PDA

View Full Version : ami pro4ete te me :D

ive7o`
10-14-2006, 09:16
ami zdraveite!kato za na4alo:)..zna4i zapoo4vam dylllgata istoriq..zapoznah se s edno mom4e v 4ata ..tova be6e Avgyst mesec..pratih my snimka toi me haresa..otna4alo as se gavreh s nego a toi me obi4a6e..postepenno po4nahme da se privli4ame..minaliq ponedelnik 6tqhme da izlizame no yvi toi katastrofira :smt010 za moq radost oba4e my nqma ni6to :).mom4eto se kazva ivelin..i taka ivelin adski mngo se privyrza kym men i me obi4a adski mnogo :){pone taka mi predstavq ne6tata de :D}.edna ve4eredin priqtel na ivelin mi se vklu4i i mi kaza:"IVELIN SEGA E V 4ATA SAMO 4E S DRYG NICK I SVALQ DRYGO MOMI4E" v tozi moment as za po4ystvah yjasno.. :smt010 :smt010 na drygata sytrin mi se vklu4i brat my i as go popitah dali ivelin e vlizal v 4ata sno6ti ve4erta i toi mi kaza ne..:((hora ne znam na kogo da vqrvam..ivelin trqbva6e da vleze snoti v 4ata no go nqma :( i ne znam kakvo da pravq pomognete mi plss :(((

SlAdKo~BeBe
10-14-2006, 09:27
ima neshto gnilo tuka mislq che ne trqbva da vqrvash na tozi'priqtel'na tvoeto momche a ako se sumnqvash po-dobre pogovori s nego samo toi moje da ti kaje vsushnost zashto ne e vleznal v chata ili zashto e vleznal no s dr nick i e svalql dr momiche spoko ne mislq che trqbva da se pritesnqvash,no za da si 100% sigurna govori s momcheto :D uspeh

ive7o`
10-14-2006, 09:34
ami mersi :) i as mislq 4e ima ne6to gnilo v cqlata rsbota s tozi negov priqtel!:DD

10-14-2006, 09:52
ne vqrvai na priqtelq [-X

CrazyWitch
10-14-2006, 09:58
Ем наистина не трябва да вярваш на тоя негов приятел, но и не трябва да си твърде сигурна в обратното, че той те обича. Нека времето покаже дали е така :)

GuS
10-14-2006, 10:00
Не вярвай на никого! Това е чат - всеки по всяко време може да те излъже и ти няма как да разбереш дали това което "твоят" Ивелин ти ПИШЕ е истина или не. Доколкото разбрах все още не сте се виждали очи в очи?! :smt011 Ако наистина не сте, мисля ,че вече е време ! Разбирам ситуацията в която си ,но не се доверявай напълно.Вижте се ,поговорете ,изяснете си всичко... чак тогава можеш да му вярваш (не че има някаква гаранция,че не те лъже...).Друго си е когато виждаш реакциите и емоциите породени от тях на човека срещу теб.Чата не ти дава тази възможност и поради тази причина всеки може да си говори каквито си иска глупости,без дори ти да заподозраеш,че са неверни.
Човека ,който ти е писал това за другото момиче е твой приятел нали??? Закакво му е да те лъже ,а ако не лъже от каде е разбрал? Има много въпроси... разпитай ги и двамата - и въпросния приятел и Ивелин.Лъжецът все някак неволно ще се разкрие,когато се получат някои малки несъответствия в неговата версия.
В крайна сметка съвета ми е ,винаги да си имаш винаги едно на ум! Не само спрямо Ивелин,а спрямо всички.Айде успех!!! ;-)

tX
10-14-2006, 10:56
ami zdraveite!kato za na4alo:)..zna4i zapoo4vam dylllgata istoriq..zapoznah se s edno mom4e v 4ata ..tova be6e Avgyst mesec..pratih my snimka toi me haresa..otna4alo as se gavreh s nego a toi me obi4a6e..postepenno po4nahme da se privli4ame..minaliq ponedelnik 6tqhme da izlizame no yvi toi katastrofira :smt010 za moq radost oba4e my nqma ni6to :).mom4eto se kazva ivelin..i taka ivelin adski mngo se privyrza kym men i me obi4a adski mnogo :){pone taka mi predstavq ne6tata de :D}.edna ve4eredin priqtel na ivelin mi se vklu4i i mi kaza:"IVELIN SEGA E V 4ATA SAMO 4E S DRYG NICK I SVALQ DRYGO MOMI4E" v tozi moment as za po4ystvah yjasno.. :smt010 :smt010 na drygata sytrin mi se vklu4i brat my i as go popitah dali ivelin e vlizal v 4ata sno6ti ve4erta i toi mi kaza ne..:((hora ne znam na kogo da vqrvam..ivelin trqbva6e da vleze snoti v 4ata no go nqma :( i ne znam kakvo da pravq pomognete mi plss :(((
Като добро начало за разрешаване на проблема ти е да си направиш REALITY CHECK. Обичал те само щото ти видял снимката и щото сте си разменили едно 'asl pls', OH, GIVE ME A BREAK ! [-(

assd
10-14-2006, 11:24
абе що никой не пише на кирилица бе? :evil: