View Full Version : strani4ni efekti
zdr all.vednaj predi 3 meseca sam pila postinor duo i nqmah stran4ni efekti-gadene,bolki i t.n. no sega pak mi se nalaga da go vzimam,ta iskam da pitam vazmojno li e tozi pyt da ima strani4ni efekti,pri polojenie 4e pri predniq slu4ai organizma mi ne e reagiral lo6o?
{Sweet_Dreams}
10-14-2006, 20:59
Това не е аспирин или налагин!И на опаковката пише,че ако ти се налага найстина да го пиеш трябва да е след най-малко 6 месеца!И смяташ ли,че организма ще ти е добре след толкова хормони през толкова кратко време
cvetiiii
10-14-2006, 21:00
bqx 4uvala 4e kato si go pila primerno sega posle 2 ili 3 godini ne trqbva da se pie pak!!! ama ne znam do kolko e vqrno
ami nqma kakvo drugo da piq
{Sweet_Dreams}
10-14-2006, 21:03
а защо трябва да пиеш нещо?Много хора си създават илюзията,че като има Постинор ще оправи всичко и затова "ръгай чушки в боба" и да не ти пука нали има Постинор.Ама не знаете какво си причинявате!Но след като е толкова спешно,го пии но попринцип може да се пие в период не по-малко от 6 месеца
neznaeh 4e pri dva pyti izpolzvane e tolkova opasen pak,i sega kato se zmaislq za pove4e ot 3 meseca,blizo 5 sa.a btw na opakovkata ne pi6e 4e ne trqbva da se pie o6te 6 meseca
cvetiiii
10-14-2006, 21:12
ami xorata sa izmislili prezervativi
honey_7o
10-14-2006, 21:26
ami xorata sa izmislili prezervativi
Може да се е скъсал,тя не е споменала. #-o
za da ne puskam nova tema napravo tuka da vi pitam...prosto za info... postinora qsno 4e ot aptekite a nqkoi moje li da mi kaje cenata gore dolu.. :smt016
Това не е аспирин или налагин!И на опаковката пише,че ако ти се налага найстина да го пиеш трябва да е след най-малко 6 месеца!И смяташ ли,че организма ще ти е добре след толкова хормони през толкова кратко време
:shock: =; kvi 6 meseca? 2 meseca sa
za da ne puskam nova tema napravo tuka da vi pitam...prosto za info... postinora qsno 4e ot aptekite a nqkoi moje li da mi kaje cenata gore dolu.. :smt016
11-12 lv
bulgarche
10-15-2006, 09:57
Ae stiga gluposti be...ви 100% витамини не пиете толкова често колкото тия илачи да ва йодам
Tender Poison
10-15-2006, 10:36
Мииии,нормално е да има странични ефекти споко