View Full Version : Не мога да търпя майка ми вече !
Знам, сега ще кажете тя ти е майка тя не знам си кво тя ти мисли доброто и още такива простотии, дрънкайте ги на други. Снощи бях супер уморен и въпреки това учих 2 часа, защото имах доста тежка програма днеска. Научих си както трябва и легнах да спя. Майка ми дойде и започна да крещи и да вика без причина, при което ме събуди и супер мн се ядосах, но не й казах и дума нарочно, а просто мълчах. Миналата година кандидатствах и влязох където исках и тя беше супер доволна и ме остави намира. Тази година явно пак започва да ми лази по нервите и няма да се разберем така. Уча си и всичко е точно, вечер разпускам с приятели и всичко забравям (за проблемите си). Изкарвам 6-ци засега и просто няма за какво да се оплаква. Тя като влезе в стаята и вика ' нищо не учиш, я се погледни тройкаджия такъв, добре че съм аз да влезеш в това училище !! ' като го каза тоав направо полудях. Започва да си преписва заслуги и най накрая ще и кажа всичко в очите, защото не мога да я търпя вече, баща ми е на същото мнение. Не ми е помагала в учението за изпитите, а всичко сам направих. Баща ми ми даваше пари за уроците, а майка ми не направи нищо по въпроса за подготовката и въпреки това си влязох и сега ми повтаря ' добре че съм аз да влезеш там ' ; ' добре че с някъв късмет влезе там, благодарение на мен ' и разни такива при което аз супер мн се дразня и някой път наистина ще и се развикам и вече заебавам всичко свързано с нея, пък квото ще да става. Според вас бива ли майката така да говори ?!
maybelline
10-13-2006, 11:58
Не съм съгласна с поведението на майка ти.Може би се преуморява от работата и трябва да си го изкара на някой(не нарочно,но така става).Опитай да прекарваш приятни моменти с нея.Прекарвай повече време с нея,за да те опознае(а и ти да опознаеш майка си) по-добре.Разказвайте си приятните и неприятните моменти от деня.Ако се настроиш по-позитивно към проблема,ще се справиш по-лесно.
techCandy
10-13-2006, 12:16
Положението не е чак толкова напчено колкото ти изглежда. Знам, че
се нервиш когато ти цвърчЪт на главата, аз също... Пък и не е редно да си мълчиш, тя наистина сигурно има тежко ежеднвие, но определено не трябва ти да го отнасяш след това. Просто я постави веднъж завинаги на мястото, по- скоро и обясни как стоят нещата, направи го като разговор, а не като скандал, за да си спести излишни нерви...Успех
Tove ne e maika :!: :!: :!:
[ConverseGirL]
10-14-2006, 22:47
Попринцип и аз имам доста проблеми с майка ми, но аз не я жаля и нямам никакъв страх от нея... Просто съм изстрадала с държанието й в детството ми, поне голяма част и сега вече и натяквам за всичко. Правилно или не..
leko_otkachena
10-15-2006, 07:00
Положението не е чак толкова напчено колкото ти изглежда. Знам, че
се нервиш когато ти цвърчЪт на главата, аз също... Пък и не е редно да си мълчиш, тя наистина сигурно има тежко ежеднвие, но определено не трябва ти да го отнасяш след това. Просто я постави веднъж завинаги на мястото, по- скоро и обясни как стоят нещата, направи го като разговор, а не като скандал, за да си спести излишни нерви...Успехpravilno az obache ne ti zavijdam dobre,che moqta ne e takava
Е, изпокарахме се както трябва. След доста караници баща ми се намеси и най накрая тя млъкна. Снощи тръгвам да излизам и се обадих на баща ми и той вика добре, кажи на майка си ако искаш и аз викам окей. Отидох при онея и викам ' аз излизам ' и тя ' не ме интересуваш вече, ти не си ми син повече ' и аз викам ' хуу '. Излязох и се прибрах и гледам РС-то изключено, а кабела за захранването го няма. Попитах къде е кабела и тя вика ' когато СИ ГО изплатиш, шси помисля дали да ти го дам ' и аз ' окей '. И сутринта идва при мен с кабела и вика ' няма нужда да падам на твоето ниво '. Просто нямам думи..
sladoled
10-15-2006, 18:28
Някаква невроза я тресе тая жена.Направи нещо, с което да я накараш да се осъзнае.Например питай я как си представя вашите отношения след 2-3 години или след 5-10.Питай я какви иска да бъдете- врагове или майка и син.Накарай я да се постави на твое място.И каквото още се сетиш.
Ти вече с разбрал, че трябва да се съхраниш психически и да не вземаш това, което тя ти казва навътре, нали? :smt006
basi tupata selqnka. lepni i dva-tri qki 6amara da se osuznae malko. i bez tova ne moje nishto da ti napravi.
Е, вече тотално ми писна. Прави всичко НА ПУК, а не от радост. Априлската ваканция се организира ексурзия до Барселона и аз с един приятел и майка му ще ходим. Казах на майка ми, колкото да знае къде ще ходя, а с баща ми говорихме и той е съгласен. Като говорих с нея ми каза, че няма да ме пусне само за да ми е гадно заради държанието ми ! Каза също, че ако ме пусне ще направи голяма грешка, а лятото говорихме точно за такава ексурзия и майка ми беше най навита от цялото семейство. Просто не мога да разбера, какво удоволствие и доставя да прави детето си нещастно и да го гледа как страда..
Съчувствам ти. :? Това наистина трудно се търпи. :?
mechtaq_za_teb
10-22-2006, 08:54
pffff :shock: maika ti se darji napravo ujasno!kogato moita mi vika taka,az nikoga ne si malcha!!!osobeno kato mi vika bez povod nai se draznq....!moq savet e da i kajesh vsichko v ochite!!!vapreki 4e ti e maika nqma pravo da se darji taka i da si prepisva zaslugi.sledvashtiq p1t se i se razvikai i ti,kaji i vsichko i ae da vidim !
Е, майка ми така направи, че баща ми се развика и каза, че трябва да си променя отношението към майка ми..кво отношение да си променям бе мамка му стара, кво да променям ?! Тва, че като се опитвам да говоря с нея за нещо тя не ми отговаря ли ? Или за това, че като я помоля за нещо ми казва да отида при баща ми и последните думи са ' ти не си мой син ' ? Тва ли да променям ?
die_die_my_darling
10-22-2006, 09:58
pogovori s neq i i kaji istinata v o4ite
Smiley_Girl
10-22-2006, 16:58
Имам подобни проблеми :? Майка ти явно е доста изнервена,но това не й дава право да се държи толкова ужасно.Забрави че ти е майка и й отвръщай както заслужава.Родител или не,не може да се държи по такъв начин!Все пак е възрастен и трябва да се съобразява до известна степен.Такова поведение е недопустимо :evil:
Angel_Girl
10-22-2006, 23:15
pogovori s neq i i kaji istinata v o4ite
ANBU Мъчителката
10-22-2006, 23:28
Да тва ми е доста познато..... майка ти сама да не знай за кво не е доволна... и направо да си измисля причини...