Влез

View Full Version : поМислеТе доБре ! :)

Papagal4e
10-15-2006, 14:54
а сега де :) кой какво предпочита или с кого го е направил вече

Papagal4e
10-15-2006, 15:07
значи мога да ви поясня
ако изберете БАШ гъзара значи рискувате от един секс да се превърнете в най-голямата курва,защото бъдете сигурни ,че след като правите секс с него ще знае целия град !
Ако изберете зубъра,в който само вие намирате някакъв чар,рискувате той също да е девствен ,а и приятелките да ви се подиграват мн мн мн време
забавния приятел е един от най-добрите варианти,защото след това може връзката ви да прерасн в нещо много хубаво :)
чичкото,който ви вози в колата,купува ви бижута и ви третира като принцеса според мен е ужасен вариант,защото за него ти ще си просто едно дете и недай си Боже някой от вашите да разбере..
а за да стигнеш до там ,че сама да се отвориш или се срамуваш да кажеш ан момчето,че си девствена,или не можеш да чакаш..или си толкова отвратителна,че никой не иска да го прави с теб
решавайте !

gangbang
10-15-2006, 15:11
@JenKa`- твърде тенденциозно си задала въпросите си, явно самата ти си склонна да дадеш точно отговора, който търсиш в анкетата :)

CrazyWitch
10-15-2006, 15:13
Жалко, че няма отговор : "Ще дочакате човек който обичате" ..тогава щях да гласувам, понеже аз това направих и не съжалявам.

Papagal4e
10-15-2006, 15:19
нарочно не го написах,защото нямаше да има смисъл от анкета..иначе и аз него чакам ;)

gangbang
10-15-2006, 15:24
нарочно не го написах,защото нямаше да има смисъл от анкета..иначе и аз него чакам ;)

Той може да е от вече изброените все пак :wink:

Papagal4e
10-15-2006, 15:28
може ,но ако бях написала "с перфектното момче,което ще е хубаво,забавно,умно и т.н. " сички щяха да се хвърлят на тва като куцо пиле на лайно :-D :P :D

gangbang
10-15-2006, 15:31
"с перфектното момче,което ще е хубаво,забавно,умно и т.н. "

Тия само в сериалите от Латинска Америка се срещат :lol: Добра си ти е анкетката, някак си ги уцелила точно най-често срещаните типажи. Следя с интерес кой е по-предпочетения от девойките :D

Papagal4e
10-15-2006, 15:34
мерси :) .. А ти можеш ли да се пречислиш към някой от зададените варианти ?

gangbang
10-15-2006, 15:39
мерси :) .. А ти можеш ли да се пречислиш към някой от зададените варианти ?

Като изключим зубъра, останалите се срещат като съчетание :wink:

Communist
10-15-2006, 15:49
сама (с вибратор,маркер,кремвирш) - повежда :-D

MrAsNiKa
10-15-2006, 15:58
Използвайте Leki (кремвиршите от месо за по реално усещане)

Papagal4e
10-15-2006, 16:00
хаххахаха,но колкото и да е забавно наистина познавам момиче ,което го е праввило..ейййй много се смях като ми каза.."чудех се дали да го обеля" хаххахха

gangbang
10-15-2006, 16:10
хаххахаха,но колкото и да е забавно наистина познавам момиче ,което го е праввило..ейййй много се смях като ми каза.."чудех се дали да го обеля" хаххахха

Ако говориш за кремвриш, трябва да е току що изваден от фризера, иначе са доста меки и се съмнявам да се е отворила по този начин. :mrgreen:

olive_oil
10-15-2006, 16:11
значи мога да ви поясня
ако изберете БАШ гъзара значи рискувате от един секс да се превърнете в най-голямата курва,защото бъдете сигурни ,че след като правите секс с него ще знае целия град !
Ако изберете зубъра,в който само вие намирате някакъв чар,рискувате той също да е девствен ,а и приятелките да ви се подиграват мн мн мн време
забавния приятел е един от най-добрите варианти,защото след това може връзката ви да прерасн в нещо много хубаво :)
чичкото,който ви вози в колата,купува ви бижута и ви третира като принцеса според мен е ужасен вариант,защото за него ти ще си просто едно дете и недай си Боже някой от вашите да разбере..
а за да стигнеш до там ,че сама да се отвориш или се срамуваш да кажеш ан момчето,че си девствена,или не можеш да чакаш..или си толкова отвратителна,че никой не иска да го прави с теб
решавайте !абе доста грубо обяснение на възможните отговори,за това аз ще запазя за себе си отговора ми

