View Full Version : Koga kazvate "Obi4am te"
Interesno mi e da razbera koi sled kolko vreme kazva na polovinkata si "Obi4am te!" i estestveno dokolko smisyl vlaga v tezi zavetni dve dumi4ki.
Az naprimer...na nito edno moe gadje ne sym go kazvala,za6toto smqtam, 4e trqbva naistina da go izpitva6 taka,4e syrceto ti da gori ot obi4! :)
gangbang
10-15-2006, 17:07
Interesno mi e da razbera koi sled kolko vreme kazva na polovinkata si "Obi4am te!" i estestveno dokolko smisyl vlaga v tezi zavetni dve dumi4ki.
Az naprimer...na nito edno moe gadje ne sym go kazvala,za6toto smqtam, 4e trqbva naistina da go izpitva6 taka,4e syrceto ti da gori ot obi4! :)
Няма значение като думи.."Обичам те" тези неща се чувстват, не е необхидомо да бъдат изказвани с думи. Тъй че много правилно правиш, че не го казваш, особено ако наистина не изпитваш това чувство.
Когато двама души се обичат истински, не е нужно да изказват това с думи, то се усеща от всичко между и около тях.
BUBU_to4ka_TO
10-15-2006, 17:12
nqma opredelen srok za nqkoi sa dostaty4ni 2 sedmici za drugi i 3 meseca ne stigat..vsi4ko zavisi kak go 4uvstva6 i dali iska6 da go opakova6 v tezi dumi ili da go izkaje6 s jest
tedinkata_
10-15-2006, 17:15
az lichno mu go kazvam vseki den po nqkolko pati zashtoto do sega toi e edinstvenoto momche na koeto kazvam OBICHAM TE kato go chuvstvam... obache naistina e jalko kak ponqkoga tazi duma gubi stoinosta si -az samata sam go kazvala na nqkolko momcheta bez da go chuvstvam no ne me sram ili strax da go priznaq zashtoto sam ubedena 4e ne samo az sam postupvala taka v lubovta :| /koeto ne e i nikak poxvalno de-no fakt / :!:
аз лично го казвам всеки ден на човека до себе си, но едва сега осъзнах какво точно изпитвам и мисля, че едва сега дойде времето в което мога да кажа, че влагам истински чувства
Никога в реалния ми смисъл :!:
TeditoOoo
10-15-2006, 17:49
Ми...всеки път е различно.Няма точно определен срок,в който трябва да го кажеш.Аз казвам "Обичам те" само тогава,когато наистина го чувствам.
Това е хубаво,че не си го казвала досега щом не си го чувствала,защото тези думи не се казват просто ей така,както някои си мислят.То просто се чувства.Сега си имаш приятел,изчакай и ще видиш как ще се развият нещата.Ще го почувстваш и ще го осъзнаеш,когато му дойде времето.
FaHrEnHeit
10-15-2006, 22:46
Казвам го когато чувствата в мене прекрачат границата и имам нужда да го кажа ;) за да ги насоча към човека на който държа :) и го правя с влюбени очички :P
GLeZoRanA
10-15-2006, 23:57
Обичам те казвам само и единствено когато съм сигурна в чувствата си..
"Обичам те" съм го казвал точно на 3 момичета до сега, с една от тях хода в момента
"Обичкам те" го казвам на всяко момиче с което хода без да влагам никакъф смисъл
obi4am te kazah na moq priqtel 7 meseca sled kato bqh s nego
NaDuFcHe
10-16-2006, 07:06
Trqbva purvo da go pochustvash i posle da govorish...az lichna na priqtelq mi mu go kazah na 2riq mesec nqkude :)
PerfectStrang3r
10-16-2006, 08:32
Когато чувствам нужда да го кажа, го казвам.
Kazvala sam go samo na edno momche i togava naistina go chuvstvah.... :oops: beshe nqkade okolo 5 meseca....no spored men vremeto nqma znachenie,vajnoto e da go chuvstvash i ne samo da go kajesh a i da pokajesh na choveka che naistina go obichash... :smt007 :smt008 \:D/
FiRe_LaDy
10-16-2006, 15:38
Kazvala sym go za sega samo vednyj i naistina go chuvstvah,no ne mislq,che otnovo shte go kaja pak. ](*,)
nqma tochno opredelen srok ot vreme .. to prosto stava taka che neshty v teb trepva i iskash da go kajesh ili pokajesh... no ne se sluchva seki den az sam go kazvala samo na edno momche .. i nasitina chuvstvam kam nego obich.. ;]
stasi_girl
10-16-2006, 15:56
Когато го чуствам...
sladkoto_neli
10-16-2006, 16:01
еми всичко наистина зависи от това самия човек как го чувства.аз например му го казах на 2-та седмица и наистина го чувствам.зависи и от това самия човек кво разбира под думите "обичам те".всичко е въпрос на мислене
Tender Poison
10-16-2006, 19:44
Аз лично не го казвам на никого,защото не смятам,че съм готова
sunny_girl16
10-17-2006, 06:16
Ами... когато се почувствам готова да поема отговорността произтичаща от тези уми. За мен те трябва да се казват когато наистина го изитваш. Ако се подхвърлят така всеки ден се обезсмислят.
SlasHDaFiveNine
10-17-2006, 07:55
ебати въпроса....ми мн ясно че ше го казвам
само когато го мисля......пффффф
досега са е случвало само 2 пъти т'ка че......
нема смисъл да го казваш тва постоянно кат не го мислиш и
само да даваш на чо'ека до теб грешни сигнали
krem4et0
10-17-2006, 07:57
Аз казах на гаджето си на 3-тия месец,че го обичам.Той не отговори на чувствата ми и до сега си чакам неговото обичам те-2 години и 1-2 месеца!Аз си знам,че ме обича,ама той не можел да го каже-ала-бала!
LoVe_PeTkO
10-17-2006, 18:33
emi az sq postoqnno mu go kazvam za6toto go 4uvstvam s cqloto si sarce i izpitvam nujda da mu go kazvam.kolkoto pati i da go kaja pak nqma da mi omrazne za6toto toi e liubovta na jivota mi i iskam da znae 4e go obi4am mn mn mn mn mn.toi e vs za men.daje bih iskala da izkre6tq "OBI4AM TE" i celiq svqt da oznae :smt007
Scarabey
10-17-2006, 18:53
Ми когато почувствам,че наистина го обичам тогава му го казвам,но трябва доста време за да разбереш,че привличането към даден човек се е превърнало в любов