PDA

View Full Version : Kofti li e tova

Idiot sym
10-15-2006, 23:33
Abe az sym goliamo laino.Ia kazete si mnenieto.Haresvam edna mnogo qka macka,kazvam i go,tia me reze mnogo gadno,ama si biahme sami4ki i nikoi ne razbra.Posle sled 2 meseca tia mi se obiasni,pyk az ia izritah kato parcal,ama be6e pred mnogo hora priateli i na dvamata.Edna druga mi kaza,4e sym laino.Vsi4ki mi se syrdiat,ama ne znaiat,4e tia pyrva me obidi.Az pak ia haresvam,ama togava ia izgonih,za da i go vyrna.I sea e obyrkano mnogo - pove4eto hora mi se syrdiat mnogo,taq "moita" mi e pove4e ot syrdita,az pyk iskam da sym s neq,a edinstvenite koito me haresvat v momenta ot kompaniqta sa balycite i 6matkite,koito me pozdraviavat za postypkata.Ama kato se zamisla mai sym goliamo laino,6toto mozeh da si q drypna nastrana i tam da ia nasolia,a ne da pravia cirkove.Sega kakvo da prava,taq osven,4e mi e bqsna e izpadnala i v depresia,pla4ela samo i ne qdqla kazvat.Mislq si da otida v tqh i da se izvinqvam,ama mai mnogo triabva da se izviniavam,az q haresvam mnogo,ama tui nastrana,kazete moga li da napraviq ne6to da zapo4ne pak da si qde tam i da se uspokoi,4e mai ia razboliah da se eba v typoto laino deto sym.Ako ida moze i da polu4a niakoi tukat v glavata sigorno.....abe da hodia li,iskam da ia vida,da opitam da zamaza ne6tata....zabyrkah gi edni,a na vsi4kutu otgore brat mi kato razbra ko sym naprail(to govedoto e na 22 godini,a az na 16) me natupa v nas i sega i s nego sym mnogo skaran,a toi e umen i 6te6e da mi kaze ko da praia,ama toi toleranten kym zhenite i gentylmen kazvat bil i de da znam....da ne zeme pak da me nabie....AVE KVO DA PRAIA KAZVAITE

Pepon
10-16-2006, 04:14
Купуваш кутия хубави бонбони и рози и отиваш у тях!Ако те отреже,ще ги оставиш пред вратата!При добро стечение на обстоятелствата ще изядете бонбоните заедно!Обаче от това може само да спечелиш!И ще!Дори да те отреже сега,сособено пък розите ще чупят везните и нещата ще се наредят впоследствие :wink: !Обаче една забележка-докато се оправдаваш в никакъв случай не казвай,че си искал да й го върнеш [-X !Това ще навреди!Измисли нещо друго!

Devian
10-16-2006, 05:28
Кажи й, че тогава не си бил в настроение нещо ти е имало, изпиталиса та и си имал 2ка и еб**ли го когато отидеш у тях с бонбоните и розите :)

samotna
10-16-2006, 06:54
ами задължително отиваш в тях и много хубаво си поприказвайте.Обясни и какво мислиш.Кажи и за чувствата ти.А най-добре ще бъде ако и се извиниш докато всички са там,цялата ви компания.А пък за брат ти,поговорете си,той ти е брат в кайна сметка,все ще се оправите.И ако той не ти помогне-то кой?

detelina
10-16-2006, 07:17
отиди при нея и си поприказвайте, извини й се и й кажи защо си постъпил така с нея :-({|=

KuReC
10-16-2006, 08:46
ebahti maikata mnogo zle rabotata 4ovek ama ne mi e qsno za ko si q otrqzal i za kvo drugite ti sa surdqt ama ina4e tva s bonbonite i rozite e mnoo qko uspeh i kaji ko e stanalo

koalka
10-16-2006, 09:28
Купуваш кутия хубави бонбони и рози и отиваш у тях!Ако те отреже,ще ги оставиш пред вратата!При добро стечение на обстоятелствата ще изядете бонбоните заедно!Обаче от това може само да спечелиш!И ще!Дори да те отреже сега,сособено пък розите ще чупят везните и нещата ще се наредят впоследствие :wink: !Обаче една забележка-докато се оправдаваш в никакъв случай не казвай,че си искал да й го върнеш [-X !Това ще навреди!Измисли нещо друго!Съгласна съм.И аз мисля,че това ще свърши работа.