Papagal4e
10-15-2006, 16:12
ооо щях да повърна..камоли да я карам да ми разказва подробно..но много се учудвам ,че отговора да се отвориш сама взема връх в анкетата .. #-o :-k 8-[

gangbang
10-15-2006, 16:14
ооо щях да повърна..камоли да я карам да ми разказва подробно..но много се учудвам ,че отговора да се отвориш сама взема връх в анкетата .. #-o :-k 8-[

Не се чуди, гласуват все пак и представители на мъжкия пол :wink:

christina_aguilera
10-15-2006, 16:17
Добре ся...как може да има такива смотан :smt012 и вазможности като отваряне с маркер,кренвирш и т.н. а няма написано с гаджето или човека,когото обичаш :x

protoss
10-15-2006, 16:21
Не се чуди, гласуват все пак и представители на мъжкия пол :wink:
Е и? 8)

krem4et0
10-15-2006, 18:32
С гаджето ми,което не е гъзар,не е зубрач,не е чичко паричко,определено не ми е само приятел и д ви кажа не прилича на краставица!

Papagal4e
10-15-2006, 19:06
хубу де..тъпа е анкетата ! :oops: :| :roll: :smt011

christina_aguilera
10-16-2006, 15:12
хубу де..тъпа е анкетата ! :oops: :| :roll: :smt011
:lol: :::

Destructive
10-16-2006, 17:27
Така зададена анкетата и възможните отговори,ласувах за самотния зубър.Тъй като в отговора е посочено нещо много важно думата
"Харесвам".Поне ще имам нещо към този човек,а това че САМО аз си го харесвам,по никакъв начин няма да ме вълнува.В крайна сметка не е важно другите да го харесват нали! :smt083

alkobalko
10-16-2006, 17:31
Би ми допаднало най-много "С момчето, което обичам". Но ако трябва да избера с най-добри ми приятел.

IdiOtKa
10-16-2006, 17:34
с газар ?! ......как не тея са баси олигофрените маина ...
с чичко паричко .... нее ....! да не съм курва ....
с зубър ...може какъвто и да е ....щомкато го харесвам и тои мен ...не виждам какво лошо има .....

10-16-2006, 18:59
мъжкия вариант на анкетата би бил :

- с готини цици
-с готин задник

ама ако бях жена щях да избера чичкото, мъни мъни мъни....

sexy_tigar4e_MM
10-17-2006, 16:22
ami ot vsi4ki vuzmojni otgovori ne moga da izbera nikoi,imam si priqtel kogoto obi4am bezkaraaaaaaaaaaaino i ne mi trqbva drug :smt008 :smt008 :smt008 :smt007 :smt007 :smt006

gangbang
10-17-2006, 20:00
Като гледам, приятелчето убедително води, плътно следван от зубъра. Ха ха, верно че анкетката е зададена малко по провокативно, ама ако сте искренни в отговорите, шанса на зубъра да се уреди е голем. Само дето в живота не става така , иначе всички зубъри щеха да джиткат с най-яките пички :mrgreen:
Виж ако беше посочила "за отличници" това вече е по-добрия вариант, щото мацките бегат баш при тех. :)

anichkaaa
10-17-2006, 20:19
Жалко, че няма отговор : "Ще дочакате човек който обичате" ..тогава щях да гласувам, понеже аз това направих и не съжалявам.

