtelkata?

Bai RAngel
10-12-2006, 16:47
Абе ти с приятелката си ше се опраиш ама как ша са научиш да се изразяваш неграмотнико

MaRtyYyYYyyYy
10-12-2006, 16:49
VYpRoSyT E AKO SY VKaRaL napOlOviNa peNIsa i tq e iskala samo tolkova i posle me popita az DEVSTVENA LI SyM............KAK DA I otGoVOrq ????

MaRtyYyYYyyYy
10-12-2006, 16:56
MaLko taka ByRzaH s vyprosa taka4e sry za obyrkvaneto ... vyprosa ve4e e qsen ;>

10-12-2006, 16:56
ami tq trqbva da go e usetila,vse pak-nali se razkusva devstvenata i cipa.probvaite pak,stignete dokraq-hem 6te razbere dali e bila devstvena,hem ve4e nqma da e :P a priqtelkata ti ima li jelanie za seks?

MaRtyYyYYyyYy
10-12-2006, 17:00
ami ima jelanie kazva mi dosta 4esto 4e go iska no malko q e strah za tova 4e e malka sled nqkolko meseca pravi 15 ....

10-12-2006, 17:50
откъде си бе

krem4et0
10-12-2006, 18:10
Не е девствена,защото е правил секс-и 2 см да е-вече е правила секс.Друг е въпросът дали се е скъсала девстваната ципа.тя е девствена,докато не е правила секс,правила ли го е-вече не е!

angel4e_s_krila
10-12-2006, 18:13
още една 14 годишна отворка ](*,) [-X :smt005

tX
10-12-2006, 18:41
VYpRoSyT E AKO SY VKaRaL napOlOviNa peNIsa i tq e iskala samo tolkova i posle me popita az DEVSTVENA LI SyM............KAK DA I otGoVOrq ????
Кажи й, че след 10 минути ще стане новия папа ! :shock:

ПРЕСКО
10-12-2006, 18:45
an tai q kaji otkade si

MrAsNiKa
10-12-2006, 19:25
хахаха да пробвала
Абе ей луда работа
Страх ли я е
От какво
Човече първо обмисли какво правиш ии дали си способен
После действай
Изглежда ми че не си наясно какво ще правиш тя още по малко
Има теми прочети
Образовай се образовай и приятелката си
Ии тогава всичко ще е ок
Ии няма да ни търсиш :)

ninsy
10-12-2006, 21:13
ама половината,ама една четвърт..божеее ;)

NiKOLAN
10-12-2006, 22:26
още една 14 годишна отворка ](*,) [-X :smt005
ako priqtelkata mi e devstvena ..
май е отворко, но може и да е на по млако от 14 така кто гледам

10-12-2006, 23:27

Че е доста тъпа и е овца!!!!! Вие пък ебаси секса дет сте правили. Кажи й да се отвори с молив!

SINDEL
10-13-2006, 08:39
Девствена не е. Щом и е влизал, на4и не е... независимо дали половината, една трета или една 4етвърт.... А ина4е колкото до девствената ципа - ами ако не я е боляло и не е имало кръв, на4и е възможно да не се е скъсала. Що не го направите кат нормалните хора ми половината, не знам си кво си...

NiKOLAN
10-13-2006, 09:04
Че е доста тъпа и е овца!!!!! Вие пък ебаси секса дет сте правили. Кажи й да се отвори с молив!да не сте с еднакво айпи? и предишният ви ник да е бил "Neo"

miloto_girl_4e
10-13-2006, 09:24
Не е девствена,защото е правил секс-и 2 см да е-вече е правила секс.Друг е въпросът дали се е скъсала девстваната ципа.тя е девствена,докато не е правила секс,правила ли го е-вече не е!

От кога едно вкарване на половин пенис е правене на секс? :shock:
Аз смятам, че е девствена :!: :!: :!:

LoRinSeR
10-13-2006, 09:28
Не е дорасла за секс.

NiKOLAN
10-13-2006, 10:13
Не е дорасла за секс.както и авторът на темата

Chiana
10-13-2006, 10:57
Оффф, ама и вие един секс сте правили... :lol: Дечица... Нищо не сте видели от секса => тя е девствена. Какво е значението каква е целостта на химена? Ти там едва си й го вкарал и ако това наричаш секс?!?! :shock: Кажи й: Това няма значение, миличко, аз те обичам такава каквато си. Дали си девствена или не, това е без значение.

Аз например това бих искала да чуя при такъв случай!

LoRinSeR
10-13-2006, 12:29
Оффф, ама и вие един секс сте правили... :lol: Дечица... Нищо не сте видели от секса => тя е девствена. Какво е значението каква е целостта на химена? Ти там едва си й го вкарал и ако това наричаш секс?!?! :shock: Кажи й: Това няма значение, миличко, аз те обичам такава каквато си. Дали си девствена или не, това е без значение.

А ти какво, много ли си добра в леглото ?

Chiana
10-13-2006, 14:10

Глупости, не съм казала, че съм добра в леглото. Преиначаваш думите ми. Съвсем друго имах предвид. Просто не смятам, че това да ти го вкарат до половината и се води, че вече си правила секс, че не си девствена и т.н. Тя всъщност нищо не е разбрала от цялата работа. По-скоро са направили опит да го правят, но не се е получило. Нз аз смятам, че това колко й е вкарал, до колко й е разкъсал ципата и т.н. няма значение.

LoRinSeR
10-13-2006, 14:17

Глупости, не съм казала, че съм добра в леглото. Преиначаваш думите ми. Съвсем друго имах предвид. Просто не смятам, че това да ти го вкарат до половината и се води, че вече си правила секс, че не си девствена и т.н. Тя всъщност нищо не е разбрала от цялата работа. По-скоро са направили опит да го правят, но не се е получило. Нз аз смятам, че това колко й е вкарал, до колко й е разкъсал ципата и т.н. няма значение.

Ами не им давай съвети, после те ще питат по форумите: "Бременна ли съм". Хем не знаят какво правят, хем тръгнали секс да правят. Аз като го направих първия път, момичето с което бях буквално водеше всичко. Аз само лежах и тя върху мен. Извинявай, ако съм те засегнал.

Chiana
10-13-2006, 14:34
LoRniSeR, напълно съм съгласна с теб! Не са готови за секс. Изобщо не ги съветвам да го правят. Личи си, че психически не са готови, щом още се шашкат дали са девствени и такива неща.
Не си ме засегнал, няма проблем. :)

dudeto_sy
10-13-2006, 15:58
Много странно, но аз не разбрах къде е проблема...

kAdrOkoSkA
10-13-2006, 16:08
Ооофф ! Толкова е тъпо това, че... ! Девствена ще е докато не се разкъса ципата. Извинявам се за грубоста, обаче... като си й га вкарал 2см не значи, че сте правили секс! :smt011 :smt012

Tender Poison
10-13-2006, 17:05
Амииии,какво значи да правиш секс при условие,че си и го вкарал на половина лелееее,положението е трагично

10-13-2006, 21:46
кажи и да се скрие некъде - или ццелия или нищо

10-14-2006, 00:09
отговори и,че си малумни а не доктор :evil: