PDA

View Full Version : imam seriozen problem

upla6enata
10-14-2006, 13:22
znam 4e ne mojete da mi pomognete i edinstveno i samo az sam si vinovna no vse pak 6te vi kaja za probloema si!molq vi samo bez da me obqvqvate za lekomislena i moje bi glupava znam 4e tova!eto go i problema mi:pravih sex s priqtelq mi s koito sam ot 2 godini i malko bez prezervativ(parvata mi gre6ka v slu4aq)za6toto sme ot tokova vreme zaedno imam mu ogromno doverie 4e nqma da mi izneveri i saotvetno nqma da mi donese nqkakvi bolesti i si pomislih 4e samo za tova moje da se pritesnqvam no zabravih edna podrobnost-veroqtnosta za bebe!!!i predi sme go pravili bez prezervativ toi mi kazva da se drapna predi da svar6i(mn dobre znam 4e i taka moje da stane belq)i sme nqmali problemi.Samo 4e tozi pat ne se drapnah vednaga i o6te kato stanah toi svar6i,no sled tova s ujas ustanovih 4e imam kap4ica sperma po4ti otvan na vlagali6teto!6te se pobarkam!!!znam 4e trqbva da poema otgovornosta za povedenieto si no 6te umra ot strah!ako vsi4ko se razmine nikoga nqma da napravq takava glupost otnovo no nz dali 6te imam kasmeta!samo iskam da kaja na momi4etata koito si mislqt kato men 4e ni6to nemoje da im se slu4i da se zamislqt i da si vzemat pouka!dori i da ne e stanal gafa pritesneniqta i uplahata ot eventualna bremennost 6te gi pomnq cql jivot!

assd
10-14-2006, 13:25
боже измъчих се с тая латиница
ама не мога нищо да помогна

cecko_boy
10-14-2006, 13:29
vzimai vednaga postinor duo ako ne e prekaleno kusno ve4e

cvetityy
10-14-2006, 13:31
е добре де ние как по точно можем да то помогнеме вземи направи си една тестче и ще разбереш

MrAsNiKa
10-14-2006, 13:36
Кирилица кучкиииии :smt013
Няма помощ за Теб обречена си :twisted:

TraPPed
10-14-2006, 13:39
Abe test4eto i hilqdi molbi kum gospoda.I 2-ri put ve4e ne go dopuskai.Uspeh!

10-14-2006, 14:57
Nqma da te sydq za postypkata ti-ti sama syznavash kakvo ste napravili!Ne se trevoji,moje i da nqma za kakvo.Ti kazvash,4e vednaga shtom go e izvadil e svyrshil i ti si vidqla,4e imash sperma po vlagalishteto si.Pyrvo,tova,koeto si vidqla,moje da ne e bilo sperma,a eventualno-te4nossta,koqto si otdelila pri vyzbuda.Dori i da e bilo sperma,tq se e poqvila nai-veroqtno,kogato go e vadel.A samo da uto4nq-za da zabremeneesh trqbva toi da svyrshi v teb,t.e. spermata s golqma skorost da se vryska v teb za da moje eventualno da te oplodi!Oshte neshto-za4evane e vyzmojno po vreme na ovulaciq,ili 2-3 dena predi ovulaciq!Ako ne si bila v tesi "kriti4ni dni"(koeto naistina e malko otnositelno,zashtoto ovu-to ne e strogo postoqnno)-nqma shans da si bremenna.Nai-obshto-ovulaciq nastypva 14 dena predi o4akvanata sledvashta menstruaciq,pri redoven 28-dneven cikyl.No kakto kazah-tova e otnositelno!Ako ne sa minali 72 4asa,mojesh da pribegnesh do postinor,no ti si znaesh...Pri sv polojeniq napravi test sled 7 dena,rano sutrin s pyrvata urina.Napravi i vtori nqkolko dena sled kato ti zkaysnee(nadqvam se tova da ne se slu4i).Ne se trevoji i vqrvai,4e vs shte e nared!Pojelavam ti mn kysmet!:)

dudeto_sy
10-14-2006, 16:15
Нещата се повтарят и не се повтарят те... Такава тема или подобна чета за 154 път днес...

IdiOtKa
10-14-2006, 16:47
нищо лично ама темата е много глупава ... !! мисляче всички знаем рисковете ....

Sensual
10-14-2006, 18:35
Глупава тема + глупави отговори = работа за machoka :lol:

-> LOCK

Azis4o
10-14-2006, 18:44
Да седиш на куро още секунда
оплодява твоита шунда
У.Шекспир =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

:-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|=

Azlan
10-14-2006, 18:45
Глупава тема + глупави отговори = работа за machoka :lol:

-> LOCK
Кво дудняш бе !!! като е тъпа не я гледаи http://www.rapworlds.com/forums/images/smilies/th_005.gif