PDA

View Full Version : sAmO zA JeNi :) ~ MaLkO Za OrALNaTa LuBoV...

tedinkata_
10-15-2006, 11:59
Често жените не предпочитат да правят орална любов на мъжа. И ако не ви е приятно не го правете, но има начини да заместите тази стимулация. За да доставите удоволствие на партньора се нуждаете от лубрикант (купувайте лубриканти, които са на водна основа и няма да получите възпаления, обриви и т.н., а ще можете да ги използвате и при секс, като те няма да разрушават структурата на презерватива) и 2 ръце. Намажете ръцете си обилно лубриканта и леко започнете да стимулирате пениса, докато той еректира напълно тогава сключете ръцете си около пениса в пръстите (кръстосайте пръсти около пениса така, че той да се окаже между дланите ви). Започнете движенията от главичката надолу и после обратно нагоре, като по- силно притискате при слизането надолу. Извършвайте движенията плавно, като когато се изкачвате към главичката леко прибирайте палците си един до друг над самата главичка. Тази техника се нарича “кошницата”. Можете да добавите още един елемент към нея: както са разположени ръцете ви със сключени пръсти около пениса, започнете движението отгоре надолу и правете леки спирания със стискане по дължината на пениса. За тези дами които все пак не се притесняват да правят орална любов, но пък имат доста развит повръщтелен рефлекс е добра идея да поставят ръката си пред устата свита колкото да мине пенисът. Така ще създадете усещане у партньора ще сте “погълнали” целият пенис :oops:

. Marto.cool . .
10-15-2006, 12:33
:smt007 :D :smt007

olive_oil
10-15-2006, 12:37
Аз пък се дразня на ония гнусливите и "примерни" к*рвички,дето викат "никога няма да направя с****а на момче",ама иначе са постоянно с късите полички,голите кръстчета и големите деколтенца.
Освен това си позволяват понякога и да съдят чуждите сексуални разбирания,желания т.н.Да ходят да се гръмнат тия.А по темата искам да кажа,че няма нищо лошо и срамно в това да правиш орална любов на гаджето си,поне така мисля. http://www.bliasak.bg/?cid=16&story=554

sladuraaaa
10-15-2006, 18:56
tva e qko =D> iskam i azzz :-D

simemel
10-15-2006, 19:18
Intimnite otno6eniq mejdu dvama partniori sa si li4no tqhna rabota i tova kakvo pravqt v legloto ne zasqga nikoi osven tqh samite!!! Tova dali da pravi6 oralna lubov si e li4no tvoi izbor!!! A na tezi gospoji4ki koito uj ne pravqt takiva ne6ta i kazvat 4e podobna forma na lubov e otvratitelno gnusna moga da kaja samo edno:KAKVO VI INTERESUVA KAK SE OBI4AT HORATA I KAK SI DOSTAVQT UDOVOLSTVIE?KATO NE VI HARESVA NE GO PRAVETE NO NE OSAJDAITE TEZI NA KOITO IM E PRIQTNO PODOBNO ZABAVLENIE!!! VSEKI SI IMA LI4EN JIVOT I SAM RE6AVA KAKVO E HUBAVO ZA NEGO I KAKVO NE E !!!!!!!!!!!!

LoRinSeR
10-15-2006, 20:39
Ебати тъпото да му правиш чикия, а да не духаш. Само ще те намрази :lol:

MrAsNiKa
10-15-2006, 20:43
tedinkata_ Сега ако напишеш нещо как жените да правят френска на приятелите си цена няма да имаш :twisted:
За мъжете какво как и техники добре си се справила
Амаа нека да няма дескриминация :wink:

10-16-2006, 02:42
Често жените не предпочитат да правят орална любов на мъжа. И ако не ви е приятно не го правете, но има начини да заместите тази стимулация. За да доставите удоволствие на партньора се нуждаете от лубрикант (купувайте лубриканти, които са на водна основа и няма да получите възпаления, обриви и т.н., а ще можете да ги използвате и при секс, като те няма да разрушават структурата на презерватива) и 2 ръце. Намажете ръцете си обилно лубриканта и леко започнете да стимулирате пениса, докато той еректира напълно тогава сключете ръцете си около пениса в пръстите (кръстосайте пръсти около пениса така, че той да се окаже между дланите ви). Започнете движенията от главичката надолу и после обратно нагоре, като по- силно притискате при слизането надолу. Извършвайте движенията плавно, като когато се изкачвате към главичката леко прибирайте палците си един до друг над самата главичка. Тази техника се нарича “кошницата”. Можете да добавите още един елемент към нея: както са разположени ръцете ви със сключени пръсти около пениса, започнете движението отгоре надолу и правете леки спирания със стискане по дължината на пениса. За тези дами които все пак не се притесняват да правят орална любов, но пък имат доста развит повръщтелен рефлекс е добра идея да поставят ръката си пред устата свита колкото да мине пенисът. Така ще създадете усещане у партньора ще сте “погълнали” целият пенис :oops:

ГАД ТАКАВА ЛАПАЙ!

krem4et0
10-16-2006, 06:44
E не е така-понякага даже е по-приятно ръчната,отколкото свирката.Аз ест. съдя по реакциите на гаджето си,но определено и двете го кефят.Иначе аз обожавам да правя с***и-не се възбуждам,но обичам той да се гърчи в ръцете ми и да виждам доволната му усмивка!

SINDEL
10-16-2006, 07:12
Хе! 4е бива ли само да му го хванеш и да не го лапнеш?! [-X Не е хубаво така. Както ние моми4етата оби4аме мъжете преди същинския секс да ни поглезят... :oops: така и те имат нужда от подобни предварителни стимулации. Даже на някои мом4ета с****ите са им по-приятни ои самия секс. Пък 4естно казано за мене ли4но няма нищо по-възбуждащо от това да гледам как приятелят ми умира от удоволствие и да знам 4е в крайна сметка вси4ко това е заради мен и заради това колко добре се справям :-D Малко самодоволно зву4а...

LoRinSeR
10-16-2006, 07:34
E не е така-понякага даже е по-приятно ръчната,отколкото свирката.Аз ест. съдя по реакциите на гаджето си,но определено и двете го кефят.Иначе аз обожавам да правя с***и-не се възбуждам,но обичам той да се гърчи в ръцете ми и да виждам доволната му усмивка!

Най - доброто е смесването и на двете. Аз пък се възбуждам като правя опрален секс на жена.

ssiimmoonna
10-17-2006, 18:30
abe seki si pravi kakvoto si iska!!!na koito ne mu haresva ne e zaduljen da go pravi a 6to se otnasq do vuprosnite K*vi4ki olive_oil ne sum mn suglasna seki si ma li4no mnenie 6toto i moeto ne e koi zn kolko za tova ama za gajeto mi sum suglasna!!!seki si ima li4no mnenie i nikoi nqma pravo zaradi moeto li4no mnenie da mi kaje 4e sum ne6to si 6toto az mislq 4e ne sum puk ne me interesuva nqkoi dr kakvo misli!

sexy_tigar4e_MM
10-18-2006, 16:08
AWE Az ne se "pritesnqvam" da pravq s*****,no mnogo burzo se izmorqvam :oops: :oops: :roll: :roll: #-o 8-[ ::: :smt006 :smt006

sexy_tigar4e_MM
10-18-2006, 16:10
[quote=LoRinSeR]quote]
,но обичам той да се гърчи в ръцете ми и да виждам доволната му усмивка!
i az :lol: :lol: :lol: :lol:

Faintman
10-25-2006, 15:47
Аз това нещо го мисля за неморално и нехигиенично.Не бих карал приятелката си да ми лапа пениса, защото това не го наричам аз секс. :smt011

olive_oil
10-25-2006, 15:50
Аз това нещо го мисля за неморално и нехигиенично.Не бих карал приятелката си да ми лапа пениса, защото това не го наричам аз секс. :smt011нищо лично.ноооо на колко си?

tequila
10-28-2006, 08:56

ГАД ТАКАВА ЛАПАЙ!
ти май имаш некви психични проблеми май , а??? ](*,) [-X

tequila
10-28-2006, 08:59

Най - доброто е смесването и на двете. Аз пък се възбуждам като правя опрален секс на жена.
и аз, даже повече отколкото на мъж

Faintman
10-28-2006, 17:20
Аз съм на 14. Навърших ги преди малко.Може и да съм в "пубертета", но все още мисля с горната глава и сърцето.

10-28-2006, 17:54
Аз съм на 14. Навърших ги преди малко.Може и да съм в "пубертета", но все още мисля с горната глава и сърцето.

Има разлика между секс и любов.ЗАТОВА ПРЕДСТАВИ СИ ИМА 2 РАЗЛИЧНИ СЕКЦИИ ВЪВ ФОРУМА... :?