Absoliutno.Takav otgovor i az bih dala,no tai kato go nqma v anketata 6te se vazdarja ot glasuvane :)

samotna
10-17-2006, 21:13
аз избрах най-добрия ми приятел,защото ще ми бъде най-приятно с него

He3HauKa
10-18-2006, 06:33
Ami napravih go s choveka koito obicham ,tyiiiii che nito edin ot otgovorite ne e aktualen :smt019 :smt019 :smt019 :smt019

gotinam
10-18-2006, 08:58
Зубрите понякога се оказват доста добри ебачи :oops:

ssiimmoonna
10-18-2006, 10:29
mi nitop edno ot trite!

10-27-2006, 16:34
samo s mom4e koeto mn :smt007 ina4e e nekfo tupo :?

tedinkata_
10-27-2006, 17:28
s mom4eto koeto obi4am i na koeto imam pulno doverie[dokazano] i taka i napravix de :!:

Absconding
10-27-2006, 22:05
Зубъра.. нека си учи момчето - не ми пречи. Ако аз го харесвам, това ми е достатъчно. Но аз пък не бих го определила като зубър в такъв случай.. Предпочитам някой задръстен, който да си го ошлайфам както на мен ми е кеф, от колкото някво гъзарче дето да си късам нервите с него. Чичкото с паричките също е вариант. То ако е за сефтето само..какво значение имат паричките. Ама пък ще е по-голям и с опит. Абе е*ати трудната анкета. Ахахаха :)

Абсолютен Зубрач
10-27-2006, 23:12
Какво имате против зубърите не мога да разбера?Бях зубър в училище,хубаво,никоя не тръгна с мене,за да не и се подиграват приятелките.Не бях грозен,даже напротив,но зубър нали съм - не съм човек бе.Учех си,влязах си в универистет,най-реномирания в България,завърших си го пак като кълвач,намерих си една която и хареса,че съм зубър и се ожених,междудругото тя си е доста красива.Зубъра в мое лице,който кълвеше буквите в училище и университет получи още щом завъши предложение за работа,но тъй като беше зубър го искаха най-реномираните кантори,да не говорим колко взема зубъра сега само да говори с някой и да му каже 5-6 думи,общо взето колкото бившите ми съученици гъзари вземат сега за 1 месец яко блъскане по автомивки и автосервизи.И какво излезе накрая?Зубъра освен,че си има работа мечта има и тлъста банкова сметка,хубава кола и жена и син на 1 годинка(вече искаме 2-ро дете),не се гъзарея,но много ми отива костюмчето с вратовръзката и слънчевите очила.Зубъра сега го канят на коктейли в така нар. хай-лайф с разни хора на които гъзарите се опитват само да подръжават.Зубъра познава лично 2 действащи министри и 3 бивши.Зубъра живее в красива двуетажна къща.Зубъра стигна дотам,че сам да си определя работното време.Зубъра е най-търсения човек от бившите си съученици,да помага,да намери работа,да отърве някой....знаете ли какво е да ти дойде някоя,която те е наричала "олигофрен","балък","тъпанар" на крака да те моли за услуга....добре,че съм добър човек :).Тъй,че да кълвеш буквите е най-големия капитал.Гъзар в училище = безработен нехранимайко в бъдеще.Междудругото колкото бивши съученички съм срещал в погледите им чета съжаление,че не са на мястото на жена ми,която ме забеляза покрай зубренето ми в билиотеката на СУ преди време и така да се каже не ми даде много право на избор :smt008 .Така,че не се подигравайте на зубърите и да казвате приятелките ми ще ми се подиграват - да не стане после зубърите да ви гледат отгоре,защото голям човек задължително значи бивш зубър - Бил Гейтс,Уорън Бъфет,Роман Абрамович(само да му видите снимката като гимназист)...А и зубърите са 10 пъти по-свестни хора,само пробвайте да се усмихнете на някой зубър,2-3 приказки и дали няма да ви избута по някой предмет до отлична оценка - елементарен пример.

Заб. На 27 съм,жена ми ме накара да напиша това по темата,както виждате мърдане няма :smt008 :smt005