Pepon
10-16-2006, 14:25
Да,наистина след това сподели дали съвета е дал резултат! [-o< [-o< [-o<

iiirish
10-16-2006, 14:57
разбира се, че трябва да й се извиниш. тя може би не те е одрязала по най-тактичния начин, но поне го е направила когато сте били сами. когато човек е ядосан винаги иска да си го върне "тъпкано", но ти сам си се убедил, че това е глупаво, защото тогава хората са подвластни само и единствено на емоцията и не могат да разсъждават трезво над нещата.

когато й се извиняваш непременно й кажи, че си го направил, защото си искал да й го върнеш, а не защото я отблъскваш като момиче. това определено ще помогне за потушаването на яда по между ви ;)

dAnnyb0y
10-16-2006, 16:54
Отмъщението никога не е най-добрия начин да се оттървеш от накърнено достойнство. Напротив, както сам виждаш, много от твоите близки са се дистанцирали от теб, изненадани от твоята реакция. Тя показва не само, че не уважаваш признанието на момичето, но и че не си коректен и внимателен с чувствата на другите.
Постъпката ти е идиотска и некавалерска. За да се запазиш като личност и характер, трябва да избягваш отмъщението, защото то убива положителното у един човек и може да нарани невероятно много хората в твоето обкръжение.

Nightmare
10-16-2006, 17:19
Много глупава и необмислена постъпка. Дори се чудя защо това момиче страда за теб при положение, че си се отнесъл по такъв начин и с такова неуважение. Извини и се и дано ти прости. Въпреки, че не заслужаваш. Когато тя те е отрязала го е направила тактично и не можеш да я съдиш за това, че не те е харесвала. Никой не е господар на чувствата си. А твоята постъпка е била отвратителна наистина.

Tender Poison
10-16-2006, 20:14
Постъпил си отвратително...Тя те е резнала тихо и кротко,а ти...!Абе,горката,но да ти помогнем(не мисля,че заслужаваш особено,нооо...),та значи аз мисля че трябва да и се извиниш,ама как :-k може би да я дръпнеш пак настрана и да и се извиниш и и занеси и цвете!
Бъди нежен и покажи,че съжаляваш за постъпката си...най-малкото ходи унил в даскало и разправяй на всички колко съжаляваш и така ще стигне до нея и ще я подготвиш...Само дано тя да не те изненада!!! :smt017

dream_dragon
10-16-2006, 20:22
Абе човек, ти го каза. Найстина си лайно. Ама я не се прави на такова и върви да се изясните.

NaDuFcHe
10-16-2006, 20:41
Chak laiono ne si...vseki ima momenti v koito akzva i prai neshta za koito posle adski mnogo sujalqva...prosto qvno si bil v takuv moment..
Ako pitash men nai-dobre shte e da i se izvinish no pred vsichki ne smao pred neq...ako otidesh v tqh nai-veroqtno e da ne ti otvori ili da ti otvori nqkoi nein rodnina i da ti kaj che q nqma ili neiska da govori s teb...

Mikohito
10-17-2006, 03:52
Определено трябва да си поговорите и да й се извиниш.Ако й купиш рози това би смекчило яда й и да те приеме по добре.Както казаха преди мен ти не си лайно но просто си направил голям гаф.Постъпката ти не е била много на място въпреки че тя те е отрязала преди.Виж да си поговорите и да се изясните и успех.

TraPPed
10-17-2006, 05:30
I az sum saglasna sus vsi4ko,koeto se izpisa po tazi tema.Verno e kato kavaler a i si i zaduljen,ti trqbva da napravi6 ne6to.