PDA

View Full Version : Към момичетата

10-15-2006, 20:41
Искам да ви попитам приятно ли ви беше, когато го правихте за пръв път.А втори?Кога точно започвате да приемате секса като удоволствие?Това е въпроса ми в общи линии. #-o

Nifada_
10-15-2006, 20:53
Първият път не ме боля, защото се бях напила от страх и дори се хилех като побъркана...пак от страх... Болеше ме вторият, третият...не си спомням точно колко време след това започнах да възприемам секса като удоволствие..не беше много след това де...
Има голямо значение колко е добър мъжът. Ако е някой некадърник или просто без опит може да разкаже играта на момичето, така че никога да не изпита удоволствие...Моят първи не беше никак много опитен, но вторият явно е бил доста по-добър. Тогава вече стана въпрос за удоволствие.

MrAsNiKa
10-15-2006, 20:56
Найстина момчето трябва да знае какво прави ии по важното как да го направи :twisted:
Ако не ви идва от вътре (или хабер си нямате) моля ви [-o< момчета (мъже) не осъкатявайте момичетата
Първия път трябва да се знае, че момичето е всичко, а момчето е нищо и да забрави за своите потребности

No_LiMiTe^f
10-15-2006, 21:14
Искам да ви попитам приятно ли ви беше, когато го правихте за пръв път.А втори?Кога точно започвате да приемате секса като удоволствие?Това е въпроса ми в общи линии. #-o

Първият път в началото много ме боля,но после ми стана г/д хубаво,но в никакъв случай не говоря за оргазъм!През втория вече беше факт!:) Само първия ми беше малко неприятен!

angel_of_dead
10-15-2006, 22:02
Parviq pat beshe golqmo stradanie,golqmo izmachvane.Izob6to parvite pati baya boleshe.No za istinsko udovolstvie moga da govoria edva sled parvite 10 pati wow...

WindWaker
10-15-2006, 22:05
o4evidno 4e pri vsqko momi4e e razli4no......ama kat gledam varira mejdu 2-q i 10-q pyt

Absconding
10-15-2006, 22:14

Първият път в началото много ме боля,но после ми стана г/д хубаво,но в никакъв случай не говоря за оргазъм!През втория вече беше факт!:) Само първия ми беше малко неприятен!

Завиждам ти. 8-[
При мене си боля доста време. А първия път.. :smt103 беше меко казано болезнено.

krem4et0
10-16-2006, 06:51
Боля ме първия път,но не много.Още втория път изпитах удоволствие,а оргазъм-след 2-3 месеца сексуален живот!

SINDEL
10-16-2006, 06:54
Първият път зверски ме боля :( Даже се разплаках... Добре 4е мом4ето имаше опит и спря и много се постара да ме успокои и да ми го направи възможно най-приятно... :D Но в интерес на истината ми трябваха поне 10-ина опита преди да изпитам първия си оргазъм

NaDuFcHe
10-16-2006, 07:00
Men puk 1viq put vuobshte ne me boli i poprincip ne me e bolqlo osven ako momcheto ne e mn nekadurno..Istinsko udovolstvie nqkude 4-5tiq put izpitah no nemoga da otreka che i predi tova mi beshe hubavo

10-16-2006, 11:13
Първият път не ме боля, защото се бях напила от страх и дори се хилех като побъркана...пак от страх... Болеше ме вторият, третият...не си спомням точно колко време след това започнах да възприемам секса като удоволствие..не беше много след това де...
Има голямо значение колко е добър мъжът. Ако е някой некадърник или просто без опит може да разкаже играта на момичето, така че никога да не изпита удоволствие...Моят първи не беше никак много опитен, но вторият явно е бил доста по-добър. Тогава вече стана въпрос за удоволствие.

vazmojno li e nikoga da ne izpita udovolstvie ako parviq pat ne e mnogo uspe6en.ne mi se vqrva ne6to... [-X

Destructive
10-16-2006, 12:15
Първият път имаше минимална болка-още тогава изпитах удоволствие.Следващите пъти всичко си беше наред.

BUBU_to4ka_TO
10-16-2006, 13:26
Боля ме първия път,но не много.Още втория път изпитах удоволствие,а оргазъм-след 2-3 месеца сексуален живот!

i az g/d taka...

bulgarche
10-16-2006, 16:29
Първият ми път...по-добре беше от втория, третия (беше с друго момиче...) пак не биваше много....четвърти...е поне тя свърши. Зависи..по-нататък е по-добре, защото си по-отпуснат и не толкова напрегнат.

lubimoto
10-16-2006, 16:42
ami mene purviq pat me bolq malko.ve4e 3-4 pat mi izpitah golqmo udovolstvie.e i predi tva mi be6e hubu.ina4e priemam sexa kato udovolstvie v nikakav slu4ai kato zadaljenie

alkobalko
10-16-2006, 16:51
Първият път не беше съпроводен с удоволствие, но не след дълго сексът започва да ми е приятен и да ми доставя удоволствие.

sexy_tigar4e_MM
10-17-2006, 16:24
mi purviqt put ne me bolq izob6to,vtoriq si be6e super :smt006

10-24-2006, 11:55
men purviq put me boleshe adski mn :( i sled g/d 4 put zapochnah da izpitvam udovolstvie ot sexa

panterata
10-24-2006, 13:14
kato go pravih za 1vi pat ne mi be6e nepriqno noo ne sam izpitala ne6to koi znae kfo ve4e 2q pat si beshe qko

NRG_Mc2
10-24-2006, 16:06
pyrvo sorry 4e tova ne e za tuk no predpolagam se wryzwa i 6te mi pomognete. Po wyprosa s priqtelkata mi go naprawihme na 31juli za 1-wi pyt ni be6e i na 2mata tq kaza 4e q e bolqlo no ne mn i nakraqq e izpitala udowolstwie no ot togawa ne sme go prawili predlagal sym i mn pyti gledali sme film w nas i zapo4wam da q celuwam no kazwa 4e i e "stranno" nz kakwo zna4i tova i sym se super sduhal nz kakwo da mislq pls helpppp :cry: :cry: :cry: :cry:

lifestyle
10-24-2006, 16:11
Найстина момчето трябва да знае какво прави ии по важното как да го направи :twisted:
Ако не ви идва от вътре (или хабер си нямате) моля ви [-o< момчета (мъже) не осъкатявайте момичетата
Първия път трябва да се знае, че момичето е всичко, а момчето е нищо и да забрави за своите потребности
Това наистина е много важно.Ако момчето знае какво прави няма да ти останат лоши спомени от 1вия път(макар и да боли).С малко усилия от страна на момчето всичко е наред(поне при мен беше така).Следващите пъти усещаш болка,но по притъпена.След месец вече ще летиш от удоволствие в небесата .... \:D/

naia
10-24-2006, 16:27
ами 2-3 пъти преди да стане наистина пробвахме със приятелят ми и мен ме беше страх а бък и в тях....някво притеснено но като отидохме на морего и го направихме а преди това супер много си говорехме за тоз момент не ме болеше много само при вкарването а после вече не нит 2-3 път.....беше ми много развалнувано и странно и плъках от кеф

SANDRETO
10-24-2006, 17:13
mi 1viq put boli,malko ili mnogo,no s vremeto se opravqt neshtata :oops: :wink:

11-03-2006, 06:42
parvia pat si e leko kofti zaradi bolkata.. vtoria-tretia ve4e vs si e ok -pone pri men beshe taka :!:

IKisseDAGirL
11-03-2006, 08:27
първият път мен не ме боля, може да се каже дори, че имаше още тогава някакво удоволствие ;-)