.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]

sAmO zA JeNi :) ~ MaLkO Za OrALNaTa LuBoV...

Често жените не предпочитат да правят орална любов на мъжа. И ако не ви е приятно не го правете, но има начини да заместите тази стимулация. За да доставите удоволствие на партньора се нуждаете от лубрикант (купувайте лубриканти, които са на водна основа и няма да получите възпаления, обриви и т.н., а ще можете да ги използвате и при секс, като те няма да разрушават структурата на презерватива) и 2 ръце. Намажете ръцете си обилно лубриканта и леко започнете да стимулирате пениса, докато той еректира напълно тогава сключете ръцете си около пениса в пръстите (кръстосайте пръсти около пениса така, че той да се окаже между дланите ви). Започнете движенията от главичката надолу и после обратно нагоре, като по- силно притискате при слизането надолу. Извършвайте движенията плавно, като когато се изкачвате към главичката леко прибирайте палците си един до друг над самата главичка. Тази техника се нарича “кошницата”. Можете да добавите още един елемент към нея: както са разположени ръцете ви със сключени пръсти около пениса, започнете движението отгоре надолу и правете леки спирания със стискане по дължината на пениса. За тези дами които все пак не се притесняват да правят орална любов, но пък имат доста развит повръщтелен рефлекс е добра идея да поставят ръката си пред устата свита колкото да мине пенисът. Така ще създадете усещане у партньора ще сте “погълнали” целият пенис

Аз пък се дразня на ония гнусливите и "примерни" к*рвички,дето викат "никога няма да направя с****а на момче",ама иначе са постоянно с късите полички,голите кръстчета и големите деколтенца.
    Освен това си позволяват понякога и да съдят чуждите сексуални разбирания,желания т.н.Да ходят да се гръмнат тия.А по темата искам да кажа,че няма нищо лошо и срамно в това да правиш орална любов на гаджето си,поне така мисля. http://www.bliasak.bg/?cid=16&story=554
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

sladuraaaa
    Guest

daaa

tva e qko =D> iskam i azzz

Intimnite otno6eniq mejdu dvama partniori sa si li4no tqhna rabota i tova kakvo pravqt v legloto ne zasqga nikoi osven tqh samite!!! Tova dali da pravi6 oralna lubov si e li4no tvoi izbor!!! A na tezi gospoji4ki koito uj ne pravqt takiva ne6ta i kazvat 4e podobna forma na lubov e otvratitelno gnusna moga da kaja samo edno:KAKVO VI INTERESUVA KAK SE OBI4AT HORATA I KAK SI DOSTAVQT UDOVOLSTVIE?KATO NE VI HARESVA NE GO PRAVETE NO NE OSAJDAITE TEZI NA KOITO IM E PRIQTNO PODOBNO ZABAVLENIE!!! VSEKI SI IMA LI4EN JIVOT I SAM RE6AVA KAKVO E HUBAVO ZA NEGO I KAKVO NE E !!!!!!!!!!!!
    SaMo VrEmEtO MoJe Da RaZbErE KoLkO VaJnA E LuBoVtA !!!

Ебати тъпото да му правиш чикия, а да не духаш. Само ще те намрази
    2т. забрана за ползване на профил

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    tedinkata_ Сега ако напишеш нещо как жените да правят френска на приятелите си цена няма да имаш
    За мъжете какво как и техники добре си се справила
    Амаа нека да няма дескриминация

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Guest

Re: sAmO zA JeNi :) ~ MaLkO Za OrALNaTa LuBoV...

