PDA

View Full Version : kak?

10-14-2006, 18:15
kak da razbera koga svir6vam(momi4e sym) ot skoro pravq sex no ne use6tam koga svyr6vam inagi tova mi go kazva pr mi

Infatuated Inside
10-14-2006, 18:19
o.O
Щом не разбираш, значи не свършваш?

Баси темите пускате, пък секс сте тръгнали да правите. :-s

MidnightScream
10-14-2006, 18:50
ahaahahhahaha :-D ... boje emi to ograzma e chuvtvo koeto ne se useshta neznaesh li... pochva da ti se zaviva svqt i chak togava go useshtash... eeiii produljavai napred!

bulgarche
10-14-2006, 18:53
Приятелят ти може да ти каже единствено и само кога той свършва ;) Повечето момчета се чудят как да разберат момичето кога свършва, а ти изкара приятелят ти, че разбира тялото ти повече от теб. Ако свършиш няко слънчев ден ще разбереш. Най-просто...ще потръпнеш цяллата...и след малко вече ще ти е неприятно да те барат "там"

psiHopaT4o
10-14-2006, 19:03
Като те заболи главата и ти се завие свят си свършила със сигурност.

IdiOtKa
10-14-2006, 19:04
чакаи малко ти неразбираш ....но тои ти казва че вече си свършила ....еии харабия маина ..... тоя приятеля ти да не е господ или да владее теликинеза .... ?!

Nifada_
10-14-2006, 19:48
Ами по принцип се отнасям с много разбиране към въпросите тук и давам отговори, къде смислени, къде заядливи. Но ТОВА МЕ РАЗСМЯ>
Значи ти не знаеш, че свършването е най-големия кеф на света и ако този срещу теб е кадърен може да те накара да ревеш с глас от кеф докато свършваш...а си тръгнала да правиш секс. и не стига това ами не можеш да разсъждаваш сама ами той трябва да ти казва, че си свършила...
Ами като седнете да се храните той ли ти казва кога си се наяла?
Съжалявам за гадния постинг, ама ...хайде мислете с главите си поне понякога.