Цитирай Първоначално написано от tedinkata_
    Често жените не предпочитат да правят орална любов на мъжа. И ако не ви е приятно не го правете, но има начини да заместите тази стимулация. За да доставите удоволствие на партньора се нуждаете от лубрикант (купувайте лубриканти, които са на водна основа и няма да получите възпаления, обриви и т.н., а ще можете да ги използвате и при секс, като те няма да разрушават структурата на презерватива) и 2 ръце. Намажете ръцете си обилно лубриканта и леко започнете да стимулирате пениса, докато той еректира напълно тогава сключете ръцете си около пениса в пръстите (кръстосайте пръсти около пениса така, че той да се окаже между дланите ви). Започнете движенията от главичката надолу и после обратно нагоре, като по- силно притискате при слизането надолу. Извършвайте движенията плавно, като когато се изкачвате към главичката леко прибирайте палците си един до друг над самата главичка. Тази техника се нарича “кошницата”. Можете да добавите още един елемент към нея: както са разположени ръцете ви със сключени пръсти около пениса, започнете движението отгоре надолу и правете леки спирания със стискане по дължината на пениса. За тези дами които все пак не се притесняват да правят орална любов, но пък имат доста развит повръщтелен рефлекс е добра идея да поставят ръката си пред устата свита колкото да мине пенисът. Така ще създадете усещане у партньора ще сте “погълнали” целият пенис
    ГАД ТАКАВА ЛАПАЙ!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от LoRinSeR
    E не е така-понякага даже е по-приятно ръчната,отколкото свирката.Аз ест. съдя по реакциите на гаджето си,но определено и двете го кефят.Иначе аз обожавам да правя с***и-не се възбуждам,но обичам той да се гърчи в ръцете ми и да виждам доволната му усмивка!

Мега фен
    Град
    SF
    Хе! 4е бива ли само да му го хванеш и да не го лапнеш?! Не е хубаво така. Както ние моми4етата оби4аме мъжете преди същинския секс да ни поглезят... така и те имат нужда от подобни предварителни стимулации. Даже на някои мом4ета с****ите са им по-приятни ои самия секс. Пък 4естно казано за мене ли4но няма нищо по-възбуждащо от това да гледам как приятелят ми умира от удоволствие и да знам 4е в крайна сметка вси4ко това е заради мен и заради това колко добре се справям Малко самодоволно зву4а...

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    E не е така-понякага даже е по-приятно ръчната,отколкото свирката.Аз ест. съдя по реакциите на гаджето си,но определено и двете го кефят.Иначе аз обожавам да правя с***и-не се възбуждам,но обичам той да се гърчи в ръцете ми и да виждам доволната му усмивка!
    Най - доброто е смесването и на двете. Аз пък се възбуждам като правя опрален секс на жена.
    2т. забрана за ползване на профил

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    abe seki si pravi kakvoto si iska!!!na koito ne mu haresva ne e zaduljen da go pravi a 6to se otnasq do vuprosnite K*vi4ki olive_oil ne sum mn suglasna seki si ma li4no mnenie 6toto i moeto ne e koi zn kolko za tova ama za gajeto mi sum suglasna!!!seki si ima li4no mnenie i nikoi nqma pravo zaradi moeto li4no mnenie da mi kaje 4e sum ne6to si 6toto az mislq 4e ne sum puk ne me interesuva nqkoi dr kakvo misli!

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

AWE Az ne se "pritesnqvam" da pravq s*****,no mnogo burzo se izmorqvam

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    [quote="krem4et0"]
    quote]
    ,но обичам той да се гърчи в ръцете ми и да виждам доволната му усмивка!
    i az

Аз това нещо го мисля за неморално и нехигиенично.Не бих карал приятелката си да ми лапа пениса, защото това не го наричам аз секс.

Цитирай Първоначално написано от Faintman
    Аз това нещо го мисля за неморално и нехигиенично.Не бих карал приятелката си да ми лапа пениса, защото това не го наричам аз секс.
    нищо лично.ноооо на колко си?
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София

Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Цитирай Първоначално написано от tedinkata_
    ГАД ТАКАВА ЛАПАЙ!
    ти май имаш некви психични проблеми май , а???
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Най - доброто е смесването и на двете. Аз пък се възбуждам като правя опрален секс на жена.
    и аз, даже повече отколкото на мъж
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Аз съм на 14. Навърших ги преди малко.Може и да съм в "пубертета", но все още мисля с горната глава и сърцето.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Faintman
    Аз съм на 14. Навърших ги преди малко.Може и да съм в "пубертета", но все още мисля с горната глава и сърцето.
    Има разлика между секс и любов.ЗАТОВА ПРЕДСТАВИ СИ ИМА 2 РАЗЛИЧНИ СЕКЦИИ ВЪВ ФОРУМА...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си